| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 20:09
- Nahlásit
žanda
pěkný obojky, ale maj normální přezky, to nechci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 20:37
- Nahlásit
Fifi
no to se nekdy stane, bud sou spatne plany nebo sou nesikovni pracanti... kamarad dela u jedne z nejvetsich poskytovatel optiky a vubec netu v cr, a to maj tak 3x do roka resej pruser, ze je nekdo prekopne... ale se to presmeruje jinudyma softwarove (i kdyz za cenu nizsi rychlosti) nez se to spravi... vetsinou taky pekny pokuty za to jsou...
Maya
a jakou chces prezku? ja si nechavam delat ty s tema krouzkama kolem obou koncu prezky takze 1) nemuze prasknout 2) i kdyz jo a pes je na voditku, tak se nemuze vyslict
sem si dneska dojela do zidlochovic na nakup chytaj me desny krece do nohy pac ji mam hrozne zalomenou ale kdyz si sednu dal, nedosahnu skoro na spojku... ono jak je fiatka mala a mam nohy vyhozeny trochu bokem, tak to tak vychazi blbe, ze na plyn mam kratsi misto a na spojku delsi tak je to nevyvazeny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 20:46
- Nahlásit
Maya
no tak teď mají e-shopy povinnost dokládat věk kupujících chlastu a cigár, tudíž podle mě si budou fotit občanky všichni
Fotit si obcanku? Jakoze coze, fakt jako doklad veku? No, jestli na tohle lidi pristoupi, jejich blbost. A jak rikas, tablet neni chlast.
cernej caj
no to se nekdy stane, bud sou spatne plany nebo sou nesikovni pracanti..
To jo, stane se, akorat kdyz potrebujes net k praci, je to docela neprijemny.
sem si dneska dojela do zidlochovic na nakup
Ty uz si drandis jak carevna, poslechni! To je bezva, ze se zajizdis a nenechas papiry ani oschnout, hrrr na silnice.
chytaj me desny krece do nohy pac ji mam hrozne zalomenou ale kdyz si sednu dal, nedosahnu skoro na spojku... ono jak je fiatka mala a mam nohy vyhozeny trochu bokem, tak to tak vychazi blbe, ze na plyn mam kratsi misto a na spojku delsi
Tohle je hodne neprijemny, ja v lete v trabantikovi jezdila na bezpecnych usekach i s jednou nohou z okynka, pssst. Jak se ve fiatce nasklada za volant muz?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 20:56
- Nahlásit
Fifi
tak to samozrejme je neprijemny. Me jen hlava furt nebere, ze to neni jednou za deset let ale mam pocit ze "co chvila"
Jak se ve fiatce nasklada za volant muz
nechapu to, ale nasklada. Jenze on si da sedacku pul metra dozadu, to ja bych nedosahla vubec ani na volant Ale tesi me, ze kdyz si po pedalech neslape on s tou jeho hnatou, tak se snad taky brzo naucim tu nohu davat lip
a fakt super, ze mi do toho vubec ale vubec nemluvi, max obcas treba upozorni jakoze se mu zda, ze su hodne na kraji nebo mi dodava duveru kdyz nevim, zda to stihnu, ze rika, ze stihnu, a divim se mu, ze se teda neboji o ten holej zivot
co nejaky deste u vas? sprchlo? Podle radaru prsi uplne vsude ( u nas ani kapka)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 21:03
- Nahlásit
čaj jsi dobrá, že jezdíš.
u nás to odpoledne dle radarů vypadalo, že leje úplně všude, hromy hromobyly... ale spadlo jen pár kapek. Ale teď večer se rozpršelo a docela dlouho už dost prší. Z večerní procházky jsme se vrátili brzy - Night pravil, že jde domů, neb mu mokne kožuch... Odpoledne si užil dusno v lese (máme 4 hřiby)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 21:03
- Nahlásit
cernej caj
a fakt super, ze mi do toho vubec ale vubec nemluvi, max obcas treba upozorni jakoze se mu zda, ze su hodne na kraji nebo mi dodava duveru kdyz nevim, zda to stihnu, ze rika, ze stihnu, a divim se mu, ze se teda neboji o ten holej zivot
On je takhle dle popisu dost salamista, vid, kdyz pracka este v chodbe a tak - treba se to promita i do toho. Kazdopadne ideal, mit vedle sebe nekoho, kdo nenervuje, nebrzdi nohama coby spolujezdec, nechyta se dveri a nevykrikuje znicehoznic Bacha! Se v klidu otrkas, zacnes si verit. A postupne se treba naucis se i srolovat nejak do fiatky.
co nejaky deste u vas? sprchlo?
Nadhera, odpoledne prvni bourky a pak jeste nekolik, ted chcije a doufam, ze i bude jeste dlouho. Strasliva sahara tu uz byla. Tobe koukam, nedavno zmoklo pradlo, tak takovej destovej deficit snad nemate.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 21:16
- Nahlásit
Xerxová
no je potreba, aby sprchlo... priroda to fakt potrebuje a to mame teprv cerven...
Fifi
no jo, ono se to nekdy hodi, ze je salamista taky doufam, ze to nejak posteluju, kdyz se tam vejde on
tak to je super, ze prsi u nas ta nedelni burina byl 10ti minutovka asi jedina za posledni 3 tydny... a zacalo blikat svetlo, vypinam pc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 21:24
- Nahlásit
jinak venku cerno, vichr, dle radaru nas mine okraj a jinak je to vse vic zapadne.. aspon muzu jit driv spat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 21:54
- Nahlásit
u nás leje celý večer, ale bouřka žádná
a to jsem včera nechala bráchu uklidit auto do garáže, že budou kroupy, tak teď musím počkat než mi s ním zase vyjede
cernej caj
s mužem to máš dobrý, brácha naštěstí mě taky nenervuje, akorát nemá čas takhle se mnou vyjíždět tak musím sama a nervy mám z toho furt, navíc z tý autoškoly byl člověk fakt víc vyježděnej i s tím parkováním to bylo lepší, to teď neumím vůbec
přezky u obojku chci ty zacvakávací, v těch chlupech se mi tyhle klasický blbě zapínaj, ten jistící kroužek má Loki na obojku taky, ale mě se teda nikdy nestalo, že by ta přezka rupla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 21:59
- Nahlásit
ajo jakoze prezku jo,, do dirky nee.
me praskl cca po 2letech ferinky lrvni. zub na prezce...
tak u nas taky ani kapka nakonec... aspon u fifi teda lrselo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2017 22:00
- Nahlásit
dnešní Lokinkova likvidace plyšáka
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 06:26
- Nahlásit
cernej cajMaya
ještě k obojkům - tohle
mě teď šije švadlena pro štěnda boxerů co chodím fotit kámošce
druhá kámoška ho má na kokra (se jménem a telefonem) a drží super
PS pokud to neuvidíte tak https://photos.google.com/photo/AF1QipNC-_fVuW0hYJ 5FxQgWPnHATCCv2zFyKfqN4YZ4
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 06:40
- Nahlásit
haza
tak muz kotatko nechce... od posledniho zigulq je zabejcenej
jinak po me to chce prihlqseni tak to zkusim vecer z pc...
u nas je uplne sucho, ani rosa nebyla. akorat ten desnej vitr a cerno sme meli z fronty co sla.pres cr...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 06:50
- Nahlásit
tady včera večer pršelo docela dlouho. Je to potřeba - překvapilo mě, jak málo vody teče v lese v potoce, i jak málo vody bylo v Desné.
Myslím na Fáju - aby dnešní kontrola zachytila sluch v lepší kondici než minule - aby bylo jasné, že se to pomaličku vrací k normálu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 07:19
- Nahlásit
fajka
drzim tez palce na kontrolu!
xerxova
zavidim.dest
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 07:58
- Nahlásit
cernej caj
no vidíš, jak krásně brázdíš silnice.
u těch aut si nevybereš, já občas měla manželovi sierru a u tý jsem zase ležela jako závodník, protože pedály byly moc hluboko do auta a já jsem prcek. to se taky blbě jede
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 08:00
- Nahlásit
HaZa
nevidím ani tak, ani tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 08:11
- Nahlásit
Haza
taky nevidim mas to ve sdilenym albu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 09:04
- Nahlásit
srazky a oblacnost
http://medard-online.cz/
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 09:36
- Nahlásit
Maya cernej caj t
ak na to sdílení jdou kouknout ...
edit: hmmm .. tak nevím jak to nasdílet byl to cvak z mobilu ... doma to přefotím normálně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 09:47
- Nahlásit
Haza
na tom googlu musis tu konkretni fotku oresunout do sdilenyho alba a oak sem dat ten novy link
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 09:55
- Nahlásit
kde presne se meri pes na ksiry?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 10:25
- Nahlásit
Maya
Xerxová
Myslím na Fáju - aby dnešní kontrola zachytila sluch v lepší kondici než minule - aby bylo jasné, že se to pomaličku vrací k normálu
díky..
jsem po...prej vo psí chlup lepší ale žádná hitparáda to nejni.
Dostala jsem nějaký prášky a za 14 dní znova i s audiem...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 10:27
- Nahlásit
žanda
to vidění je na prd, já se netrefila ni do futer-tak že chodit opatrně
a za jak dlouho se to vrátilo do snesitelnýho (původního?) stavu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 10:29
- Nahlásit
Fajka
a tak i maly pokrok he pokrok takze se to zlepsuje a brto budes liska bystrouska
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 10:29
- Nahlásit
Fifi
K zavade doslo ne jejich chybou - jak tu stavi dalnici, tak naky bagry ci jiny lopaty prekopli kabel? Nepochopim, snad maj naky plany, kde maj vrtat
no jako to jsem si taky dycky myslela že musej bejt na všecho plány archivovaný..ale jako fakt ono ne... nám dělali přes pozemek vodovod asi před 30 lety ...a jako nikdo neví (my teda jo) kudy to vede a plány nejsou... kdyby jsme vodákům přesně neukázali kudy to vede tak ty trubky snad ani nenajdou a přípojku na nový baráky neudělaj.... a nebo by rozkopali půl vesnice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 10:30
- Nahlásit
hm ty greendog uvadej jen jednu miru tak to tipiju bude ten modrej obvod hrudniku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 10:31
- Nahlásit
Maya
tak i maly pokrok he pokrok takze se to zlepsuje a
jj to jo jen blbý že furt nemůžu řídit ani telefonovat ani tahat těžký břemena... a jako dost nám to ve firmě o dvou lidech chybí...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 10:58
- Nahlásit
Hlásím, že v pondělí jsme si složili naší první dogdancingovou zkoušku - HtM1. Pokud budeme mít kliku, tak příští neděli přidáme druhou
Fajka
Držím palce!!
(nevíš jestli víš, ale potkali jsme tam Stáníka s mlaďochem a dali to )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2017 11:04
- Nahlásit
birma
nevíš jestli víš, ale potkali jsme tam Stáníka s mlaďochem a dali to
jj vím, gratulace oboum !
|