| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2017 23:15
- Nahlásit
to je dobrej kameňák
Vědci konečně zjistili, kolik spánku přesně člověk potřebuje.
Ještě 5 minut.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2017 23:28
- Nahlásit
Fajka
ale vydržela kolem něj kroužit měsíc a půl, to je ještě dobrý!
To to leti, ze je ten elemental u vas tak dlouho.
A dneska jsem celej den buď zahlazovala škody a nebo preventivně uklízela a vyklízela přemísťovala všecko co nechci aby se do toho pustila...
Takze motolice te uz zvolna opousti, kdyz muzes bejt takhle pilna pilnice?
Maya
že jeho vrcholný číslo bylo, kdyz sežral kyselou okurku, zapil to lákem a pak to zajed pšenicí pro slepice, holt barf no
Kysely vokurky se tady bezne zebraj, prej jsou moc dobry. Vlastne dumam, co - jestli vubec neco - smecka nezere. Skritek je slechticna, ta obcas neco flusne, ale ty dve hovada dvojcatkovity sezerou snad vsechno.
Kdyz pes blije pipinu, bude za tim peri asik.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2017 23:28
- Nahlásit
Maya
je popelnice co sežere bez následků všechno
myslím, že jeho vrcholný číslo bylo, kdyz sežral kyselou okurku, zapil to lákem a pak to zajed pšenicí pro slepice, holt barf no
to byl po flámu či co??? a potřeboval se zbavit vopice ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2017 23:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
Vědci konečně zjistili, kolik spánku přesně člověk potřebuje.
Ještě 5 minut.
přesný!
Fifi
To to leti, ze je ten elemental u vas tak dlouho
no ..že jo..strašně to letí...ale jako připadá mě to že tu je mnohem dýl bo s ní se čék nenudí...furt něco vymejšlí, to aby byl čéku pořád vo krok před ní..ale to se nedá... jsem spíš krok za
Takze motolice te uz zvolna opousti, kdyz muzes bejt takhle pilna pilnice
no jako...ehm jak kdy jak co, třeba dneska jsem sbírala po borovicí šišky aby se dalo posekat..a takový to ohnuse seberu, narovnám se ustopím o kro dál sehnu se.... tak to je jako hrob...to udělám třikrát a počtvrtý už koukám jestli někam nelehnu....
jako na treku se mě taky povedlo dvakrát udělat bum na bok to bylo vtipný...do bahna....se vůbec nebyla jako prase
Skritek je slechticna, ta obcas neco flusne, ale ty dve hovada dvojcatkovity sezerou snad vsechno.
já taky ještě nenarazila na nic co by profesorka nechtěla...dneska šlohla šlupky vod melouna.... a sežrala je ty ale nevyblila, to jen toho vopeřence
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2017 23:45
- Nahlásit
Fajka
Loki nesežral krtka, ale toho nežerou ani kočky a asi nikdo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 06:13
- Nahlásit
maya
na.fb ale to mi z tel.zlobi trochu
fifi
no snad neco bude
fajka
to je teda darecek
ten vozejk pridelat nejakym zamkem a tim neprestrihnutelnym retezem nekde ke sloupu, u vjezdu nebo tak? tatinek ho tak ma v brne a jeste mu ho za 10 let neukradli. ono kdyz by s tim taky nekdo.swl.manipulovat sice na ulici ale pred domem tak zacnou stekat psi tqkze se da jit hned podivat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 09:09
- Nahlásit
toz v robote a nikde nikdooo a nudaaa
asi pro kachnu
http://elllo.org/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 09:18
- Nahlásit
ja lresun douzhoroduuu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 09:48
- Nahlásit
cernejcaj
to jsem snad radsi v praci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 12:33
- Nahlásit
nahodou je tu hezky, hromada zelene a kvalitnu levna zmrzlina na kazdym kroku.
uz sme v hotelu tak za chvili obed a zas nekam ven
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 15:11
- Nahlásit
cernejcaj
tak ja verim ze je tam hezky ale je to dalekooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 17:14
- Nahlásit
maya
to je, no... ale tak je tu zqs doat levno, 20g kureci steak za 56 hriven coz je cca 50-60kc podle toho s jakymnkurzem.menis...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 17:15
- Nahlásit
200 samo a ty zmrzky. tvaroh v kvalitni coko za 18 hriven a ty "horsi" z mlika co nikdy nevideli rostlinej ik sou tqk za 10-12 ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 18:01
- Nahlásit
Brekeke, pred chvili prosla bourka, docela mazec. Kroupy poradny a privalaky takovy, ze ted tece z vyprahlyho pole doslova potok, bystrina. Chudaci zemedelci, ted si tu spoust smutne nataci.
cernej caj
Uzivej si to tam, kdy se vracis?
Jo a krasavej vikend vsem preju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 18:15
- Nahlásit
fifi
tak nqored sucho, pak toto...
vrqcim se zitra takze v nedeli v 9h rano bych mohlq byt doma. v 17h odjizdime odsud...
taky krasnej vikend vsem!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 19:07
- Nahlásit
Fifi
ty jo, tady ani kapka, akorát dusno, ale podle norů ani tady nic moc bejt nemá, kroupy teda nechci, mám auto venku, nerada bych měla ďolíkatý
cernej caj
tak jak pro zápaďáky je levno u nás, tak koukám pro nás je levno na východě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 19:14
- Nahlásit
cernej caj
Tak dobro dosli!
Maya
mám auto venku, nerada bych měla ďolíkatý
Ja ho mam taky venku, sla sem ho pak zkontrolovat. Nastesti dobry, bylo sikovne kryty za barakem. Jo co tvoje rozjizdeni pres rucku, uz zvladas?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 19:14
- Nahlásit
maya
tak kroupy ho nejak.nemusej poskodit, ale chapu, ze se clovek boji... my stojime potlrad venku, krupobiyi sme par zazili a auta sou porad ok... dokonce i jeden rok u nqs brutal burina s kroipama nicila strechy a lamala stromy ale autu pred domem se nic nestalo...
jj. akorat futt jime a.furt spime v hotelu takze to taky neni iplne jizkorozpoctovy ale i tak, za 400kc noc ve 4hvezdickovym hotelu i se snidani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 22:41
- Nahlásit
Fifi
Jo co tvoje rozjizdeni pres rucku, uz zvladas?
je to lepší, ze mi to nechcípá, ale ze by to bylo nějaký super, tak to ne, kdyz mám čas, tak dobrý, jenze to většinou není a v tý rychlosti ten plyn tak neodhadnu
tak moje řidičský umění celkově není nic moc, a pochybuju, ze to bude lepší, takze v rámci moznoostí to ujde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 22:42
- Nahlásit
cernej caj
400kc noc ve 4hvezdickovym hotelu i se snidani
za to bys u nás byla akorát v nějaký barabizně a o hladu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 22:52
- Nahlásit
Fifi
bourka, docela mazec. Kroupy poradny a privalaky takovy, ze ted tece z vyprahlyho pole doslova potok, bystrina. Chudaci zemedelci, ted si tu spoust smutne nataci
nás to tu naštěstí minulo ale za jizerkama to byl taky mazec,taky tam bylo černo jako prase..
Jinak sem se právě vrátila z večerní prochajdy a jako sem se vyděsila a nasrala zároveň... vycházeli jsme když se stmívalo v lese bylo ještě celkem vidět a šli jsme pak kus loukou kde je normoš vyšlapaná cesta... psiska hlavně profesorka lítala na vodítku drobátko ze strany na stranu páč srnky že jo....došli jsme ke vsi a za stromem kamizola...seřval mě co jako chodím tak pozdě že zvěř nemá klid .... na jídlo a že maj mladý.... a prej už měl na nás namířeno a prej mám kliku že mám tak krátký vodítka...bál se že mě trefí prej kdyby se pes vzdálil ode mě na 5 metrů tak je střelil.....
stopovačky bejvaj 10 ....tož tak asi tak...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 22:57
- Nahlásit
Jo a to přitom jelito ani nepíplo bo chvíli před tím střílel někdo rachejtle a v dálce buřina takže měl staženou řiť a byl uplně zticha a to tak že nepíp ani na toho myslivce co na nás vyskočil...takže rušili a vadili jsme jen tím že tam jdeme.
Jako vážně na posrání...na silnici čék vadí autům, ve vsi lidem a do lesa taky pomalu nesmí...fakt na palici už...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 23:24
- Nahlásit
Fajka
asi bych být tebou minimálně zavolala na príslušné myslivcké sdruzení a na pána si důkladně postěžovala s tím, že příště na něj zavolám polici nebo podám trestní oznámení nebo tak něco, protože tohle už je fakt přes čáru
pokud je tam zbytek rozumnej, tak si ho srovnaj a pokud ne, tak minimálně budou vědět, že to nenecháš bejt, nepochybuju o tom, že budou vědět o koho jde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 23:25
- Nahlásit
asi pro kachnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 23:29
- Nahlásit
Fajka
a prej už měl na nás namířeno a prej mám kliku že mám tak krátký vodítka...bál se že mě trefí prej kdyby se pes vzdálil ode mě na 5 metrů tak je střelil.....
Co to je za kok.ta? Mela sis ho vyfotit a pekne jit nahlasit, ze vas ohrozoval, vyhrozoval, kor kdyz ma psiska na snurach, tedy pod kontrolou.
nás to tu naštěstí minulo ale za jizerkama to byl taky mazec
Sem na vas myslela, jestli jste to neschytali nejak echt.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2017 23:39
- Nahlásit
Co to je za kok.ta? Mela sis ho vyfotit a pekne jit nahlasit, z
já neměla nic, ani foťák ani telefon bo už tma jsem vyběhla jen tak a páč byla tma jak v řiti tak ani nevim jak vypadal...jen silueta s flintou přes rameno ve tmě... hlavně sem byla v šoku že byl takhle na kraji vesnice ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2017 00:10
- Nahlásit
Fajka
hlavně sem byla v šoku že byl takhle na kraji vesnice ....
Taky bych byla. Ale Maya ma dobrej napad, s tou stiznosti na debila k rukam sdruzeni. Chjo, furt neco u vas.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2017 07:01
- Nahlásit
fajka
no se nedivim ani nesmi snad strileg nekam k lidem a ne jeste rict ze mel strach ze te trefi kdyz by strilel na psi tak musel sakra dobre vedet ze je mas od sebe kousicek...
maya
mou rodice byly vse v jednom
ja su totalne vystavena
8 prakticky probdenych noci, jako dovolrna super ale kyzenej odpocinek od pracovniho a bezntho stresu se nekona... budu si muset najit partaka, co nechrape, pac tohle je fakt hrozny. kazdu nadechnuti jak vystrel, kazdy vydechnuti jak vystrel bez naboje, spim sice i 4h denne ale rozhodne ne v kuse... vetsinu noci cekam zda se mi nepodari usnout.. a betsinou marne...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2017 07:44
- Nahlásit
Fajka
Taky bych byla v šoku, ale tu stížnost bych podala, myslím, že je to výbornej nápad.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2017 13:38
- Nahlásit
|