| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:47
- Nahlásit
co říkáte Kyrilovi? Nám jenom shodil popelnici a přivál nějaký bordel. Jste všichni v pořádku?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:51
- Nahlásit
gabifi
Kuk u nás všechno oukej
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:53
- Nahlásit
Ahoj
U nás se obohatil majetek o igelitku se dvěma krabicemi vajíček (rozbitých), pár igelitových pytlíků, cizí svetr, prostírání ze stolu a nepoškozenou plachtu ze silného igelitu (složenou) kterou Dan okamžitě zabavil k dalšímu využití
Jinak všichni v poho
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:58
- Nahlásit
Včera jsem vyrazila v sedm hodin na venčení a nestačila se divit.
Všude vichr, a hroznej kravál. Musela jsem Jimovi házet poleno, protože míček by si zahrál na draka. Chudinka Jim si chtěl označkovat svůj oblíbený sloup veřejného osvětlení, ale nebylo mu přáno, ze tří nožiček ho vítr srazil a Jim si označkoval vlastní podvozek - prostě proti větru nemá cenu čůrat ani značkovat
po nějakých 40 minutách jsem to vzdala(pes je pošuk a vichr mu nevadí) a mazala domů, do lesa jsem nešla, nějak to tam praskalo a na té louce co venčím, jsem pro vítr opravdu vděčný a hlavně velký terč
P.S. jen tak z plezíru jsou koukala na letadla co kroužila nad Prahou v marné snaze na něco přistát ... no naštěstí nespadla ale těm lidičkám to tedy nepřeju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:04
- Nahlásit
petl
Jimmi
já se snažila venčit, nemohla jsem se udržet na nohách a ti dva blbci se ještě honili a vráželi do mne.
Horší to bylo doma. Vytí větru my s Kendym nemusíme Akim s Pavlem spali jako zabití a my s Kendym čučeli jako sůvy a čekali až to přestane.
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:04
- Nahlásit
U nas byla v noci docela legrace. Kdyz k nam Kyril v noci dorazil, tak me vzbudila Werunka knouranim. Sice jsem chtela byt neoblomna, ale nakonec jsem pro ni dosla a pustila do postylky. Chuderka se cela klepala. Jenze to by nebyl foxik, aby tohle nepokracovalo. Klepani ji vydrzelo asi 5minut a pak ze potrebuje nutne curat. Takze v te nejvetsi cine jsem se oblekla a razila s Wercou ven. Wera chvili koukala na tu cinu jak decko na vecernicek a pak ji chytil amok a litala v te cine jak blazen a uzivala si to. Kdyz uz jsem byla venku, tak jsem se sla podivat do kotcu, jak se vede holkam venku. Ty byli venku u dvirek (normalne je v noci musim pacit z boud), tak to moje mekke srdicko nevydrzelo a vzala jsem si je k sobe do pokoje. Zaver z noci je, ze jsem se vubec nevyspala a kdyz jsem rano vztavala, tak holky sotva rozlepili ocicko co otravuji, kdyz je jeste tma. Jinak to odnesla taky jen popelnice.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:07
- Nahlásit
Hehe ještě musím dopsat že ráno když jsem holky pustila na zahradu tak ze všeho nejdřív běžela Nanule zahánět "vetřelce". Řvala na ty vajíčka tak hrůzostrašně že nebýt rozbitá určitě by brala nohy na ramena - to jak jim po psím vysvětlovala co všechno s nimi udělá jen co sebere odvahu po nich skočit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:09
- Nahlásit
petl
zajdi k sousedům a řekni jim, že při příštím orkánu chceš vajíčka ČERSTVÁ a CELÁ!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:09
- Nahlásit
Ivčulín
já se tedy taky moc nevyspala , ale já se spíš budila tím kraválem a ráno mě bolela hlava - děsně
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:10
- Nahlásit
gabifi
Jojo staré zlaté časy tohle za mých mladých let nebejvalo to měla vajíčka ještě pořádnou skořápku a nějaký větříček jim nemohl ublížit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:19
- Nahlásit
petl
to štěkání....., mně připomnělo dnešní ranní venčení, kdy jsem ještě rozespalá čučela na oblohu a koukala, jestli tam zbylo nějaký letadlo a automaticky se ohybám a hážu míček(dneska už to šlo) a najednou mě u nohy začně štěkat nějaký malý pejsek, trochu zuřivec, ale asi se lekl jako já....Jim pustil míček a šel si tu štěkající "obludu" prohlídnout (opatrně, on je pan opatrný ), když štěkajícímu piňďovi čuchnul k zadku, tak piňďovi zaskočilo a utekl
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 10:26
- Nahlásit
Jimmi
Jimík si říkal: to je ale divný aportík...takový vzteklý
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 10:29
- Nahlásit
gabifi
on vůbec na štěkající psy kouká divně
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 10:31
- Nahlásit
Jimmi
hlavně že ne mlsně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:08
- Nahlásit
Jimmi
ten zlatý pejsek v Kotoře je pořád volný...moc mne to mrzí, ve smečce mu asi není nejlépe
URL
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:32 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:35
- Nahlásit
Jimmi
Jimmi - vidím mu na očích že by měl Jimmíka moc a moc rád...nechceš jet náhodou do Polska ?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:44
- Nahlásit
připomíná mi to situaci v Čechách v roku 2002. Kraťanda byla "neprodejné zboží". Doufám, že to Lucynu neznechutí a že ještě nějaká štěňátka mít bude. Ale vidím to bledě, majitelka fenky N. Timonan se do štěňátek taky nehrne....a jaká je to krasavice
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:47
- Nahlásit
gabifi
a přitom jsou to úžasný a ideální psi
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:51
- Nahlásit
petl
není to jednoduchý rozhodování, ale i kdybych si prosadila druhého psa, tak na něj nemám finančně a Lucy ho těžko bude dávat zadarmo
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:53
- Nahlásit
Jimmi
Já to znám, je to sotva rok co jsem si přivezla domů Nanynku a za tu dobu už jsem viděla nejméně 2 krasavice co by mi opravdu, ale opravdu mohly chodit doma po dvoře - pořád si říkám že musím mít rozum...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:59
- Nahlásit
petl
hele můžu tady slíbit, že pokud vyhraju ve Sportce nějakou slušnou sumičku, nejlépe jackpot, tak si pro něj klidně pojedu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:00
- Nahlásit
Jimmi
petl
navíc, ten pejsek z Kotory už je na začleňování do jiné smečky příliš starý. Chtělo by to pro něj pozici "samopsa". Určitě bude potřebovat hodně zvednout sebevědomí, tyhlety mlaďochy smečka většinou raubuje docela drsně
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:03
- Nahlásit
gabifi
To nevím, u dlouhých mám spíš zkušenosti opačné. Celá smečka se řídí zásadou "štěňátko může všechno"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:08
- Nahlásit
Jimmi
taky mám zálusk na jackpot....nejméně ve výši hypotéky
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:38
- Nahlásit
Ahoj holky, u nás ráno na zahradě jen poklop na kompost od sousedů. Celine toho vetřelce vydatně vyštěkala.
Petl díky za typ na lepicí hmotu, zkoušela jsem ji, ale přilepila chlupy stejně jako žvejka.
Fotky pošlu, jenom je musím zmenšit - nemám tu program a do galerie nejdou uložit kvůli pixlíkům.
|
Ivčulín
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:38
- Nahlásit
To ja bych taky do mladocha hned sla. Pro KK mam jistou slabost. Jenze mam doma plno. Uz takhle na me lidi koukaji jak na cvoka, kdyz jdu s trema psiskama ven. Pro predstavu - senior se coura za mnou, Beky vedle nohy a mladoch tahne neovladatelne dopredu - sem tam se prohodi, takze je z nas obrovske klubko.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:45
- Nahlásit
Renata a Celine
Hm, a co něco co jde sundat vodou? Taky někdo povídal že používá obyčejnou zubní pastu - ta prý ztvrdne ale vodou se dá zase rozpustit, takže by to chlupy trhat nemělo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:04
- Nahlásit
Renata a Celine
Stránky kynologického sdružení v ČB. V akcích jsou zkoušky, tréninky i nějaká ta výstava se najde:
http://www.vycvik-agility.cz/
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 13:08
- Nahlásit
Renata a Celine
a proč chceš tu hmotu z uší sundavat? Vtip je v tom, že by se to právě z uší sundavat nemělo, aby ucho nemohlo cvičit.
Když jsme u těch uší, stalo se vám děvčata někdy na výstavě, že by rozhodčí kontroloval vnitřní stranu špiček uší? Já to viděla jenom jednou a tudíž si myslím, že případné zbytky žvejky na chlupech nevadí. Kendymu dokonce nekontrolovali špičky ani u bonitace!
|