| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 18:48
- Nahlásit
žanda
ma celkem dost prset a s bourkama v oblasti bilych karpat, jinak je vse dest...
Me by nevadilo ochlazeni ale partak na vylet nema moc vybaveni do deste, takze ted cekam na mail...
jinak pro me je hnusne cokoli nad 20 pokud jde o teplo
Zmokla jsi nebo zplavena z vedra? sem teda pochopila, ze pujdes nekam do prirody, ne makat na zahradu/chatu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 18:55
- Nahlásit
cernej caj
ani kapka, mokrá jako myš z vlastních zdrojů
no jela jsem do přírody, makat na chajdu, sice tělo občas trochu bolí,ale mě to těší to tam ted dávat dokupy. jsem pár kroků od lesa- 10 metrů asi , tak že jsem v přírodě, krásně to voní, veverky tam běhají po stromech, ptáci zpívali jak o život. když mám dost budování, koukám do lesa a relaxuju. letos jsem do něj ještě nevlezla, trochu se bojím toho pašíka,co jsem loni potkala.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 19:00
- Nahlásit
cernej caj
koukám na to počasí-pršet má ráno a pak až večer-tedy u nás.....tak že super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 19:23
- Nahlásit
žanda
jee, tak to zni paradne to musi byt krasa. me teda rvou ptaci pod oknem, ale na les nevidim, leda tak na mape
jo, tak to zni idealne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:29
- Nahlásit
žanda
to máš asi hezkou chatičku
já teda nekoukám do lesa, ale do stromů taky jo, aorát že to jsou olše kolem potoka
cernej caj
synovec mě bude zejtra učit tankovat benzín, to bude veselo, první nájezd k pumpě
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:29
- Nahlásit
cernej caj
jo ideálně, jen kdyby to nebyla Chajda na muřích nožkách ale co, však to časem taky dám do kupy, co bych tam jinak dělala, že.
ještě tam je i řeka, ale na rybách jsem nebyla ani nepamatuju.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:32
- Nahlásit
Maya
jo do hezký má daleko, ted je to trochu oprejskaný a rozvrtaný, ale pracuje se na tom. a bude ještě dlouho než nastuduju co a jak se dělá a než to udělám.....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:32
- Nahlásit
Maya
hlavně tam lej ten správnej benzín.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:36
- Nahlásit
Maya
to zvladnes
žanda
tyjo, tak to zni bozsky
tak i me dneska prisla obsilka od ceske televize s otazkou, proc jako neplatim poplatky rovnou s formularem zda chci platit sipem nebo jak s tim, ze musim do 30dni odpovedet. kezby to slo ofotit a poslat mailem, takhle se s tim drbat na postu...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:39
- Nahlásit
cernej caj
a proč bys to nemohla poslat emailem? naskenuj, pošli.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:40
- Nahlásit
cernej caj
nebo si tam rovnou zavolej, a řekni že platíš, že jim to pošleš emailem.
2 6113 1111 - a nech se přepojit na poplatky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:49
- Nahlásit
cernej caj
tenhle by se vám nelíbil?
https://www.webfordog.cz/inzerat/324331-stinky-kri zenec-pes/
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 20:53
- Nahlásit
a tohle je taky fešák
https://www.webfordog.cz/inzerat/324331-stinky-kri zenec-pes/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 21:06
- Nahlásit
žanda
ja prave neplatim, ale ja nemam televizi
a oni to asi chcou podepsany origo z nejakyho duvodu... znamka s obalkou hnedle dvacka do kapes posty za takovy byrokraticky veci
ten zrzoun je bozi! a oba odkazy jsou stejny teda... nicmene muz zatim nechce. Navic je porad trochu ve hre pes z jihlavy... je to tezky. Muzi to vyhovuje takhle. Ferince to nevadi... a ja su nerozhodna. Pristi patek MOZNA se zajedem podivat na toho psa, co ho muz byl navstivit pred tydnem, co s ferinkou a tak... pripadne mozna zavolame do jihlavy na podivani tam, pokud by to nejak bylo blby, ale pani rekla, ze pokud ho nekomu da, tak muzi a muz se citi blbe, kdyby nakonec pani fakt ho davala pryc, ze bysme si ho nemohli vzit...
psa z jihlavy bych asi brala vic, ale muz jak psala spravne fifijova je dost salamista takze tak.
Dulezity je, ze ferinka tim nestrada, vypada jako mega spokojenej pes, samoze ji chybi, ze nema tolik zabavy a vyzaduje ji po nas, coz je samozrejmy, ale asi toho druhyho psa nepotrebuje vubec a to muzi nahrava do karet... ale vlcounka v jihlave bych HODNE zvazovala...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 21:14
- Nahlásit
Tak jsme dneska navštívili Okoř - úžasná, ale hlavně, byli jsme tam sami, což bylo prostě boží.
Ani mě pak nemrzela ta výstava, kterou jsem si pAmatovala poněkud větší (asi nezaslouženě)
Jen ta cesta středočeským krajem byla dneska trochu náročná...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 21:17
- Nahlásit
cernej caj
normálně už se bere naskenovaný dokument. nevidím důvod, proč by to nevzali.....ne že bych koukala na telku furt, ale úplně si neumím představit nekoukat vůbec. já zas vlastně doma neposlouchám rádio, jen v autě.
ažbto jednou bude, taky se budeme dohadovat jakýho jo a ne....už to vidím v barvách tak že tomu rozumím,ale tentokrát budu tvrdá- doufám
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 21:18
- Nahlásit
kachna_
a byla cesta roubená stromama?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 21:22
- Nahlásit
žanda
a byla cesta roubená stromama?
jo, ale trempové tam nebyli
A ta cesta z Kralup tam je v červnu prostě úžasná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 21:38
- Nahlásit
žanda
tak priste uz to treba vyjde podle tve predstavy, ale hlavne to chce zas paradniho psa
no asi tam zkusim napsat a zeptat se.
kachna_
tak okor musi byt nadhernej, znam jen z fotek...
no to je mozna dobre, ze tam jeste nebyly pac by mohli desit deti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2017 22:03
- Nahlásit
cernej caj
no pokud vím, pokud nechceš platit za tv a radio, musíš na každý zvlášť poslat čestný prohlášení, což předpokládám chtěj origoš a ne sken, u tv se počítá i tv karta v pc, bez toho prohlášení platí každý odběratel elektriky
jeslti už jsi jim to prohlášení někdy posílala, tak asi stačí zavolat a upozornit je na to?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 07:20
- Nahlásit
maya
sem jeste prohlaseni neposilala nevedela sem, ze kdyz nemam televizi je moji povinnosti to poslat, jinak bych to udelala. ale logicky to je jako ze bych mela vedet ze kdyz nemam doma psa, ale predpokladalo se ze mam a mela bych posilat podepsany prohlaseni, ze nemam jinak by mohli vymahat... jako chapes tu logiku veci, jak to mam vedet ze kdyz se nedivam na telku ze mam neco nekam posilat? radio platim pac ho obcas posloucham. vetsinou kdyz jedu autobusem, slysim ridicovo
chcijeeeee
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 09:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
chcijeeeee
tady zatím jasno a hezky ...
Něco málo tapety... Na západní frontě klid...
Pracovní koutek paní profesorky..
Dokýškův kohoutek co dostal k vánocům... před příchodem profesorky zcela zdráv a nedotčen..
jelito má mičudku...
Ejmišák kostičku..
ehmmm...
nebo že by vobráceně?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 09:52
- Nahlásit
šiš to je na palici tady..něco se zobrazuje něco neee...
tak kdyžtak nová várka foteček Dochtora + Profesorky je odsud a dál...:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Aimy_z_Archy/#P1210989 .jpg
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 10:38
- Nahlásit
fajka krása Její pracovní koutek docela odpovídá stavu pracovního stolu některých profesorů Prostě vědci bývají roztržití a pořádek je pro ty jednodušší mozky, které nezvládají totální chaos
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 11:08
- Nahlásit
Fajka
Nádherný fotky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 14:50
- Nahlásit
Fajka
Uzasny fotky! Nad pracovnim koutkem jsem se rozchechtala, tomu rikam hrackarna! - a ubohej kohout me dodelal. Jak ho mohla takhle provliknout?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 15:50
- Nahlásit
Night má dost. Dítka od půl jedné do půl čtvrté nonstop řádila na zahradě. A Night hrál fotbal, vybíjenou, dělal síť na badminton, poskytoval záchranu při lezení po stromech a houpání na laně (no - tam se spíš snažil houpajícího se zastavit)... no a zavřela se vrata a on upadl do hlubokého bezvědomí. Že prý ráno dlouhá vodítková po Ruprechticích a teď tohle...
Ale je neuvěřitelný vzorňák, co se týče všech míčů a balónků. Moc ho lákají, ale nedovolí si je ukrást. To Betka občas nevydržela a vstoupila aktivně do hry (a krádeží ji ukončila ). On se zapojuje - ale má extra pravidla a výbavu - a fakt to ctí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 16:10
- Nahlásit
fajka
hustej koutek je dost pracovita
na forky z pc, tech par ale je paradnich
dnesni vylet bude mit az na veky podtitul "jak sem malem dostala brokem do prdelky ale nastesti ji minul o 10 centaku
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 17:29
- Nahlásit
kachna_
dnešní trempy už nejsou co to bývalo, tak že možná lepší, že nebyli
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2017 17:36
- Nahlásit
někdo tu včera říkal, že má bejt hnusně
bylo krásně a na budování akorát. konenčně jsem se dostala na konec a těšila se, jak si zajedu pro nějakou květenu a zítra zasadím.....a zítra prd. cestou domů jsem musela uhnout nějakýmu magorovi až na kraj silnice,jinak by mě asi sestřelil, vlítla jsem do díry a od té doby sebemenší stočení volantu do prava a pod autem-asi tedy,tam jsem to slyšela, divný rány. tak jsem jela 30 km a modlila se,at jsou zatáčky jen do leva. Doma jsem vysypala bobky z kalhot a čekám,až příjde manžel a naštvaně se v tom bude výhledově vrtat,aby zjistil co to a bud opravil,nebo hodil ze skály. moje milovaná fifnka, ach jo.
|