Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:59
- Nahlásit

Venuše
ještě sem zapomněla napsat, že když mi jonda na agi třeba ulítne na kladinu-včas ho nestáhnu, tak má pocit, že se to musí opravit a běhá po ní třeba 5krát sem a tam a jako furt opravuje, dokud ho nesundám..hrůza....nejšťastnější je, když může něco pást...ovečky jsou nej, ale koně taky bere, když už mu nejsem schopná sehnat pár ovcí do paneláku..nedávno jsem byla s jedněma koníkama a jondou na vycházce a celou dobu nás obíhal jak blázen, hubu rozšklebenou...

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:35
- Nahlásit

eva od jondy
Jako kdyby si mluvila o tryskomiši, jsou si hodně podobní, i s tím taháním na start agi. Teda v našem případě tréninkové agi. To je ocapinek než přijde, že jdeme hopsat, ale když už tam sedí, tak mu lítají jiskřičky z očí z nadšení. Teda doufám, že z nadšení, a né z toho, že mě zase někde při skákání cvakne Jo, a o pozitivním myšlení a přehrávání mi povídej V létě sme byli na táboře, a tam mi říkala jedna paní, že by chtěla být můj pes a skákat se mnou, že i kdyby se jí do toho skákání nechtělo, tak za ty šaškárny co sem tam předváděla by skákala.
Mimochodem, ten tábor mi hodně pomohl ve vztahu k tryskomyši. Přeci jen týden odkázanej jen na mě, spaní ve stanu, trénink apod. udělalo hodně
Hele že ty máš doma naklonovanou moji tryskomyš
Uvidíme co vyroste z pirani, tam to vypadá, že pokud se nenaučí moc lumpáren a zlozvyků od tryskomyši, tak bude víc v poho a "tvárnější" Šikulka je to určitě taky.

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:38
- Nahlásit

eva od jondy
Pasení bych taky chtěla zkusit, ale nevim nevim, vzhledem k tomu, že kachen u nás na rybníku se nejdřív panicky bál, ale teď už je po vzoru svého staršího kámoše labradora cílevědomě nahání po břehu. Dá se to nějak zjistit, jestli má sklon k pasení? Slyšela jsem o nějakých "seminářích" či co.

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:45
- Nahlásit

gabifi
Co znamená být členem Agility klubu? Může kdokoliv?Jaké jsou tam podmínky?

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:59
- Nahlásit

gabifi
Už sem na to přišla, zcela logicky jsem jukla na www stránky
Ale spíš mě zajímá, jestli je to nějak rozdělený, nebo stačí jen to že jsem členem ČMK na našem cvičáku. Nějak nemám v těch členstvích a účastích na různejch akcích jasno. Stejně tak v řádech

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:05
- Nahlásit

Biluška
beru zpět, našla jsem to tady: http://www.klubagility.cz/index1.html
Venuše
Členem Klubu agility může být každý, ale popravdě, já jsem členem pouze proto, že členové klubu mají levnější závody, a to o 100 Kč na jeden den. Jejich členský příspěvek je bohužel dost vysoký. Mrkni sem: http://www.klubagility.cz/

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:07
- Nahlásit

Venuše
no v našem případě taky na trénink, tahání na start na závodech jsme z donucení zatím zkusili jen na 1závodech..ach jo, úplně se vidim...mám vždycky na agi pocit, že když přijde někdo novej a vidí mě skákat, tak se na mě tak divně kouká...že by pro ty hysterický výbuchy radosti a krávoviny?? kde jste byli na táboře??já byla v létě v žamberku, ne na šeltiím, ale normálním agi táboře, o šeltiím sem se dozvěděla pozdě no tak to bude příjemná změna, jestli piraňa zůstane takovejhle..bych si někdy přála mít zas psa, kterej bude projevovat nadšení ze mě a ne já z něho!!!
chtěla jsem s ním na školení pasení jet, ale krylo se s těmi našimi závody a navíc bylo mooc daleko..tady na str. jsou data školení http://welsh-corgi.unas.cz/view.php?cisloclanku=20 06032101
no my měli právě na střední, kam jsem chodila, ovce a i první majitel jonáše je měl..takže má pro to asi základ..v zoo ho jedině zajímaj ovce a kozy...
určitě by stálo za to si to s tryskomyší a piraňou vyzkoušet!! já bych se chtěla na jaře někam rozjet..

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:09
- Nahlásit

Venuše
pozdě
S tím členstvím ti neporadím, já totižto nevím, jestli člen Klubu agility musí být ještě členem nějaké kynologické organizace, například ČKS. Ptát se radši nikde nebudu, neb platit další členství ke všem, co už platím, tak mne doopravdy picne

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:26
- Nahlásit

eva od jondy
My byli právě na šeltiím v Žamberku, a bylo to super extra paráda Příští rok jedeme zase, už sem si to zamluvila, i místo na stanování - a to ještě není teda určený termín, ale to neva

gabifi
Tak to možná s členstvím ještě počkám, neb nám zatím nehrozí placení závodů I když jsem tady srdnatě prohlašovala, že příští rok natrhnem konkurenci kaťata Asi natrhnem, ale leda tak při tom, když tryskomyš brání svoje území

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:27
- Nahlásit

Venuše
co vím, tak členem klubu agility se člověk stane tim, že zaplatí příspěvek na aktuální rok.. jinak nemusí být členem ničeho dalšího..

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:28
- Nahlásit

eva od jondy
A jestli se i moje neteř zblázní a pořídí si taky dalšího pesu, a to KK, jak to má v plánu, tak přijedeme asi mikrobusem

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:29
- Nahlásit

Venuše
no já bych právě na šeltie příští rok moc ráda jela!!!takže jestli to vyjde, budeme moct ty naše klony útočící seznámit!!!!!!!!

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:29
- Nahlásit

gabifi
eva od jondy
Mě by taky totiž zajímaly ty Střípky, ale to je spíš dotaz na Bilušku že?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:30
- Nahlásit

Venuše
a jestli teda neobsadíte celej tábor

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:33
- Nahlásit

eva od jondy
To by bylo super
A jelikož my už budeme mít u obou hafanů zvládnutou 100% poslušnost, tak to bude bez problémů No a pak jsem se probudila
Ještě prý bývá nějaké setkání v Opavě, a mělo by být někdy na jaře, tak třeba "zaútočíme" i dřív

Madabiš
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:35
- Nahlásit

gabifi
fotky krásný - tak tenhle gaučík by Bíďa taky s radostí obsadil
Ještě sem sem fotky nevkládala - tady je musíš mít nejdřív uložený někde na netu?

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:22
- Nahlásit

Madabiš
já je nejdřív vložím do galerie tady na Cz-pes a pak jdou vložit i sem do diskuse. Postup je popsaný na začátku tohoto fóra (myslím Šeltije a kolije)
Doufám, že až se zítra připojím, tak tady bude celý váš zvěřinec, ať se můžu kochat

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 08:18 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Madabiš
super, už jsem našla galerii s fotkami Bíďa a gaučík a Bíďa a Bára. Bára na gauč nemůže?

Madabiš
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:13
- Nahlásit

gabifi
stihla jsem jen něco dát do galerie a ani jsem to nestihla dát sem - jo ten čas tak letí
To víš, že by se to tý mršce taky líbilo, ale kdyby sme jí pustili domů tak máme holobyt A stejně by jí Bíďa na gauč asi nepustil, no když o tom tak přemejšlím - tak spíš ona jeho

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:35
- Nahlásit

Madabiš
včera jsme na cvičáku postavili rovinku. Já se na ni podívala, vzpomněla si na Zárybniční Lhotu a radši jsem zapadla do klubovny na kafe

Madabiš
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:20
- Nahlásit

gabifi
Radši nevzpomínat!

No nic tak zejtra - už se na tebe těšíme

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 10:55
- Nahlásit

Ahoj AHoj AHoj
jsem doma s holkama nemocnýma a k PC se dostanu málo, je tady fronta
zítra pojedu už na třetí!!! hodinu agi a moc se těším, tak mi držte palečky

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 15:46
- Nahlásit

Jimmi
palce držím. A taky doufám, že tě to chytne stejně jako mne. Když se povede ukočírovat takovýhle odjištěný granát, na to je pak člověk hodně pyšnej (vlastní zkušenost)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:20
- Nahlásit

gabifi
no...je fakt, že Jim na mně kašle a běží napřed

jinak mám radost z toho testíku

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:38
- Nahlásit

Jimmi
testík velmi potěšil

Že běží napřed je dobře...co by někteří za to dali

Madabiš
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:31
- Nahlásit

Jimmi
Taky gratuluju k super výsledku
To, že běží dopředu je super, já se jednou o závodech na parkuru zasekla a Dagula trefil v kurzu další asi čtyři překážky a já se pak chatla na zbytek

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:46
- Nahlásit

http://www.sos-kolie-a-seltie.ic.cz/kolie.htm
Perlík nemá chybu. Nevycválaní dorostenci, to je moje Pořád platí známé moudro: Stáří znamená uvědomit si, že nebudu vlastnit všechny psy, které jsem vlastnit chtěla

petl
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:57
- Nahlásit

gabifi
Jejda já už jsem stará vlastně od narození

Tahle fešanda

plánuje štěňátka a já pláču a pláču že mám tak malý dvorek...modrá od téhle krasavice by mi teda fakt mohla chodit doma po dvoře

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 17:22
- Nahlásit

petl
já bych si jich domů klidně nastěhovala i deset...jenomže pak by mohl nastat problém, jestli by se snesli a na kolik menších smeček bych je musela rozdělit

Holky, kdo máte chuť prezentovat na webu své pejsky, můžete třeba tady: http://www.dogchampions.info/

A hlavně nezapomeňte poslat Míše KL výsledky výstav do soutěže Pes roku, jinak můžete přijít o bodíky za výstavy, které Míša neeviduje = zahraniční a menší domácí.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 12:55 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

neteř Viky

Maybe Smooth Jazz Ko-To-Ra

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání