| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 14:09
- Nahlásit
a hele ti cinani ty umej vsechno i lehky a levny stany
cinsky stan
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 14:12
- Nahlásit
jj kdyz chces dat 8t za stan tak urco sezenes
itinerar: pojedem do kosic a pak zksime najit spoj do uzhorodu a kdyz nenajdem tak do kolocavy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 14:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
# Zasláno: 29 Čen 2017 14:09
Citát - Nahlásit
a hele ti cinani ty umej vsechno i lehky a levny stany
je ten už jsem někde viděla, ten je na jednu trekovou hůlku...což mě příjde tak jako supr nápad
akorát ted na to koukám a nevim co znamená inner tent ...? jako že na to stejnak musíš mít plachtu a je to jen jakej si vnitřek?
já to někde viděla jako plnohodnotný že už na to nebylo potřeba nic...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 14:53
- Nahlásit
Fajka
psala jsem Čííífovi, ať tě zamkne holka jedna neposlušná! tak to hlavně nepřežeň, ty motáku
varování před vytrvalými dešti a silnými bouřkami ve východních Čechách u nás znamenalo včerejší večerní asi hodinový, jarní deštík ... od tý doby prd, velebnosti aspoň, že se ochladilo. středa byla pro Kindrvejce 2v1 velmi výživná - mít vocas, tak ho mam taky dolů jako Fájuška
tak tu nezlobte!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 14:54
- Nahlásit
cernej caj
itinerar: pojedem do kosic a pak zksime najit spoj do uzhorodu a kdyz nenajdem tak do kolocavy
Závist převeliká. Hlavně pořád moc moc moc foť jedeš s Vlastíkem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 14:59
- Nahlásit
Janiii
psala jsem Čííífovi, ať tě zamkne
jo..to von by rád...a taky by rád abych celou dobu makala že jo ... to se rači pudu projít
tak to hlavně nepřežeň, ty motáku
v poho z kopce se skutálím aže to budou velký kopce tak to bude rychlý
večerní asi hodinový, jarní deštík ... od tý doby prd, velebnosti
no tak tady už asi dvě hodiny dávák jako prase... v jbc všude potoky a laguny..
středa byla pro Kindrvejce 2v1 velmi výživná - mít vocas, tak ho mam taky dolů jako Fájuška
hele budu na tě celej víkend myslet! ať je to ruk cuk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:04
- Nahlásit
tent vetainou nwni stannplnohodnotnwj ale celta jen v ruznych tvarovych provedenich... smd gatewoood cape treba je takova plastenka s hrbem na batoh co se stavi na jednu hulku jako yakovwj ministan
ty cinsky stany prej nejaou dobry na natocnu odminky krz nekvalitu ale jako levna alternativa k nam super
birma
jj
budu fotit co vydrzi baterka
Janiii
jak yo u vas jde
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:21
- Nahlásit
tady prší prší jen se leje... psisko naštvané - nějak zapomíná na loňské skotské výpravy - to byl mokrý od rána do večera každý den a tvářil se že je to normálka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:22
- Nahlásit
hele budu na tě celej víkend myslet! ať je to ruk cuk
Fajka
a taky můžeš myslet celej příští týden a bůhví jak dlouho
cernej caj
jde to pomalu a ztuha
holčičky hárají a jsou v nejlepším, takže nutně! ale nutně potřebujou vobě ženicha (zlatý voči, ještě toho trochu!)
a já poslouchám dokola otázky "tak už? a kdy už?" a následujou termíny, kdy by se to komu hodilo a nehodilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:26
- Nahlásit
Janiii
tak to teda veselo ze vsech stran koukam, tak at je u vas vse ok
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
rána do večera každý den a tvářil se že je to normálka
mladická nerozvážnost?
Janiii
taky můžeš myslet celej příští týden a bůhví jak dlouho
jako že dokud bude hnusně tak kluci ven nelezou???
znám to z domova
já poslouchám dokola otázky "tak už? a kdy už?" a následujou termíny, kdy by se to komu hodilo a nehodilo
tak at to všici odrodí za tebe jak se komu hodí, ne? nemusíš bejt přece taky u všeho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:31
- Nahlásit
no já se bála v pondělí u promocí - jedna studentka si rodičovství naplánovala dost těsně po studiu - do termínu porodu jí nechyběl ani týden... Ale zvládla to, naštěstí v pondělí nebylo takové vedro.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:32
- Nahlásit
Xerxová
si rodičovství naplánovala dost těsně po studiu - do termínu porodu jí nechyběl ani týden... Ale zvládla to, naštěstí v pondělí nebylo takové vedro
a to se může , jeden diplom pro dva lidi?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 15:35
- Nahlásit
jako že dokud bude hnusně tak kluci ven nelezou???
eště toho trochu
nemusíš bejt přece taky u všeho
Fajka
dobrý heslo, asi se ho začnu držet jsem zvědavá, jak se na mě budou dívat v porodnici
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 16:05
- Nahlásit
Janiii
jsem zvědavá, jak se na mě budou dívat v porodnici
upá stejně jako když si řešila nač potřebuješ ten šátek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 16:07
- Nahlásit
fajka
zrejmw muze, a ck kdyby to mela byt dvojcata
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 18:17
- Nahlásit
jdu si zadělat kynuté těsto. Bez snídaňového mazance na cestu není žádná dovolená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 18:41
- Nahlásit
xerxova
kdy odjizdite? vim ze td nekdy ale prosvihla sem presne.
ja mam.nakoipeno, placla sem.se zas od posledni akce v sk pres kapsu a koupila chleba a taky mam hrachovy chipsy, co nam dnes ochutnat kolega. mnam.
dneska budu taky balit, zitra jen z.prace vytahnout ferinku, prevlict, nacpat jidlo a.jet do brna...
pokusim se obcas napsat, ze jeste ziju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 19:41
- Nahlásit
Janiii
aspoň, že se ochladilo. středa byla pro Kindrvejce 2v1 velmi výživná
Ochladilo se, hura, ale jinak tady skorem nekaplo. Lituju te, snad kindrjajco vyprdnes driv, nez se zase otepli. At je vse v poradku!
Fajka
Budes motakova slapka? Tak at se nemotas moc, pripadne necht ti je Adus dukladnou toporou!
Xerxová
Vy si to krasne uzijte s trpajzlikama, hlavne at dojedete bez velkych kolon a cekani.
cernej caj
A tebe at nesezere nejaka diva zver!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 19:52
- Nahlásit
čaj zítra večer. Majitel domku u moře nám dovolil ubytovat se hned ráno. Jezdíme s dítky vždy přes noc a je fajn, že nemusíme řešit ještě další program před vybalením auta.
Ještě musím zítra napsat "návod pro krize při použití naší domácnosti" pro neteř i naše mládežníky (kde jsou pojistky, kde se dopouští voda do kotle, nouzová čísla na hospic, kdyby babča nezvládala...) dobalit věci a uklidit. A pak na týden zmizím - nebudu na přijmu. Wifina tam není a docela ráda budu týden bez pošty i netu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 19:53
- Nahlásit
Fifi poprvé chceme zkusit "maďarskou cestu". Nebudeme spěchat, chceme vyjet po deváté večer...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 19:56
- Nahlásit
Xerxová
Wifina tam není a docela ráda budu týden bez pošty i netu...
To je potreba, odpocinout si od tehle vymozenosti.
poprvé chceme zkusit "maďarskou cestu".
Tak at to klapne bez kolon, asi to bude jak stehovani narodu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 20:12
- Nahlásit
tak lidí bude asi na cestě dost. Ale přes Rakousko a Slovinsko toho jistě pojede víc... Navíc dálniční známky Maďarska i Slovenska jdou pořídit a zaplatit doma (mají e-známky - nic se na okno auta nelepí) a jsou levnější, než sloviská s rakouskou. No - uvidíme... V noci dítka i pes zatím vždy v klidu spali, času máme hodně, nemusíme spěchat, Pepa je v autě pohodář... Tak hlavně aby doma nebyl žádný průšvih s dědou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 21:49
- Nahlásit
Fifi
dik
je desny se balit kdyz je vse nahazeno lazo plazo v krabicich aby to bylo rychle, pac muz rekl 2dny predem, ze bude skrin a to nemam jeste udelanej ani obed na zitra
sprchlo u vas? tady nic
Xerxová
at se vam dobre jede
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 22:01
- Nahlásit
cernej caj
sprchlo u vas? tady nic
Tady cca 5 kapek? Takze vlastne nic.
je desny se balit kdyz je vse nahazeno lazo plazo v krabicich aby to bylo rychle, pac muz rekl 2dny predem, ze bude skrin
Ti to umi pred dovolenou zprijemnit. Tak pobal vsecko dulezity, at na neco nezapomenes. Treba na pas...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 22:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Paničkooooooo, ještě že si se z tý práce vrááátilaaaaaaa,
představ si já si tu tak klidně spííím v kotečkůůůůůů,
probudim se a nade mnou díííraaaaaaa !!!!
asi bude konec šetření a dostane pořádně do trika...mě z tý kozy modrovoký profesorský asi šlehne....
už mám program na svátky..budem dělat novou střechu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 22:52
- Nahlásit
Fifi
jo, pas sem radsi rychle soupla do batohu do igelitky
Fajka
9kg bez jidla a vody...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 22:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
mě z tý kozy modrovoký profesorský asi šlehne....
už mám program na svátky..budem dělat novou střechu
Tyjo, to fakt zvladnula vykousat ci odrovnat strechu od kotce??
Edit - hlavne, ze nezdrhla, se mi vybavilo hodne stary video profizdrhace.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 22:58
- Nahlásit
Jináč si všichni užijte dovču bez katastrof , v hezkým počasí a ve zdraví se koukejte vrátit zpátky
nevim jak se tu zejtra budu vyskytovat bo ráno práce pak balení a pak se domotat do Kérkonoš tak času bude pramálo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:00
- Nahlásit
Fajka
hlavne ty se vrat ve zdravi, aby te nesvihlo z ty pani profesorky a su zvedava, jak zmaknes celodenni vylet .
mooooc si to uzijte
birma
taky si to mooooc uzijte
|