Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:31
- Nahlásit

teda holky nevydržím to a musím se pochlubit (vůbec to nesouvisí se psy). Koupila jsem si malinký kávovník, je nádherný, ale nemůžu se rozhodnout jestli mám pěstovat čibo nebo jakobs

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:33
- Nahlásit

Ivčulín
největší zkušenosti má samo gabifi
, protože má doma interšampiona, jenže je skromná a svoje bohaté zkušenosti, spíše tak jako trousí...když jí ukecáš, dozvíš se zábavné historky z natáčení

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:49
- Nahlásit

Jimmi
zkušenosti jsou naprd...lepší jsou zábavné historky z natáčení

Včera na tréninku si do mne Kendy kousl. Seřvala jsem ho jako pubiše. Jenomže při nakládání psů do auta jsem si vzpomněla, že jsem kluky před odjezdem zapomněla nakrmit! Cítila jsem se jako vrah, ani se Kendymu nedivím, že si kousl a s lítostí oznamuji, že Alzhajmr se mnou jezdí nejenom na závody, ale že se mi začíná vtírat i do občanského života

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 09:32
- Nahlásit

gabifi
...Alzhajmr ? Alzhajmr! aha a není to ten němec co mi pořád schovává věci?

Ivčulín
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 09:37
- Nahlásit

gabifi
Fotku Bekynky dodam. Nechtela jsem puvodne motat k anglickym lordum delnika z Belgie, ale kdyz jinak nedas. Fotka bude vecer.

Jimmi
Nemecko me s Wercou dost laka. Uz jenom proto, ze ji chovatel nekupiroval ocasek, abych do toho Nemecka mohla jet.
Jeste to ma jeden maly hacek - k nekomu se nenapadne vtirnout.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:33
- Nahlásit

Jimmi
ahoj, jo do únorového Brna jsem taky přihlášená, ještě do dorostu, tak to bude fajn, kdyby jsme se poznali. Ale musíš se ke mě přihlásit ty a říct kdo jsi, já zásadně nikdy nikoho nepoznávám a pak přemýšlím kdože to byl

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:34
- Nahlásit

Pacinka nekrvácí, neviděla jsem vůbec krev, přišla jsem domů a až tam to zjistila, když si nožku lízala. Hluboký je to tak odhadem 3mm, ted jsem ve škole, ale jak dojdu domů, tak jí to prozkoumám a napíšu jak to vypadá.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:40
- Nahlásit

Ivčulín
kdyby se nám povedlo v neděli v hale něco natočit kamerou, myslíš, že by se to vešlo na webzdarma?

Shelticka
Jimmi
holky, chtělo by to nějaké poznávací znamení cz-pes. Nějaké návrhy?

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:49
- Nahlásit

Shelticka
Jestli to nekrvácí, a krev ani není vidět, tak to má asi spíš jen prasklé než rozřízlé. To se občas stává. Kuli to měla takhle minulou zimu. Záleží jak je to hluboké, jestli to psa bolí a kulhá, měla bys nasazovat botičku (musí to být v suchu aby se rána zatáhla) a venčit co nejméně asi týden - 10 dní.
Jestli nekulhá, rána se hojí a vypadá čistě, neřešila bych to, jen bych trochu omezila venčení a zvlášť třeba na kamínkách a ostrém povrchu.
Jinak tyhle rány se hojí dlouho, v podstatě musí stará kůže jakoby odspoda dorůst a to rozchlípené se obrousí chůzí (takhle mi to vysvětlovala vetka když jsem tam jančila a chtěla jsem to zašít )

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:51
- Nahlásit

Ivčulín
tak mne napadlo, že kdybys chtěla hlásit nějaké Německo, můžu dát dotaz do fóra k dlouhosrstým koliím. Holky jsou tam aktivní a výstavy jezdí. Kenelka s foxíkem se určo někomu vejde.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 11:10
- Nahlásit

Ivčulín
Pokud pojedu a jestli vystavuješ v FC 1 skupině, tak tě do auta vemu. Jenomže tak často to není. Letos asi ještě jednou , nejlépe dvakrát. Ty ostatní výstavy jezdím taky vtírnutá k někomu.
Jinak pojedu Slovensko,možná Polsko, a chci zkusit aspoň jednu výstavu v Rakousku.....no a potom to se mnou švihne

Ivčulín
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 11:26
- Nahlásit

gabifi
webzdarma snese všechno. Zas tolik tam toho neni.
Alespoň se konečně naučim dávat video na net.

Ty vystavy do zahranici budu muset nejak promyslet. Od kvetna muzu do tr.mladych, takze snad nekam vyjedem na podzim. Dat dotaz k dlouh. koliim je dobry napad ... uz jdu studovat podzimni terminy vystav.

Jsem jenom ja takovi nadsenec nebo mate taky uz vsichni vikendy pul roku do predu naplanovane? Samozrejme, ze co vikend psi akce.

Jo a do Brna taky jedem - cela smecka. Urcite prijdem drzet palce k seltickam a koliim.

Ivčulín
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 11:31
- Nahlásit

Jimmi
Vystavuji FCI 3, ale prevazne jsou tyhle dve skupiny v jeden den. No a Slovensko ci Polsko neni taky spatne. To mi pripomina, jak jsem byla s Bekeke jednou na vystave v Polsku - samozrejme na druhe strane Polska nez je CR. Mam zazitky z toho do konce zivota.

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 14:41
- Nahlásit

Všem
Taky chci jet letos nějaké Rakousko, Slovensko a snad i Polsko. Pojďte dát dohromady termíny a můžem vymýšlet kdo s kým pojede. Já vím už určitě že únorové Brno a pak Nitru. Velmi pravděpodobně Tulln nebo Wells (záleží na rozhodčím) a pak polskou klubovku v Lodži...
Chtěla bych jet nějaké Německo ale to bych se spíš musela k někomu vtírnout pokud bude kam.

Venuše
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 14:43
- Nahlásit

Ahoj holky, tak to vypadá, že se přece jen zařadíme mezi Vás vystavovatele. S Romikem to nepůjde, i když je to velká škoda, páč je to samec krasavec, (jak jinak že),ale s jedním varlátkem, a mysleli jsme, že ani Jimik nebude moct na výstavy, páč měl taky jednu kouličku, ale zjistili jsme, že mu k našemu údivu v necelých 6 měsících sestoupila Chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců se může na výstavy?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:01
- Nahlásit

petl
to jsem ráda, že se uvidíme v únoru v Brně a v v březnu v Nitře, to ostatní mám zatím jenom naplánovaný, ale určitě pojedu v květnu na klubovku do Řepče, neb přijede lady z anglie nás posoudit a to si nemůžu nechat ujít. V září chci zase do Lipska. Červenec 2x CACIB Bratislava...ostatní je v plenkách

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:04
- Nahlásit

Venuše
Tak to blahopřejeme
Od 6 měsíců do třídy dorostu - přejeme hodně štěstí !!!

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:06
- Nahlásit

Jimmi
Jo, Řepeč pojedu taky, ale jen s Nanynkou. Už máš spolujezdce do toho Lipska? Kdo to píská?
(jů to se mi to krásně rýmuje )

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:08
- Nahlásit

Venuše
můžeš začít buď v cizině, nebo v ČB 20.4.2007
držím palce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:12
- Nahlásit

petl
Lipsko mám zatím bez spolujezdců, kdo píská nevím.

Nechce se ti do Gratzu? ale tam zatím nemám odvoz

Venuše
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:12
- Nahlásit

petl
Jimmi
Jojo, děkuji za info a palečky, budu hlásit výsledky, jestli teda nějaký budou
Do ciziny se asi zatím pouštět nebudeme

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:22
- Nahlásit

Jimmi
Tam by musela Nanulí ještě do mladých to je pro nás zbytečný, Juniora rozdělávat nechci. Určitě ale na podzim Tulln
Koukala jsem kdo píská to LIpsko ale nemůžu to nikde najít. Vejde se k vám jeden spolujezdec? Docela by mě lákalo vzít Nanynku do její rodné země...jestlipak ještě rozumí německy ?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:24 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

petl
Lipsko je až 8-9 září, takže to neřeš, tam propozice ještě nejsou, ale psala jsem, že zatím mám v autě volno

http://www.vdh.de/ausstellungen/index.php

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:26
- Nahlásit

Jimmi
Tož se k vám s vaším dovolením sáčkuju vezmete-li nás

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:28 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

petl
klidně, píšu si ...9.9.2007 Petl a NANU

hele a nechtěla bys na oba dva dny?, že bychom vzali stan

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:29
- Nahlásit

Jimmi
Petl a NANU
Zahlaš prosím tě před uzávěrkou abych to stihla poslat, jsem nemehlo určitě mě to netrkne ... )

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:30
- Nahlásit

Jimmi
petl
šmarja holky, co takhle Lipsko 2010? Pojedete? Budu hlásit veterány

petl
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:32 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

gabifi
Jsi ON! Už si bal věci

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:34
- Nahlásit

gabifi
hele nech si to, uzávěrka je přeci už v červnu a ten je hnedle za Velikonocema, takže vlastně máme namále

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 15:35
- Nahlásit

díky všem za rady, to odchlípující jí upadlo, takže tam má ďůru ve vtaru pyramidy. Nekulhá, lítá jak splašená, jen si to sem tam doma líže. Jak přijdem z venku, tak jí to opláchnu, ať tam nemá binec a namažu framikoinem. To bude nadšená, že má zkrácený vycházky, ono je to torpédko hyperaktivní.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání