Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 20:03
- Nahlásit

Maya
tak treba kdyz jednu ztratis tak mas nahradni

neptali - maji ho od pribuznych majitele, takze znaji historii a s PP ale neni dle webu takze me nenapadlo se ptat...

v noci je to v poho, je desne malej provoz

žanda
tak pro me by to bylo jednodussi, protoze ne vzdycky mam moznost oddelovat a treba letos zacala feri harat na dovolene a to tezko nejak oddelit...

Fajka
tak to ste si asi uzily spolu prochajdu a fajce se to muselo moooc libit, kdyz konecne rozumny pocasi

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 20:08
- Nahlásit

cernej caj
v noci je to v poho, je desne malej provoz
ale je tma :
maji ho od pribuznych majitele, t
tak třeba příbuzní ani nevědí, ale pravda že nekde tam je ta množka, tak nejspis bude tamodsud

tohle by měli udělat u nás taky, ti chlapi jsou s tím fakt otravní
https://www.novinky.cz/koktejl/440908-madrid-zahaj il-kampan-proti-muzum-roztahujicim-se-v-mhd.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 20:10
- Nahlásit

Maya

nejsi ty náhodou v rekonvalescenci?

no seeeem dyk 5 kiláčků to je je akurát neee ,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 20:21
- Nahlásit

Maya
no mas ale svetla, ne

tak ja bych rekla, ze zrovna v utulku by asi vedeli, jestli maj hledat cip/tetovani...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2017 22:14
- Nahlásit

cernej caj
no jak v kterym, viz ten vlčoun, kterýho vykastrovali a že má čip se zjistlio až když jsme se o něj začali zajímat
ale tak jestli je to solidní útulek, tak snad to kontrolujou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 09:50 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

komedie - dítka dostala nové boty do vody (do Chorvatska na kameny nutnost). A Mrňavka mrňavá projevila starost - co Najtík ?? Ten nemá botičky... A tak jsem je překvapila. Vytáhla jsem z útrob výletního ruksaku dvě botky (koupila jsem je už Betce, kdyby někdy byla potřeba poúrazového obutí a od té doby zcela nové nepoužité psí botky cestovatelky chodí po výletech a jezdí na dovolené) a obula Najta. Byl chudák nešťasten, chodil jak kočárový kůň - vysokopřevysoko zvedal nohy a my se mohli všichni uřehtat. No nic - byl osvobozen a botky uklizeny... Doufám, že ještě dlouho budou psí botky cestovatelky pouze nepotřebnou zátěží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 15:25
- Nahlásit

xerxova
taky doufam

maya ale je rozdil vykastrovat nalezenyho psa bez kontroly a tohle je pes kteryho privedl bratr majitele co ho mel od stenda.

dneska 20km feri funi fakt desne ale dala to ok

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 15:29
- Nahlásit

čaj tady je dneska zima. Vylezlo to na 13 stupňů a víc ani kousek. Night si zaběhal v lese jak za mlada , prý to je konečně správná teplota na řádění.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 15:43
- Nahlásit

xerxova
u bas cca 17 a fucelo desne. byt vetsi teplo tak ten dieslak chcipne definitivne (ferinka)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 16:46
- Nahlásit

pár fotek z tohoto týdne - jen z "našeho" lesa...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 17:05
- Nahlásit

Xerxová
teda takovyho slunicka, to si ho rada uziju aspon zprostredkovane

jinak su nestastna koupila sem mlety maso ale asi melo poskozenej obal, takze me prvne nedoslo ze je hnedy a ne ruzovy ale jak sem k nemu cuchla... dostane ho ferina k veceri a ja nemam co jist, muzu ovsem snist samotnej protlak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 17:07
- Nahlásit

čaj chudáku - to někde kolem v nějaké vesnici není večerka ?? A obdivuju tě, že nemáš žádnou "železnou zásobu". V mražáku i v ledničce se u nás pro případ nouze najde spousta věcí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 17:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
krásnýýýý fotky !

Dneska je pěkná ziminka...a ten studenej vítr hnusnej.
Já dneska po měsíci sedla do auta....a dobrý myslela jsem že to bude horší ale kupodivu větší problém s rovnováhou mám za chůze než za jízdy.
Dneska jsme byly s Aduš u Jany H a sbíraly jsme rady jak už můžem nebo nemůžem zatěžovat sibiřskou hoooousku
Dokonce jsme se i o ní dověděly pár dalších detailů páč majitelé jí kontaktovali a konzultovali problém i s ní....A byl to pro ní celkem šok když zjistila že skončila u nás, nejdřív nám skoro nechtěla věřit ...a pak byla nadšená a Ejmyšák od ní dostal postroj dlouhej na tahání

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 17:10
- Nahlásit

cernej caj
.. dostane ho ferina k veceri a ja nemam co jist, muzu ovsem snist samotnej protlak
to fakt doma nic nemáááš? to si chudáky hladový!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 17:11
- Nahlásit

cernej caj
to někde kolem v nějaké vesnici není večerka
jooo přesně jak píše Xerxová ...však už si tam můžeš i dojet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 17:45
- Nahlásit

Xerxová
nakupuju na aktualni spotrebu vzdy, neodtahnu v taskach moc zelezne zasoby

jako mam tu nejaky kompoty a marmelady, ale neni chut, udelam si slehacku s jabkem

Fajka
tyjo, sikulkaaaa, ze uz drandis jinak teda to je supeeer, ze teda zna i primo ejmynku a jak je ten svet malej

mam doma jeste pytel jablek a slehacku, takze to asi padne (sem jeste psala muzi smsku, kam dal orisky z auta co sem vcera mela na cestu do jihlavy, no ale psal, ze je dal do briska

si tam sice muzu dojet, ale su strasny chudaky, pred domem stoji jen tatinkuv neco jako tranzit, by bylo mrtvejch

jo a jinak su strasne zlaaa, ale kdyz muz se cuka nad spiclikem, tak sem ho dneska uz nutila kamaradovi, co nas doprovodil na vylet, pac ferinku jako vlkomedveda totalne zboznuje, tak ale musi konzultovat doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 18:40
- Nahlásit

šmankote
https://www.novinky.cz/krimi/441087-ridic-v-libere ckem-tunelu-strilel-na-posadku-jineho-auta.html

cernej caj

dojet, ale su strasny chudaky, pred domem stoji jen tatinkuv neco jako tranzit, by bylo mrtvejch
no tak to jako rači fakt ne, to chápu, velký auto to je něco upá jinčího ...

jinak teda to je supeeer, ze teda zna i primo ejmynku a jak je ten svet malej
jako je no..ale já myslela že jí sdílí proto že je tu v Liberci a páč je houska..netušila jsem že jí s nima řešila už dlouho před tím než jí dali do toho útulku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 18:43
- Nahlásit

Fajka
tak nahoda je blbec, aspon vis dalsi info, coz se muze jen a jen hodit

tvl to je husty

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 18:43
- Nahlásit

cernej caj
pac ferinku jako vlkomedveda totalne zboznuje, tak ale musi konzultovat doma

že by ?

tak já du druhý kolo Fajkýček už byl tak ještě půjde profesorská houska...jelito má domácí vězení páč dneska lítal za balonkem a už zas zase bou nechával krvavý stopy...si sedřel polštářek pako...von má ty polštářky nějaký hrozně náchylný a hned si je odírá vůbec nevim co s tím...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 18:46
- Nahlásit

cernej caj
tak nahoda je blbec, aspon vis dalsi info, coz se muze jen a jen hodit
jo jo... a možná se dozvím, ještě mnohem víc, ale to se teprvá uvidí jestli to klapne...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 19:02
- Nahlásit

Fajka
tak drzim palce, aby klaplo

no bylo by to super, tak su zvedava nutne ho nemusim chtit pro sebe, kdyz bude mit nejaky doma

chudak jelitko, s tema tlapama ma mam pocit "porad" potize
natiranim se prej zmekcujou, to asi neni cesta, mozna preventivne boticky?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 19:13
- Nahlásit

u nás dneska taky fujavec a trochu kosa, tak ale alespoň nepršelo, na procházku dobrý
Fajka
to jsi dobrá že už jezdíš
chudák jelito, asi má citlivou kůži, nepomohlo by něco co berou lidi na kůži biotin zinek nebo tak něco?
cernej caj
sem dneska zkusila novou apku My hike nebo tak nějak, jako super, je to i s mapou, ale naměřilo mi to necelých 5 km a ta samsung apka naměřila přes 6, to je jako normální takový rozdíl na tak krátký vzdálenosti? pravda ta samsung apka pracuje furt, tak mi asi naměřila i pochůzky po zahradě, ale to zase nemůže bejt tolik

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 20:01
- Nahlásit

Maya
jo to je klidne i tim, jak to zpracovava ta aplikace a vznikaj nepresnosti... to endomondo si nezkousela?
protoze ta aplikace ma data z prijimace a kazda aplikace s nima muze pracovat uplne jinak, takze nepresnost je dost bezna... bylo by dobry zmerit trasu na mape a sledovat, ktera appka bude presnejsi

zajimavy by bylo z toho dostat gpx soubor a nahrat to na garmin connect web, co z toho udela ten garmini soft, kterej je docela presnej...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 20:27
- Nahlásit

cernej caj
jelitko, s tema tlapama ma mam pocit "porad" potize
jj to má právě ...

natiranim se prej zmekcujou
no jak je ted mokro tak je má měkký dost a příjde mě že je to horší...no botičky budem muset dávat ale přece v nich nemůže chodit furt

super, tak su zvedava nutne ho nemusim chtit pro sebe, kdyz bude mit nejaky doma
no a kdyby byl u kámoše tak o to líp, že by čék věděl že se má fakt dobře a občas ho viděl

no a jako já si už dlouho chtěla udělat novej bederák páč ten starej desetiletej se rozpadal...ale jako nemusela mě ho ta houska profesorská rozebírat na molekuly...mohla mě nechat aspoň tu festovní karabinu

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 20:42
- Nahlásit

Fajka
kraken měl onehdy díru do polštářku, pomohlm až řepík-koupelea alespoň 2x denně a blbej aviril......a to ěml i stříbrný masti a kdo ví co, i sešití....a prd.
a k botičkám, ty neoprénovýklasika ze zveráče moc nevydržej, muž sehnal botu s podrážkou a je to moc pěkná kecka- nejen,že má fakt podrážku a ještě dobře držela a dost rychle se to pak i hojilo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 20:55
- Nahlásit

fajka
ti to chtela urychlit

tak su zvedava co jelitku vymyslis... je fakt ze boticky ani nejsou paradne prodysny aby je tahal vsude...

jojo, u kamose by se mel dobre tak by to bylo super

zanda
a tos koupila nebo pestovala? zda se mi ze mas hodne prehled v tehle prirodnich vecech

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 21:26
- Nahlásit

cernej caj

tos koupila nebo pestovala? zda se mi ze mas hodne prehled v tehle prirodnich vecech

to byl koupený v lekárně klasika pytlíkový čaj- občas ho piju,když mě bolí žlučník
jasně, že by byl lepší pěstovaný a sušený,ale ten jsem neměla.

no ne že bych měla přehled,ale snažím se v posledních letech zapojit přírodu a teprve pak se cpát chemií a musím říct, že zatím se mi to docela daří. Jasně že všechno nevyléčí, ale když nic, tak třeba podpoří hojení . třeba teď jsem na bylinkách v období přechodu a jak to vypadalo na začátku, že to bez podpory vědy lékařské nedám, po pití bylinek se situace změnila a jsem vlastně skoro v pohodě. pijeme s kolegyní v práci a má stejné výsledky. tak proč to nezkusit, že jo

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2017 22:17
- Nahlásit

žanda
a to máš nějaký ty bylinky z lékárny co na to prodávaj?
cernej caj
tak tu apku jsem dala pryč, jsem zjistila, že i když jsem vypnula tracking tak furt běží na pozadí a žere 2% baterie za hoďku, to je naprt, ta samsung taky běží furt ale baterku skoro nebere
endomondo funguje ta apka i zvlášť bez nahrávní na web?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2017 08:22
- Nahlásit

už jsme doma z lesa (rostou nejen kováři, ale i první babky a kozáci). A Trpajzlíci teprve vstávají. V šest ráno s náma do lesa nepůjdou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2017 11:20
- Nahlásit

Maya
hm to mas pravdu, asi nefunguje. Tam to driv fungovalo, ale ted to je tak ze po ukonceni mereni se ti to v historii nezobrazi, dokud se to nesesynchronizuje s webem, coz je naprd docela, protoze dokud se nepripojis tak to nevidis, ale zas muzes se podivat, kdyz tovypinas...

Xerxová
teda tak to uz je uplna lihen hub. ja teda taky malokdy du v 6 do lesa

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání