| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 09:32
- Nahlásit
maya
neznam
pouzivvam jen endomondo na trasovani
fajka
auper fotoood
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 09:37
- Nahlásit
Maya
hele kdybys potřebovala, tak příští týden jedeme za kamarádem, můžeme se stavit a poradit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 10:02
- Nahlásit
profesorka připravuje dřevo na zimu...roznáší ho po zahradě na sluníčko aby řádně doschlo asi... je to skryté AAW
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 11:23
- Nahlásit
fajka všechna naše štěňata měla bobrovací a dřevařské období. Vyrostla z toho. Tak věřím, že taky Profesorka časem zmoudří... I když nošení dříví (nejen do lesa) je ještě záliba snesitelná...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 11:50
- Nahlásit
kachna
dik kdyz tak reknu kdybych na to nemohla prijit s tou ruckou
Xerxova
Lokinek drevarske obdobi bude mit asi nafurt
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 14:44
- Nahlásit
Maya
hele tak duolingo se dokončit dá (a protože už jsem odeslala první životopis, vychytrale jsem si to lípla na fb )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 15:09
- Nahlásit
kachna
uz to mas? to ses dobra
me jeste chybi pulka posledni casti
my zase v praci test, trva to hodinu nevim jestli je tam poslech, jak se v prubehu spadne pod 70%, tak konec a co pak nevim asi degradace a vyhazov a nebo tak neco
delat neco takovyho v kanclu za pochodu je fakt zazitecek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 16:11
- Nahlásit
Maya
kamosky v mym veku obvyjle neridej
[tak ted nevím, jestli jsi strašně mladá, nebo dáma ,kdy se řidičáky už berou....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 16:12
- Nahlásit
maya
snad to zvlqdnes a o.aj naprijdes... me mrzi ze firemni aj tu neni, pac aspon se clivek udrzuje kdyz uz nezlepsuje...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 16:24
- Nahlásit
zanda
spis to druhy
cernejcaj
no ptave ja mam pocit ze uz se nezlepsim doted to bylo v pohode ted se zda ze nas budou dusit testama na pokrok a ten ja asi delat nebudu kdyby byl jen vyhazov z angliny to bych prezzla ale aby to nechteli zaplatit treba to by byl pruser
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 16:34
- Nahlásit
Maya
no mě taky bylo 20 v minulým století, nic se neboj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 17:16
- Nahlásit
uffff - v lese vedro, naštěstí potoky tečou a psisko se rádo cachtá. Pak mě kluci vysadili u našich - krásně jsme několikrát obešli zahrádku s dědou, dostala jsem spoustu ovoce (asi abych nehubla ) - no a teď si jdu na chvilku sednout k druhému dědovi (tam začíná být hodně špatně). Ještě tak Night mu dokáže probudit jiskřičku zájmu v očích - i když mu říká Xerýnku...
Zítra brzo ráno chceme vyrazit na vodopády na Desný - voda celou cestu a nemuselo by být teplo (včera ráno ještě na Jizerce mrzlo )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 17:17
- Nahlásit
jo a našli jsme první letošní hříbky kováře Zdravím Fifinu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 17:28
- Nahlásit
Xerxová
i když mu říká Xerýnku
ale to je náhodou moc pěkné jméno.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 17:32
- Nahlásit
já jsem ráno měla skoro mrtvici. pesan ležel před postelí- ložnice 8 metrů čtverečních, tak že ode dveří skok do postele. před postelí skoro nelehává...tak ho budím, že jako jdeme čůrat a on nic. zvedám tlapy, zvedám pysky, drbu za uchem,nic...........dýchá, dobrý.
nechtěla jsem s ním lomcovat,aby ho neklepla pepka, tak jsem šla pro Frolíka a strkám mu ho před noc- nic. no to jsem si říkala, to je blbý,co teď? nadzvedla jsem pysk a dala mu ho do zavřené tlamy, a to ho probralo, pak jich ještě pár vyloudil.
uf, viděla jsem to černě, protože nikdy ráno takhle jako pařez nespí.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 17:50
- Nahlásit
žanda to není jen hezké jméno - to byl báječný PAN PES, ne náhodou mi z těch dob zůstala ta Xerxová. Je poslední, u kterého si pamatuje děda jméno ... Xerxes odešel před jedenácti lety...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 17:51
- Nahlásit
žanda ufff - tak holt asi zrovna tvrdě spal. Ale nedivím se, že ses lekla
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 18:17
- Nahlásit
Xerxová
tak to tedy byl fakt pan PES, krásnej! jen mi není jasný jestli nepřekračoval plot, nezdá se mi tak vysoký.
a je vidět, že ho dědeček miloval, když si ho pamatuje.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 19:05
- Nahlásit
tsss - překonat plot by bylo pod jeho úroveň... a to i ve chvílích, kdy díky sněhovým bariérám plot vlastně nebyl... Betka byla větší drbna - a byla nesmírně obratná - ale taky plot akceptovala a ani neporazila Jo a oboje vrátka na zahradu mají kliku... a nikdo ven sám nechodil Ony jsou dogy fakt pohodáři - a to i když jim temperament nechybí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 21:38
- Nahlásit
uzijte si vikend, ja podle signalu budu nakukovat.
Uzili sme si vecer s ferinkou a ja jdu odpadnout, at nezapomenu rano ve 4 vstavat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 21:49
- Nahlásit
achjoooo vlci spic v utulku...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 21:55
- Nahlásit
cernej caj
a ten je peknej a kousek od vas a koukam nic nepíšou o čipu, třeba má
žanda
a není možný, že už blbě slyší? přesně tohle mě dělal hluchej Kim, vzbudit ho někdy když tvrdě spal, to dalo dost práce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 22:02
- Nahlásit
maya
to je nwchtenwj pes sem uo nasla na spicich v nouzi ze je po zemrelym panikovi a pribuzny uo nechcou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 22:16
- Nahlásit
tak sem se sekla do nohy nuzkama. o co sem zaoopla se neptwjte sem se lekla ze prislapnu frinku jak se zamlela, bez brejli se to nekdy stane jak nevidim dobre a k tomu sem zrovna nesla nuzky rozwvreny abych si ufikla cedulku a jak sem machla prackou v letu smerem dolu tak sem se sekla u kolena... cca 6 cm rozrizla kuze krvqci to necekane moc, nasla sem nwco jako motylky a rozhodne vim, ze timhle musim dovybavit lekarnu
nejak sem to zafacovala a snad pres noc nevykrvacim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2017 22:21
- Nahlásit
cernej caj
taky se prej prodává na takovýhle rány lepidlo, ale teda lity lity, si myslím, že to zejtra bude dost bolet
špicoun je teda moc pěknej, tak ho třeba můžete jen zajet okouknout?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2017 05:38
- Nahlásit
no ja bohuzel urcite ne, maj po-pq otevirqcku tak muz tam o vikendu jede tak tam zkusi zavolat, prip. se podivat, ale ja se tam nedostanu. pokud to o vikendu nepujde, tak v tydnu to po praci nestihame...
noc sem prezila, teda bez hejbani a aspon to prestalo krvacet, uf...
ja uz cekam na vlak a paaaarty svatebni u tety. mam strach ale abg nelrseli v noci nemam celtu, nevesla se
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2017 07:43
- Nahlásit
fajka
jak jinak jde doma rekonvakescence?
zanda
hm jak pise maya mozna by mohl hur slyset?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2017 08:29
- Nahlásit
cernej caj
Jsem ti tak radostně chtěla napsat, že Sany nám paní přivezla kousek od vás, ale to byla Polná u Jihlavy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2017 09:09
- Nahlásit
kachna
ty mas sany z polne? minimalne z polne ale pochazi moje tchyne a timicek, takze
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2017 09:38
- Nahlásit