Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:33
- Nahlásit

Fifi
Jak to? To byl takovej trysk?

no ani ti nevim ale přišla s krvavým kolenem..prej se nějak upá nedohodli na kerou poběžej stranu boco...tak se Aduš natáhla vodřela si koleno a proferorka jí pak zadupala do země

Tise za tebe doufam, ze Vichrice se od nej neco priuci a nebude vyzadovat jen tah, klus, cval, trysk
hele vona je hrací a to jako dost už sama vod sebe, lítá si s tenisákem, hází si ho pouští ho z kopce a pak si pro něj sama běhá..nebo ted večer našla v trávě jelitovu kachničku a lítala s ní po celý zahradě dokola až dělala vítr...
vona jako povahou není uplnej hastkoun asi...je fakt taková hodně hrací a hračkovací
a taky rozebírací

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:40
- Nahlásit

Fajka
prej se nějak upá nedohodli na kerou poběžej stranu boco...tak se Aduš natáhla vodřela si koleno a proferorka jí pak zadupala do země
Ac Adus osobne neznam, myslim, ze mela usmev od ucha k uchu i pres krvavy koleno?
nebo ted večer našla v trávě jelitovu kachničku a lítala s ní po celý zahradě dokola až dělala vítr...
Koukam, ze nick Vichrice ji sedne. Ta ma takovy neskutecny stesti, ze skoncila u vas!

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2017 22:46
- Nahlásit

Fifi
ze mela usmev od ucha k uchu
tss, dyby jenom to, ta ho měla kolem celý hlavy

Ta ma takovy neskutecny stesti, ze skoncila u vas!

no doufám že jo, že máš pravdu... že se dám brzo dokupy a čeká nás mnoho stovek kilometrů
at už závodních nebo nezávodních ona bude skvělej parťák na jakýkoliv výlety a tůry...

tak a sem do sebe loupla poslední ATB
jupíííí a du spát jsem mrkev!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 06:39
- Nahlásit

fajka
tak to si ibe vichrice zrejme uzili

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 06:41
- Nahlásit

Tak hurá do roboty Začínají dneska státnice - takže musím jít za dámu... neb mě čeká obejít v následujích dnech všechny komise... Vůbec se mi nechce - na zahradě v triku a pantoflích se snídá moc hezky...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 06:47
- Nahlásit

Často číf psal jak psiska po dobu mýho válecího pobytu nedělaj nic jinýho než že řvou...
a já mám pocit že od včerejška co jsem dorazila ani jeden skoro ani nepípl...

Varianta AAAA - Uklidnilo je všecky, že sem se vrátila
Varianta BBBB - Profesorka je již po tom svém nej nej období
Varianta CCCC - jsem asi fakt hlucháááá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 07:20
- Nahlásit

fajka statisticky bych to viděla na vážený průměr variant A, B i C s největší váhou u BBéčka

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 08:40
- Nahlásit

to pako jelitovský si hned ráno stihnul říznout polštářek na tlapě... mě asi klepne

Xerxová
statisticky bych to viděla na vážený průměr variant A, B i C s největší váhou u BBéčka

ale je fakt že minimálně jelito ječet musel asi dost páč chraptí a nemá svůj hlas

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 09:01
- Nahlásit

Fajka
chudak jelito musis ho opecovavat a holt budete oba idpocivat

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 09:08
- Nahlásit

si me na fb pridala svedka s lapinou ktera teda nevypada vubec svedsky ale spis spanelsky a je to taky pekna slapka
ted tam pise ze za kveten naslapali 333 km dava tam krasny fotky zvyletu

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 09:18
- Nahlásit

Maya
opecovavat a holt budete oba idpocivat

opečovávat ani ne, nasadim botu a je to ale chodí jak když má kulhavku ..blbeček
ale pravda aspoň mě nenutí nikam chodit...tak že pro můj staf momentální je to dobrý...

a už jsem je vrátila do stavu před nemocnicí tzn..jeden za mřížema druhej volno na zahradě, ráno si trošku postěžovali vzájemně přes mříž, pofackovali se tlapkama a ted chrněj oba.
jelito si tu tlapu řízl ráno při aportování páč víc než háravá profesorka ho zajímal balonek...takže to vypadá že to nej už je fakt za náma a vyžral si ho celý chudák číf.
začalo to odhadem (z vyprávění ) minulej čtvrtek a dneska už je asi po takže týden toho kritickýho času si myslí že by tak odpovídalo...
ale hlídám, tím že z okna přesně vidím na kotec jsou jako bezdozoru ale přitom 100% pod dohledem

Maya
za kveten naslapali 333 km
pěknáá šlapka !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 09:35
- Nahlásit

tyjo husta, ja mam 450 celkem xa 5m.

fajka
c snad ne

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 10:13
- Nahlásit

cernejcaj
ted jsem to spocitala a ja mam zakveten s mobikem ujito cca 65 km

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 10:28
- Nahlásit

tyjooo husta a co pouzivas za apku

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 10:39
- Nahlásit

cernejcaj
no kdyz nad tim premejslim zda se mi to malo kdyz jen cestou do prace to msm cca 3 km
pouzivsm tu samsung je vlastne furt zapnuta tak se tam obcas kouknu jsou tam tydenni prehledy tak jsem to secetla za kveten ale ted se mi to teda nejak nezda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 11:25
- Nahlásit

maya pozor - některé apky "zdravého života" nepočítají prvních 20 minut - neb to se nespaluje "tuk" - ale jede se z aktuální energie. Takže ti začnou kiláky načítat až za určitou dobu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 11:45
- Nahlásit

maya
aha, ja icitqm jen vylety jaki vulety, praci, mesto a venceni za domem ne

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 11:52
- Nahlásit

Xerxova
jakoze bez upozorneni?? no to by me teda nenapadlo tak mozna to takhle dela
me tahle vyhovuje ze jakoze zapnuta furt a nezere skoro baterku protoze kdyz si tam clovek nezada primo pesi turu tak to neukazuje trasu, kdyz jsem mela to Moves tak to ji zralo dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 12:03
- Nahlásit

a co presne pouzivas? me vadilo co sem pouzivala ja na krokovqni ze yo neumelo export do gpx

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 12:32
- Nahlásit

Já: sakra, to je nejhorší díra v Bosyni
Kačenka: já znám ještě horší
o cca 200 m dál
Kačenka: támhle
Lucka: no ale tam se jet nedá
Kačenka: ale dá se tam spadnout

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 12:35
- Nahlásit

kachna Dětská logika nemá chybku

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 12:48
- Nahlásit

cernejcaj
not to shealth nebo jak se to jmenuje budes to mit v tlf taky

Xerxova si koupi sochu a caj hodiny
http://www.bradford.de/duell-der-jedi-ritter.html

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 13:32
- Nahlásit

to je krasna fotka
https://www.dropbox.com/s/bsglc1zkjx5502u/FB_IMG_1 496316519404.jpg?dl=0

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 14:18
- Nahlásit

nikde nikdo
ja se tu preziram vcera odchazela do duchodu kolegyne a nechala nam tu plnou lednici zakusku a kytarovejch chlebicku a musi se to uz sezrat a je nas na to malo

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 14:33
- Nahlásit

Maya
nikde nikdo
já tu jako sem ale nejsem neb jedním vokem čučím ven a druhým do účetnictví...

kytarovejch chlebicku
šiš to neznám, co to je?

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 14:54 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fajka
heh to je vlastne koleguv davnovekej nazev kterej uz normalne pouzivam
to je takovej ten monstr obr dlouhatanskej chlebicek kterej drzis jednou rukou pred pusou jako krk kytary protoze decentne drzet to nejde a druhou rukou si z bricha smetas to popadany vsechno vcetne salatu po kazdym zakousnuti
takovy delaj tady v kantyne a nebo je odnekud vozej netusim ale jsou vynikajici

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 14:58
- Nahlásit

Maya
monstr obr dlouhatanskej chlebicek kterej drzis jednou rukou pred pusou jako krk kytary protoze decentne drzet to nejde a druhou rukou si z bricha smetas to popadany vsechno vcetne salatu po kazdym zakousnuti

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 15:04
- Nahlásit

Maya
z bricha smetas to popadany vsechno vcetne salatu po kazdym zakousnuti

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 15:06
- Nahlásit

cernejcaj
apka E-walk vypada dibre ake nevim jestli tam jdou cesky mapy nemas to ozkouseny?
kachna
von je kolega kytarista a vtipalek tak je mozny ze to i vymyslel sam ake sedi to presne tak se to ujalo samo vysvetleni lepe vyzni s oredvedenim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2017 15:43
- Nahlásit

maya
to neznam

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání