| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 16:53
- Nahlásit
čaj sTrpajzlíkama razíme k moři hned po vysvědčení... takže času moc nezbývá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 17:13
- Nahlásit
Xerxová
ahaaa tak to uz je za par, a kam razite?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 17:27
- Nahlásit
kousek nad Zadar - do malé vesnice, kde pronajímají barák s velkou oplocenou zahradou a branku ze zahrady má na pláž (betonovou...) Jedeme klasika - 4 dospěláci, 3 Trpajzlíci a jedna doga - jako bylo ve stejném termínu loňské Dánsko. Jen letos je to složitější o stav dědy - ale naštěstí tady stále s babčou někdo bude (mládežníci doufali, že budou bez dítek mít veget a místo toho se obě maminy od Trpajzlíků budou střídat v Liberci)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 19:22
- Nahlásit
Xerxová
tak to zni dobre, to si paradne uzijete s trpajzlikama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 19:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
a tak jo neco malinko z mejdlycka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 20:40
- Nahlásit
čaj krásné fotky. A pak že nic nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 20:48
- Nahlásit
Xerxová
no nakonec sem vymekla ale treba po chvili snahy udelat makro jahody sem to vzdala pac to proste neostriiiiii
du odpadnout tuha do postele za hopskulkou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 22:16
- Nahlásit
Táta dneska ráno umřel, i když to člověk čeká, je to stejně nic moc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 22:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
..na to se asi nikdy připravit nedá je mě to moc líto ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:01
- Nahlásit
Maya
Si nepsala, ze je neco spatne... Byt je to fraze, tak me nic lepsiho nenapada. Uprimnou soustrast cele rodine, tatka je jen jeden.
Ja doufam, ze moje babicka se rozhodne konecne odejit, nez se stane nejstarsim obcanem v republice, ale zatim to tak nevypada. Pritom by si to asi i ona sama prala.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:08
- Nahlásit
Fifi
Ja doufam, ze moje babicka se rozhodne konecne odejit, nez se stane nejstarsim obcanem v republice, ale zatim to tak nevypada. Pritom by si to asi i ona sama prala.
svět je někdy hrozně divnej a nespravedlivej, kolikrát ty co by si tu přáli strašně moc zůstat a je jich tu třeba...tak zůstat nemůžou a odejdou a ty co by chtěli jít tak tu zůstávají a trpí dál a dlouho... ach jo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:14
- Nahlásit
Fajka
Ano, presne tak. Akorat babicka nejak netrpi, ona je proste "jen hodne stara", bez zdravotnich problemu.
Jak rikas, je to nespravedlivy.
Mayo, jdu tatkovi vasemu zapalit svicku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:28
- Nahlásit
Fifi
Akorat babicka nejak netrpi, ona je proste "jen hodne stara", bez zdravotnich problemu.
záleží jak na tom je..ono když pak třeba neslyší nevidí, číst nemůžou na televizi nevidí, hýbat se už moc nemůžou , tak i tak svým způsobem trpí, protože když jim hlava funguje jako dřív, tak si moc dobře uvědomujou co a jak no
měli jsme tu souseda...a toho jsem jeden den viděla jet na kole, spokojený důchodce asi sedumdesát mu bylo...a za tři dny tu viselo parte..odešel náhle a nečekaně..usnul a už se neprobudil, a přitom byl fit a sportoval. Pro okolí a rodinu určitě šok, ale svým způsobem by tohle asi chtěl každej...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:32
- Nahlásit
tady nový fotky spokojených plyšoňů...
potkali se u Kolína (myší dírky)
trpajzlíci vlezou všude... (ted nemyslím ty od Xerxů) ale jako malý psiska
a jedny dnešní výhledy z Ještědu těsně před soumrakem..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:37
- Nahlásit
Fajka
.ono když pak třeba neslyší nevidí, číst nemůžou na televizi nevidí, hýbat se už moc nemůžou , tak i tak svým způsobem trpí, protože když jim hlava funguje jako dřív, tak si moc dobře uvědomujou co a jak no
Cte bez bryli, hybat se nemuze, hlava uz asi taky nefunguje jako driv. I kdyz, kdo vi. Proste je zcela zavisla na pecovateli, je to uz prezivani jen. No ja jen doufam, ze ve 106,5 tu uz davno strasit nebudu.
Pro okolí a rodinu určitě šok, ale svým způsobem by tohle asi chtěl každej...
Ano, ano, prosim, at to jednou je takhle.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:40
- Nahlásit
Fajka
jedny dnešní výhledy z Ještědu těsně před soumrakem..
Tyhle na Ralsko jsou vzdycky krasny.
ale jako malý psiska
Hlavne mala louze?
Takze uz tapes spokojene a nemotas se?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:47
- Nahlásit
Fifi
No ja jen doufam, ze ve 106,5 tu uz davno strasit nebudu
šmankote, už tolik?
to teda je neuvěřitelný, ale to bych taky nechtěla ...
Cte bez bryli, hybat se nemuze, hlava uz asi taky nefunguje jako driv. I kdyz, kdo vi. Proste je zcela zavisla na pecovateli,
no..ta nezávislost, to je to hlavní no... ach jo ...
Hlavne mala louze?
jj ale porovnali se tam spokojeně oba
Takze uz tapes spokojene a nemotas se?
spokojeně ťapu a u toho se nespokojeně motám... :-/
pohrávám si s myšlenkou se zkusit nechat porovnat na jedný klinice v Praze, ale potřebuju to ještě prokonzultovat s dochtorama...páč by mě nevadilo kdybych zplatila a ono to nebylo lepší... spíš mám strach jestli by se to nedalo ještě rozhodit nějak víc, to bych fakt nerada..to už bych asi musela běhat po čtyřech ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 23:54
- Nahlásit
Fajka
jj ale porovnali se tam spokojeně oba
To ano, vypadaji spokojene oba, tuze moc.
pohrávám si s myšlenkou se zkusit nechat porovnat na jedný klinice v Praze, ale potřebuju to ještě prokonzultovat s dochtorama...
Prokonzultuj, proc by ne, u psu se dycky taky doporucuje dalsi vet na konzultaci. Akorat, jestli moc nespechas, jestli tomu uplnymu zotaveni nepostaci cas? Coz ti bylo rikany, zminovany, ale chapu, ze bys radsi rychlejsi vysledky. Nicmene, nez behat po ctyrech, to se radsi nespokojene motat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 00:02
- Nahlásit
Fifi
To ano, vypadaji spokojene oba, tuze moc.
paka jsou to voba..škoda že sem včera neměla foťák bo ty dva zas vyváděli..úplný orgie !
Akorat, jestli moc nespechas,
tak já sem trpělivá a spěchat nechci, pokrok v určitějch směrech je velkej..spíš mám strach aby se něco neprošvihlo, aby mě pak neřekli, no joo pani ale to jste měla přijít mnohem dřív, teď už to vylepšit nejde...
špíš o to mě jde. Když mě řeknou ať se motám a na podzim když to nebude lepší ať příjdu tak OK to beru a nemám s tím problém ...
no ale četla jsem si k tomu nějaký články a spíš mě příjde že samo se to nezlepší že je potřeba tomu pomoct... i když jako nechápu jak..asi mě zatřepou hlavou tak že mě z ní vysypou poslední mozkovou buňku vobalenou tukovou a pak už si na nějaký motání možná ani nevzpomenu a bude mě to fuk...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 06:46
- Nahlásit
Maya upřímnou soustrast
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 06:54
- Nahlásit
Maya
drzte se, na to se pripravit neda, i kdyz vis, ze je cas... tatinek mel urcite naplnenej zivot, svoje blizky u sebe v poslednich tydnech a dnech, kdybys potrebovala, klidne se ozvi
fifi
tak to je vek teda, ale jak rikas, sice "uzasnej" ale...
fajka
dobre ze uz tapes lip a motani se zpravi...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 11:53
- Nahlásit
Maya
upřímnou soustrast
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 11:54
- Nahlásit
tak byt nakonec bude - než jsem to zrušila, prošla jsem si znovu rezervační smlouvu a dát jim jen tak 15 tisíc aniž bychom se stěhovali se nám nechtělo. Já byla na vážkách, Petr se rozhodl ihned
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 12:07
- Nahlásit
birma
tak to je skoda o to prijit to jw fakt a aspon budwte uz "ve svym"
sehnala sem stan na pujceni od sefa, mam radost a dneska bude ta skrin takze jeste abych uiklozela, stehovala... se na tu ukrajinu tesim i kdyz me desne chytaj krece ve slapce jakoby mezi prstama a nartem zacalo mi to delat pri rizeni fiatky ale ted j na vylete..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 12:38
- Nahlásit
cernej caj
na jakou Ukrajinu? Jsem něco prošvihla asi a nic nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 12:56
- Nahlásit
birma
jakto?
dyt to pisu od dubna cca o zakarpatsky rusy a v kvetnu sem stresovalaabych stihla pas vyridit a navala na urad ze po hodce cekani ne nevzali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 13:05
- Nahlásit
trasu teda nevim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 14:12
- Nahlásit
cernej caj
fakt nevim Jak se sem kvůli práci dostanu sporadicky, tak mi zjevně utíkaj důležitý věci...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 15:28
- Nahlásit
birma
to me nenapalo vubec, zes to necetla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2017 15:52 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
birma jen dotaz - máš ode mě všechny tři emaily cesty na tři dny ?? Dneska mi školní pošta napsala sdělení, že jeden email pro tebe (před tím týdnem) nebyl doručen
Máme po promocích, talárová akce skončila - začínají prázdniny
|