Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 10:32
- Nahlásit

kachna

posilam to po 3x snad to projde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 10:34
- Nahlásit

Jizerky brzičko ráno byly parádní (5 stupňů). Vody teče ve vodopádech docela málo - ale i tak bylo na Černé Desné hezky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 15:24
- Nahlásit

dnešní okruh ze Souše na Souš přes vodopády na Černé Desné. Fotky přikládám na ochlazení vhodné. Psisko se taky nechtěně krásně vykoupalo, neb mu nedošlo, že to může klouzat Však taky na některých místech byl na špagátku - neb jak je vodomil, tak ho raději v nebezpečných místech jistím.

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:15
- Nahlásit

cernej caj
to je tedy fešák,co
Maya

blbě slyší- to ano, když mě nevidí na povely nereaguje,ale když na něj sahám, tak dobrý. většinou se budí sám kolem 5tý- chodíme tak ráno ven, tohle byl pařez na druhou

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:16
- Nahlásit

Xerxová
včerejší fotky ,doga a sníh- krásný ploty pro kolemjdoucí to asi taková sranda pak už nebyla,co....

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:19
- Nahlásit

doufám, že bude zítra fakt to ochlazení, 26 stupNů je stejně až až a já dneska na chatě skoro nic neudělala,jen posekala opět trávu, ta tedy jede.
potřebuju dodělat ten taras....ale v tomhle nejsem schopná ani zvednout to bědnění,natož kopat zem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:31
- Nahlásit

zanda
nekdy si i pes pospi, timickovi se to asi 2x stli ze sem kontrolovala zdq zije a normalne vyskocil stylem "kdyz neco chces mas to rict"
to vedro chapu
su zvedava zda se muzi podari na pejska podivat

xerxova
kraaaasaa! fakt!

jinak hlasim ze talirova ma fakt uplne placatou hlavu

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:36
- Nahlásit

b]cernej caj[/b]

su zvedava zda se muzi podari na pejska podivat

někdy sehnat vlastního manžela je horší než sehnat psa....
taky doufám, že toho svého uvidím, aby opravil pračku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:40
- Nahlásit

zanda
muj ji oprqvoval dva mesice az sem se nastvala a objednala novou (byla sem jak rozohnena san a muz se nebranil)... mame novou doma od silvestra a ta stara furt stoji v koupelne... rozebrana

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:57
- Nahlásit

cernej caj
to jsi mě vážně potěšila.no rozbila se JEMU, když si hodil džíny do pračky, já nebyla doma, ale on ji zapíná často. tak at jí opraví, nebo přiveze jinou, já se zařekla, že se o to starat nebudu,protože se starám o skoro všechno. tak že neperu- v nejhorším mi vypere kamarádka v domě,ale to budu potvora , jen to moje, jinak se pračky nedočkám.
minulou jsem nechala odvést a přivést tuhle, bylo to taky jen na mě...tak že ted jsem mrtvej brouk

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 17:59
- Nahlásit

cernej caj
jo ještě mít v naší koupelně dvě pračky je technicky nemožný,tak snad tenhle scénář se mi vyhne,ale máme předsíň, to je fakt

cernej caj
Člen
- Nahlásit

zanda
naprosto te chapu

cernej caj
Člen
- Nahlásit

zanda
tak mi ji taky mame v chodbe takze s prdelnim kosem tancim jak baletka, anych se nezadrhla

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 18:03
- Nahlásit

cernej caj
no jo pohyb je zdravej

nemáš ,nebo někdo tady, tu zahradní sprchu?

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 18:27
- Nahlásit

cernej caj
tady máš taky chlupáče :
https://www.facebook.com/ctyrlistekprohafany/photo s/a.1385582368127881.1073741950.1117414698277984/1 499431033409680/?type=3&theater

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 19:09
- Nahlásit

zanda
deda ma zahradni sprchu a jako decka sme to milovali

ten je krasnej, cernosky ja muzu

HELP su tady jedina bezdetna

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 19:24
- Nahlásit

cernej caj
kde tady?

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 20:06
- Nahlásit

cernej caj
má koupenou? nebo domácí výroba? u rodičů jsme měli taky,ale tu dělal tatínek. ted bych potřebovala nějakou na chajdu.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 20:10
- Nahlásit

birma
tipuju na oslavě a všichni do ní určitě hučej
Xerxová
krásný fotky, tady celej den přes 30, strašný, šla jsem s Lokinem až teď navečeru v 6, ale fotku nemám ani jednu neb furt blbne a musim bejt furt v pozoru, navíc na zpáteční cestě objevil jako největší zábavu lítání v obilí, což se mi krajně nelíbí, takže fakt už pomalu nevim kde ho pouštět navolno
žanda
zahradní sprchu má brácha u bazénu, ale má to napojený na vodovod, s tou nádržkou si to moc neumím představit, protože tady co je v tý sprše je tak teplý, že je to k ničemu a musí se to nechat odtočit

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 20:18
- Nahlásit

Maya
nemám vodovod jen studnu a z tý se tahá voda elektřinou ,ale už se nedá dát na hadici... tedy dá,ale kde by byla je to daleko ,tak že to tam asi nedoteče. potřebuju ručně nalejvat vodu do nádoby.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 22:07
- Nahlásit

zanda
homemade

birma
v rynholci na detskym dnu

ale jo, je yo celkem fajn, kecam s jednou fajn maminkou trampkou ktera tu jedina nema.muzetakze se da a dokonce spim nq detasovanem nocovosti pod strechou

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 22:23
- Nahlásit

cernej caj
ta skupina je uzavřená, takže předávám
paní Kateřina Staňková z Předína u Třebíče daruje 3 letého vlčího špice. Je to v inzertní skupině Inzerce psů... štěňata...k prodeji či k darování. Pes se jmenuje Žoly, je přátelský. E-mail: stankova.m@seznam.cz, tel: 602863575

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2017 23:55
- Nahlásit

maya
dik takyposlu muzi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2017 06:47
- Nahlásit

maya
skoda ze neni vubec zadny info navic. jinak - zvladla sem sedt u kytar (2) a basy do skoro 1h v noci, hrqni bylo hrzne moc fajn, moje tetq krasne hraje i zpiva a od 5.30 su uz vzhuru. mela sem strach ze na vlak v 6.50 bude tezly vstavani a ujede mi a misto toho cekam uz 40 min, posnidala sem luxusni cokoladovej dort od esusky s vyhledem ze zastavky na louky a kopcovity panorama a jeste bych potrebovala jeden den na dospani

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2017 07:16
- Nahlásit

čaj tak hlavně že se ti na rodinném mejdanu líbilo. A že když jsi jela takový kus cesty, tak že se celý program podařil a bylo to fajn.
Vlčí špicík je hezký - uvidíš, co na to tvá polovička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2017 08:11
- Nahlásit

xerxova
dokud slo o krizence ci maly spicoidy, tak i muzuv negqtivni postoj nevadil a rozhodnuti pockat vyhovovalo.. ale pokud jde o primo o vlkose tak...

joho, ceka me jeste dlouha cesta domu, vyrazila sem po 6h a kdyz to klapne , budu doma v 1. doufam, ze sem budete courat at mam trichu vorqz az nebudu mit chut cist

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2017 08:41
- Nahlásit

čaj teď jsme přijeli z lesa - dali jsme nejkratší okruh - neb je vedro a děsný dusno. I psík se táhnul jak smrad... nepředvedl ani jeden ze svých tryskových výstupů. Kombinace počasí a včerejší náročnější kamenitá trasa ho konečně trochu unavilo.
Už aby zapršelo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2017 09:07
- Nahlásit

u vas neprsi? u kladna zacalo prset a v praze sem.sla mezi nadrazima skoro burinou, prudkej dest a hromova kulisa...

nedivim se ze ste dali jen kratsi okruh jestli mate dusjo a hlbeh tlak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2017 10:03
- Nahlásit

neee - tady až teď začalo poprchávat. Pod borovicí je ještě sucho. Jdu umýt kus oken...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2017 10:16
- Nahlásit

se umejou destem

Maya
tak muz tam zavolq a pokud se jim to bude hodit, zajede se na nej podivat. rikal ale, ze nam.jeden staci - tak sem rikala ze ho do niceho nechci tlacit, jen at se zajede podivat, zjistit, mrknout ... je to tezky ted,
kvuli ferince to nutny neni a ja vnitrne ted druhyho nechci ale prostr vlcounci mi to komplikuji...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání