| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:09
- Nahlásit
gabifi
Sundavat se to na výstavu musí...hele, já to viděla kontrolovat fakt mockrát, mám na to asi kliku...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:12
- Nahlásit
petl
já nemyslela nesundat, za to by dokonce mohl rozhodčí vyloučit z posuzování. Ale jestli vadí, když tam jsou ty zbytky žvejky.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:12
- Nahlásit
gabifi
ty brďo, kolikrát Jimovi do špiček cvrnkají aby viděli jestli se vrátí zpátky, nechat to zalepený bych si tedy nedovolila
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:16
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
Nám do nich tedy necvrnkali nikdy ale tak jako je mezi prsty projedou - podle mě zbytky žvejky se berou jako celá žvejka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:22
- Nahlásit
petl
nemyslím. Zbytky žvejky znamenají, že lepíš. Celá žvejka, že podvádíš. Na slovenské klubovce našla jednou rozhodčí na šeltině v dorostu žvejkačku v uchu (byla to paní Svobodová). Jelikož to bylo v dorostu, tak to nijak extra nerozmázla, jenom oznámila, že to není dovoleno.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:26
- Nahlásit
gabifi
Hm, logicky to zní ale stejně bych si to nedovolila. Naštěstí už to neděláme, dostat to dolů tak aby tam nezbylo vůbec nic byl očistec... )
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:29
- Nahlásit
Renata a Celine
prý žvýkačky s mikrogranulemi jsou to pravé ořechové. Lepí dost, aby nepadaly a nelepí tolik, aby se nedaly sundat. Ale mám to jenom z doslechu....my jsme uši tlačili spíš nahoru
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:32
- Nahlásit
gabifi
Ono možná se na to taky jinak kouká v dorostu než třeba v otevřence...
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:36
- Nahlásit
Koukám, že je tu debata na téma žvýkačky, mezi tím se mi podařilo zmenšit fotky s pomocí kámoše na ICQ a dát do galerie - název Celine Gold od Dennynky.
Děkuju moc za rady. Já doufám, že to bud mít dobré. Teď vlastně nevím, jak by na tom byla, kdyby neměla to jedno ucho promaštěné, je teď celý zamatlaný , ale přijde mi, že právě jak ho mastím, že ho má takové víc plandací a tenčí než druhé.
Zkusím tedy ještě tu žvýku.
Gabifi na ty stránky jsem už koukala, teď chodíme právě na cvičák do Mladého pro štěňátka, děláme zatím jen základy, ale musím ji pochválit, moc jí to jde.
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:38
- Nahlásit
Jinak, jak jsem zkoušela žvejku, tak mě to pak nutí po pár dnech na to juknout, jesli je to jako dobrý a tak a sundat jí to. )) Asi bych na to vůbec neměla sahat, co?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:43
- Nahlásit
Renata a Celine
Já bych to vůbec nesundavala - koukala jsem do galerie a sluší jí to na jedné fotce úplně vidím tátu Kvína. Jestli podědí i jeho chlupy tak máš nejvyšší čas kupovat sadu kartáčů
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:50
- Nahlásit
petl
Přišlo mi, že jeden čas byla na Kvína, pak zase na Angeliku, prostě sranda, jak u dětí, jak se mění. A teď mi přijde,že bude spíš po mámě, alespoň ve výrazu, bude mít po ní dlouhej čenich.
Představ si, že mi včera volala sl.Setichovská a zdá se, že do Budějek na výstavu přijede celý vrh po Angelice. Tak to bude docela sranda, si je tam představuju v kruhu všechny najednou. ) Už se těším.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:58
- Nahlásit
Renata a Celine
Jů, paráda, půjdete do mladých nebo do dorostu?
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:15
- Nahlásit
petl
Bude nám zrovna šest měsíců, tak dorost. Hodnotí prý pan Mojžíš, který je příjemný pán, tak snad nějáké prohřešky promine. Zkouším poslední dny, aby mi hezky stála a ona na mě vyloženě kouká jako co blbnu, co po ní chci, proč se jí pokouším přesunovat nožičky. )) Když stojí přirozeně, něco ji zaujme, tak stojí fakt super, ale jakmile s ní začnu hýbat naopak dává nohy hrozně nepřirozeně a hlavu dolu. Nejlepší by bylo přijít, něco by ji zaujmolo a bylo by to, jenže stát na přání, to se jí nechce. ))
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:19
- Nahlásit
Renata a Celine
To se spraví, tím si prošel asi každý - co mít v ruce nějakou ňamku nebo písknout míčkem?
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:29
- Nahlásit
petl
Když vytáhnu ňaminu dřív než stojí a vidí ji, spíš se nechce soustředit vůbec a jde po ní (je hrozně rozežraná, co tvoje? ) Tak pak to vypadá tak, že na ni kouká, sedne si nebo po ní skočí. Tak se snažím ji schovat, aby ji neviděla a až pak, když stojí pěkně, tak ji chválím a dávám pamlsek. Můžu u ní být na bobku? Kolie jsem tedy viděla ukazovat jen když u ní člověk stojí.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:36
- Nahlásit
Renata a Celine
Můžeš u ní dělat co chceš, třeba ležet na břiše když budeš chtít jen to bude působit trochu netradičně. Já u Kuliny občas i klečím, abych jí donutila stát v klidu (je to hrozný hopsadlo) a ještě se mi to čas od času stejně nepodaří
V dorostu se to nebere tak přísně, rozhodčí obvykle chápou že mládí se musí vydovádět
Tak jí tu ňaminu ukaž až když stojí - tohle musím dělat u Nanynky jinak bych jí nepostavila vůbec.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:39
- Nahlásit
petl
ahoj holka jak žiješ
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:39
- Nahlásit
petl
Tak já se tam postavím na hlavu, alespoň to bude originální.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:40
- Nahlásit
Petra
jé, čau Petro! Pojď na chat!
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:41
- Nahlásit
Renata a Celine
to jo - pokud nezaujme Celine, rozhodně zaujmeš ty
Ale zase by to bylo dobré poznávací znamení, co jsme tu tuhle hledaly - člena cz-pes poznáte tak že v kruhu předvádí stoj na hlavě
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:43
- Nahlásit
petl
tak už tam na tebe čekám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 16:24 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Renata a Celine
na cvičák do Mladého chodím taky Na jaře si tam budeme muset dát srazík....asi cvičíme jiné dny
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 19:32
- Nahlásit
Tak už nám konečně jde i net.
Vítr nám sundal asi 150 tašek ze střechy takže na celej den vystaráno, proud nám pustili asi ve dvě a net nešel do večera. Úplně úžasnej den a noc a to má bejt vítr dneska zase.
Renata a Celine
my sme žvejku vždycky malinko zachladili takže se ucho nalepilo jen kde bylo třeba a nerozmatlávala se.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 18:47
- Nahlásit
Klub agility má dnes schůzi. Pokud se poprali, doufám, že to někdo nafotil
To mám zase zlomyslnou náladu!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 21:12
- Nahlásit
Ahojte, nám ve čtvrtek při tom větru klekl net a až dneska nám to sem přišel kdosi spravit, tak jsem si pilně pročetla diskuzi. Já Konči dávám plakátovací hmotu, ale jenom pidipidipidi kousíček, ona je má sklopený, ale občas stoupnou, tak aby nestoupaly vůbec. A jde to sundat dobře, sice v tom pár chlupů zůstane, ale ne tolik, jak ze žvýkačky.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 06:32
- Nahlásit
Ahoj, nevíte někdo o roční kolii?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 17:48
- Nahlásit
Fík
zkus sledovat stránky Kolie a šeltie v nouzi, občas tam starší kolie nabízí.
URL
|
petl
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 08:31 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Fík
Proč o roční?!
Daruji zlatého pejska kolie. Vzali jsme si ho z útulku, vyléčili, ale bohužel u nás nemůže zůstat kvůli malému dítěti. Žije s námi v bytě, miluje procházky, hry, aport. Je to veliký mazel! Se psy není žádný problém, je kamarád. Návštěva možná. 775121194
03.01.07 14:21 Markéta [marketacechalova@seznam.cz ]
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:47
- Nahlásit
gabifi
už se perou, už se perou......jenom tomu nějak nerozumím a hlavně nevím o co se perou
nějak se to na našem fóru pěkně rozjelo, ftip je v tom, že 80% lidí nevím o čem se těch 20% hádá
|