Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 23:18
- Nahlásit

u nás bouřka a trochu sprchlo navečeru, Lokin se teda taky bojí, ale do boudy si blbec nezaleze, byl někde na zahradě, nevím co tam dělal, tak jsem je vzala domů a i tak byl trochu nervozní, ale jak to přestalo a venku zaštěkal pes, tak tradáá ven

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 07:37
- Nahlásit

za chvilku vyrazím do města koupit nějaké omalovánky a vystřihovánky a lušťovky na klidovou nekoupací činnost. Prostě vezeme samé důležité věci
S babičkou a dědou tu stále někdo bude, takže snad všechno bude bez velkých komplikací (ale stojí to za... ). Holky (vnučky) jsou skvělé (budou se střídat) a jejich manželé zaslouží metál - neb je v tom nenechají. Třetí vnouče je nešťastné - neb shodou náhod není v Evropě... prý bude "hlídat" příště. Všichni tři vrací "staříkům" to, že je pravidelně brali s sebou na dovolené a byli prostě báječnými prarodiči.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 08:10
- Nahlásit

aaaaaaaa nedovedu si představit, jak večer v tom slejváku stavíme v Krkonoších stan. A ve feldě se 2 lidi a 2 psy prostě nevyspěj... To už se víc těším na bivak
Taky mi ráblo a chci mít tmavě zelenou ložnici a modrej obývák. Takže místo abychom navezli věci, rozmístili je a bydleli, tak se snažím narvat do harmonogramu malování bytu...

Xerxová
je úžasný jak všichni držíte spolu

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 08:25
- Nahlásit

birma
vecer uz by nemelo snad lejt
my pocitame zejtra se sezenim venku zatim podle predpovedi by to slo
zelenou si dovedu predstavit modrou moc ne pripada mi studena a neprijemna na pohled i kdyz treba na obleceni mam modrou rada a nejradsi mam modry kytky ale na zdi mi pripada divna
ale ja jsem zastance stridmosti a ty moderni barevny byty mi pripadaj jak kolotocarsky toz asi nejsem spravna osoba se k tomu vyjadrovat

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 08:27
- Nahlásit

Xerxova
clovece nezlob se nezapomente a karty
mate to moc hezyk zarizeny v rodine

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 08:28
- Nahlásit

maya souhlasím s tebou Já mám celý barák bílý - protože máme spoustu kytek a obrázků... a barevné zdi se mi k tomu nelíbí... Ale to je naštěstí každého zcela subjektivní věc.

birma užijte si pochoďák, vedro být nemá a snad se deštík odsune včas.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 08:35
- Nahlásit

maya jasně - karty na prší jedou (ale nejmenší - ehm vlastně nejmladší, protože na výšku nad naší Mrňavkou vede - expediční člen ještě prší nezvládá) "Člověče" a domino pochopitelně jedou. A taky stará malá nemocnaladitelná kytara.
Jedeme ve stejném složení jako loni - my dva a pes, naši dva Trpajzlíci (7 a skoro 5) a Pepova ségra s manželem a vnučkou (4). Za rok přibude ten nejmladší, letos má ještě smůlu. Švagrovka s sebou plíňáka nechce , to my s Pepou plíňáky vozili - hned, jak nebyla kojeňátka.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 09:33
- Nahlásit

Maya
vecer uz by nemelo snad lejt
podle norů v Krkonoších jo...
ja jsem zastance stridmosti a ty moderni barevny byty mi pripadaj jak kolotocarsky
mně zas čistě bílý moc sterilní. Pokud to neni nějak hodně zabydlený a zbarvený doplňkama.
ložnice by se mi líbila taková, s tmavym a bílym nábytkem, jednou až dvěma stěnama zelenýma a zbylejma cappuccino

do obýváku asi nějaká taková barevnost

případně taková oživená o červenou na některym nábytku

ale já jsem na barvy úplně úchylná, i se mi s tim blbě vybírá, protože bych chtěla všechny tady mám už roky spací část místnosti úplně světle fialovou a zbytek světle žlutej (tak, že když člověk nedá vedle zdi čistě bílej papír, neuvědomuje si, že to není bílá) a miluju to. I bych si to dneska udělala intenzivnější

Xerxová
užijte si pochoďák, vedro být nemá a snad se deštík odsune včas.
Díky mně déšť ani moc nevadí, ale Petr ho vyloženě nerad a já zas nerada, když mi bivakuje zavlhlej pes...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 09:40
- Nahlásit

birma
A ve feldě se 2 lidi a 2 psy prostě nevyspěj..

sem ti chtěla napsat co řešíš...ty + psi v autě, muž venku ve stanu...ale když píšeš todle
déšť ani moc nevadí, ale Petr ho vyloženě nerad
tak to asi nebé tak jednoduchý

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 09:50
- Nahlásit

Xerxova
kdo nezvlada prsi da posranyho
birma
bilou taky nemusim ja mam svetle oranzovou a hlavne vsechny mistnosti stejnou cim mene barevnosti tim lepe
obecne se mi nelibi tmavy barvy na zdi ani ta zelena na fotkach bo ta mistnost pak vypada jako kobka jinak samo ta barva sama o sobe je hezka

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 09:50
- Nahlásit

Fajka
to je jednoduchy muz a psi v aute a birma venku ve stanu

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 09:55
- Nahlásit

Maya
jako vychází to z toho v celku logicky že jo že takhle budou spokojení všichni

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:06
- Nahlásit

Fajka
sem ti chtěla napsat co řešíš...ty + psi v autě, muž venku ve stanu...
já hlavně řešim, kterak postavíme stan, abychom do něj při stavbě nenabrali hektolitry vody. Měla jsem vnitřek trvale vepnutej, tyčky se dávaj zvenku, tak to v podstatě nebyl problém. Do tý chvíle, než se Petr rozhodl, že se to má vejít do obalu, ve kterym to prodávaj a komplet to rozdělil

Maya
se mi nelibi tmavy barvy na zdi ani ta zelena na fotkach bo ta mistnost pak vypada jako kobka
To já mám na spaní právě ráda teď máme postel od okna oddělenou regálem, takže tam nejde tolik světla. Když pak jsem někde v hotelu se světlýma zdma, tak se v létě od 4 od rána budím, že je poledne na spaní požaduju přítmí
muž je sice malej, ale felina je na spaní malá i pro něj

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:13
- Nahlásit

birma
tyčky se dávaj zvenku, tak to v podstatě nebyl problém. Do tý chvíle, než se Petr rozhodl, že se to má vejít do obalu, ve kterym to prodávaj a komplet to rozdělil
ach ti muži...ještě že je máme...bez nich by by to byla nuda

ještě že mám jednotyčkovej stan co je postavenje do 3 minut a nic takovýho neřešim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:36
- Nahlásit

fajka jsem blbáááá - málem jsem se tě zeptala, jestli taky jdeš ten pochod co birma... Nějak mi nedošlo, že jsi rekonvalescentík... Co profesůůrka - jak zvládala vedra ??

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:38
- Nahlásit

birma
pak uz jedine psi v aute muz v hotelu a ty e stanu
to jakoze tam fakt neni nikde zadna chaticka nebo mistnustka k pronajmuti

birma
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:50
- Nahlásit

Maya
jakoze tam fakt neni nikde zadna chaticka nebo mistnustka k pronajmuti
začali jsme to řešit až včer, nečekala jsem nic volnéo, ale ano, vypadá to, že budeme spát v klidu v chatce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:54
- Nahlásit

birma
kes ma.modrej obyvak a je yo v pohode i kdyz tam.ma nejaky ozdoby a pokoj sem mivala zelenej ja 2 roky...

ja mam bilou proto ze to jde snadno premaznout

uzijte si trek! a supr s chatickou

mame formankj opravenou a sedi se mi v ni dobre ale zapomela sem si vzit na vyjizdku doklady tak jen na poli ohmatat...

fajka
jakej stan mas? ja mam pujcenej takovej co do nej v deti asi taky trochu natece dobry sou ty jak se prvne stavi tropiko a stan se vepina vevnitr

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:55
- Nahlásit

Xerxová
jsem blbáááá - málem jsem se tě zeptala, jestli taky jdeš ten pochod co birma... Nějak mi nedošlo, že jsi rekonvalescentík...

ehm..ehm...jdu
ale jen mida s Adelínou a zrzavkou a půjdem jen na dojití

Co profesůůrka - jak zvládala vedra
je ji teplo schovává se do stínu a jelito taky a Fajuš je upá hotová..chodila i s vocasem dolu tak sem se bál..ale dneska ochlazení a už má zas vrtichvost nahooru

A Madam modrooká pravila že v tý zaprděný cestovní bedýnce vod plesnivýho jelita na výlety teda cestovat ona rozhodně nebude! tak jí jednu stranu rozebrala!

no jako já když jsem odjížděli na dvě hodky pryč tam mě blesklo hlavou že bych jí měla uklidit ale vzhledem k tomu že kolem chodila 2 dny bez povšimnutí.... ehm...
a čífoj povopravila páčku na vozejku...jako důkaz lásky že ho miluje tak na tom novým..toho starýho si nevšímá...
Je to prostě miláček

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 10:59
- Nahlásit

cernej caj
jakej stan mas? ja mam pujcenej takovej co do nej v deti asi taky trochu natece dobry sou ty jak se prvne stavi tropiko a stan se vepina vevnitr

tak já mám dva..jedno týpíčko který stojí do tří minut zatlučeš 5 kolíků nasadíš tyč a jeto ....a pak ten dvousekundovej, co ho vyndáš z obalu hodíš do vzduchu a stanuješ...takže oba stačí postavit a vytáhnout chvilku před tím než jdeš spát a spíš vlastně v suchu...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 11:01
- Nahlásit

fajka to je dobře, že jdeš. Svět je zase o kousek víc v pořádku Jen to nepřepískni... Kdy může dáma modroočka na kratší trek ?? Na roce ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 11:15
- Nahlásit

Xerxová
to je dobře, že jdeš. Svět je zase o kousek víc v pořádku Jen to nepřepískni
jako snad ne, si říkám že nejni kam spěchat, že si to užijem, krom toho dvacku do kopce se nějak dovleču a dolů do údolí se skutálím

a sama nejdu budu pod dozorem Aduš takže jsem v klidu

Kdy může dáma modroočka na kratší trek ?? Na roce ??

jako shorty může hned, a midy a longy píšou od jednoho roku (což je v srpnu) ale já jí dám čas až se rozchodí ...tedkonc s náma půjde půlku páč celovíkendově jí bez uťapání doma nechat nechci bo by asi vyváděla věci
potřebuje unavit bo má roupy takže ted tak půlku pomaže a v neděli si dá s Aduš ještě malej závůdeček
aby holky nezlenivěly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 11:23
- Nahlásit

fajka
tak to zmakni!

a model toho dvousekundovyho? to by me.zajimalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 11:27
- Nahlásit

cernej caj
model toho dvousekundovyho? to by me.zajimalo

jejda...to jako nevim.....já mám nějakej nonejm z tchiba páč sem ho chtěla ozkoušet jakej je a on drží a je v poho a nepropršel ani při tý loňský obrbuřině na Holštejně....a to stál pár kaček.

ale v decatlonu jich maj spousty tam se dá určo vybrat sice o chlup dražší ale zase kvalitnější...ale i ten můj upá obyč je zatim uplně v pohodě..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 12:08
- Nahlásit

fajka
aha, tak to ani nevim ze ma tchibo stany.

ja su rada ze sem sehnala na pujceni pac mam doma jen 4,5kg obludu a to by me zada upadli

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 12:52
- Nahlásit

cernej caj
aha, tak to ani nevim ze ma tchibo stany.
nemá, to byla onehdá jen nějaká akční letní nabídka...

ale na nošení sebou ten dvousekundovej stan tak nic moc, ta obruč má proměr jistě 50 cm..a to je vcelku neskladný...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 13:02
- Nahlásit

fajka
aha tak to je drobna nevyhoda

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 13:06
- Nahlásit

cernej caj
aha tak to je drobna nevyhoda
no jako takhle na nošení na zádech jo, ale zas do auta je skladnej supr, páč je to placatý a nezabere žádný místo skoro...si nevybereš no... každej má svý pro a proti záleží co od toho čék požaduje
je mě jasný malý lehký skladný kvalitní, nepromokavý a za pár kaček......jednoduchý jak fakcka že jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 13:34
- Nahlásit

presnw, no. ale tak do auta urcite se hodi a nezalezi na vase tak jw super mit takovej stan

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2017 13:51
- Nahlásit

kehky stany jsou akorat tech par kacrk je kspku vic
http://m.outdoorgearlab.com/reviews/camping-and-hi king/backpacking-tent/big-agnes-fly-creek-hv-ul2

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání