Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 14:27
- Nahlásit

vobjevovací obrázky krásnýýýý
https://www.gearbubble.com/gbstore/gintoki

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 15:38
- Nahlásit

jedu do a bourkaaa a lijak
ale zase se trochu ochladio

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 15:43
- Nahlásit

tady bouří ze všech stran - ale zatím ani kapka... Bojím se bojím, že se to naší zahrádce vyhne. Nutně potřebuju liják, aby se smyl pyl z borovic a konečně to přestalo prášit a dala se omýt okna...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 16:22
- Nahlásit

xerxova
dobre ze deda ok

fajka
tak snad uz kdyz mas pilule to bude na dom

HaZa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 16:25
- Nahlásit

Tišnov (cca 20 km od Brna) hlásím bouřku a ochlazení na 20 st .... konečně (když jsem jela z práce bylo 31,5 .... )

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 16:33
- Nahlásit

ta spojka na ty kšíry mě do jednoho auta nešla,ale to bylo starší auto. jinak spíš napiš,do jakýho to chceš, třeba ho tu někdo má taky.
ochlazení tady moc není, zítra hlásili jen 26 stupnů

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 16:35
- Nahlásit

ty myši k pc prd vydržejí, už dvě mi mávaj,ach jo

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 16:36
- Nahlásit

Maya
ty se objeví,kdy? myslím ty obrázky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 16:48
- Nahlásit

žanda většinou reagují na hrnečkách na teplý nápoj

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 16:54
- Nahlásit

Xerxová
myslela jsem si to, tak že tričko asi reaguje až na těle....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 19:12
- Nahlásit

zanda
kup si kvalitni... treba logitechku mam doma 13 let a v praci 9

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 19:25
- Nahlásit

podle radarů tady přešlo spoustu deště - ve skutečnosti nic (asi 5 kapek)... Já chci deštíííík

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 19:31
- Nahlásit

Odpoledne se ukrutny cerno honilo vsude kolem a nic. Ale z 32 se ochladilo na 20, huf. A ted tu kupodivu solidne sprchlo, jen to mohlo trvat dyl nez 10 minut.
Fajka
Mile E.T., snad te teda brzo propusti.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 19:38
- Nahlásit

v brne se to ho ilo a nic. ale ochlazeni je super

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 19:47
- Nahlásit

Fifi
Mile E.T., snad te teda brzo propusti.
no doufám, páč mám trochu strach aby čífa nekleplo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 19:53
- Nahlásit

Fajka
Ma to hodne narocny bez tebe, vid. Psiska, prace... Si tu svatozar tvrde zaslouzi.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 19:54
- Nahlásit

v Praze bouřka a průtrž a krásný ochlazení, přijedu dom a tady furt azuro a tropy, jen párkrát zahřmělo někde v dálce
Loki z toho byl trochu nerovozní se obávám, že se brzo bude bát bouřek
žanda
trička nevím, tam mylsím, že budou stabilně, na hrnečkách jak píše Xerxová, prostě máš černej hrnek a když si do něj naleješ kafe, máš hrnek s obrázkem a jako jsou to moc pěkný obrázky, jen ta cena není moc pěkná
spojku potřebuju do starý felicie, ale jak jsem to prozkoumala, koupím asi nejdřív vy kšíry greendog a tam možná se ty pásy jen provlíkaj a spojka nebude potřeba, tak uvidím potom

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:06
- Nahlásit

Fifi
Ma to hodne narocny bez tebe, vid. Psiska, prace... Si tu svatozar tvrde zaslouzi.

má no ..a už je to dlouhý ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
tak ale je skvelej, ze to takhle zvlada!

Maya zanda
ja koupila segre objevovaci hrnecek s vlastnim potiskem - udelala sem ji tam pandicku a snad to stalo 200 v tech eshopech s potiskama, vic asi ne coz se mi zda v poho...

ja si chtela nechat udelat taky ale nakonec sem to neudelala, ale ted nad tim premyslim...

a tohle sem ji nechala udelat akorat ze kolem ty siluety FB nevim proc dava cernou barvu misto pruhledne... asi to nejak neumi.ale pro predstavu muzete mit vlastniho hafana za par korun

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:20
- Nahlásit

Fajka a nějaké vyjádření doktora ?? Jak to vidí, na co se čeká, jaké musí být parametry aby... Dá se s nima mluvit ??

Musí to být dlouhé. Nejen pro tebe, ale i pro okolí. Njen pro Ćífa - i když ten to odskáče nejvíc. Ale oni rodiče to taky asi dobře nenesou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:24
- Nahlásit

Xerxová
nějaké vyjádření doktora ?? Jak to vidí, na co se čeká, jaké musí být parametry aby... Dá se s nima mluvit ??
no dneska mě dělali to audio a prohlídku očí i uší... tak asi to musej rozebrat nejdřiv...

sem se chtěla ted při vizitě zeptat ale přišel nějakej doktor záskok, tak to nemělo cenu...
tak snad tu zítra bude zas ta moje doktorka...a něco se dozvím...

to být dlouhé. Nejen pro tebe, ale i pro okolí. Njen pro Ćífa - i když ten to odskáče nejvíc. Ale oni rodiče to taky asi dobře nenesou...
jo jo přesně ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:31
- Nahlásit

Fajka
snad tu zítra bude zas ta moje doktorka...a něco se dozvím...
Drzim palce, at to budou dobry zpravy! Zatim holt jen relaxuj, sbirej sil na modrookou vichrici.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:32
- Nahlásit

Fajka
drzim palce teda, aby vysledky byly dobre a uz si mohla domu

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:33
- Nahlásit

Fifi
Drzim palce, at to budou dobry zpravy! Zatim holt jen relaxuj, sbirej sil na modrookou vichrici.

díky .. jo jo snažim se ale už mě ty chlupatci všichni hrozně chyběj...ještě že mě sem dovedla Aduš zrzavku, tak jsem se mohla potulit aspoň s ní

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:37
- Nahlásit

Fajka a už se ti zase chodí o kousek líp ?? I když v dnešní pařáku se motal snad každej

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:47
- Nahlásit

Xerxová
už se ti zase chodí o kousek líp ?? I když v dnešní pařáku se motal snad každej
jo jo už sem byla na vjezdu do areálu..krz tu zrzavku...a šla jsem sama a bez držení

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 20:56
- Nahlásit

no tak teď to vypadá s deštěm slibně - jde černava s hromy a blesky... a pás na radaru se jeví býti spojitý... No - Pepa před chvilkou všechno zalil tak by to i dávalo smysl

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 21:00
- Nahlásit

číf hlásil že profesorka rozebrala jednu deku na molekuly a druhou načnula....

Xerxová
s deštěm slibně - jde černava s hromy a blesky
tu hřmí jako prase!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 21:11
- Nahlásit

a máme dobře zalito... Ještě prší, ale největší šplách je za námi. Psisko bouřku snáší zcela v klidu, chrápe nahlas... Deset minut lilo jako z konve, zase je i voda na zalejvání.

Fajka nafasuje do boudy slámu - a bude mít po žížalkách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2017 21:16
- Nahlásit

Fajka
tak to je super, ze uz drandis sama

jinak teda zpravy od nas, ferinka fakt vypada jako spokojenej jedinacek. Vratila se ke svymu zvyku ze se moc nezere (coz jako stene byl problem, pak az konkurence ji pomohla vyzirat misku) a teda nejsu si jista, co tlapicka, co na ni "zakulhala" v sobotu

ona teda ani nezakulhala, proste najednou udelala krok kdy ji mela nadzvedlou tak sem prozkoumala a zjistila odrenej posltarek. Porad si ji ale opecovava a kdyz sem ji prohmatala na vylete, nic, ale ted reaguje jakoby lechtive, kdyz ji hmatnu v jednom miste k polstarku/na chlupy tak uplne vystreli nohu v takovy cukature... ale proste vubec se mi tam nepodarilo vubec nic najit jinak chodi pekne, nekulha, ten polstarek vypada OK..

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání