Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 08:44
- Nahlásit

cernej caj
myslim, ze ja bych s birmy dietou asi jist nechtela pac bych uz mela jen snidani splnenejch 50% denniho prijmu cukru ale teda drzim palce
tak já to nepočítám na 25 g denně, jen jsem prostě vyškrla všechno, co obsahuje sacharidy ve větší míře a to i ty dlouý. Ty dlouhý chci časem pomalu zařadit ale s tim, že budu sledoat, co to dělá. y cukry co už do sebe dostanu nepočítám, jen nechci, aby i nadále tvořily většinu mýho jídelníčku.
Četla jsm o tom původně v "Born to natural hero", kde tím vysvětluje výkony "ultramaratonců" (spojek) během ruhé světové, kdy s minimem jídla dokázali běhat třeba 70 km za noc v horách a to x dní po sobě. Protože dokázali tělo přesvědčit k tomu, ay trávilo tuky a těch má každý velkou zásobu, takže jim vlastně nedocházela energie. A to tělo k tomu dospěje, když nemá snazší příjem energie - cukry. Přišlo mi to tak zajímavý, že jsem to prostě chtěla zkusit
Petr říkal, že ode dneška chce začít taky

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 08:45
- Nahlásit

kachna_
birmo, jak koukám na to hodnocení, bych vyhořela už na tom, co jsou kurňa čtyři doby?
jestli tě to uklidní, tak jsem si 10 minut před zkouškou odloila naší jednu trenérku na agi, která dělá i dd a nechala jsem si to od ní vysvětlit a napočítat

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 08:50
- Nahlásit

Maya
to já vim, že hudební, ale vůbec vůbec bych to nedokázala během sestavy předvést.
balatonszarszo, ale je to blízko přívozu.
Trhy s dětma asi neoceníme

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 08:52
- Nahlásit

birma
jestli tě to uklidní
neuklidní, příští rok se to bude učit dcera při hudebce. Buď mě to naučí nebo to aspoň sama pochopí nebo to bude asi dost veselý (má podobý hudební necit jako já)

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 09:12
- Nahlásit

kachna
doby mas jednoduchy
valcik mas jeden takt 3 doby, polka jeden tak 2 doby takze 4 doby jsou dva takty si neco valcik a polku za sebou pust a tukej si k tomu do stolu a nebo dupej a uslysis ten rozdil

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 09:35
- Nahlásit

Maya
tukej si k tomu do stolu a nebo dupej a uslysis ten rozdil
věř tomu, že já neuslyšim nic otestováno mnohokrát

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 09:55
- Nahlásit

birma
rozdil prece musi poznat kazdej kdo umi napocitat do 3
teda ale vazne fakt jako kdyz si pustis neco jednoduchyho idealne dechovku treba andulko safarova tak nepoznas ze je tam prizvuk po trech dobach??
ja si to jako nedovedu predstavit msm dojem ze to musi napocitat i hluchej

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 10:07
- Nahlásit

cernejcaj
jeden minivokoun
http://www.depozitumberuska.cz/?ch_cause=mates

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 10:09
- Nahlásit

a pro Fajku jedna lapinka na treku to se neda neukazat
https://www.dropbox.com/s/b5xvutea6nt9j6i/.faceboo k_1497856616718.jpg?dl=0

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 10:26
- Nahlásit

Maya
pro Fajku jedna lapinka na treku to se neda neukazat

není vona křížená s jelitem????

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 10:31
- Nahlásit

Xerxová
můžu mít prosbu? Říkali jsme si s Petrem, že bycom si dali příští víkend nějakej vandřík. Dala bys nám tip, kde nechat v Jizerkách s klidnou duší auto na 2 dny + tip na cca 60 km mimo cyklisty a bez lidí? Měla bys náš nekonečný vděk (vím, že od tebe mám tu jednu trasu už naplánovanou, ale ta je delší a my máme za 14 dní dost náročný trek, tak se chceme jen rozehřát a nestrhat se )

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 10:33
- Nahlásit

Fajka
lapinka odpociva no
a nebo si takhle hraje však micek takhle nepadá z tlamy
jeslti von jelito neni zakuklena lapina ovcaci jako bordera tohle prece nedelaj

hezka rozhovor
https://www.i60.cz/clanek/detail/17453/ivo-smoldas -starsi-lide-jsou-zivotaschopnejsi?utm_source=www. seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 10:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
nebo si takhle hraje však micek takhle nepadá z tlamy
jemu nikdy nepadá z tlamy...i kdyby mu profesorka ušiska utrhla tak on mičudu nepustí aby jí to voplatil..to si je rači nechá urvat

My včera dámská jízda...
http://fajka.rajce.idnes.cz/Vodopady_Jedlove/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 11:13
- Nahlásit

kachna
chapu ze trhy s detma te netankujou, mas dost vlastnich

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 11:31
- Nahlásit

maya
minivokoun je noc mini, ja su ted zamilovana do fida. prej kdyz tam bude jeste v zari tak si ho vemem...

fajka
jaky to bylo? kolik si zmakla

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 11:46
- Nahlásit

Fajka
pekne jim to slusi
cernejcaj
fido je takovy ten barevny? uz si to v tom mnozstvi moc nepamatuju

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 11:51
- Nahlásit

cernej caj
trhy s detma te netankujou, mas dost vlastnich
mohla bych tam nějaký prodat...
Kamarádka má dvojčata a otec dětí má k tomu ještě dvě děti z prvního manželství, tak mu vždycky říká "já vím, že ty máš těch dětí dost, ale mně ten počet vyhovuje"

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 11:58
- Nahlásit

Maya
ne sever a nebo na jih?
Balatonszárszó
Máme v plánu určitě Tihany, Siofók, ale přemýšlíme, co zajímavého.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 12:02
- Nahlásit

maya
vlcoun z jihlavy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 12:10 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

birma kouknu na to. A písnu ti. A budeš chtít od pátečního večera do neděle a nebo od sobotního rána ?? Nejlepší by bylo (velká parkoviště v Bedřichově i na Jizerce mají max 24 hodin) domluvit se u nějaké chaty, kde poskytují i "parkování pro neubytované". Mrkni na Peklo-Hájenka (parkování se platí v hospodě), Královku v Bedřichově (totéž) a Šámalovu chatu na Nové louce (ubytovaní zdarma, ostatní na automat) či Bártlovu chatu.
Zavolej jim, že pokud bys zaplatila parkovné na dva dny, jestli tam můžeš nechat auto... Zkusím vymyslet nějaký okruh - bylo by pro mě fajn, kdybych věděla, kde budeš parkovat

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 12:56
- Nahlásit

cernejcaj
jo ahaa
kachna
v siofoku jsem tusim taky bylaale vzbec si to uz nepamatuju
nejaky weby s radama na cesty neporadily?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 13:55
- Nahlásit

zajimavost z Moravy
http://www.dalnice.com/historie/planovani/nem_u_na s/nem_dal_v_csr.htm#exteritorialni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 14:01
- Nahlásit

maya
si poctu, zbytky sou u brna, v chribech...ale moc sem k tom jesye neceyla

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 14:03
- Nahlásit

cernejcaj
jo zajímavy to jsou uplne tipy na vylety
v chribech zde http://www.staryzlin.cz/batova-dalnice.php

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 14:17
- Nahlásit

birma pokud bys chtěla parkovat zcela "volně" a zadarmo - tak rozumné mi připadá Parkoviště pod Souší (je značené na mapáchcz) - hned pod hrází přehrady. A nebo používáme často (a taky tam občas bývají auta evidentně přes noc) porkoviště v Josefově dole - Lesní brána. Na fotomapách je vlevo od křižovatky malá červená stříška - a za ní je prostor tak pro 5 aut.
Až si rozmyslíš (případně domluvíš) parkování, dej vědět. Rámcově to mám rozmyšlené - a trasu přizpůsobím na start a cíl případně množství noclehů... abych odhadla, kde můžete tak být ráno - a tam dát eventuální části cyklohodněpoužívané... neb ráno tam nikdo není... Prostě optimalizovat budu po upřesnění zadání. není spěch - klidně ve čtvrtek večer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 19:11
- Nahlásit

Maya
ja treba doby taky nepoznam, jen u neceho kde je treba vyrazne nejakej buben na ty spravny dobe

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 19:24 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Xerxová
tak asi to parkoviště zdarma, do chat se Petr nedovolal...
edit: a jeli bychom asi tak, abychom tam v pátek kolem 6.. večer byli...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 20:01
- Nahlásit

achjo, vychazi mi uplne strasne blbe tech 10 dni dovolene, naslibovala sem loni hromadu veci a ted mam problem, pac proste vsechny nestiham

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 20:32
- Nahlásit

birmo vadí, když to bude občas hodně čvachtat pod nohama ?? Že bych Vám naplánovala i "cesty mimo cesty" - a ony ty průseky jsou široké, je na nich stezník - ale občas je hodně mokro... a krásný mech ukrývá past na suché botky... Nám to neva - ale my usušíme botky doma a neobouváme ráno bazénky Ale takový Vlašáček (Vlašský hřbet s nejvyšším vrcholem Černým vrchem s Čertovým kamenem) je moc krásný. Neplést s Černou horou - taky tisícovka, pro změnu s Čertovým sedátkem tam vás určitě poženu taky - ale tam jsou hatě po značené cestě přes nejvýše položené rašeliniště Vánoční loučky...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2017 20:48
- Nahlásit

Xerxová
asi nevadí, ono je dost teplo

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání