Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 12:02
- Nahlásit

birma
nojo, už na to koukám, to je strašnej rozdíl proti době nedávno minulé

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 12:03
- Nahlásit

cernejcaj
i ta drazsi doprava je vyrazne levnejsi nez treba najem v praze
ja s tim omezenim souhlasim a proto pisu ze chapu ze to nekdo neda a uprednosti velkomestsky zivot ale co pak nechapu ze si na tu svoji volbu pak furt stezuje a ze takovych lidi tady v praze znam dost
asi by nejradsi kazdej chtel zit v praze a levne ale holt na tyhle pohadky uz jsme velky

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 12:03
- Nahlásit

Maya
furt skuhra
to je spíš tim nastavením "skuhrat", ne?

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 12:39 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Maya
i ta drazsi doprava je vyrazne levnejsi nez treba najem v praze
fakt myslíš, že třeba v našem případě je výrazně levnější dojíždění 2 lidí cca 20 km denně (v různých časech) s nájmem se všim 15 - 16 t než bydlení v praze za 17 - 18 t? protože mě to tak nepřijde, jedinej rozdíl ve kterej doufám je ten, že mimo Prahu budeme mít aspoň šanci bydlet...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 12:48
- Nahlásit

kachna
jakoze kdo skuhra na bydleni skuhra na vsechno?
tak nevim zrovna ten kolega je takovej pomerne happy clovek ale ma to jak birma potrebuje posilovnu hospody s kamosema a na to bydleni skuhra fakt casto
birma
no tak 20 km to je v podstate jeste predmesti prahy to asi jo
kazdopadne na litacku ted uz muzes i vlakem a busem takze to tak moc draho vychazet nemuze
me treba ta doprava a bydleni vyjde vyrazne levnejc a to ani nepocitam srovnatelny bydleni a ze v praze bych nejspis mela celej byt velkej jak ted muj obyvak

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 13:17
- Nahlásit

Maya
ma to jak birma potrebuje posilovnu hospody s kamosema
neříkám, že to potřebuju, nakonec bych i za Prahou bydlela radši. Jen prostě vidím to, že to znamená, že z práce, pojedu 20 km za Prahu a pak zas zpátky a třeba z deskovek (který fakt v malých obcích nebývaj) už toho moc nestihnu, když zavíraj v 10...
tak 20 km to je v podstate jeste predmesti prahy to asi jo
no 20 km od okraje ;)
kazdopadne na litacku ted uz muzes i vlakem a busem takze to tak moc draho vychazet nemuze
o 1000 - 1500 dráž na 90 dní... + samozřejmě časově to neni tak snadný, takže pak častějc sklouznu k tomu, že pojedu autem...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 13:29
- Nahlásit

birma
do tehc 20 km nevim ale od nas to mam spocitany ze auto se vyplati az od 3 lidi
vtip je v tom ze pak z prace nepojedes domu a zase zpatky ale zustanes rovnou v praze a pak za cas zjistis ze ti to ani za to nestoji
a jako priplatit si petikilo za mesic za dopravu je podle me nic to mas dneska jednu knizku, ale jako chapu ze v praze je mhd celkem levny takze to cloveku pak prijde drahy
ale jinak o tom zadna je to proste volba mezi drahota a komfort a spolecensky zivot x mit prachy klid a lepsi bydleni ale min casu
he to jsem resila pred 20 lety a jsem rada ze uz to resit nemusim a doufam ze nikdy ani uz nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 13:34
- Nahlásit

birma
osobne zpetne lituju jen toho ze tenkrat nebyly hypoteky protoze pak bych to udelala jak caj a koupila neco vlastniho ale tenkrat to bylo nerealny a pak uz bylo pro me pozde

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 14:52
- Nahlásit

Maya
kolega je takovej pomerne happy
aha, tak nikoho takovýho neznám . Fakt je, že teď je to se sháněním nájemního bydlení fakt těžký, to birmu fakt lituju, spadla asi do nejhorší doby.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 15:09
- Nahlásit

kachna
jj, to jo, zvedly se ceny bytu a tudiz vic lidi chce najem a tudiz jsou i vysoky najmy nedavno o tom byla pekna reportraz v tv ze ted je nejhorsi doba na nakup pronajem nemovitosti
ale vcelku ocekavaj ze bublina splaskne stejne jako pres lety v USA takze jeste ma sanci birma obrnit se trpelivosti a pockat blby je ze nikdo nevi jak dlouho

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 15:11
- Nahlásit

Maya
vtip je v tom ze pak z prace nepojedes domu a zase zpatky ale zustanes rovnou v praze
to Adam a jeho močák ocení, když bude doma sám zavřenej od osmi od rána do 11 večer....
bych to udelala jak caj a koupila neco vlastniho
já taky. V tuhle chvíli máme proti sobě 2 věci - jsme spolu chviličku a nemáme žádnou finanční rezervu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 15:13
- Nahlásit

jojo resit bydleni prostr nikdy neni lehky

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 15:27
- Nahlásit

birma
nemate ani stavebko? tusim sem cetla nekde ze ted uz nejde vzit hypoteka na celou castku coz je blby
je to tezky jak pise caj u nas je to bydleni proste strasne drahy

tak asi pro letosek slus s anglinou nas lektor uz odfrcel domu a ted pisou ze zadny nahradniho nemuzou sehnat co se ani takhle v cervnu nedivim

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 15:39
- Nahlásit

Maya
Nemáme nic.
Jj teď ti daj max 90 %, takže těch zbylých 10 % řeší kamarádi třeba spotřebitelským věrem. Ve výsledku tak má člověk první roky dvě půjčky místo jedný...
pro letosek slus s anglinou nas lektor uz odfrcel domu a ted pisou ze zadny nahradniho nemuzou sehnat co se ani takhle v cervnu nedivim
To je škoda. My máme super lektora. Akorát zítra nám odpadla hodina a to mě vždycky dost mrzí.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 15:44
- Nahlásit

birma
nas lektor byl taky super bohuzel uz se nevrati hodla delat plavcika u bazenu aby si vydelal na cestu do ciny
ty spotrebitelsky uvery jsou dost masakrt byla jsem se ptat kvuliva pujce na auto a teda moc by se mi do toho nechtelo uroky jak krava
ale asi to jinak resit nejde kdyz nemas nic nasetreno
ja byla rada ze jsem pred par lety mohla udelat ty rekonstrukce bez uveru ale ted uz jsem holt diky tomu taky vic na suchu

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 15:46
- Nahlásit

birma
jinak treba Bn dava byty lidem co maj TB nebo praci v Bn, takže staci kdyz si tam jeden z vas najde praci a byt mas skoro jistej vetsina myho mladyho pribuznestva tam odtud takhle bydli

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 18:08
- Nahlásit

birma
zkoušela jsi jižní město? tady je dost volných bytů a myslím i k pronájmu. k metru kousek a za 20 minut jsi na Václaváku.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 18:16
- Nahlásit

a co byt od mesta?

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 18:21
- Nahlásit

cernej caj
V praze to je na aukci většinou.....a rozhodně to není laciný za starej byt.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 19:58
- Nahlásit

cernej caj
Praha právě myslím nedává, v Bn jo a pokud ti nevadí byt třeba bez výtahu, tak máš nájem třeba jen dva tácy, za nějakej super větší byt jsem koukala ze je kolem 5 tisíc, za tisícku byt s akumulačkama, takhle maj byty třeba dvacetiletí kluci mojí sestřenice každej svuj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 20:46
- Nahlásit

maya
to zni dost rozumne takhle vyreseny...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 22:09
- Nahlásit

Díky všem, dneska jsme asi uspěli a od července budem bydlet

žanda
Nj jenže já potřebuju na konec Horních počernic. I z českomoravský to je ráno přes půl hodiny...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2017 22:12
- Nahlásit

birma
Gratulace největší a držim palce, ať to vyjde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 07:46
- Nahlásit

birma
supeeer! drzim palce a su zvedava pak na fotky pripadne bytu

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 08:02
- Nahlásit

birma
tak to gratuluju ze se zadarilo

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 08:04
- Nahlásit

tak postroje objednany tak doufam ze budou
a prisli mi včera kresila a stolecek na balkony z toho levnyho obchodu co jsou ted vsude reklamy stalo to jenom neco pres tisicku a vypada to super

HaZa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 08:19
- Nahlásit

Mayami včera kresila a stolecek na balkony
prosím odkaz - hodil by se mi nový balkónovy stolek ...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 08:54
- Nahlásit

HaZa
samostany stolky tam asi nemaj
mame tohle je tam docela draha doprava takze to vyslo pres tisicku ale i tak je to levny
http://www.avenberg.cz/z627-set-zahradniho-nabytku -3-dilny-avenberg-milano

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 09:10
- Nahlásit

tak jsem si orecetla na fb konenty k tomu postriku na vlasy na sedivy odrosty a uz to nechci

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 09:55
- Nahlásit

tak jsem si orecetla na fb konenty k tomu postriku na vlasy na sedivy odrosty a uz to nechci
to jim ty vlasy slezly nebo zešedly?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání