| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 12:36
- Nahlásit
a pak domovy důchodců a tak...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 12:37
- Nahlásit
fajka krásné fotky a je fajn, když se podaří spojit nutnou služebku s přijemným výletem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 12:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
no v sousedni obci je knihovna sem se tam ptala nechtej prej by to nemeli kam dat
jsem nasla ze velky knihovny maj odklaci boxy ale asi jen v Praze a Brne
domovy duchodcu pochybuju ze by vzali moje knihy to je asi preci jen zanrove jinde
prej berou veznice ale jen na dorovaci smlouvu a knihy musej bejt oceneny
ve sberne prej se musej davat knihy bez vazeb a davaj pres korunu za kilo to bych se na to mohla
fakt asi jediinej relativne bezpracnej duvod je nahazet do kontejneru a na to fakt nemam
jako treba tohle vypada super ale v Cechach nic moc (proti Holandsku treba!) takze vypoustet cesky psany knihy je asi k nicemu
chvili jsem provozovla postcrossing a nebejt ty nutnosti chodit furt na postu to bylo skvely
http://www.bookcrossing.com/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 13:09
- Nahlásit
maya
tak si aspon zaridis do praheeee vem.brachu at mas moralni podporu a mas to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 13:32
- Nahlásit
cernejcaj
na dalnici nebo do Prahy autem by me nikdo nedostal ani za milion
ja se desim uz dva dny dipredu kdyz mam jet na nakup a pojedu dobrovilne do nejvetsiho provozu v republice nee??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 13:40
- Nahlásit
vsak muzes mit knizky pul roku na pude a pak si dag bojovku to byl spis vtipek, ale zkus to dat za odvoz osobne, treba nekoii tvoje tituly zaujmou.
to mas spis dejepisny? neho jaky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 14:17
- Nahlásit
cernejcaj
asi bych dsla pryc nejaky romany, scifi a naucny a zahadologicky historicky mam vetsinou jen naucy y mozna nejaky detsky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 14:33
- Nahlásit
tak detsky, scifi a zahadologocky bych mozna nejaky brala (ne ufo ale spis rajemny hrady a tak) tak muzes nafoti prip?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 15:20
- Nahlásit
cernrjcaj
jj asi to proberu o dovoleny a nafotim to
doufam ze to dsm psychicky rozloucit se s nejskejma knihama to bude horsi nez s kazetama ake musim bejt tvrda
zahadologicky mam asi nejvic historicky a technicky a tak tajemby hrady v karpatech moc ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 15:50
- Nahlásit
maya
jo to chapu s knihama to mam taky nejhorsi... tak technicky zahady taky beru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 19:00
- Nahlásit
Maya
Mayo, já se ti u nás zeptám, máme tu dvě mini knihovny, jedna se vloni obnovila, taky jsem tam něco chtěla odnést. Stavit se určitě můžeme, jezdíme do Vlašimi cca jednou za dva měsíce.
Teoreticky bychom to mohli propojit, že bych se zeptala v knihovnách u nás, odvezla, naplánovala s čajdou fotovíkend, ta by si to probrala a pak bychom nějak vymysleli převoz k čajdovi.
Vyhla by ses tak focení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 19:10
- Nahlásit
Fajka
jinač tam bylo luxusně
To teda, krasa. Utulkacka jedna, uz zacina rajzovat po svete.
Maya
Nebo muzes knizky po jedny, dvou, postupne odnaset do Knihobudek, v Praze jich je dost.
Jsem byla zase na veterine, tentokrat s Troldikem jen na ockovani. To je strasny hovado pruhaty, uchechtany. Do cekarny vzdycky vlitne jak atomovka, lidi se zacnou chca nechca usmivat a za chvili uz padaj dotazy "co je to za plemeno? to je stene, zejo?...". I pani doktorka zcela vazne prohlasila "Ty ses fakt Troll!", kdyz se zizalil a hemzil v ordinaci. Pindik vazi krasnych necelych 24 kg, optimalni kondice.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 19:56
- Nahlásit
fifi to je dobře, že ho veterina nestresuje. Night je tam taky společenský - se všemi se zdraví... Jdeme příští týden očkovat vzteklinu. Nějak ty tři roky utekly - na začátku srpna mu bude už tři a půl...
Dneska je chladno, v lese všude stojí voda (napršelo toho za ty dva poslední dny hodně) - blboun řádil jako za mlada. Evidentně má počasí vliv na jeho pohybové kreace. Houby rostou...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 20:13
- Nahlásit
Fifi
my jedem očkovat v sobotu, to bude ovšem jiný kafe než s Troldou
koukám ty knihobudky v Praze jsou všechny daleko, to jako zase nepojedu hodinu tam a hodinu zpátky, abych tam donesla knihu, škoda, bejt to někde blízko, tak bych tak klidně nějaký dala
Xerxová
tady bylo chladno jen ráno, odpolko už vedro
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 20:20
- Nahlásit
tady to jen na chvilku odpoledne vylezlo nad 15 stupňů. A to svítilo slůňo. Ráno bylo deset stupňů - po tom Chorvatském vedru docela skok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 20:22
- Nahlásit
Fifi
trolitko svemu jmenu poradne dostoji je super, ze je v optimalni kondici, u tebe to taky nemuze byt jinak, ze jo
feri uz ma taky zas 14kg, akorat ze kdyz nema konkurenci, nezere coz zas je druhej extrem, uz zacina byt moc hubena tak zkusim muze trochu vic smerovat na maso, nebo aspon pridavat a konzervy, pac granuli sezere tak max pulku co by mela za celej den...
fajka
tak sem to z pc dokoukla a paradni kde ste to presne byli? fakt krasne to vyslo i s pocasim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2017 20:23
- Nahlásit
Xerxová
že ho veterina nestresuje
Asi i stresuje, ale on to resi mavanim ocasu, hlasovym projevem a usmivanim se kolem dokola. Ja byla ockovat prave jen kombinaci, na vzteklinu ma este dva roky cas.
blboun řádil jako za mlada
Dyk je mladej, sokolik.
Houby rostou...
Se mate. A prosim te, ja byla v lbc akorat jak jste byli na dovoleny. Takze jestli jeste drzis nejaky zasoby pro me - rozdej, zpracuj. Pripadne, kdybys chtela poslat neco ze susenych, jestli zbyly - ale to je zase pruda pro tebe, balit a posilat...
Maya
To ja nevim, jak to mas ke ktery budce daleko, treba by to tam slo dorucit po nekom jinym - proste jen dalsi moznost. Knizky se nevyhazujou, to mi prijde jako barbarstvi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 01:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
ze je v optimalni kondici
Tak je to v jeho zajmu, kor s tema haksnama jeho tezce dysplatickyma. Navic mne to neprijde divny, ze je pes stihlej, akoratni, nejen coby mladej. Ale co vidam, tak mi cuka oko, vetsine majitelu bych doporucila jejich mazlika shodit o kilo ci vic. Ale to jim rict nesmis, by se urazili...
feri uz ma taky zas 14kg, akorat ze kdyz nema konkurenci, nezere coz zas je druhej extrem, uz zacina byt moc hubena tak zkusim muze trochu vic smerovat na maso, nebo aspon pridavat a konzervy, pac granuli sezere tak max pulku co by mela za celej den...
To zhubla docela rychle, ne? Nedavno si psala, ze mela nakych 18 ci kolik? Si chtela, at zhubne, a ted to mas. To maso zkus prosadit, na jeji vahu se to v mrazaku musi ztratit, naka kilovka sem a tam, ne? Jestli neni nezrani zpusobeny jen letem a tropama. A me by taky nebavilo zrat furt jen granule bejt pes, takze aspon nejaky prilepseni kvalitnima konzervama - proc ne, Feri jiste oceni.
Tady jeste jedna fotka pro moje rozlouceni se s Kremylkem. Foceno v nedeli odpoledne po prvni nocni epizode, kdy jsem si myslela, ze bude vse ok, neb ona byla taky, relativne. S tou cinkou tu dneska radil pindik. Cinka pamatuje i Dorotku - nechapu, co je na ni tak spesl, ale maji ji ruzna psiska uz pres 15 let a doted neznicili, pritom plast.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 06:31
- Nahlásit
Fifi
18 mela v breznu, v kvetnu uz tak 16,5... tech 15cca je ideal u ni.
ona jaki stene byla total nezravec, maso jo a konzervu. kdyz nema konkurenci, nezere (vandry, treky - velkej problem, pac vykon X nezravost). s prchodem tima = konkurence hltala any to nedostal on. neni konkurence, neni duvod zrat. prilepsuju bezne, ale budu muset vic. jak rikas, ta trocha masa se pro ni ztrati.
vsak jo, obcas kdyz clovek vidi ty psy... me taky stve ze mi to pres zimu pres ty chlupy uteklo, vim, ze priste musim vic hlidat.
Kremylek byla krasna majestatni dama co smecka? je OK?
kachna
jo sem.na tebe zapomela ti napsat, to by bylo ideal takhle jak si to vymyslela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 08:38
- Nahlásit
Fifi
moc pekny Kremylek na fotce s cinkou
cernejcaj
Lokinek je hubenour nastesti uz mu nikdo nerika krychlicka jako v zime nastesti to byly fakt jen chlupy dokonce i bracha konstatoval ze tomu neveril a myslel ze ho vykrmuju
a pritom granuli zere to co mnohem vetsi Kim + rohliky srot a vubec vsechno k cemu se dostane asi je fakt ze spicove jsou co se jidla tyka hodne uspirby a stacej jim mensi davky nez by velikostne odpividalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 08:48
- Nahlásit
Fifi
18 mela v breznu, v kvetnu uz tak 16,5... tech 15cca je ideal u ni.
ona jaki stene byla total nezravec, maso jo a konzervu. kdyz nema konkurenci, nezere (vandry, treky - velkej problem, pac vykon X nezravost). s prchodem tima = konkurence hltala any to nedostal on. neni konkurence, neni duvod zrat. prilepsuju bezne, ale budu muset vic. jak rikas, ta trocha masa se pro ni ztrati.
vsak jo, obcas kdyz clovek vidi ty psy... me taky stve ze mi to pres zimu pres ty chlupy uteklo, vim, ze priste musim vic hlidat.
Kremylek byla krasna majestatni dama co smecka? je OK?
kachna
jo sem.na tebe zapomela ti napsat, to by bylo ideal takhle jak si to vymyslela
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 09:37
- Nahlásit
cernej caj18 mela v breznu, v kvetnu uz tak 16,5...
jako to vypadá 1 kg měsíčně ... to je hrozně rychlé .... jinak je Ok? bych jí nechala zkontrolovat krev ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 10:23
- Nahlásit
tak to je spis odhad, presne si to nepamatuju. zacatkem brezna smw jeli na dovcu takze tech 18 mela spis v unoru pac na.dovce smw.hodne liyali venku mazdej den, v kvetnu tak pod tech17 tak.mi kilo, kilo a pul za 3,5 mesice neprjde tak moc ale proste co umrel vokoun v kvetnh yak bez konkurence nezere a to je znat, pac ak rikas kdyz cca 3,5 mesuce hubla kilo a pul a pak 2 mesice 2 a pul tak je to skok... ale u ni je to fakt tim ze skoro nezere a co mela ranni davku tak ji ani k veceri nedoji... pri krmeni z ruky/masem snj vic ale muz masem krmit nechce a konzervama se nedoplatime... by potrebovala zas maso nebo konkurenci ale muz proste je proti a skoda taky ze masopropsy uz neni nad makrem kde se dalo stavit a kouput jen kus, dva masovy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 10:42
- Nahlásit
cernejcaj
Kim byl bez Dorina stejnej nezravec ja kupovala takovy ty pastikoidni masovy konzervy a to jsrm mu rozpatlala na granule jen trochu takze cela konzerva s vickem a v lednici mi tejden vydrzela a nebo na zoohitu koupis 50 kocicich kapsicek whiskas za 3 stovky a jdyz vezmes ty v zele nebo v omacce coz je dost tekuty takze to taky pekne opatla granuke navic psi se po tom muzou utlouct tak ti jedna kapsicka vydrzi na trikrat takze oak se to finsnce da
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 10:42
- Nahlásit
jsrm nasla http://knihobeznik.cz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 10:56
- Nahlásit
maya
tohos nam uz ukazovala davno znam ho diky tobe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 11:34
- Nahlásit
cernejcaj
tak to uz ani nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 11:38
- Nahlásit
ja.jednou zkousela najit knihu co melq byt ve v3dl3jsi v3snici ale nenasla sem ji a vykaslala se na to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 12:54
- Nahlásit
14:30 padla tak kraaasnej vijend vsem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 13:55
- Nahlásit
cernejcaj