Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2017 23:16
- Nahlásit

Fajka
všecko si posmetala a nahamounila ukradla sama..jen jí chvíli čék nesleduje už vodněkud něco tahá s naprosto nevinným výrazem...
To delaval Troldik coby malej, mel tendenci si kupit vsecko ukradareny. Pak u ty hroudy hracek a bot vycerpanim usnul.
jako ale dneska mě ty dvě šňůry prádla nemusela koza skákavá sundávat dolu
Asi nastal cas ohranicit prostor suseni pradla proti vniku vetrelcum? Jak se to placa ve vetru, verim, ze neodola ani priste.
půlka ho chybí a pak už to šlo asi lehko ...
Ale ten vysledek teda stoji za to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2017 23:41
- Nahlásit

fajka
inak hrozjy lity lity s tim pradlem, to sou darecci dva

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 10:43
- Nahlásit

Fajka jsi chudák Holt vlající prádlo láká. Naštěstí Night to zkusil jen jednou jako malý štěník - já byla u toho - takže jsme si vyříkali, že tohle teda fakt nee!! - a od té doby je klííídek. Ale to je Night a byl maličký - a on na zákazy vnímavý. To Profesorka je jiné plémě, jiná povaha a už má svoji "skorodospělou" hlavu...

V lese bylo dneska zase krásně - ale už se začínají vyskytovat lidi. Kováři rostou, je otázkou chvíle, kdy začnou i další houby. Na našich necestách jsme si to užívali v klídku - ale na poslední úsek k autu jsem už raději použila stopovačku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 14:24
- Nahlásit

ferinka ma 16,7 kg takze skoro o 2kg min nez v breznu a uz bych rekla na omak je to skoro paradni

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 17:26
- Nahlásit

cernej caj
držíte dietu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 18:15
- Nahlásit

žanda
jenom ona, ja bych sice mela taky ale tomu psovi to odepru, sobe...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 19:58
- Nahlásit

no když jsem minulej tejden sušila na šňůře závěsy, radši jsem si je hlídala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 21:14
- Nahlásit

Maya

ja mam doma asistencniho psa, vseeecko ted dela se mnou, kdyz nemusim zavirat ve vsech prostorach a drzet psy v loznici

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 22:05
- Nahlásit

Fifi
Asi nastal cas ohranicit prostor suseni pradla proti vniku vetrelcum? Jak se to placa ve vetru, verim, ze neodola ani priste.
no to bych musela uprostřed zahrady udělat ještě jednu to půjde dost blbě... já jí jako zavírám když tam plápolá prádlo no ale šla jsem přece jen vysypat něco na kompost... otázka minuty možná dvou...to se přece nemůže nic stáááát

Tu jedna pekelnice

dneska konečně po dlouhý době delší prochajda
ne že bych se nemotala ale ´bylo to lesem tak tam to nevadilo...
po jsme vytuhly obě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 22:13
- Nahlásit

Fajka
ta je teda pekelna

takze uz lepsi s rovnovahou?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2017 22:17
- Nahlásit

cernej caj
ta je teda pekelna
no že jo

takze uz lepsi s rovnovahou
já ti ani nevim..buď vo chlup lepší a nebo si na to že se furt motám začínám zvykat...
ale je to děsně vyčerpávající..páč nepamatuju že bych přišla domu po pár km a usnula...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 06:45
- Nahlásit

fajka
tak ono to musi byt i pro telo hodne vycerpavajici, se nedivim, zes usnula, ale teda pro tebe, aktivni sportovkyni, to je asi o to vetsi nezvyk.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 10:54
- Nahlásit

cernejcaj
sem projela mame ten pc v nouzovym rezimu naslo to trojaka nejak Filecryptor ale nic to s tim nedelalo jen to vyhodilo txt soubor kde je to zminovany nevis nejaky program na trojaky?
nemuzu vygooglit nic co by bylo konkrene na tohle

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 10:58
- Nahlásit

Xerxová
Ale to je Night a byl maličký
dovoluji si upozornit, že maličký nebyl, ani když se narodil! (čerstvě narozená dogátka jsem viděla)

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 11:00
- Nahlásit

Fajka
ďábelská profesorka je boží (slušnej protimluv ).
Mája se občas tváří jako Škubánek.
Maya
jdu dneska přeinstalovat mamče počítač, tak sem asi budu psát zoufalé posty

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 11:01
- Nahlásit

kachna
kilik vazi narozeny dogatko?

tak se zda ze ty autopostroje greendog jsou nesehnatelny a budu muset vzit nejsky obyc coz se mi moc nelibi ale co nadelam hlavne nejaky nastavitelny aby Lokinek nemusel mit dva

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 11:03
- Nahlásit

kachna
na preinstalaci si teda netroufam
navic nevim jsk by v tom pripade mama unesla tu ztratu fotek a dalsiho bo zalohovat to s tim virem bych se asi nrodvazila

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 11:21
- Nahlásit

Maya
kilik vazi narozeny dogatko?
to nevím, jen mi utkvělo v hlavě, že mě překvapilo, jak jsou velcí
Maya
Batynce dobře sedí Gappay na obrany. Teda ale asi nemít ho po Cirátech, tak bych ho nekoupila.
navic nevim jsk by v tom pripade mama unesla tu ztratu fotek a dalsiho bo zalohovat to s tim virem bych se asi nrodvazila
to je fakt blbý

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 11:52
- Nahlásit

kachna
tak me se na tom greendog postoji libilo ze ma latku pres celou hrud takze v pripade narazu to psa nedrzi jen na uzkym popruhu pres hrud
kdyz nebude je uz pak v podstate jedno co koupim protoze vsechno ostatni je stejne uzky

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 11:58
- Nahlásit

Maya
zrzavka má tudlecten...

ten je taky látkovej a širokej..myslím že to je hurta...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 12:01
- Nahlásit

Fajka
fotku nevidim ale na hurtu jsem jeste nekoukala takze kouknu dik
jinak jsem našla nejakej clix jeste vypada dobre pouzitelne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 12:01
- Nahlásit

maya
proto je dobry mit dve partisny, na data a system a pak nepeijdes v podstate o nic.

ji ak neumi to i heal? ti to otevre v nouzaku takovy cerny okno a tam si muzes zaklikat, co to ma delat. posli mi ten textak do mailu, dik.

ps pro leceni se pouzije parametr /heal

jinak ja mam jeste starej postroj co je sirsi je tu nekde na cezetku o tom tema a doporucila mi to "zajda" nebo tak...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 12:04
- Nahlásit

Maya

nevim proč se to nevokazuje
a je nastavitelnej...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 12:09
- Nahlásit

fajka
vypada dobre

maya
https://www.vkbrasnarstvi.cz/postroj.php

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 12:49
- Nahlásit

Fajka
cernejcaj
oba dobry diky tak snad nezustanem bez postroje
cernejcaj
v cernym okne tam behalo to testovani a jsk to dobehlo tak cerny okno zmizelo a zustsla jen ta zakladni obrazovka kde nic na cokoliv s tum virem nebylo jen ze vyskedky jsou v txt souboru
poslu ti ho kdyz tak vecer sle nic tam neni krime seznamu netestovanych souboru a tentrojan kterej je ve win/temp

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 13:04
- Nahlásit

dogátko má kolem třičtvrtě kila. Když jich je málo tak i kilíčko... Když jich je přes deset - patřičně méně. Taková morčátka...
Když jsme si ho přivezli - na necelých třech měsících, měl 18 kilo.

Dědové mě zničí Ten, co máme doma si k demenci pořídil rychle postupující rakovinu (máme přiznaný hospic, ale zatím zvládáme doma) a dneska jsem pro změnu odvezla do nemocnice zase tátu... Teď mi volali z přijmu, že si ho tam nechají - tak mu donesu věci... Fakt radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 13:34
- Nahlásit

maya
mely by tam byt parametry testu. to musis zaskrtnout nez ten test spustis, v nouzaku to je omezeny ta funkcnost. dik

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 14:10
- Nahlásit

Xerxová
držím palce tatínkovi, ať je fit. Dědovi domácímu co nejmíň špatných dnů a bolestí

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 14:36
- Nahlásit

cernejcaj
vsechno co sko tam bylo zaskrtany
Xerxova
drzim oalce dedovi tatinkovi
kilovy dogatko bych fakt necekala i kdyz vim o tom pravidle cimvetsi pes tim pomerove mensi stenata

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2017 15:57
- Nahlásit

tak test z angliny hotov, vyplivlo me to uz po pul hodine, jak clovek spadne pod 70% tak slus, prej B2, tak snad me nebudou prerazovat mezi zacateckniky
a jako fakt opak k tall není small????
to ukazuje jen chyby, ale ne správný odpovědi

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání