Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:05
- Nahlásit

domuuuu

fajka
doufam, ze to jedno voko neprepinas a trochu i odpocivas

vedra sou desny. navic sem nestihla nakup a zitra bych musela extra do mesta tak asi budu hlady

o vikendu ale jeduuuu na vzacnou navstevu, napul zrzavou a napul flekatou. kdyz uz se budu drcat 6h vlakem a busem do vzdalenejch kraju, nejak se stalo ze od esusky vlastne vzdalenej vubec neni jinak teta ma svatebni party tak budu delat rodinneho vyslance.

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:24
- Nahlásit

vedro je děsný, doma taky, kraken mi tu funí a do toho ještě uklouzl nějak na linu a nemohl vůbec vstát. když jsem ho zvedla nějak divně dává zadní a prostě blbě chodí a divně kulhá. nebolí ho to,(promatala jsem, namasírovala) jen se divně potácí v chůzi. ach jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:37
- Nahlásit

zanda
chudak kraken si mohl i neco natahnout...

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:40
- Nahlásit

cernej caj
vypadá to tak, ale furt tu hopsá, místo aby si lehnul...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:44
- Nahlásit

žanda ach jo - tyhle neurologický potíže jsme měli u stárnoucí Bety. Ale pomáhal jí Trocoxil - jedla ho přes rok a půl každý měsíc a byla z ní babka čiperka. Nakonec odešla na úplně něco jiného...
Mimochodem jaterní testy po tom roce a půl užívání neměla vůbec špatný - i když se tvrdí, že se tyhle léky trvale podávat nemají.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:45
- Nahlásit

žanda to že si nechce lehnout znamená, že mu není dobře. Asi ho to bolí

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:46
- Nahlásit

jo, Trocoxil tu mám ještě po Kimovi kdyby někdo potřeboval, ne že bych to někomu přála

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:48
- Nahlásit

Xerxová
netvrdím, že uběhl maraton, obešel si ten svůj parčík u baráku,ale nekulhal, jen prostě kráčel jako starší pán.....pořád vyskočil do i z postele....ted jsem ho strkala nahoru,protože mi musí koukat do počítače, co tu klapu.....a prostě zadní tam nechtěly.....
je závislák, chodí za mnou kam jdu po bytě,ere se mnou, vaří se mnou, ted budu muet dávat bacha,aby se někde nepřerazil, než se to snad zase zlepší. doufám

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:49
- Nahlásit

jinak jsem už vystíhovaná z toho našeho starého auta, já se s tím prostě nerozjedu do kopce, což je jako dost průser, vždycky mi to chcípne a pak trvá x minut než to zase jde nastartovat, samozřejmě z naší vesnice, kde hodinu nic nejede, tak když jedu já a zůstanu tam takhle stát, tak stojej za mnou dvě auta, fakt už z toho mám nervy na pochodu
brácha mě varoval, že se mi s tím bude blbě jezdit a měl pravdu, ale holt se mi nechtělo dát všechny úspory za novější auto

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:50
- Nahlásit

Xerxová
Trocoxil - no když jsou dědové a babičky myslím si, že než to stačí poškodit cokoliv, začne zlobit něco jinýho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:58
- Nahlásit

Maya
no ti nezbejva, nez se to naucit... a nechci rikat nic o nasem starym vozovym parku ale treba fiatka ma dobrej odpich, pritom je to malinky nakupni auticko a zrovna startovani do kopce jen pres spojku kdyz ses pomala na pridani plynu u ni jde dobre a novejsi seicento ani neni takova palka kdyz se koupi bazarovy, tak by stalo asi jako ten tvuj mobil

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 19:59
- Nahlásit

Fajka
.jeden za mřížema druhej volno na zahradě, ráno si trošku postěžovali vzájemně přes mříž, pofackovali se tlapkama a ted chrněj oba.
To zni dobre.
začalo to odhadem (z vyprávění ) minulej čtvrtek a dneska už je asi po takže týden toho kritickýho času si myslí že by tak odpovídalo...
Jestli zacala harat minulej? ctvrtek, tak bud si toho zucastneni nevsimli driv, nebo odharala velerychle. Zustan ve strehu.
A jak je tobe, doma, kebule se nemota?
cernej caj
o vikendu ale jeduuuu na vzacnou navstevu, napul zrzavou a napul flekatou. kdyz uz se budu drcat 6h vlakem a busem do vzdalenejch kraju, nejak se stalo ze od esusky vlastne vzdalenej vubec neni
Juu, tak tam moc smecku fleko-zrz pozdravuj, aj panicky! Uzij si to moc a moc!
žanda
Chudak dedouch, nemuze ho bolet pupek? Snad ne, a z bolesti zad ci nohou se vyspi. Jinak Trocoxyl pouziva rtw veteran o rok mladsi nez Kremyl uz asi dva roky a taky mu to svedci, i dle rozboru krve.
Maya
jinak jsem už vystíhovaná z toho našeho starého auta, já se s tím prostě nerozjedu do kopce,
Fuj, to je naprd, kdyz mas nervy ze rizeni a este z auta. Nejak poladit spojku by nestacilo? Pripadne to rvi pres rucni brzdu, jednicku, hoodne plynu a tadaaaa...

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:01
- Nahlásit

Trocoxyl- ten přípravek neznám,ale najdu si na netu.
ještě že ted je syn doma, tak na něj dohlídne- marod bude hlídat maroda.....

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:03
- Nahlásit

Maya

rvi pres rucni brzdu, jednicku, hoodne plynu a tadaaaa...
tohle nikdy nezklame, takhle se rozjíždím na chatě do kopce, na trávě a málo místa k tomu
jinak bych se asi nevyhrabala

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:04
- Nahlásit

cernej caj
no tak levný auta jsem nikde v bazarech teda neviděla
Fifi
já to přes ruční brzdu neumím, mě to učili normálně přes spojku a jsem s tím neměla žádnej problém, to jen s tímhle autem, ono už na tom asi poladit nic nejde, to je vrak asi 17 let starej i šaltpáka je vykvedlaná, takže řazení taky nic moc, ale momenátlně mě nejvíc deptá fakt to rozjíždění, protože bez toho jaksi nikam neodjedu, na rovině se rozjedu v pohodě

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:04
- Nahlásit

žanda
Ja tam mam hrubajznu, pise se to Trocoxil. Doporucuju nechat udelat nejdriv krevni rozbor krakenovi na veterine, zda jsou v pohode vsechny organy. On ti tuhle piluli beztak napise jen veterinar, to nekoupis volne. Nez huntovat psovi zaludek rimadylem, tohle je vhodnejsi alternativa pro staricky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:06
- Nahlásit

Maya
já to přes ruční brzdu neumím,
Tak se to nauc a nebude ti to v kopci chcipat, zkus nejdriv trenink na rovince. To se naucis rychle, jak starou herku naturovat, to je pak odpich, kdyz rucku povolis.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:07
- Nahlásit

žanda
a jak se to dělá s tou ručkou? jako zastavím, zatáhnu ručku a pak jen přidám plyn a pustím tu brzdu a ono se to rozjede? vždyť přece při rozjíždění se musí i spojka

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:08
- Nahlásit

Fifi
našla jsem i s hrubajznou
v pohodě, z toho se nestřílí
jj, uvidím, stejně bych se ptala vete, kraken je alergik na ledacos.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:08
- Nahlásit

Fifi
to nemůžu mít zas moc odpich, to bych asi nevytočila a zboiřila naší zastávku

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:13
- Nahlásit

cernej caj
pozdravuj ešusovic, to jedeš k nim na chalupu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:19
- Nahlásit

Maya
a jak se to dělá s tou ručkou? jako zastavím, zatáhnu ručku a pak jen přidám plyn a pustím tu brzdu a ono se to rozjede? vždyť přece při rozjíždění se musí i spojka
No jasny, ze spojka musi bejt, kdyz zaradis jednicku. Proste zastavis, vytahnes rucku, pustis nohou brzdu. Zaradis jednicku a drzis spojku, vyturujes starou herku plynovym pedalem, rucku pustis a hop a skok a jedes vpred - jak moc turovat a jak rychle poustet rucku je individualni dle stare herky. Hlavne ti ale musi ta rucni brzda fungovat, mne jednou na mirne sklonenem parkovisti vycouval wartburg samovolne i pres ni.

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:20
- Nahlásit

Maya
když máš zataženou brzdu, uděláš to stejně, jen jí pak opět dáš do původní polohy.
čili zatáhneš brzdu, sešlápneš spojku, zařadíš, a když už by ses jako chtěla rozjíždět,-pro začátku více plynu- povolíš brzdu- zkus si to na rovince nebo na pidi kopečku,abys necouvala potom. mě to už učili v autoškole rozjíždění do kopce...

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:21
- Nahlásit

Fifi
tys to krásně popsala je vidět, že máš se starýma herkama taky zkušenosti

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:21
- Nahlásit

Maya
dáš ručku, zmačkneš spojku, zařadíš a jak se pomalu rozjíždíš, tak zároveň pouštíš i ručku.
zní to složitějš, než to ve skutečnosti je a hlavně víš, že nenabouráš toho za tebou, což je ooobr úleva

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:23
- Nahlásit

koukám, že my holky bez ručky ani ránu,co

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:25
- Nahlásit

žanda
kachna_
Se poznaj zkuseny ridicky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:27
- Nahlásit

žanda
koukám, že my holky bez ručky ani ránu,co
Ted uz rucku vubec nepouzivam, ale u starych herek se to hodilo, kdyz trochu u trabanta prokluzovala spojka...

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:27
- Nahlásit

Fifi

Se poznaj zkuseny ridicky
já říkám, že jezdím dlouho, blbě, ale ráda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 20:37
- Nahlásit

Fifi žanda
to je fakt pres rucku by to jit mohlo

me to teda pres rucku taky neucil...

Fifi
dik, budu. Nabiju telatko... i kdyz dneska sem slibila kamaradovi ze ho vyfotim aby mel do casopisu podobiznu no ale... boze, nezaostreny, odrazy v brylich... traga

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání