| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 10:33
- Nahlásit
kachna
skoro
pulku lidi po tom svedi hlava a barvi to tskze si na to nesmis ani sahnout vlezt do postele nebo nedejboze do deste a vlasy jsou po tom tvrdy a mastny
to zustanu radsi u svy barvici tycinky pi ktery jsoz ty vlasy taky na omak hnusny ale osk uz to nebarvi
ten sprej he asi dobrej tak na jeden vecer kdy vis ze budes vevnitr a na vlasy si nebudes sahat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 12:03
- Nahlásit
maya
tak to je dost naprd...
tak spic z trebice je skvelej milej spic, povahove luxus. pani pozvala i sestru s manzelem oba maj psa radi, s feri iplne v pohode, spis ho ignorovala, je videt, ze psa tam maj vsichni hodne radi, feerinka se jim moc libila tak sme jim rekli ze ho pohlidame, pokud to bude terminove prijatelny kdyz pojede jednou za rok na dovolenou, jako u takovyho psa nejlepsi reseni. a sestra byla rada ze to co ji muz minule rekl, ze ji oresvwcilo si ho nechat. urcite to myslela dobre pro toho psa, ale takhle je to jeste lepsi ze zustane doma krasnej pes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 12:19
- Nahlásit
cernejcaj
a ona teda ho chtela dat pryc kvuli dovolenym ze ho nemel kdo hlidat?
ale tak super ze zustava doma pro toho psa je to urcite lepsi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 13:20
- Nahlásit
Jo jinak hlásim, že děti už mají spinner. Ale pořád jako fakt nevim k čomu to je
Lepší než tamagoči
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 13:24
- Nahlásit
maya
ja si myslim, ze to byl poddruznej duvod, ze jeji soucasnej partner asi toho psa moc nemusi, ale kdyz tam minule muz byl tak jak si povidali tak prej i tak bylo videt ze ho moc pryc davat nechce, takze je dobre, ze to tak dopadlo.
spic v jihlave je taky krasnej, trochu odmerenej ale pracovniky utulku je zvyklej tak jim leze na hlavu... personal v utulku se mi libil, mily a prijemny lidi, byly radi uz jen ze sme se jeli podivat. s feri uplne v pohode.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 13:49
- Nahlásit
cernejcaj
takze jste stihli okouknout oba?
takze jeden pada a nad druhym se rozmejslite?
kachna
k cemu by to bylo prece k eliminaci stresu, detem to seberes a budes si tocit a vriskajici deti ty budou jedno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 13:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
detem to seberes a budes si tocit a vriskajici deti ty budou jedno
tak na to je to rozhodně příliš malý edit. to by k tomu museli přidávat tabletku lexaurinu nebo flašku vodky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 14:19
- Nahlásit
kachna
neni to maly tim setoci mezi prstama to neni zdna kaca
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 14:37
- Nahlásit
Maya
neni to maly
koukala jsi na heureku, jak se točej, když na ně najedeš myší? https://fidget-spinner.heureka.cz/?f=2
já vim, že je to blbost, ale líbí se mi to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 14:40
- Nahlásit
uz sem to vcera taky videla...
jo, trebic pada,.ten se muzi ale libil vic ze byl veselej a zivej, utulek taky pada pac se muzi nelibil pes...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 14:44
- Nahlásit
kachna
to je dobry je videla jen videa jak se to dai prehazovat mezi rukama
cernejcaj
tak je jasny ze pes v utulku nebude extra veselej a zivej to by byl az u vas zejo
ale kdyz muz nechce tak to je jasny ze se neda nic nedalt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 14:49
- Nahlásit
maya
spis asi ten pes je celkove bazlivejsi nez si zvykne , ale libil se mi.moc. muz asi nechce zadnyho a argumentuje tim, jak bychom asi tak hlidali toho z trebice...
bych se vzdala i ukrajiny a slovenskyho raje krz dovolenou abych to mohla nejak doma poresit, ale... nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 15:21
- Nahlásit
cernejcaj
tak to je jen vymluva a nejspis teda dalsiho psa nechce tak asi ti nezbyde nez se s tim smirit
no a popravde receno ja bych ciziho psa cizim lidem nehlidala ani za zlaty prase
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 15:41
- Nahlásit
nejlepsi by bylonkdyby si ho nekdo vzal, at neni co resit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 16:11
- Nahlásit
kraaaasnwj vikend!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 17:04
- Nahlásit
tak - tatík je doma z nemocnice. Druhého dědu zatím s pomocí domácího hospice zvládáme doma. Dokud alespoň někdy může sedět na zahrádce... je na lůžkový hospic čas. I když ty noci jsou dlouhé a mnohem horší, než dny...
Za chvilku čekám Trpajzlíky - takže nebude čas zabývat se konci... přijede "začátek"
V noci bouřka veliká a v poledne lijavec s kropobitím. Je zalito
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 17:54
- Nahlásit
birma
aha, no záleží kam člověk míří pak do práce.
gratuluju k úspěchu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 18:04
- Nahlásit
ráno krásná bouřka a ještě větší slijavec mě chytil cestou. prd vidím normálně a když leje a zamlžuje se mi okno v autě, tak nic moc. jedu si pomalu a ještě že...přes silnici si to štrádujou, jak v tý písníčce -tři čuníci jdou.....byli trochu pitomoučkatý, furt se nemohli rozhodnout ,jestli tedy přejdou, nebo ne, tak stály dvě řady aut a čekalo se. Naštěstí rodiče tam nebyli, kdyby to vzali proti autům, bylo by to plechů v háji.....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 18:13
- Nahlásit
jo a další fáze zvířátek byla, když jsem brala hlínu, odkopala jsem si ,abych si naložila a něco kouká, jsem se bála tedy, že jsem ho tím kopáním odrovnala,tak to vezmu do ruky a celej zabahněněj mlok šoupla jsem ho pod strom a jakej byl čipera
a při sekání jsem odnesla dvě žáby,jinak se mi dostaly do sekačky.
plno zachráněných životů.
krásnej den.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:00
- Nahlásit
xerxova
tak skvela sprava s tatinkwm!
zanda
ja vcera v noci neprejela kocicku vbehla mi pod kola tak sem huplq na brzdu, mela sem strach zda v poho nebo se doatala pod zadni kola ale muz me ujlidnil, ze to by slo poznat. hlavne na 700kg fiatce, je to maly lehky auto, takze me uklidnilo, ze kocicka prezila moji prvni nocni jizdu a dneska sem jela z trebice od jednoho spice do jihlavy na druhyho
a kdyz sme pak v brne tankovali, tak obsluha hadice obdivovala ferinku v kufru tak sme nechali pana podrbat, rozplyval se nad tim krasavcem, tam mu muz hned ukazal fotku jihlavskyho krasavce a na mape ukazal, kde je utulek pan smutni po odealym pudlikovi a ferinka se mu mooooc libila.
jo a! s muzem sme udelali dohodu ze zkusime spiclikovi najit domov (pani z trebice mela na bazaru a prej ji volalo dost lidi a utulky na bazaru neinzwruji moc tak asi lidi o nem moc nevi, pac bych rekla ze cca 40+ lidi spis hledaj na tech bazarech nez v utulkach a na fb) a kdyz by se do zari nenasel, ze si ho vemem.
mmch v jihlave byli i hodne vatricni ohledne mozne kastrace pred odberem... jakoze chapu, ze pro psa je aai lepsi si zvyknout a pak jit na operaci ale pro nas by tahle varianta byla ted i krz novou praci, kde nemam moznosti homeofficu narocnejsi...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:18
- Nahlásit
cernej caj
jestli tomu rozumím, tak ho musíte dát kastrovat - bud vy nebo útulek ale bez toho ho nedají?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:19
- Nahlásit
cernej caj
no vidíš jaká šikovná jsi řidička. a tak ses toho bála!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:43
- Nahlásit
žanda
nene, je to tak, ze kdybychom si ho chteli vzit jako vykastrovanyho, tak neni problem a v utulku by to zaridili.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:50
- Nahlásit
cernej caj
aha, někde to je podmínka. proto se ptám. to by mě asi odradilo. ale to je prostě můj problém, no.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:51
- Nahlásit
he tak u toho balkonovyho stolecku byla noha navíc, asi nám nějakej číňan dopřává
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:53
- Nahlásit
Maya
bud ráda, horší než kdyby chyběla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:56
- Nahlásit
u nás teda moc nesprchlo
cernej caj
si dobrá že už jezdíš i v noci, to já nedám asi nikdy
ne čip nebo tetování jste se neptali? vypadá celkem čistokrevně a pak by byla větší šance ho udat kdyby byl s PP
Xerxová
skvělá zpráva že tatínka pustili a pokud druhý ještě dojde na zahrádku tak taky dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:56
- Nahlásit
žanda
no to jo, ale nohu navíc nám nedali ani k venkovnímu nábytku za x tisíc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 19:57
- Nahlásit
Maya
he tak u toho balkonovyho stolecku byla noha navíc, asi nám nějakej číňan dopřává
číňan neumí počítat
jj přesně nějaký chudák dostane balíček kde je o nohu míň
Prší prší jen se leje,
nevadí mě ani trochu,
že psům prší do kožichu!
Fajuška je nejhodnější, jak se ochladilo, chtěla se procházet, tak jsme šly, a uťapaly snad 5 kiláčků, si to holka užívala...akurát já sem KO, tak má omladina smolíka a dneska jim musí stačit se zmlátit na zahradě..půjdou zejtra...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2017 20:03
- Nahlásit
Fajka
nejsi ty náhodou v rekonvalescenci?
Lokin je bohužel čilej i ve vedrech, vyhodil chlupu a je happy
a je takovej mrňavej a hubenej
|