| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:35
- Nahlásit
petl
Jimmi
jasně, vždy připraven
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:36
- Nahlásit
Jimmi
Žiju v permanentním stresu že někde něco prošvihávám takže další hrůza s nočním pomočováním že mě Jimmi utrhne hlavu protože jsem prošvihla poslat přihlášku a ona bude muset řídit do Lipska sama
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:37
- Nahlásit
petl
to nehrozí, protože já mám řidiče
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:39
- Nahlásit
posouvám:
holky, chtělo by to nějaké poznávací znamení cz-pes. Nějaké návrhy?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:39
- Nahlásit
Jimmi
Dobře, tak já pakuju teda termosku s kafem a bábovku do staniolu - aby měli Jimmi s Nanynkou co v kufru vybalovat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:41
- Nahlásit
petl
bábovku??? hele řízek by nebyl?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:42
- Nahlásit
Jimmi
Myslíš to oblíbené vánoční cukroví ? Jo to děláme na výstavy standartně ale před Nanynkou je potřeba je střežit jak oko v hlavě - doslova
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:48
- Nahlásit
[b]petl[/
jo jo, vánoční cukroví
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:51
- Nahlásit
Lidičky musím jít, hafové doma vyjou smutkem a sousedi zoufalstvím nad blízkou migrénou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:55
- Nahlásit
já mám taky výjezd do terénu...ale budu přemýšlet nad tím poznávacím znamením
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:03
- Nahlásit
gabifi
já mám naštěstí dneska výjezd do hospody, jinak bych asi nepřežila...moje puberťácká dcera si řekla, že mi ještě ukáže...
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:14
- Nahlásit
gabifi
Fotecky holek - Beky a Wera.
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:19
- Nahlásit
a další ...
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:29
- Nahlásit
Do Řepče bysme se mohli jet podívat na čumendu tak když to vyjde budu se těšit
Ivčulín
Prej belgickej dělník zdravíme všechny holky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:50 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
URL tady máme nové stránky! Kdyby jste tam našli nějaké chyby, něco vám tam chybělo nebo třeba přebývalo, klidně pište, uvítám všechny názory. Nebo kdyby jste chtěli mít odkaz na vaše stránky s podobným tématem v odkazech... Díky
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:00
- Nahlásit
Na vystavu do Bratislavi to bych se taky pridala. Tam jsme se pred par lety s Beky dostali do zaverecnych soutezi a mohu rict ze v ten okamzik jsem se zblaznila do vystav - to prostredi, kamery, lidi ..... no samozrejme od te doby jsme na vystavach meli jen VD.
Shelticka
Stranky moc super. Nejvic se mi libi popis tech vsech zviratek - od rybicky po konika.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:04
- Nahlásit
čau všicí, dnes mám samé výjezdy
Zdravím Bekynku a jdu prohlížet stránky Shelticky.
Jimmi
tak co, zbylo nějaké promile?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:20
- Nahlásit
gabifi
nezbylo, a jestli ano, tak jsem to zneutralizovala kefírem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:22 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Ivčulín
fotky tvých holek jsou opravdu, ale opravdu moc hezké
chci se zeptat co vlastně máš za pejska, nemáš náhodou Parsonka? vlastně parsonku?
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 09:09
- Nahlásit
Jimmi
Werunka je foxterier. Uz skoro 10 let mam malinaky a prestalo me bavit mit stale dokonale poslusne psy, tak jsem si do smecky nasadila certika.
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 09:15
- Nahlásit
Na tech fotkach to vypada, ze malinak terorizuje foxika, ale opak je pravdou. Jen Werca u toho umi nasadit andelsky kukuc ... no co mam povidat, proste foxik se vsimvsudy.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 09:37
- Nahlásit
Ivčulín
ty máš vlastně "Dášenku" jéé to je hezkýý, tu jsem milovala
já jsem teď díky Cilce poznala českýho terriera(ku) a ta je taky kouzelná, v Krásný Louce už jsou dvě , vypadá to, že naše chovatelka se taky rozhodla k hodným pejskům pořídit nějaký čertiska
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 09:52
- Nahlásit
potvrzuji, Werunka terorizuje vše co potká. Naši kluci před ní prchají jak můžou
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 10:00
- Nahlásit
Jo jo, terieri maji svoje kouzlo, ale predstava, ze bych mela dve Werunky najednou - to je na blazinec. Ovcaku treba pet, ale jeden terier vyda za deset ovcounu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:19
- Nahlásit
Ivčulín
Sem si udělala terierí průzkum a uf uf tedy, těch je.
Tak mě se fakt líbí ti bicolorní ze stanice Rytíře Malovce a jinak Český terier je klidný a moc neštěká
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:29
- Nahlásit
A jeste jedna fotecka a uz dam s foxikama a malinama pokoj.
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:37
- Nahlásit
Jimmi
Vybrat primo Werunku dalo dost prace. Uz jenom se rozhodnout ktere plemeno to bude - chtela jsem neco maleho a aby to udrzelo tempo s malinou (coz se mi povedlo vybrat - viz obrazek nahore )
Co se tyka stekavosti, tak Werca byla nema asi do tri mesicu. Pak objevila zazracnou silu sveho hlasu a vyuzivaho jak to jde. Nesteka zbytecne, ale hleda si duvody.
Treba vcera vecer najednou zacala doma hrozne stekat a nenechala se uklidnit - kdyz jsem se pak zaposlouchala dukladneji, tak jsem zjistila, ze pres dva pokoje zvoni telefon (samozrejme ze muj). Tomu se rika sonar.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:43 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Ivčulín
fotky jsou krásný, tak je klidně vkládej, já se moc ráda podívám i na jiný pejsky a tady to určitě nikomu nevadí
jo a prosímtě, jak ti jde trimování? , já si o tom četla a přijde mi, že bych to asi nezvládla, jsem naprosto manuálně nezručná
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 13:15
- Nahlásit
Jimmi
Z trimovani jsem mela hrozny des a nedokazala jsem si to predstavit jak to budu delat. Proto jsem taky nad FXD dost dlouho vaha, ale pak jsem si rekla, kdyz to zvladaji jiny, proc ne i ja.
Ted si ji trimuji sama a desne me to bavi. Kdybych mohla, tak ji "skubu" porad. Je ale fakt, ze jsem mela v tomhle velke stesti a Werca ma velice kvalitni hrubou srst. Kvalitni trimovaci srst u foxiku neni samozrejmosti.
Ted ma Werunka uz vystavni sestrih do Brna. Ja jsem si ji otrimovala a na profikovi jsem nechala dodelat detaily, aby to bylo perfekt. Snad casem zvladnu i to.
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 13:18
- Nahlásit
O mich prvnich pokusech trimovani by mohla vypravet Gabca. Werunka z jedne strany strapata a z druhe strany otrimovana nebo telicko otrimovane, zarostla hlava atd. .... clovek si fakt dostatecne vyradi.
|