Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 17:31
- Nahlásit

Venuše
A taky víc možností kde co dělat, tak to máš naprostou opravdu asi si vezmu vedlejšák... protože na to přestávám mít finance

Madabiš
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:45
- Nahlásit

Tak já naštěstí o třetím psovi neuvažuju, ale množím všechno kolem
jo finance to je kapitola sama o sobě. My měli doma včera finančního poradce a když jsem z hecu hodila do placu, že bych chtěla kozí farmu a řekla cenu - tak mi s klidem řek, že by to nebyl problém, myslím, že vezmu na vyšetření taky jeho

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:45
- Nahlásit

Madabiš
vy jste finančního poradce opili kozím mlékem, že jo? Pořiď si ovčí farmu. Včera jsem viděla v supermarketu jehněčí z Austrálie s takovou cenou, že bych snad radši snědla polystyrén

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:50
- Nahlásit

gabifi
no vidíš! máš si koupit holistic granule z pravého jehněčího
...A TO SE VYPLATÍ

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:51
- Nahlásit

Madabiš
tak já už jsem svoje finance zdárně vyřešila viz debata na Můjpes

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:55
- Nahlásit

Jimmi
už se vidím jak holistic granule peču v troubě na jabkách

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:50
- Nahlásit

gabifi
no neváhej! můžeš je přelít vývarem z vepřových nožiček a budeš mít vlastně takový sulcík s jablky a divnýma rozinkama

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:20
- Nahlásit

Jimmi
úpřimně....FUJ!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:36
- Nahlásit

gabifi
jaký FUJ!??? a co pes?
...pro tebe to přece není

Madabiš
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 11:36
- Nahlásit

gabifi
Sama si říkala, že ovce sou tupý - a kozy sou moje zlatíčka - teda to ale divně zní
Kdybys koukla na kozí maso a výrobky z kozího mlíka tak by se ti z ceny taky protočily panenky. ještě že si tohle kupovat nemusím
Jimmi
Jo projekt na mujpes je super. Už jdi zamlouvat další štěně a místo boudy u chalupy mu kup celou od vedle

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:16
- Nahlásit

Madabiš
co má tupost ovce společného s masíčkem a jeho cenou? A teď vážně: Dost mne to namíchlo. Před týdnem mi český zemědělec vypověděl v tíví tklivý příběh o tom, kterak musí maso z ovcí vozit za hranice, protože ho tady nikdo nechce. A pak najdu v obchodě maso z takové dálky, že ty ovce zřejmě chovají přímo na lodi, která sem s tím masem jezdí....sory...pluje

Projekt na Mujpes opravdu nemá chybu. Prachy, nemovitosti a členství ve správní radě už jsme si rozdělili. Ještě sehnat pitomce na práci a můžeme začít rejžovat

Venuše
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:47
- Nahlásit

Koukám, že se tu rozjelo podnikání ve velkém Tak to jde kolem mě, jsem jen ubohý zaměstnaný, i když v dnešní době i to je dobrý. Ale co mě zaujalo, tak ty ovce, ale ve smyslu pasení. Jak se pozná, že pejsa má vlohy na pasení, a nemusím kvůli tomu absolvovat kurz pasení? Jde to nějak?
V okolí máme ovečky, třeba by to šlo vyzkoušet. Ale taky musím vědět na co se mám zaměřit že jo?
Máte někdo zkušenost s pasením?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 15:56
- Nahlásit

Venuše
vypust psa a uvidíš, když nějakou dotáhne domů, tak vlohy má

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 16:06
- Nahlásit

Venuše
o pasení šeltiček se moc nezajímám, protože náš Kikimek pase pouze moje nohy, nic jiného ho nezajímá

http://www.shetla.dk/hyrde-uk.html
Šeltie patří do skupiny psů, které pasou pomocí těla a pohybu. Stejně jako KK.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:29
- Nahlásit

Venuše
šeltičky a pasení jsme teď řešili na mujpes.cz v šeltiích, tak se mrkni
a co vůbec tryskomyší nožička??

Madabiš
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:06
- Nahlásit

gabifi
co má tupost ovce společného s masíčkem a jeho cenou
Jen sem si vzpoměla na to cos mi říkala, že bych si je chtěla pořídit
Venuše
spíš si myslím, že když ti jednu přinese tak sice vlohy má, ale lovecký a když ti přitahne celý stádo tak je to pravej ovčák.

Před jakýmkoliv psem kterej by dokázal přehnat aspoň na 10m naše kozy bych smekla klobouk.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:08
- Nahlásit

děvčata, máme nového člena rodiny. Jmenuje se Ferda a je to džungaráček. Foto dodám, až se trošku lépe seznámíme. Dostala jsem ho k Vánocům.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:12
- Nahlásit

Madabiš
no právě proto ovce. Když ti něco nepřiroste k srdci, tak může skončit na pekáči. Nedovedu si představit, jak při obědě prohodím: Ten křupavej řizeček je z Lízinky

Madabiš
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:16
- Nahlásit

gabifi
Tak gratuluju k novýmu členovi rodiny, na fotku se těším.

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 16:23
- Nahlásit

posouvám

Je konec roku, tak budu nějakou dobu úplná mimóza
Nový člen rodiny dostal jméno Ferda, Akimek ho nadšeně oblizuje a Kendy taky klasika....chce si ho vyhrabat z klícky. Zkusily jsme s Veronikou zkamarádit Kendyho s pískomilkama, které přijely na Vánoce, ale výsledek byl pouze ohrnutý pysk a chuť lovit. Tímto kapitolu "socializace na domácí zvířata" u Kendyho uzavírám.

Venuše
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 17:49
- Nahlásit

Omlouvám se, že jsem pak nereagovala, nějak jsem se zapoměla v rachotě.
Obávám se, že pokud bych vypustila pesu, tak dotáhne akorát tak spoustu vlků, v kožichu.
Asi prostě pudu za těma ovečkama, zeptám se jestli je může můj pes trochu prohnat a nebo naopak, a bude to! No co už

petl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:35
- Nahlásit

Tož vás tu všechny opět zdravím a než se zase stihnu ponořit do pracovního procesu tak přeji pohodové vánoční svátky a šťastný nový rok

Venuše
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:37
- Nahlásit

Ahojik všem, kam jste se ztratili holky a kluci chlupatí?
Chci se jen zeptat jestli někdo z vás používá kliker?

Venuše
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:38
- Nahlásit

petl
Jéééé, to je hezký

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:43 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Hezké svátky všem!

Kendyk tentokrát k focení nebyl připuštěn.

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:47
- Nahlásit

Venuše
Ahojky, kliker nepoužívám, jenom hračky a dobrůtky. Taky pochvalu, ale o její účinnosti nejsem přesvědčená. Když odměním pouze pochvalou, kluci koukají jako hladové děti do výlohy cukrárny

Venuše
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:53
- Nahlásit

gabifi
Tak to je u nás stejný. Mńamka je prostě number one!, hračky dobrý, pochvala dobrý, a to už i tak přehrávám nadšení a elán dost a dost, ale bez ňamky to není ono
Taky něco vymyslím jako vánoční pozdrav, už je na to i tady fórum, tak ať můžu přispět

petl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:27
- Nahlásit

gabifi
Venuše
Tak to u nás je pochvala pochvala, ačkoliv jsou holky obě žravé až moc, pro pochvalu si přijdou radši. Nafukují se jedna před druhou že právě ona je ta "šiiiikovnáááá"
ňamku prostě zhltnou a jdou, chlubení se nekoná

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 12:40
- Nahlásit

Koukám na Ferdu a hned si vzpomenu na naše dva křečky, kteří zpříjemňují Jimovi a mojí dcerce život. Jim je oblizuje a hlídá před kocourem, který vzteky prská, že mu je nechceme a nechceme půjčit ani na minutku.....jinak máme na křečky takovou plastikovou kouli ve které můžou běhat po místnosti a dle libosti, ale co je pro Jima zábava a pasení pomocí tlapky, to je pro našeho kocourka staříka infarktová záležitost

P.S. všem přeju hezké svátky a hodně dárků pod stromkem a zdravý potomky a zvířectvo

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 17:23
- Nahlásit

Jimmi
po kom ten kluk je? Pokud si pamatuji, Míša vyprávěla něco o zakrslém králíčkovi její dcerky, kterého si Celine ulovila...a on to nerozdýchal.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání