Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Madabiš
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 11:08
- Nahlásit

gabifi
Tak to snad nebude nic vážnýho s tím očičkem pak dej vědět jak ste na tom

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 16:15
- Nahlásit

Madabiš
Očičko dobrý, dnes jsme v poho absolvovali trénink v ČB. Jely jsme s Ivčou (třeba sem napíše nějaké dojmy ) a potkaly jsme tam Evu s početnou smečkou dalmatinů. Dita s Alfarou trénovaly v sobotu, tak jsme bohužel nemohly pokecat.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 21:45
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem naprosto orvaná dorazila v devět večer domů z Norimberku, s BOBEm a celá vysmátá. Zítra si beru oddech, takže se na vás těším v úterý.

P.S. nedávali vůbec žádný medaile ani poháry, jenom za CACIBa malinkatý přívěšek ...né že bych byla hamoun, ale taková výstava a nic....

petl
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 08:43
- Nahlásit

Jimmi
Jéžíš Jimmi veliké gratulace jste úžasný!!! Jinak v Olomouci taky krkali - za CAJCe dávali stužku z medalie i s tou karabinkou na medajli, jen ta placka na tom chyběla Každý druhý člověk se ve výstavní kanceláři rozčiloval že mu na té stužce něco chybí a oni že prý je to přívěsek pro psa - nejspíš na to má majitel psa pověsit či co

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:42
- Nahlásit

Jimmi
moc gratuluji
petl
jestli ta stužka s karabinkou skončila u vás tak taky gratuluji
...a doporučuji jako náušnici pro psovoda

petl
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 11:55
- Nahlásit

gabifi
Skončila u kámošky, u nás skončila minulý rok
ale minulý rok to bylo trochu lepší - my dostali sice jen ústřižek trikolorní stužky s nápisem CAJC Olomouc ale tentokrát to byla fakt jen ta stužka co na ní třeba v Letňanech dávají i ty medaile - vůbec se těm lidem nedivím že jim na tom něco chybělo

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:22
- Nahlásit

petl
Ty stužky sem viděla, to jsou lakomci co? Jinak to byla naše první výstava, teda jen jako diváků, a musím konstatovat, že je to mazec Naši kluci z toho byli celkem hotoví
Dostali jsme nakonec i velmi kladné hodnocení na tryskomyš, bohužel mimo kruh a nikdy toho nevyužijem, páč je neuchovnitelný, ale i tak to potěší
No a zjistili jsme, že piraňka bude moct na výstavy, ale ten moc kladné hodnocení nedostal, prej "z toho PES nebude", ve smyslu jako pes samec. On je totiž hrozně jemnej na chlapa Ale to neva, stejně je náš a nejhezčí, i když vypadá jako kočka

petl
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:33
- Nahlásit

Venuše
Juj to jsem vás tam možná i viděla jenže bohužel nepoznala - okolo šeltiček jsme se ochomýtali celkem dlouho, měli jsme favoritku Norica Gold Moravia Classic Nevíš jak dopadla?

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 16:06
- Nahlásit

petl
My se motali tak nějak všude, každou chvilku někde jinde A myslím, že výsledky jsou psaný na Můj pes, nevím co to znamená ale je tam toto:FTO (2) V1, CAC, Norica Gold Moravia Classic.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 16:24
- Nahlásit

Jimmi
Super výsledek - teda pořád je to lepší a lepší - jsem zvědavá na vaši příští výstavu
petl
chtěli bejt asi originální a trochu to nedomysleli

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:11
- Nahlásit

Ahoj, my se motali jen kolem šeltiček protože jsme se motali i v kruhu a dokonce ve třech kruzích (normálně na posuzování, v závěrečným a jednou když mi Connie pláchla a lítala v jakýmsi úplně cizím kruhu ). No trapas no, udělali jsme trochu divadlo, nějaký to povyražení a mohli jsme jet domů s VN1 (ze tří) a dostali jsme se mezi 8 nej dorostenců Jsem z toho ještě teď vysmátá

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:14
- Nahlásit

Shelticka
Jojo, to jedno motání v cizím kruhu jsem viděla Gratuluju k výsledku

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:53
- Nahlásit

Shelticka
zdravíme dorostence....a samozřejmě gratulujeme

petl
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 08:42
- Nahlásit

Shelticka
jů tak to jste na finálovkách byli vy? Moc hezky vám to tam chodilo i slušelo
My šli po vás do nej mladých fen

Ivčulín
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 09:43
- Nahlásit

Ahojky lidičky,

gratuluji všem šeltičkám a koliím k úspěchu na výstavě.

Bekynka zasílá pozdrav Kendymu a Akimkovi.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 10:05 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
Madabiš
díky, pochvalu vyřídím Jimovi, já už jenom dělám křoví, mám doma v PC nějaký fotky, tak je zítra hodím na svoje stránky.

Jinak tam byl fakt hezký blumerle pes(nádherný rozložení barvy), ale dělá záchranařinu, takže ho vykastrovali, což tedy Jima vážně zaujalo. Jinak Pavla plakala(né doslova), že je to škoda. Takových psů je fakt asi málo. Je to brácha skywalkera, přesné jméno nevím.
Jim se tam líbil, takže pro mně to byla výborná výstava.
Jenom to lakomství co se týče nějakýho pohárku, mě mrzí, člověk neschromažďuje trofeje, ale vlastně vzpomínky....

Madabiš
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 10:05
- Nahlásit

Ivčulín
ahojky a Bedříšek je vosk?

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 10:41
- Nahlásit

Ivčulín

Werunka v Kendýskovým svetříku. Z obrázku je jasné, že už mu není

Ivčulín je můj kynologický spolujezdec, fotograf, webmaster, výchovný poradce a v neposlední řadě moje kamarádka

petl
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 10:52
- Nahlásit

Ivčulín
ahoj, konečně další člen a nadšenec

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 19:21
- Nahlásit

Díky všem za gratulace, já taky gratulu všem co se někde nějak umístili atd. Connie má zraněný polštářek Takový vypadá jak uprostřed rozřízlý (do obloučku) a odchlipuje se jí to, tak jí to po venčení opláchnu (mívá v tom špínu) a namažu framikoinem, stačí to? Nebo mám raději letět na veterinu

Ivčulín
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 22:15
- Nahlásit

No jo Bedříšek, jak jsem jen mohla zapomenout.

Sice nic kolioviteho ci seltioviteho nemam doma, ale dlouhy cumacek taky vlastnim. Viz fotka vyse (diky Gabi).

Jimmi, jake jsou vystavy v Nemecku? Uvazuji, ze tam vytahnu casem Wercu.

Ivčulín
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 22:54
- Nahlásit

Dala jsem do galerie fotyk Bídi a Wery, ale nevim jak je zobrazit tady. / No jo, novacek.

Ivčulín
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 22:55
- Nahlásit

Teda, ty smajlici me pekne zlobi - ani jednoho takoveho jsem nechtela poslat. Neni nad klasku.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 23:34
- Nahlásit

Shelticka
Taky sme měli řízlou packu na polštářku a zahojilo se mu to vcelku rychle i bez veta, ale měl to trošku na straně tam kde na to šlape to bude asi horší.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 23:38
- Nahlásit

Ivčulín

kliknout na fotku-vlastosti a sem zkpírovat URL

Madabiš
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 23:41
- Nahlásit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:20
- Nahlásit

Shelticka
Ahoj, taky se přidávám ke gratulaci a pokud se rozhodneš, že pojedeš na výstavu do Brna, tak tě ráda poznám.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:23
- Nahlásit

Ivčulín
Výstavy jsou fajn, byla jsem zatím na dvou a obě byly dobře připravený a obr prostory. Jestli můžu srovnat, víc se mně líbilo v září v Lipsku. Bylo tam hodně místa na venčení. Což je pro mé psisko dost důležitý.
Jinak víc zkušeností má gabifi

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:24
- Nahlásit

Shelticka
Jak hluboké to je? A krvácí to opakovaně nebo už je to suché?

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Shelticka
ať je nožka brzy OK

kdepak gabifi, s výstavami se teď obracejte na Jimmiho

Ivčulín
jak to, že tady není foto mého srdíčka, Bekynky?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání