| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 12:12
- Nahlásit
cernejcaj
tak vypadavani zubu a lamani kosti prichazi az po par letech
ta unava v 5-8 letech je primarni priznak
ale fakt teda netusim jak slozity je zjistit hladinu kalcia v krvi co se pamatuju ze zahranicnich for je to asi docela problem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 12:37
- Nahlásit
Maya
to dela petr ten program?
jojo akorát času na to má nějak pomálu...
to ty?
ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 12:52
- Nahlásit
maya
je taky otazka jakzato muze vek/vedro pac jako pokles to je ale... jinak na nic nepozoruju.
prip. co cukrovka? tu mela jeji mama a nevim jak se muze projevit ale v kszdtm pripade sem to nepsalaproti ze si myslim, ze je nemocma ale ze nema uz na DT i kdyz to davaji i syarsi psi ale kszdej neni stejnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 13:17
- Nahlásit
cernejcaj
cukrovky by sis asi vsimla neznam osobne ale prej ten pes fakt hodne pije a ma desny chlupy
jinak myslim jak ty vsak i kazdej clovek je jinej
birma
s tim casem chapu
nejhorsi je kdyz by clovek chtel delat vicero zabavnych veci a ma cas jen na jednu a musi si vybrat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 13:20
- Nahlásit
Maya
nejhorsi je kdyz by clovek chtel delat vicero zabavnych veci a ma cas jen na jednu a musi si vybrat
já mám pocit, že on by pořád pracoval
do práce chodí pozdějc než já, takže ráno bere Adámka ven, vrací se okolo 7-8 večer a nejradši by zasednul k další práci, co má. Děs
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 13:29
- Nahlásit
birma
tak nekdo to tak ma, no... ja se zas flakam furt, vylety, cajovny... ja furt nejsu doma a to pracuju 160h mesicne a nemam rodinu, ze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 13:48
- Nahlásit
cernej caj
no já jsem skoro ráda, že ho teď nevzali na vejšku, protože si nedovedu představit, jak by to všechno zvládal, než se pořádně zaběhneme...
My když můžem, tak chodíme na deskovky a občas na nějaký přednášky. Teď se zrovna chystáme sem + v srpnu jdeme s mamkou do divadla (my tam spolu chodíme každý léto už asi 5-6 let) na Rozmarný léto. To jsem hodně zvědavá, jak se mu bude líbit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 14:03
- Nahlásit
birma
tak snad bude spokojenej a deskovky sou fajn uz sem dlouho nebyla ale muj oblibenej podnik s hrama se po stehovani stal neoblibenym podnikem, prostor me nejen nevyhovuje ale fakt vadi...
v sobotu ma chcaaaat jak svina
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 14:08
- Nahlásit
cernej caj
prostor me nejen nevyhovuje ale fakt vadi...
to je smutný.
My tu narazili na hernu, kde už máme i permici. Jsou tam neskutečně milí lidi, obrovskej výběr a je to tam moc fajn. Jen je to polosklep a mně je tam v barefootkác věčně zima od nohou...
v sobotu ma chcaaaat jak svina
to neříkej ani ve srandě - máme celorodinnou oslavu léta - grilování, pivko, dětičky... dávala jsem to do kupy já a jestli to proprší, bude to velký zklamání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 14:20
- Nahlásit
birma
tak mrk i na predpoved ma byt na celym uzemi tak snad to nebude tak zly. oslavu preju aby vam vysla
me to moc nevychazi teda ani casoce, c tydnu se nesrjdem pac ja chcu v 18h koncit a kamaradi v 19h zacinat a vikendy dpis v zime...
jedu s kamosem do juznich cech a 8mm srazek odpoledne me desi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 14:22
- Nahlásit
cernej caj
jedu s kamosem do juznich cech a 8mm srazek odpoledne me desi
kam jedete? Budem v Táboře, mohli bychom se třeba v neděli na chvíli přidat, kdyby to nebylo daleko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 14:25
- Nahlásit
dacice +/-
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 14:35
- Nahlásit
birma
to jako ze si chodite do hispody misto mariase zahrat ckovece nezlob se? vubec nevum i cem je rec
tak kdyz je prace zabava to by clovek pracovsl furt to chapu ale to me se nikdy nestane
to xhce studovat pri praci? se obavam ze me by srudium treba finstuny v praci neuznali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 14:36
- Nahlásit
maya
to sou hry staveci, odpocinkovy, karetni.. carcasone, citadela, vysoke napeti, hra o truny... nekdy ke hra i nanekik hodin
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 16:12
- Nahlásit
Maya
ze si chodite do hispody misto mariase zahrat ckovece nezlob se?
no ona to neni hospoda a neni to člobrdo
chodíme na Palubu a máme to tam fakt rádi snažíme se tak jednou týdně, ale od stěhování nám to ještě nevyšlo..
to xhce studovat pri praci? se obavam ze me by srudium treba finstuny v praci neuznali
tak on pracuje na žl, pracovní doba je zcela na něm. A studovat chce nějaký programování umělý inteligence (zjednodušeně co jsem pochopila)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 16:23
- Nahlásit
birma
ji na zl to ma szper taky bych sla studovat na stary kolena ale ori praci nerealny
tak tengle typ her co pise caj jsem hrala naposledy dostihy
vloni tusim jsem synovcovi koupula carcasone ale id ty doby jsem to nevidela tak to asi vekde lezi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 17:11
- Nahlásit
maya
jo dostihy sou tqky v podstate deskovk a ty mw dycky desne bavily
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 17:17
- Nahlásit
carcasone ma.swgra se vsema.rozsirenuma ja mam.maly zelwny s mamutam od ni a jw super, to maly je tak na hodku ale zas i pro 2 lidi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 18:55
- Nahlásit
každý týden kupuju v Globusu velký pytel hovězích kostí (za 10 Kč ) A vykrájím z toho pro Nighta tak půlkilíčka svaloviny. Dneska skoro kilo. Některé kusy byly jak na guláš - libové, voňavé, čerstvé... Jestli bourají ve čtvrtek odpoledne maso na pátek, kdy mají větší odbyt - nevím, ale bylo luxusní a s kostma se fakt moc neobírali (a nebo nešikovný řezník )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 19:00
- Nahlásit
xerxova
tk to he radost takhle nakupovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 19:12
- Nahlásit
cernej caj
a tak jo, je to docela zábava hrát tyhle hry asi akorát mě u novejch her dlouho trvá než to vůbec pochopim jak se to hraje
Xerxová
tak to je super, to se Najtík má
Loki byl dřív srandovní ,že všechno nový plival ale už mu docvaklo že z nás padaj samý dobrý věci, tak teď už rovnou žere, ale trvalo to, on je holt takovej pomalejší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 19:13
- Nahlásit
a dneska snad prvně vyčuchal skořici, jsem jí položila na poleno u kamen, takže nebyla skoro vidět a čuchal slyšitelně kolem, věděl že tam někde je a nakonec našel
na to že to cvičíme jen občas se lepší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 20:24
- Nahlásit
Maya
Carcasone mě moc nechytlo. My už máme svý oblíbený hry, tak se vždycky věnujem tak hodinu dvě jim (a u většiny víme předem, kdo vyhraje, protože já mám lepší prostorovou představivost a Petr myšlení na několik tahů dopředu) a pak si vyzkoušíme na doporučení hermanů i něco novýho, nebo si sami vyberem něco, co maj třeba úplně nový a neznaj to ani hermani
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 20:24
- Nahlásit
Maya
čuchal slyšitelně kolem, věděl že tam někde je a nakonec našel
velká gratulace!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 20:33
- Nahlásit
Maya
je dobry to prvne hrat s nekym, kdo to zna pravidla ale casto byvaj narez, to je pravda
tak to je sikovnej lokinek
birma
me bavi prave to maly, tak na hodku je to fajn hra, to obri se vsema rozsirenima na celej den by me svihlo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 20:43
- Nahlásit
jo a pak přijdou vnoučata... člověk se vrátí po letech k pexesu a zjistí, že jeho paměť je v... Na ty malý prevíty nemám ani náhodou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 21:01
- Nahlásit
Xerxová
no ja mam pocit s detma ze uz i ted je moje pamet v prrr
su vystavena, ale sbalenaaa ufffff to kdyz clovek chce jit akorat spat a zjisti, ze se musi baliiiiit a nema vyprany ani kalhoty ve kterych musi rano do prace
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 21:07
- Nahlásit
jsem přemýšlela, kde jsi se vystavovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 21:19
- Nahlásit
Xerxová
s dětma prohraju i člověče nejlepší jsou ty znalostní hry oni znají ty kartičky už zpaměti já to můžu hrát furt a nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2017 21:29
- Nahlásit
Xerxová
dala sem jen rychlou s ferinkou, ale nad brnem se zablesklo, tak su zvedava, zda to dojde i sem... dobrou noc a at vam to v patek v praci rychle utece!
|