Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:15
- Nahlásit

aktualizace stránek kluků: URL

Jimmi
na Jimíkovi se ještě pracuje....

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:23 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
už i Jimík je hotový...Géčka jsou v menu pod Kendy Potomci.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 10:48
- Nahlásit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 12:14
- Nahlásit

gabifi
je mi trochu líto, že Jim zůstává na kolbišti sám
Určitě má krásný sourozence a vůbec nic o nich nevíme.
Tedy o Ginovi ano, je v Miškovicích, to je kus od nás. Dodám ti jeho fotku jestli chceš.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 12:57
- Nahlásit

Jimmi
takhle je to vždycky...já nic moc nevím ani o Kendyho sourozencích
Pokud máš nějaké fotky, budu moc ráda, když je pošleš.

Madabiš
výměna vzorečku

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 13:15
- Nahlásit

gabifi
Mě to došlo až teď,my byli s Kendyho dcerou Girli na táboře v Žamberku Doufám, že jsem to nepopletla, a jestli to byla ona, tak má velmi příjemné páníčky, a Girlie je moc šikovná holka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 13:21
- Nahlásit

gabifi
máš je poslaný, jsou focený v leden-únor 2006 a Gin hodně připomíná tátu

petl
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 15:29
- Nahlásit

Tak si představte že dnes mi Kulina skočila z cca 4 možná 5 metrů...
Je OK, nic se jí nestalo, asi je gumová či co...naštěstí.
Chodili jsme po zřícenině hrádku, já pod kamenným mostem, psi nikde tak hvízdnu a v tu chvíli mi nad hlavou zasviští Kulina. Byla na tom mostě já jí neviděla a jak jsem hvízdla tak v tu chvíli za mnou skočila dolů...nevíte, proč lidi pořád chtějí doma temperament???
Ona prostě nemá respekt vůbec z ničeho, z výšek, vody, ohně, lidí - prostě z ničeho, maximálně tak ze mě.
Achjo, já už nikdy nebudu říkat že chci doma temperament - v tu chvíli jsem byla přesvědčená že se zabije nebo že si zlomí všechny nohy...
Až tam půjdu příště tak to místo vyfotím tomu nebudete věřit, ještě teď mě obcházejí mrákoty když vidím tu výšku...

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 16:03
- Nahlásit

petl
Zřejmě adrenalínový pes
To mi připomíná našeho tryskomyšáka, ten zase s oblibou, při prochajdách kolem říčky, kde je sráz jako hrom, stojí na kraji a čučí dolů a na mě, co jako já na to, kydby hupsnul Já raděj ani nedýchám, aby se blbě nehnul a fakt tam nevletěl.

petl
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 17:23 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Venuše
jo jestli máš doma to co já tak hupsne, neboj...

asi bych měla jásat jak dokonalé mám přivolání co řekla jsi "ke mně"? tak prosím a nejkratší cestou...
Vždycky jsem myslela že kolie mají vynikat vysokým stupněm přirozené inteligence, ale ta moje vyniká leda tak vysokým stupněm trhlosti - jo, a po dnešku taky gumovosti

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 17:32
- Nahlásit

petl

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:17
- Nahlásit

Jimmi
díky, je to opravdu nádherný kluk. Doufám, že kvalita snímků bude dostatečná na to, abych aspoň jednu mohla dát na stránky.
petl
asi si slečně nevysvětlila, co je to pud sebezáchovy

Holky nestíhám, furt se mi tady sřídají řemeslníci. Mějte se hezky

Madabiš
Šimonkovi všechno NEJ k svátečku

petl
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:47
- Nahlásit

Venuše
gabifi
Záhada je vysvětlena, chovatelka se po vylíčení celé příhody přiznala že Kulinky mamince dávala v březosti gumové medvídky - prý na klouby
Myslím že Kulina včera složila jedním rázem zkoušky paravýcviku i na pilotní průkaz

Venuše
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:54
- Nahlásit

Probíhá tak v podstatě skoro každé ráno, ale o zážitek z dnešního rána se s Váma musím podělit
Vetšinou se mnou tryskomyš i piraňa večer uléhají, pak se tryskomyš odsune na chladnější místo než je postel, a v průběhu noci se tam kluci střídají, páč tryskomyš není přítula a nemá moc rád když se na něj piraňka tlačí. Dnes ráno byli kupodivu oba dva stulení v mých nohách, čumáčky u sebe a jen mě po očku pozorovali, jestli budu opravdu vstávat nebo se ještě budu povalovat. Bohužel jsem vstávat musela, a tak chtě nechtě jsem je musela opustit, ale ještě před tím jsem je pohladila a oni oba dva jak na povel lehly na záda, roztáhly packy a nechali se drbat na břiše. Bez pokusování, bez ňafání po tom druhém, prostě jen tak leželi a spokojeně oddychovali. Vúúúbec se mi nechtělo jít pryč. A ještě super je, když za mnou chodí ráno po bytě, do kuchyně, na záchod, zpátky do kuchyně, pak do pokoje a tak dokola, než buď někdo další vstane nebo prostě neodejdu do práce. Kolikrát je mi jich líto, že prostě nechrupkají a jen tak v polospánku cupkají a mžourají po ránu za mnou
Tohle s nikým jiným než s hafánkama nezažijete

Venuše
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 15:03
- Nahlásit

A teď teda jedna míň romantická
Babi se vrátila z obchodu a: boty roztahaný po celým bytě, tapeta v předsíni roztrhaná ještě víc než normálně, zeď v předsíni poškrabaná a okousaná, násada na mop (údajně dobře schovaná) okousaná v obýváku, o novinách roztahaných po celým bytě nemluvím
Ale to dělá piraňa, to malý neviňátko, co se tak hezky kouká a chodí se tulit do náruče! Tryskomyš mu za to určitě nadává, to on jako mimino vůbec nedělal
Tak nevím jestli to jsou stejní pesánci ti z toho rána a ti kteří nám demolují byt

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:13
- Nahlásit

Venuše
jéééé, sem se úplně rozněžnila, jak sem si představila hajající tryskomyšičku a piraňku na zádíčkách, jak se mazlíkujou...ty šeltie sou všechny stejný...jonášek se se mnou taky takhle mazlíkuje..přitulí se ke mně v posteli a někdy u toho i tiše píská čeníškem, nebo mručí spokojeností a krásně hřeje...ráno máme pravidelný ňuchání, pak ho vždycky zabalim do prostěradla, když stelu, strkám pd prostěradlo ruce, bafám na něj a on do mě láskyplně kouše a pak na mě z podprostěradla vystartuje celej rozvrtěnej s vyceněnýma zoubkama a celou mě oblíže...hovádko..
no ale v noci se mnou spát nechce..vždycky se přimazlí, usne a když já-nedýchaje, abych ho neprobudila začnu usínat, mrzutě se zvedne a odkráčí do pelíšku..
no a přesně takhle mě ráno a vůbec celej den pronásleduje...ještě napůl spinká, uši spadlý, výraz jak sůva z nudlí, ale co kdybych někam zdrhla-třeba tajným východem v koupelně...
a to za to stojí, piraňka pobere určo časem rozum...ale jonda taky nikdy nic skoro nekousal...sou holt s tryskomyší klony, s tim nic neuděláme..

Madabiš
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 20:28
- Nahlásit

gabifi
Pošli mi taky fotku kendykovýho potomečka - nebo bude hned na stránkách?
Šimonek děkuje
petl
ty gumový medvídci to vysvětlují

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2006 11:35
- Nahlásit

Madabiš
budu posílat Ivče, tak by se měly objevit na stránkách...

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:51
- Nahlásit

Všem chlupaticím, kraťandám a jejím páníčkům a kamarádům přeji klidné prožití vánočních svátků, a hodně zdraví a štěstí do roku 2007

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:54
- Nahlásit

už jste se zvážili?
já radši ne. Košíčky, rohlíčky, salátek a řízečky byly výborné, teď bych k nám potřebovala nastěhovat africkou vesnici.

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 15:20
- Nahlásit

gabifi
Taky nemám odvahu, a navíc má tryskomyš už 14 dní klidovej režim nejdřív kvůli bolavé noze, nevím z čeho, a teď pro změnu laringitida a antibiotika, takže nám se kyne velmi dobře
Už aby to bylo všechno za náma

Madabiš
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:09
- Nahlásit

gabifi
já sem to zkusila a cukroví jsem si zakázala - vydržela jsem to jeden den

Madabiš
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:31
- Nahlásit

jedna vánoční, ale bez stromečku

Madabiš
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:34
- Nahlásit

Madabiš
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:36
- Nahlásit

nějak se to nezobrazuje

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:00
- Nahlásit

Madabiš
škoda, že se nezobrazuje, je moc hezká

Splnil se mi sen, zaběhla jsem si Vánoční závod s malinou. Nic nového, běželo se mi s ní stejně jako s klukama......prostě zbytečná honička za vystřelenou kulkou

Madabiš
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 19:29
- Nahlásit

gabifi
ale zvětšená se zobrazí tak nevím kde je chyba

Běžela si s Bekynkou?

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 20:31 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

jj, se sluníčkem Bekynkou

Madabiš
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 08:46
- Nahlásit

gabifi
teda se stydim

a to ti jí Ivča pučila?

Madabiš
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 08:52
- Nahlásit

už vím kde jsem udělala chybu - musím vkládat fotky častěji abych nezapomínala jak se to dělá

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání