Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 14:05
- Nahlásit

Fajka ehmmm - nechci poučovat - ale s ohledem na to venčení Profesorky ... večer můžeš být hodně mrtvá - on přechod povalování v nemocnici a domov je značný a dva tři dny se můžeš cítit hůř, než v "ústavní péči". Tak to nepřepískni !

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 14:12
- Nahlásit

Xerxová
ale s ohledem na to venčení Profesorky ... večer můžeš být hodně mrtvá - on přechod povalování v nemocnici a domov je značný a dva tři dny se můžeš cítit hůř, než v "ústavní péči". Tak to nepřepískni !

jo joo víím, jen kousíčeeek aby se vytento a aby si číf ulevil...
prej se o to venčení podělíme...já jsem hlavně chtěla jen vzít profesorku kolem sousedovic psa abych viděla jestli se nabízí a nebo už je v období čuchni ke mě a zabiju tě...
páč hned jak to pude potřebuju je zas dát k sobě ..páč ten chudák dochtorskej měl ted tejden samotku...a když už budu vědět že je pod dozorem můžu v pohodě pouštět k sobě na zahradě tak zas se uleví mě že nemusím s nima ven mimo a můžu je honit po zahradě... Fajuš neberu jako venčení tomu už se ani nedá venčení říkat..obejde si ten svůj kousek a tlape sama domu....

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 14:14
- Nahlásit

jináč na dlouhou prochajdu s profesorkou už se zas chystá Aduš, takže ta jí vyběhá

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 14:21
- Nahlásit

Fajka
ńo jo no, kdybys chlastala nebo hulila nejakej dobrej matros tak bys nebyla ve stresu z práce ta by ti byla fuk, si clovek nevybere

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 14:26
- Nahlásit

Maya
ale s ohledem na to venčení Profesorky ... večer můžeš být hodně mrtvá - on přechod povalování v nemocnici a domov je značný a dva tři dny se můžeš cítit hůř, než v "ústavní péči". Tak to nepřepískni !

rada lekaře tedy měla být že mám začít chlastat a kouřit a nebudu ve stresu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 15:44
- Nahlásit

fajka
tak super ze si doma a na prochajdy opatrne a snad tefa uz bude pani profesorka ok na spolecny blbnuti venku

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 16:48
- Nahlásit

Fajka
mě se vy od f nějak pletete

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 16:52
- Nahlásit

Fajka
jak jsem pochopila číf je životní partner, když mu teď zase sebereš hafany, nebude si chtít taky nějakýho pořídit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 17:28
- Nahlásit

Fajka
co děláte v nemocnici dámo???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 17:47
- Nahlásit

žanda
myslim, ze ted bude rad, ze je jenom v jednom kole a ne ve dvou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 17:52
- Nahlásit

žanda jako že by u Fajkýšů v domácnosti neměli tři hafany, ale ještě další ?? Myslím, že to nehrozí

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 19:31
- Nahlásit

Fajka
Juhuuu, E.T. se dockalo a uz je doma! Vitani zni paradne, to muselo bejt radosti.
hned jak to pude potřebuju je zas dát k sobě ..páč ten chudák dochtorskej měl ted tejden samotku...a když už budu vědět že je pod dozorem můžu v pohodě pouštět k sobě na zahradě tak zas se uleví mě že nemusím s nima ven mimo a můžu je honit po zahradě..
Bacha na ne, vis, jak jsem dopadla s Kremylem a Troldou! To je hop a skok, nez mrknes. Kor jestli hara poprvy, muze se ji to protahnout. Ale byly by to krasny stenatecka!

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 19:36
- Nahlásit

Fifi
Ale byly by to krasny stenatecka!
supertrhlý a superplesnivý

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 20:14
- Nahlásit

Víte, že ptakopysk je jedovatej? Jeho jed je smrtelný pro menší zvířata (psy) a člověku způsobí několikaměsíční nesnesitelné bolesti

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 20:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
Nevedela jsem. Tyjo, koukam, ze maj samecci jedovaty ostruhy na zadnich nohach - bych cekala jed spis v tom "zobaku" jejich...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 20:52
- Nahlásit

kachna vím to - neb jsem někdy v hlouby sedmdesátých let vyhrála zoosoutěž liberecké ZOO a dostala jsem atlas savců a naučila se ho zpaměti A první zvíře byl ptakopysk a pak hned ježura... Jo a taky jsem dostala diplom a tam bylo napsáno ZOSOUTĚŽ a to vypadlý O mě hrozně mrzelo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 20:58
- Nahlásit

jinak jsme před chvilkou přijeli z lesa - a bylo tam kráááásně. Šikmé sluníčko mezi stromy, srneček (stál a čuměl, takže jsem psisko v klidu zvládla), pak jeden půlsrneček pohozený před posedem (asi jako újeď na lišky) - toho Night očuchal a znechuceně kráčel dál - že on se válí výhradně jen po pánském šamponu Adidas (fakt, je schopný málem Pepu ve vaně utopit, neb se snaží naparfémovat celý svůj krk a je mu jedno, že páník mizí pod hladinou - musí se zavírat dveře do koupelny )
Ale jak včera zapršelo, tak je vlhko a dusno...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 21:01
- Nahlásit

kachna_
aha to sem nevedela...

Xerxová

to ste si museli moc uzit

- aneb repka je asi jen 80% toho co je kolem nas

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 21:05
- Nahlásit

čaj krááása - u tety na Náchodsku bývala maková pole - ale vždy bílá. Tohle je extra barvička Opium ve velkém

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 21:17
- Nahlásit

Xerxová
taky znam spis bily a cerveny ale takhle fialovy lany sem nevidela ani nepamatuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 21:18
- Nahlásit

Xerxová
Ale jak včera zapršelo, tak je vlhko a dusno...
Tady byla vcera v noci prvotridni mlha, takova ta tezka, jak na mandlu.
cernej caj
toho co je kolem nas
No to vypada mnohem lip nez hnusacka repka. Feri vypada spokojene, tapka uz bez botky v poho?
Ja jsem happy, letos jsou pred domem zasety lany mrkve, to si zase hnu na podzim se zadama... (kradarim, ale az co zbyde po sklizni)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 21:21 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

tak tohle bych si snad i na zahradu pořídila Levná sranda to nebude (a navíc doprava...) ale jsou opravdu pěkné
https://www.danesculptor.com/gallery/danes/danes.h tml

těch dog je tam šest stránek - a všechny jsou ve věrných pozicích. Fakt se tu směju, jak dobře je má napozorované. A v těch parkových a zahradních - tj. 1:1 velikostech jsou skvělé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 21:33
- Nahlásit

Fifi
nevim, na tlapicce sem vubec nic nenasla, pri chozeni ji nenadhazuje... tak fakt netusim zitra se v lekarne zkusim optat na toho visnaka, ze bych ji to jeste namazla ale dneska sem do centra nejela.

no to se ti nedivim, ze kradaris

Xerxová
nektery sou moc hezky

fajka
drzim palce na vecerni prochazku, at je bez obtizi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 21:39
- Nahlásit

čaj hezký jsou - a za 25.000,- dolárků amerických...

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:16
- Nahlásit

Fifi
Ale byly by to krasny stenatecka!

kuš ! BABO!

ježiš jak já jsem zmomalená a ona zrychlená.....
to je vichřice

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:19
- Nahlásit

Xerxová
i za tři tam maj, asi nějaký menší
ale fakt pěkný
cernej caj
budete chodit na makovice?
u nás mák bejval akorát kdysi dávno
letos to vypadá, že to holý pole bude asi kukuřřice

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:20
- Nahlásit

kachna_
supertrhlý a superplesnivý
ještě doplním, super uřvaný

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:20
- Nahlásit

Fajka
ježiš jak já jsem zmomalená a ona zrychlená.....
Hlavne se setri, at se nekde s vichrici este nenaflaknes.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Hlavne se setri, at se nekde s vichrici este nenaflaknes.

nebuj, s tou si natloukla kokos dneska Aduš
a zatím co si ho tloukla já seděla na zahradě na křesílku a jelitu házela baloonek..za hodinu házení byl tak mrtvej že sám a rád zalezl zpátky do sklepa

a číf pak procházel sklepem a nechápal bo jelito leželo ani se nezvedlo-...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:28
- Nahlásit

Fajka
nebuj, s tou si natloukla kokos dneska Aduš
Jak to? To byl takovej trysk?
za hodinu házení byl tak mrtvej že sám a rád zalezl zpátky do sklepa
S aporterama to je jedna radost, utahat je. Tise za tebe doufam, ze Vichrice se od nej neco priuci a nebude vyzadovat jen tah, klus, cval, trysk.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání