Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:20
- Nahlásit

Fík
vím, že tady v téhle stanici se věnují agility i tanci http://collie.sheltie.sweb.cz/homepage.html
a jinak tady jsou odkazy na chov. stanice, asi to chce hledat, číst a hledat
http://www.sheltie.cz/odkazy.asp

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:31
- Nahlásit

Fík
třeba tady: URL

ale jestli budou mít v dohledné době nějaký vrh, to nevím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:16
- Nahlásit

eva od jondy
gabifi
jsem moc ráda, že se některým věcem můžu ještě od srdce zasmát, ale chlapovi, který nosí na rameni pušku s ostrýma a hraje si na psího boha, protože pár zazobaných poslanců mu k tomu dalo právo...... to je hnus
vzdálenost měřit nebudu, jeno mě zajímalo, jak to dělají a odhadují ostatní
vždycky jsem měla v lese strach ze dvou věcí a) jeleni srpen až říjen
b) divočáci v zimě, ty jsou kolikrát v lese potkala na běžkách a jak jsem zdrhala, panečku Neumanová hadr

no a teď abych se bála picálisty

petl
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:23
- Nahlásit

Jimmi
To máš těžký, pokud Jimmi vyloženě nehoní zvěř a máš ho na očích tak děláš všechno co můžeš aby se to nestalo.
Ale blbců s puškou chodí po světě spousta a picnout psa můžou klidně i 2 metry od tebe když je to napadlo. Nedávno někdo psal jak mu nastřelili borderu NA FLEXI VODÍTKU!
To už pak není bezpečný vůbec nikdo a nic.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:27
- Nahlásit

petl
jasně, že ho mám na očích co myslíš, že to moje zlato dělá?
označkuje bobky, hříbky, mochomůrky a borůvky a když mu zbude čas, jako že hodně, tak mi nosí klacík, šišku, klacek, šišku, kládu, šišku

petl
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:30
- Nahlásit

Jimmi
Hříbky ať neznačkuje, hříbky se nosí a nejlépe do košíku
Jsem se pokoušela obohatit povel "hledej" o "hledej hříbek" ale holky mi z lesa vždycky aktivně nosily jen ty klády od dvou metrů výš
Dan mi vyčetl že jsou málo inteligentní, ve Francii prý psi hledají lanýže a my abychom vařili houbovku z dubových klád

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:35
- Nahlásit

Tak já budu brát sebou na prochajdu i kozí holky - snad si myslivci nevšimnou, že ženou spíš kozy psa než pes je

loveckýho psa většinou nezastřelí, protože jsou to většinou psi ostatních myslivců. Můj starší pes má tátu čistýho špringra jednoho myslivce a určitě si ta feňule nedošla k nim na zahradu aby jí nakryl. Jenže tihle toulavý psi se můžou vzdálit klidně i kilometr.
Ještě jsem si vzpoměla, že když byl Dagýk (to je ten loveckej- dost blbě cvičitelnej ) malej tak mi jedna holka v práci řekla ať jí ho na víkend pučím a že prej mi ho manžel vycvičí, věděla jsem, že je to myslivec tak mě zajímalo jakou "zázračnou" metodu používá a ona mi úplně v klidu řekla, že ho za ostnáč pověsí na točící sušák na prádlo, že se prej pes nedá vycvičit jinak než, že se zlomí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:35
- Nahlásit

petl
Dan to popletl ne? lanýže hledají prasátka, ale je možný, že teď mají na to pejsky
Měla jsem skupinky krásných kozáků a než jsem je sezbírala a pokochala a vyvzdychala tím blahem, tak Jim prostě jednoho pochcal dobytek, já ti řvala, jak jelen v říji

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:38
- Nahlásit

Madabiš
to jsou tak drsný metody, že je těžko uvěřit, že to někdo praktikuje ble

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:38
- Nahlásit

petl
třeba jen naznačovali, že ty nejlepší kousky rostou pod těmi kládami a vy ste to nepochopili. Lanýže taky hledali a určitě je nenosili

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:39
- Nahlásit

Jimmi
bohužel myslím, že sou i horší

petl
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:41
- Nahlásit

Madabiš
Prokrista že by byly až tak prudce inteligentní ?! My nedovtipové!
Ale proč pak chtějí ty klády pořád házet? Možná je to systém kam kláda dopadne tam vyroste ten hříbek

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:43
- Nahlásit

petl
a nebo jsou ukrytý uvnitř!

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:44
- Nahlásit

kouknětě na tohle - krásná reklama není to sice o psech ale je super:
http://www.youtube.com/watch?v=e6QPQIA4oEY&mode=re lated&search

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:44
- Nahlásit

petl
Madabiš
já vidím ty Petliny dvě holky jak rvou ty klády a ještě to chtějí házet

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:47
- Nahlásit

Madabiš
ty koně jsou úžasní

petl
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:59
- Nahlásit

Jimmi
jo, někdy mám pocit že jim je zima tak nám snášejí dříví na otop do krbu Zvlášť Nanynka ta mi tuhle vlekla z lesa malý stromek i s kořeny, jak je ta hlína rozmoklá tak ho normálně vyrvala ze země, kazisvětka...a zahoď pak takový smrček do dáli

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:59
- Nahlásit

Madabiš
tož pozor, kozy, zejména ty tvoje hnědky, vypadají po pár panácích jako muflóni

my jednou říkali HLEDEJ Akimovi, když nám utekl křeček. Měly jste vidět ten pohled: "Hledejte si ho samy, když jste mu nezavřely klec"

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:35
- Nahlásit

tož pozor, kozy, zejména ty tvoje hnědky, vypadají po pár panácích jako muflóni

chááá pic kozu do vazu ....to bude asi od nich ne???

Madabiš
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:19
- Nahlásit

petl
i tak se dá odůvodnit kradení smrčků na vánoce gabifi
spíš by si mohli myslet, že je to srna - tak tudy cesta asi nepovede

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:45
- Nahlásit

cítím se jako mentál...vám tady psíci nosí domů hříbky, dříví na otop a vánoční stromečky a ti naši darmožrouti nic Jo, vlastně Kendyk chtěl včera přinést mrtvou myš a já jí musela klacíkem vhodit do kanálu (fuj) a myška byla o něco větší, než díra mezi mřížkami (dvakrát fuj) a navíc měla očička jako Ferda

petl
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 08:30
- Nahlásit

gabifi
hele ty nevíš že každou snahu svého miláčka musíš odměnit ?
Takhle mu tu motivaci nevybuduješ
Ale abych přiznala, občas mi chlupajzny od majetku aktivně odpomáhají - tuhle rozervaly v jakési pozoruhodné hře polštář z gauče dřív než jsem stihla pověsit prádlo, rozbité hrnečky už jsem přestala počítat (jsou pravidelně z nízkého stolku smetány mávajícím ocasem) a že se nám boty z verandy zničehonic rozběhnou po různých koutech domu a zahrady, na to už jsme si taky zvykli...holt když chceme jít ven tak vytvoříme rojnici a postupně shromáždíme celý pár

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 08:31
- Nahlásit

petl
Ahoj jak žiješ, vobec se neozýváš

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 08:47 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
no prosimtě, jaks na to přišla? prý "darmožrout" !!
ppchch.. takový život jako s našima miláčkama by jsi neměla, ani kdybys prosila na kolenou!

jinak můj pes do domácnosti též nic nenosí, maximálně houbu označkuje .. a do košíku nedá nic

P.S. O vánocích mě strašně potěšil film Medvědi, znáte? Na ten koukám pořád uchvácená a nakonci bulim

Madabiš
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 09:27
- Nahlásit

gabifi
Mě Dagík taky domů tahá myši ale jak dojdem na dvůr tak se s ním o ní poperou kočky takže já se strkáník do kanálu nemám problém.
petl
Pochodjuiící boty máme doma taky - ale většinou má na jedný Dagula položenou hlavu a druhá je tam kde ležel před tim.
A Bíďucha všechno co popadne tak přinese a chce házet.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 09:29
- Nahlásit

Jimmi
Už sem to taky viděla moooc krásný.
Víš u čeho řvu jak tele já? - u tance s vlky, když mu zastřelej toho vlka a koně

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 09:38 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Madabiš
A Bíďucha všechno co popadne tak přinese a chce házet.

...to maj nějaký dědičný či co

P.S. to dřív s ovcema házeli?

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 09:47
- Nahlásit

čau, jenom pozdravím a zase mizím

Madabiš
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:15
- Nahlásit

Jimmi
Když nechce nic házet tak zrovna něco pase - tak mě napadá jestli je neučili pást kvůli tomu aby neotravovali s klackama.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 11:40
- Nahlásit

Madabiš

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání