Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 20:22
- Nahlásit

čaj skříň hezká - jen tedy ten nástavec nad širokým prostředkem asi nebude nejsnáze dosažitelný... Pro nás nepříliš vzrostlé jistě

Tady spadlo asi tak pět kapek - na radarech to vypadalo, že tu půlka odpoledne propršela a přitom v pohodě Pepa posekal celou zahradu. Já zatím dodělala poslední pracovní věci - zítra to odevzdám a mám do devátého dovolenou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 20:35
- Nahlásit

Maya
jj, su rada ze se nam to poradilo vymyslet nejak rozumne, ze nemusime skakat do postele sipku ani ferinka uz nemuze z postele hned na okno a pritom nam zustalo podobne mista kolem pocitace aby se vesla zidle

jeste fotka jak mame prestehovan zbytek a PC je akorat proti te nove skrini z druhe strany okna, jakoze v nohach postele

jeden by necekal, ze tuhle sestavu z byvaly firmy za litrik nakonec takhle paradne vkomponujem do bydleni a to byla vlastne takova nouzova koupe tenkrat

a uplne nejlepsi, ze tu novou skrin nam udelal podle tech z kancelare takze to vypada fakt moc hezky

hm, to je fakt, no... my kdyz uz prijde lepsi ta varianta treti spolecnej s predem danym pomerem, nez jeden univerzal...

Xerxová
tak ono to melo byt trochu zapustenejsi ta leva strana, ale prej to nevypadalo dobre, tak to zarovnali s hranou klece, takze je za ni dira asi 10cm... No samozrejme do te horni policky nedosahnu diky tomu ani na spickach

tak u nas teda pradelna, ale ani kapka...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 22:06
- Nahlásit

cernej caj
kup si ty lehký hliníkový skládací schůdky, mívají je v obi nebo tak, nezabeou složený místo a vpohodě se na nich do těch vejšek dostaeš, máma má nástavce na skříni, tak si je musela taky pořídit, jsou to jen tři schůdky, na tohle to stačí
skříně teda taky pěkný

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2017 22:44
- Nahlásit

další dvě fotky od Jíry <3

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 06:38
- Nahlásit

birma
fotky nadherny

maya
zatim mam muze na dalkove ovladani ale dik za tip.

dneska jdu na masaz, doufam, ze nejak srovna... boli me koleno ale ne z kolena ale.asi kycle, tak su zvedava...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 08:02
- Nahlásit

birma
krasny fotky
to je ten jak foti jako pes Jira?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 08:25
- Nahlásit

Maya
jojo to je on občas vyhlásí focení zadara, když má dobrý světlo a chce si něco zkusit a tak. Už jsem mu říkala, že hned jak rozšíříme smečku, má nás tam zas Naštěstí se známe už víc jak 10 let, tak to není problém, když má čas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 08:29
- Nahlásit

a fori parqdne tak to je super mit tuhle.moznost

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 08:41
- Nahlásit

birma
jo ja uz videla jeho fotky pred lety mel nejaky stranky foti moc pekne

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 08:44
- Nahlásit

vcelku me nastavili prodejci ps her kupvala jsem synovcovi vybrali jsme dve hry na 12 let kdyz je jdu za par dni kupvat tak jedna hra ve vicero obchodech prerazena na 16 tak jsem vybrala jinou koupila dve hry na 12 vcera prisli a na jedny je 16 jako fakt nechapu na ty hre je to stitek jak krava ze to nemou mit v tech obchodech spravne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 09:10
- Nahlásit

to hje blby, no... alw tak to nwva ne ze to je od 16 yo je beztqk ze tamje krev ne...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 09:11
- Nahlásit

ale ze se na to nemuzes spolehnout

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 10:20
- Nahlásit

cernejcaj
nebude jim to hrat pokud jim bracha nepredela na ps datum narozeni maj to tam nastaveny aby si nrmohli stahovat co chtej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 12:07
- Nahlásit

ahaaa to je na ps ja cetla na pc tak to je naprd no

dneska mam detox den, nemam ani snidani ai obed takze mam konzer u hrachu a pak masaaaz se tsim

prosla sem zkusebku

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 12:50
- Nahlásit

cernejcaj
tak gratuluju praci to to ale leti
ja na ty detoxy moc neverim ale si to uzij a nepadni nekde hlady

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 12:52
- Nahlásit

maya
no ja nemam.zas doma jidlo vcera sem nestihala nakoupit a jedu az dneska...

ale citim se furt k prasknuti, ani nemam hlad... takze pubodne znouzectost ale fakt nemam ani chut ted

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 13:12
- Nahlásit

cernej caj
prosla sem zkusebku
gratuluju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 13:43
- Nahlásit

birma
dik, do zari mam praci tak dalsi 3 mesice nervu

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 13:44
- Nahlásit

cernejcaj
vzdyt vy tam musite mit to tesco co vozi nakupy az domu a i vecer ne? co ja bych za to dala prej je to super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 13:51
- Nahlásit

no ale to si objednas treba v pondeli a ve ctvrtek ti to dovezou to nwfunguje tak ze kdyz zapomenes nakoupit, ze to mas vecer doma

alw kolega to vyuziva a pochvaluje si to

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 14:42
- Nahlásit

cernejcaj
no to si prece logicky objednas nakup na minimalne tejden nebo dva dopredu takze pak nic uz kupovat nemusis
tak ja jsem vycvicena z vesnice zejo nakup jednou tejdne a jinak sorac

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 15:21
- Nahlásit

no ja jezdim do mesta tak 2x tydne takse si vetsinou nakoupim ale vcera sem nestihla bus a nechtelo se mi hodinu cekat na zastavce kvuli kusu masa...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 15:28
- Nahlásit

cernejcaj
no to se nedivim ja jsem ve meste kazdej den ale krome peciva nic nekupujuu to si radsi jednou za tejden nebo za dva dojedu a nakoupim najednou vsechno vsak s lednici a mrazakem no problem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 15:32
- Nahlásit

jj ale ja neumim jeste odhadovat to jidlo na obedy pac sem doted nekam chodila jist a jak si varim tqk casyo si da neplanovane muz a mrazeny zas nwmam rada pac se to rozmazuje tzas celej den... ale dneska kuodivu nemam fakt ani hlad jak sou ty vedra tak su takova tuha

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 15:55
- Nahlásit

hlásím už druhou buřinu se slejvákem. První byla i s kroupama.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 16:15
- Nahlásit

birma
zavist u nas prqd3lna a ani kapka

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 16:16
- Nahlásit

cernej caj
no mamka nešla na aquaaerobic, protože se na ní doma Adam nalepil a nehnul se od ní. Minule nás bouřka blbě chytla, tak se zas začal bát. Ne teda nijak panicky, ale yhledává psychickou oporu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 16:25
- Nahlásit

birma
to se mu nedivim adamkovi, mamk aje hodna, ze s nim zustala... ono maloktetej pes je uplne bez reakce... snad si to zas trosku ochodi

mam seznam veci na dovcu a je to 13kg... a to tam mam jen kilo jidla. uaaaa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 17:02
- Nahlásit

tady teď taky byl špláchanec s bouřkou - a musela jsem zavřít dveře na balkon i terasu, neb se to točilo a pršelo mi dovnitř z obou "větracích" stran domu... Tak budu větrat, až se to uklidní. Zítra má pršet celý den - inu začala mi dovolená Ale na žehlení a balení to nevadí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2017 17:42
- Nahlásit

aspon se bud3 dobre balit. uzijte si pak moc a moc s trpajzlikqma dovcu

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání