| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 20:56
- Nahlásit
osiny? u nás to moc není- tak tady na sídlišti hafec
já tahala z tlapy teď jen kus suchýho stébla, taky nic moc,ale povedlo se. ještě že je děda dobrej pacoš a trpělivě drží.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 20:59
- Nahlásit
normalka postroje vubec nepouzivanm jen obojky
Maya
až budeš mít děduchy hodí se, poponeseš za ucho ze schodů raz dva
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 21:01
- Nahlásit
Xerxová
Ale moc hezky pochopil, že přetahovat se s dědou už nemůže
hafani jsou na tohle asi vnímavoučkatý.
předchozí kokr si mamce opatrně položil jen hlavu do klína,když byla už nemocná- ostatní radostně obhopsal.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 21:04
- Nahlásit
žanda
ze u nas v polich, to me neprekvapuje, ale na sidlaku to teda ziram...
jinak akce vlci spic se ma tak, ze v patek se pojedem podivat na toho u trebice, muz tam dneska volal, takze spis takova spolecenska navsteva, pac pani do telefonu rikala, ze stahla inzeraty a ze i to, co ji rikal muz, ji presvedcilo ho pryc fakt nedavat a pripadne se zajedem podivat do jihlavy na toho utulkacka... problem je, ze ted pred tydenni dovcou by to zas uplne neslo a na druhou stranu jit se podivat na psa a pak ho nechtit - neni to blby? neni to uz ze kdyz se chcem mrknout, ze maji nadeji v utulku a meli bychom si ho urcite vzit?
navic ted jde fakt jen o moje pnuti ze je hafan v utulku, ve trech nam je ted dobre... tak nevim, zda ma vubec smysl se jezdit podivat, nebo radsi ne, kdyz vime, ze ho urcite neodvezem
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 21:28
- Nahlásit
cernej caj
jo babo raď viď.
dobrá rada drahá.
vylož nebo nech si na to vyložit karty, ty prý nikdy nelžou......
musíš si dát prostě pro a proti..
na sídlišti je jich milion, nedejbože když město neposeká. hlavně okraje trávníků, tak že obcházíš a obcházíš..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 21:41
- Nahlásit
cernej caj
navic ted jde fakt jen o moje pnuti ze je hafan v utulku, ve trech nam je ted dobre... tak nevim, zda ma vubec smysl se jezdit podivat, nebo radsi ne, kdyz vime, ze ho urcite neodvezem
Ja ti nevim, kdyz pises, ze jste ted spokojeny a muz se dvakrat na novyho psa netrese... Ono jde hlavne o to, jak by se na psiho partaka tvarila Ferinka, to by bylo podstatny. Aby nebyla naprdnuta jako onehda Skritek, kdyz sem "ji" dotahnula Troldaka.
Jinak osiny jsou hnusny mrchy, minulej tejden prave Skritek nosil hlavu na stranu, klepouchala - naka mrcha ji tam asi vlezla. Nastesti stacily dukladny pruplachy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 21:59
- Nahlásit
měří se na ten postroj spíš trochu volně a nebo hodně utaženě?
sem Dorinovi naměřila 47, ale moc natěsno jsem to nebrala a postroj je do 45 a od 45, tak aby mu ten větší nebyl moc velkej?
Lokinovi jsem naměřila 67 a to maj 60-80, to by mu mělo bejt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2017 22:06
- Nahlásit
cernej caj
tak já myslím, že i nezávazný návštěvy v útulku vítaj, prostě bych jim to řekla na rovinu, že se jdete jenom mrknout
tak paní je zase možná dobře, že se rozmyslela
míček na šňůrce moc nefunguje, on to pak chytá za tu šňůrku a jak se mu to nelíbí, tak pak nechce moc nosit
teď máme hitem fotbalový míč, který kluci píchli o agáve a hodili do popelnice, tak jsem ho dala Lokinovi a jak je měkkčí, tak ho krrásně aportuje a zatím ho teda nerozkousal
co Ferince pořídit nějakou lehkou hladkou vestičku? by ty osiny neměla alespoň po těle
žanda
tak mě psi po schodech chodit nemusí, když jsou starší, tak prostě nechoděj do patra, navíc Dorina vezmu na ruku a Lokina bych stejně celý patro na kšírách asi nevláčela když to není nutný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 06:56
- Nahlásit
fifi
myslela sem na to nezavazny podivani, co by na nej rekla ferinka.
jinak muz uplne proti neni, sam tu jijlavu nqbidl, kdyz pqni rekla jak se rozmyslela.
tak asi na cumendu to zkusime, kdyz to vyjde casove.
tak dobre, ze se podarilo to vyplqchnout
zanda
to me prekvapuje asi zalezi jaky mate porosty
maya
hm bych rekla relativne tesne, muzes tam asinzavolat a zeptat se... vetsinou to ale zas ma dotahovaci pasky takze si myslim, ze by se ti to asi podarilo dostelovat na dorina
nejvetsi problem sou nohy, v srsti to zustqva a jdedobre vyndat ale do nohou se ji to zapichuje...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 07:44
- Nahlásit
mame dnes party ve stulu divoky zapad.... vytahla sem svoui svatebni sukni a ano, po 3 letech a 7kg to jako neni idealni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 08:17
- Nahlásit
cernejcaj
ale tak zase je videt ze ti manzelstvi svedci
zkusim toho Dorina jeste radsi premerit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 08:27
- Nahlásit
premer, ty hranicni vel. sou dycky rizikovy
maya
no to jako nenjnpozitivni s giotinou v podobe infarktu, cukrovky a tak... tenkrat sem mela iealni vahu k vejsce, ted uz mam idealnu vahu na infarkt
co sem prestala just lepek a neni mi furt zle tak to asi se mnou zacalo jit z kopce kdyz se jidlo udrzi v tele
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:09
- Nahlásit
Paní profesorka se činí...
Vykopaná díra ve skalce, rozebraná hadice na vodu, vokousaná květena...
...pan Doktor Dostal Do Držky....
... k princeznám se čuchat může, ale u jídla nezná bratra...
aneb co je tvoje je i moje a co je moje do toho ti nic není
toť výcuc za poslední 3 pracovní dny...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:26
- Nahlásit
Fajka
je to šikulka vzdělaná
cernej caj
neni to uz ze kdyz se chcem mrknout, ze maji nadeji v utulku a meli bychom si ho urcite vzit
ne! vy s ním budete
Prosím, nevíte někdo o e-shopu, kde mají hodně příslušenství na závlahu? potřebujeme u mamči předělat závlahovej systém a říkali jsme si, že bysme to celý udělali hadicový, aby to šlo na zimu uklidit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:32
- Nahlásit
Fajka
hehe to jsme meli v zime
ted uz je to jen narazove a jak je clovek hned stastnej ze nemusi zahrabavat diry a nebo uklizet rozkoudany veci
kachna
to teda bohuzel neznam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:33
- Nahlásit
kachna
dik. ja bohuzel o hadicach nevim nic
fajka
to mi pripomina jednu sedivku s tim tvoje-moje/moje-moje
a jak je?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:40
- Nahlásit
hledáme byt na pronájem. ituace v Praze je taková, že je zjevně nereálný chtít bydlet se zvěří. Na každej by 10 a víc zájemců. Začíná mi z toho hrabat a Petr pak šílí ze mě...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
je to šikulka vzdělaná
jo přesně..ona chytrá jak liška a on pako a to jméno jelito mu fakt sedí..páč von jako bude děsný podpantoflácký chudáky... jako kam se hrabe Fajuš...ta mu takovoudle sodofku nedávala...páč tý stačilo se podívat přísným zrakem a jelito stálo v pozoru...tady si jelito myslí že je domácí a starší tak že by ho ten sibiřskej potěr mohl poslechnout a vono jako prd...vona s ním mává na všecky světový strany
někdo o e-shopu, kde mají hodně příslušenství na závlahu
nevim ale budu taky potřebovat..páč ta koza už kus rozebrala
cernej caj
pripomina jednu sedivku s tim tvoje-moje/moje-moje
no jo..holčičky prostě..kozy vyčůraný to jsou !
a jak je?
tak nějako furt stejně...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:50
- Nahlásit
Maya
uz je to jen narazove a jak je clovek hned stastnej ze nemusi zahrabavat diry a nebo uklizet rozkoudany veci
jako doufám že se tohodle stádia taky dožiju... ale tady je vidět že jak bude utapaná bude hodná..jen jako já potřebuju se rozťapat prostě...
no a teda musím přiznat že mít tohle čírtovo dítě už od 2 měsíců tak by mě asi kleplo... nějak se vůbec nedivím tomu že v bytě to fakt nešlo ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:55 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
Na každej by 10 a víc zájemců
jj, tchyně taky hledala hledala hledala a bylo to náročný. Páč při tom množství poptávek byla nezajímavá i ona. A co kousek za Prahu do domečku? Vim, že když jsem pronajímala domek, bylo to mnohem náročnější, než byt a když budete někde u trati/trasy, tak by to nemuselo být s cestou tak strašný.
Třeba Úvaly a dál si v tomhle směru pochvaluje hodně lidí.
cernej caj
a co si to naplánovat tak, abyste jim tam mohli pár psíků vyvenčit?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 09:56
- Nahlásit
birma
tak snad neco brzo najdete...
fajka
nj je to beh na dlouhou trat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 10:04
- Nahlásit
birma
nebo kousrk za Prahu do bytu
urcite to bude snadnejsi a treba takova kilegyne z rican jw vlakem v praci driv nez kolega autem z vinohrad
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 10:19
- Nahlásit
Maya
kousrk za Prahu do bytu
já myslim, že o byty už bude bitva i kousek za Prahou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 10:21
- Nahlásit
Maya
autem z vinohrad
tak pohybovat se po praze autem, je-li dostupná MHD mi přijde poněkud nemoudré . Z Vinohrad by byl v práci rychle, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 10:46
- Nahlásit
kachna
tramvaji pul hodky, vlakem z Rican jsi tu za čtvr
ale ono je s tim prestehovanim za prahu spis psychickej problem
treba kolega jezdi do prace z dejvic hodinu, autem jeste dyl motorku si kvuli tomu koupit kdyz nechce moc jezdit sockou a furt nadava jak bydli draho v mrnavy garsonce a kdyz mu reknu ze na hodinovy dojizdeni by mohl bydlet v pohode nekde dost za prahou za polovic a nebo ve vetsim byte tak to neeee stehovat se za prahu to je fuuuuj, holt temhle lidem neni pomoci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 11:18
- Nahlásit
kachna_
co kousek za Prahu do domečku?
i byty v Brandýse a Lysý jsou nedostatkový, ceny maj tak 12 + poplatky + energie, takže domeček fakt nehrozí...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 11:21
- Nahlásit
Maya
ze na hodinovy dojizdeni by mohl bydlet v pohode nekde dost za prahou za polovic a nebo ve vetsim byte tak to neeee stehovat se za prahu to je fuuuuj, holt temhle lidem neni pomoci
já s timhle nemám problém, ale fakt je, že pak je třeba horší logistika po hospodě s kamarádama Praze. Nebo jednou tejdně chodíme do herny na deskovky, takže by to znamenalo, že buď budem čekat hodně dlouho na bus v noci, nebo pojedem autem, necháme ho na odstavnym parkovišti a tak. Navíc je samozřejmě levnější jezdit sockou v rámci vnitřní Prahy, než v pásmu 1 a 2, nebo dojíždět denně autem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 11:41
- Nahlásit
tak to delam ja, vecer chidim uz ven malo, prip. spim v brne nebo autem.... kdyz jednz vas bude doma tak druhej presoat ve meste muze ale je to spousta omezeni. taky sem so musela zvyknout, pac v brne sem nesehnala dostupny bydleni a ani po tech 8. letech sem si uplne nezvykla ze nemuzu vecer do divadla/hospody kdykoli si vzpomenu ale zas na druhou stranu to ma i par vyhod, diky kterym mi mesto tak nechybi, je snadno dostupny a kompenzuje to fakt, ze bydlim na vesnici... ale krz finance bych proste nemenila a rozhodla bych se tak znova, samozrejme nejlwpsi by bylo podedit byt nebo chalupuale to se stava jen mym kamoskam nebo segre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 11:48
- Nahlásit
birma
no a vo tom to je a v podstate celej zivot, nikdy nemuzes mit vsechno a je to jen o stanoveni priorit a volbe
ja jako chapu ze si nekdo zvoli tu hospodu a zivot ve meste, ale co nechapu ze pak furt skuhra na drahy a blby bydleni protoze to ze je bydleni ve meste nedostupny a drahy vi kazde a do ty volby kde bydlet to snad kazdej pricetnej clovek zahrnuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2017 11:58
- Nahlásit
maya
ale je yo tezky, pac sama vidis, ze mas na vesnici hromadu omezeni, bez auta si ani nenakoupis a tak... proste clivek musi zvazit, pac ta nizsi cena je casto komoenzovana drazsi dopravou
|