| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 13:30
- Nahlásit
uaaaaa ve 13h sem prijela dom, povesila sem hned pradlo, co muz zapomel vcera povesit - ven na slunicko. Najedla sem se, sla stahnout fotky a slysim ze se venku zveda vitr a nez sem vysla na dvur tak slejvak jak prase...
no jako total zmoknout se mi nechce, premyslim, zda to pradlo musim preprat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 14:28
- Nahlásit
taky taky konečně leje. Mám omytou polovinu oken v baráku - hlavně jsem všechno zbavila nalepeného pylu. A jdu upíct něco sladkého - aby bylo k snídani...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 15:07
- Nahlásit
Xerxová
hmmm sladka snidane zni paradne
uz sviti slunko, snad to zmokly pradlo uschne. Ferinka chrape jak starej chlap asi se konecne muze vyspat
zrzavofleka banda a neco pro fifijovou
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 15:56
- Nahlásit
cernej caj
ty jo až jsi mě vehnala slzy do očí, my doma taky muzikantili. táta hrál krásně na fňuknu, mamka vozembouch a já tehdy hrála na kytaru. naši zpívali dvojhlasně a já jednou s tím, podruhý s tím...krásnej film pro pamětníky----
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 15:56
- Nahlásit
čaj krásný fotky. Umíš - a máš i slušnou techniku. je to vidět
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:01
- Nahlásit
žanda rodina mého muže je celá nesmírně muzikální. A zeťák zapadl do rodiny - hraje snad na všechno. Takže třeba na diamatovou svatbu tchánů jim zahráli obě jejich děti, oba zeťáci, všechna tři vnoučata, jejich polovičky a první pravnuk. Ehmmmm - jediná, která má absolutní hluch a když zpívá, odchází zbytek rodiny hluboko do lesů... jsem já A tak dělám materiálně technické zásobování Jo a ještě utírám prach ze všech těch "dreků"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:05
- Nahlásit
žanda
tak to zní skvěle a už nehraješ? Já bych se na kytaru chtěla naučit
Xerxová
dík, jen by ještě to ostření nemuselo být brutálně pomalý, většinou mi stihli utéct ze záběru
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:06
- Nahlásit
Xerxová
no já už taky otírám prach bohužel, ale nemám srdce je poslat do světa.
syn se naučil hrát na varhánky, a na bubny,ale hraje úplně jinou muziku a to už není na zpívání a já kytaru neměla v ruce už tak dávno, že nevím,jestli ještě vůbec něco zahraju. ale na fňuknu umím skákal pes.)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:11
- Nahlásit
cernej caj
ted jsem roky nehrála,ale říkala jsem si, že to zase prubnu a budu si pak na chatě hrát u táboráčku. jenže na chatě opravuju, a buduju,co se rozpadá už druhý rok, navíc jezdím na otočku,protože krakena nechávám doma, nejen že to na víkend nemá enu, ž se mu blbě cestuje,ale je to tam rozkopaný, někam by zahučel. a aby byl v chatě je na prd. tak že vyjíždím jen co se rozední, abych byla doma cca jako z práce a mohla s ním jít ven. snažím se dodělat co můžu, abychom tam na dovču mohli být. taky plot mi chybí. tak že táborák ještě nebyl,ale ohniště je- zbyly kameny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:14
- Nahlásit
Maya
tak se psem od třebíče to není jednoduchý. Muž tam byl přes hodinu, teď mi volal. Pes je asi celkem nevychovanej, je zvyklej akorát na zahradě a na paničku a rodinu. Je venkovní. Co je spíš problém se zdá, že paní vlastně psa dát pryč nechce, spíš tam možná budou nějaký tlaky od dalších lidí, muž říkal, že ho má ráda a že asi není ještě smířená/100% rozhodnutá s tím, že by měl pes odejít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:17
- Nahlásit
žanda
tak to máš s chalupou hodně práce, ale tak určitě pak bude jednou hotová a budeš mít možnost. Je dobře, že takhle bereš na krakena ohledy, to je moc hezký
držím palce, ať to stihneš a na dovolenou tam budete moct jet. A u ohniště potrénuješ
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:18
- Nahlásit
cernej caj
tak že nic, že..myslím pesan
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:23
- Nahlásit
žanda
no z pohledu psa a paní by to bylo to nejlepší pro oba
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:26
- Nahlásit
cernej caj
no všechno letos nestihnu, loni jsem dělala střechu, tedy já likvidovala ten bordel okolo, střechu dělal tesař. jenže to odneslo kus fasády,vevnitř stropy,jak tam zatékalo. to letos nebude a ani za rok. nepadá to zaím, tak že dobrý. taky nejsem milionář. tak že spoustu věcí samadoma. dlažbu mi taky bude dělat jeden kluk z vesnice,ale plot si už dodělám sama, jen co dorazím ten svah, už mi chybí 2 metry, dvakrát, je to kaskádovité- ale je to ten nejblbější úsek. dneska jsem z něj alespoň vyrvala trávu a kořeny, příští týden budu kopat.
on by tam byl kraken ted moc utahaný, furt ho mám za zadkem a tam by ted někam zahučel a volat je na něj už zbytečný,jak neslyší. nelehl by si abi spal, doma alespoň chrní v klidu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:26
- Nahlásit
cernej caj
jo nic se nemá tlačit, pak by jste třeba byli neštastní i vy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:32
- Nahlásit
žanda
tak je to hodně starostí kolem chalupy ale určitě to musí být i moc fajn.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:33
- Nahlásit
čaj uvidíte, jak se situace vyvine. Kontakt máte... Alespoň se mu psisko líbilo ??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:35
- Nahlásit
žanda je škoda, že starouš neumí odpočívat na dece třeba přivázaný u stromku s výhledem na tebe... ale že ti musí být za patama. To je mi jasné, že na stavbě nejde.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:40
- Nahlásit
Xerxová
on ani neleží v autě, musí monitorovat okolí, pak ho dědu někam voz, když pak padá v každé druhé zatáčce. tak že ho budu muset obložit,aby nepadal
už to proto ho taky neberu, když nejedu na dýl.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:40
- Nahlásit
cernej caj
a namlsal se alepoň manžel na dalšího chlupáče?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 16:41
- Nahlásit
není hezoučkatá?
https://www.facebook.com/groups/1553459071629746/p ermalink/1668657466776572/?sale_post_id=1668657466 776572
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 17:42
- Nahlásit
žanda
tak podrbal si ho, pred chvili prisel tak byl trochu sjetej s koulejicima ocima od bestie, kde byl zahybat
je roztimila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 17:54
- Nahlásit
ještě pár fotek z tohoto týdne - chodili jsme buď večer, anebo k potoku - neb i Najt je ve vedru ufuněn...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 18:49
- Nahlásit
Xerxová
hribecky sou super a teda ten asi vecerni? vyhled je taky moc krasnej. No proste leda zavist na vasi lokalitu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 19:16
- Nahlásit
čaj většinou popojedeme kousek autem - do 10 minut, aby mohl psík mít procházku zcela bezvodítkovou. Ale i pěšky je to do lesa kousek. Strategická adresa - pěšky 15 minut na "kraj Jizerek" a na stranu druhou do civilizace pěšky 25 minut před radnici...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 19:46
- Nahlásit
Xerxová
jj vim ze popojizdite, ale i tak je 10 min versus treba hodina proste rozdil, takze furt zavist
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 21:54
- Nahlásit
cernej caj
hele pokud druhého psa tak nějak nechcete, tak asi nemá cenu to lámat přes koleno
s tímhle konkrétním psem, paní prej zdrbali na fb za to, že chce dát psa pryč, tak tam ty inzeráty stáhla, ale inzeruje ho pořád na bazoši, tak ale je možný, že si to nakonec rozmyslí
jinak že je zvyklý jen venku si myslím, že není problém, neznám psa, co by si nezvyknul nakonec i doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 21:56
- Nahlásit
cernej caj
jinak krásný fotky od ešusovic
a to jste teda měli nějakou super oslavu
žanda
no jo chatička nebo barák to je furt nějaká práce, ale tak zase je člověk na čerstvým vzduchu
staříčka pejska bych tam taky netahala když to není nutný
u nás dneska dopoledne lijavec odpolko každou chvíli přeháňky a fakt kosa, tak jsme se prošli jen kousek a i tak jsme zmokli
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 22:13
- Nahlásit
Maya
no jo chatička nebo barák to je furt nějaká práce
to je už asi nadosmrti
ale člověk si vyčistí hlavu,pokud nechce ted a hned mít palác
a to by mě nebavilo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2017 22:16
- Nahlásit
žanda
o je už asi nadosmrti
no to jo, skončíš na jednom konci a můžeš začít na druhém a nebo minimálně se něco podělá
|