Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2017 18:15
- Nahlásit

xerxova
uzivej prqzdnin a colnejsiho rezimu se studenty

skrin bude az zitrq... uz yo vidim jak ve 13m2 budou dva chlapi montovat skrin a ja do toho budu balit, a davat dohromay co.mam vyprany a co ne

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 00:06
- Nahlásit

Není nad chystání longu a stěhování hned po návratu

Xerxová
Jj mám, moc díky!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 06:41
- Nahlásit

to smazi to slunko, to je drsny...

fajka
kdy jdes k drrr se pozeptat i na ty moznosti toho placenyho a na tu dobu rekonvqlescence

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 09:04
- Nahlásit

birma už jsi děkovala tenkrát... proto jsem to nepsala Jen vypadla školní síť a když naběhla, mapsalo mi to, že jedna "birma" NEBYLA DORUČENA... jÁ SE TENKRÁT UTLA V ADRESE A JEDEN KUS JSEM PÚOSÍLALA NADVAKRÁT. a ASI TO OZNÁMENÍ NĚKDE ZŮSTALO VISET v časoprostoru sítě...

odmáčkla jsem si Capsku... a nebudu to přepisovat. Jdu na výběrko...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 09:19
- Nahlásit

Diky vsem.
vidim ze tady uz se chystaji dovoleny tak to bude zase spousta fotecek tobude super
tak si to vsichni uzije

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 09:56
- Nahlásit

maya
nemas volno taky na svatky?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 10:05
- Nahlásit

Maya
můžu ti nafotit stěhování, chceš?
Zatím máme zarezervovanou posel, odpoledne jdem zakládat společnej účet a do ikei vybrat matraci + nepromokavý obal na ní (úhyl kocour nám už opět zkouší chcát do postele).
Zítra po práci nákup na long + balení na long + jdu udělat základní balení na stěhování. Ve čtvrtek odjíždíme hned po práci na long. Po návratu v neděli máme zamluvenou procházku s Praha neznámá. V pondělí jdu na dopoledne do práce, Petr zatím rozmontuje regály a něco dochystá. Po poledni (snad) podepíšem smlouvu, přeberem byt, pak přestěhujem postel, matraci a naše věci a od pondělka spokojeně bydlíme
Ale jináč jsme naprosto normální

Jo a Dominiku na cestě vřele doporučuju, jestli zavítá někam poblíž kohokoliv z vás. Bylo to sice přes 3 hodiny dlouhý, ale byla to pecka. Někdo tam měl dokonce holčičku tak 4-5 let a vydržela to taky a vypadala, že se jí to moc líbilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 10:48
- Nahlásit

birma
tak muzes ukazat pak aspon foto bytu a jak yo mate zarizeny

ucet spolecnej chcete prc? spis ze zvedavosti se ptam, v dnesni dobe uctu zdarma tak neni lroblem jich mit vic

trek si mooooc uzijte doufam ze bude to ochlazwni

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 10:58
- Nahlásit

cernejcaj
budu mit pristi tydrn dovolenuu pondeli utery v patek musim bohuzel do prace
birma
treba fotecky strhanejch lidicek po longu a stehovani?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 12:06
- Nahlásit

maya
tak to aspon tak a ten jeden den snad bude pohodicka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 12:18
- Nahlásit

dneska by mela byt skriiiin a taky opravena formanka abych mohla zase drandit, pac feldicka je pracant a je porad nalozena a tudiz je jednoclovekova a taky se nesmi nechat stat bez dozoru nikde

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 12:36
- Nahlásit

cernejcaj
to uz nemas toho fiata? mate tech aut nejak ´moc
ja mam furt jezdeni jak za trest ted tu jeste opravujou silnici kazdou chvili nekde semafory fakt děs

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 12:59
- Nahlásit

cernej caj
protože se nechcem dohadovat, kdo co platil/má platit a má toho víc. Chcem mít jeden společnej účet, na kterej každej budem dávat předem stanovenou částku a ze kterýho půjde nájem, veškerý poplatky, jídlo a krmení pro zvěř. Když něco zbyde tak si budem spolu šetřit a třeba to padne na společnou dovolenou. A zbytek si pojedem každej ze svýho...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 13:41
- Nahlásit

ja myslela ze chcete mit jen spolecnej, takhle to dava smysl ale sem si rikala ze prejit takhle rychle na komlet spolecnej

fiatka taky jezdi, feldu sme koupili proto se stala litr ale ve fiatu se mi nejezdi moc dobre krz posazwni sedadla a pedalu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 13:57
- Nahlásit

birma
a u rozvodu si bude pak vmetavat do tvare ci pes toho vic sezral jako predstava zajimava

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 14:01
- Nahlásit

Maya
na to asi nemáme ani jeden povahu

jen mě teda překvapilo, že plnohodnotně společnej účet nabízí akorát mBank a ten zas nemůžeme mít, protože já už u nich jeden svůj účet mám a jejich interní předpisy to nedovolej. Jediná možnost je mít účet na jednoho s přístupovejma právama pro druhýho z nás...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 14:19
- Nahlásit

birma
to tak asi byva etaina hromadnych, ze je psana na jednoho ale dostanes dve karty v podstate a v bance muzou jit oba...

maya
tak to je stwjnw jedno pac po svatbe mas spolecnej majetek a je teda pravne asi jedno zda maj kazdej svuj ucet ci jeden hromadnej.

spis je nevyhoda treba kdyz maminka zemrela a vsechnh platby chodili z jejiho uctu a pak kdyz to pozastavi tak treba anj enmas prwhled zda odesla hypoteka a tak

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 14:23
- Nahlásit

cernej caj
to tak asi byva etaina hromadnych, ze je psana na jednoho ale dostanes dve karty v podstate a v bance muzou jit oba...
To jo, jen my dva pragmatici, jsme chtěli vědět, že máme oba stejný práva, kdyby jednomu hráblo a účet vybílil. Že ten druhej bude taky na smlouvě a tudíž kdyby chtěl, může to nějak právně řešit třeba.
Prostě takovej stav, jako máš sjm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 15:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

-

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 15:16
- Nahlásit

se mi to nejak blbe poslalo...

my to mame rozdelemy bydlwni napul, ja jdo a muz granule a auto a zbytek napul spolecnych veci

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 15:22
- Nahlásit

cernejcaj
svuj ucet mas vic anonymni a muzes si z nejv vic ulejvat aniz by ten druhej mel prehled kdy a z a co ma to tak spousta lidi
birma
to me teda ani nenapadlo ze by mohl bejt jeden ucet napsanej na dva lidi
tak si ty preved ucet jinam a pak si ho udelejte u ty mbank?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 15:23
- Nahlásit

cernej caj
mě se líbí představa, že to bude předem daný, nebudem mít pocit, že něko platí víc nebo míň než by se tomu druhýmu líbilo. Prostě jasný předem daný pravidla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 15:36
- Nahlásit

birma
jj, chapu. taky sem nad timhle tretim uctem uvazovala ale driv sme vse delili a ted to mame rozdeleny cca spravedlive na pulky na ty zkladni veci. pro me je to jednodussi, nemusim si pamatovat ze kdybych ze spolecnyho uctu vybrala 2t a koupila jidlo za 1800, tak si musim tyden pamatovat, ze ty 200 v penezwnce nejsou moje...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 15:42
- Nahlásit

maya
jo a zajimalo by me co znamena ulejvat svoji vyplatu

tchani maj jeden spolecnej ucet ale zs si vyplacej kapesny, aby meli kazdy "svoje" s cim si muzou delat co chcou. ale v dnesni dobe zdarma uctu ...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 16:07
- Nahlásit

cernejcaj
jakoze ulejvat si prachy ma na morave zas nejakej jinej vyznam?

kdo se odvazi?
https://imgs.xkcd.com/comics/refresh_types.png

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 17:42
- Nahlásit

jako proc by sis je.mela.ulejvat pred nekym koho sis vzala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 18:36
- Nahlásit

nase nova krasavice

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 19:25
- Nahlásit

cernej caj
Gratuluju, to bude uloznyho prostoru. Hezky jste tam klec zakomponovali.

Tady prosla v podvecer bourka prevelika, malem mi spadnul strom na auto. Zalito je dukladne, ale jen to zasycelo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 19:44
- Nahlásit

Fifi
uffff jeste, ze jen malem!
jinak teda prset by bylo potreba aspon tak mesic v kuse...

jo, uz se tesim na zabydlovani, ale tento tyden to uz teda nestiham

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 20:13
- Nahlásit

Fifi
se máte, u nás nic, tráva už je skoro všude žlutá, jahody žádný, lusky malý, jako bída letos
cernej caj
hezký, už jsem viděla na fb, jste to nakonec vyřešili super
jako proc by sis je.mela.ulejvat pred nekym koho sis vzala
protože když to spěje ke konci, tak obvykle ženský si ulejvaj na horší časy a chlapi na milenky a podobný koníčky

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání