| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 09:19
- Nahlásit
jo a pokud by snad přijela švagrovka "hlídat" - tak vyrážíme jistě do Jizerek - neb je tam chladněji a měly by kvést suchopýry a rosnatky... třeba se naše kroky střetnou Ale protože se Pražákům termín na jednodenní vystřídání moc nehodí... tak asi zase budeme mít jen rychlolesní ranní výběhy za humna... Neb babča sama s dědou dlouho být nemůže.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 09:41
- Nahlásit
Fujky to je vedro na chcípnutí...já po dva dny zařizovala profesorce pas. Myslela jsem si že to pořešim jen papírově a nechtěla jí do toho vedra do města tahat a ono ne..tak jsem tam včera musela s ní znova...
a poprvé jsem jela sama a říkala si to je v poho to je kousek a on Liberec rozkopanej tak že mě to samo vyhodilo na Šalďáku v tom největším provozu ...fuuuuj....
Tak nás tam pro jistotu včera dovezl páníček. Profesorka miloučká hodňoučká, zase sem se dověděla nějaký střípky z jejího života, páč ona je neuvěřitelná....spousta lidí si jí pamatuje...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 10:06
- Nahlásit
Fajka Liberec je neprůjezdný ze všech stran... I do školy jezdíme zadem (za ZOO) neb je dlouhodobě uzavřená i Vítězná (spojka od muzea na Husovku) a tudíž se vše žene přes centrum - které ale taky rozkopali. A rozkopali příjezd od Hodkovic i příjezd od Mníšku... prostě děsběs hlavně ve špičce.
Dávej na sebe pozor v těch vedrech. Psiska naštěstí v těchto teplotách jsou trošku línější. I když včera Najtovi v lese stačil jeden potok - a rozjel takové šílenství, že ani fotky nebudou, neb páník hájil foťák před vodou, bahnem, létajícím mechem a flusama...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 10:34
- Nahlásit
xerxova
lepsi mit offline mapy.cz... nemusis spolihat vubec na signal ani nemusis resit data (ja mam 400mbna mail a cz psa a tak tak mi tostaci)
fajka
tak to je fakt asi pani pes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 12:40
- Nahlásit
co je nejlepsi dat na zdi kde lehaj psi, omyvatelnou tapetu? nebo nejakej nater jak byva ve skolach?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 12:56
- Nahlásit
čaj to je asi jedno - nedýchá ani jedno... Já mám za pelechem dřevěnou desku (je tam mezera od zdi - může to dýchat) - a hlavně radiátor
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 12:58
- Nahlásit
jsem si vzpomněla, že budu po návratu z dovolené potřebovat pro Nighta tablety na odčervení (včetně srdečních červů). A vydala se v poledne na veterinu. I když je to kousek, jsem upocená a splavená... a to mám jít za půl hodiny na důležitou dlouhou poradu... Chci sprchůůůůů
Pes na dovolené je drahá sranda - jen ty 4 tabletky jsou za 500... (ale já odčervuji vlastně jen z důvodů pobytu v rizikových oblastech)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 13:11
- Nahlásit
Já byla právě podepsat rezervaci na byt
Ujel mi bus, tak jsem to vzala pěšky. Je to ani ne kilák a jsem vyřízená...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 13:33
- Nahlásit
tak takovy dogisko...
vadi moc, ze by pruh 30 cm nad zemi nedychal? kvuli plisnim? mam total zniceny zdi azas co dva roky malovat .
a bohuzel nemam.mistk na zadnou desku a.diru mam 40 cm vedle postele na prochazenu a udelat z toho 30 by byla vrazda
birma
odkdy se strhujete
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 13:54
- Nahlásit
cernej caj
3.7.
teď zarezervuju postel, zítra hurá na čundřík, v pondělí jdeme na přednášku Dominika na cestě, kam se strašně těším. Pak někdy musíme vybrat matraci, já zavolat bejvalýmu a domluvit převoz mých věcí, musíme si založit společnej účet a ve čtvrtek vyrážíme na Bloodywalk. V pondělí odpoledne si asi vezmu dovolenou, abychom to podepsali, převzali byt a stihli tam první den nastěhovat aspoň tu postel, matrace, komodu a psí věci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 14:37 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Máme ke konci července rodinné setkání v Táboře a koukám, že den poté bych si tam mohla s Ádou zkusit složit ZZO. To je víc než lákavé. Teď jenom jak to jde dohromady s tím nutným mocným šetřením? zvlášť, když mě včera Šimona lanařila i na další dogdancingový zkoušky, že na ně vlastně všechno umíme a na podzim chci ještě dát aspoň jedny noseworkový a ne vůbec nejsem megaloman
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 15:03
- Nahlásit
tak to si moc uzijte teda mate to vswchno natesnacku a teda bloodywalk snad bude v ok pocasi. ferina strasnw chrci letos takze vic jak 20/25 km s ni ani nepripada vubec v uvahu...
aspon to bude fajn zas to zarizovani muzu poskytnout talire
tak zas jedny zkousky... si v julskych alpach dvakrat odreknes jidlo na chate a das si nwco z domu a mas to hned vykompenzovany
ja se ucim vychazet z vyplaty a zatim se mi to moc nedari aneb vyplata prisla 10. a ja ji mam skoro utrqcenou do dalsiho 10. se nezda ale 5t cistyho sice neni takovej rozdil ale asi v situaci brat 60 nebo 65
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 15:29
- Nahlásit
No tak jsem se právě dozvěděla, že mi končí zkušebka a že to nefunguje. Se mi chce brečet a mlátit do polštáře. Sice nabídka od firmy super, neyrazili mě hned, jak mohli, mám několik měsíců navíc na hledání práce. Ale po tom, co jsme krvavě hledali byt tak, abych to sem měla blízko a vzhledem k tomu, že se mi tu ta práce fakt hodně líbí a baví mě, tak mě to pekelně mrzí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 15:49
- Nahlásit
tak yo me dost mrzi... treba se to behem te doby zlepsi a nakonec si te tam jeste budou chtit nechat.. ale je to od nich fer ze ti daj par mesicu na hledani, to je fajn... ale zas mas aspon dalsi zkusenost a priate uz to klapne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 17:32
- Nahlásit
birma a žádné jiné místo ve firmě nemají?? Třeba i momentálně horší ?? zkus se zítra na osobním zeptat - že máš zájem pro firmu dál pracovat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 17:37
- Nahlásit
birma
to je blby s tou praci ale tak treba najdes jeste lepsi
cernejcaj
Lokinek vubec nechrci a je happy a kdyz je ve stinu klidne honi micek
ale pravda je ze oproti vlcounovi ma v lete daleko min a kratsich chlupu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 17:40
- Nahlásit
cernejcaj
jsou prodysny onyvatelny natery co vypadaj jako omitka a ne ten skolni lesjlej latex mame to ve verande ale uz x let tak ut vubecnevim jak se to jmenuje ale nekde v prodejne by to meli vedet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 17:58
- Nahlásit
Xerxová
žádné jiné místo ve firmě nemají?? Třeba i momentálně horší ?? zkus se zítra na osobním zeptat - že máš zájem pro firmu dál pracovat
Ta firma má 30 lidí. Bude se nabírat akorát skladník a to úplně není to, co dělat chci...
Maya
treba najdes jeste lepsi
Lepší než úvazek na 37,5 hodin týdně, 6 týdnů dovolené, dobré peníze a angličtinu s rodilým mluvčím a 13. plat? Tomu nějak nevěřím...
Slíbila jsem, že zůstanu do konce prázdnin, pak mám do konce října čas, kdy můžu odejít klidně ze dne na den, když budu chtít, takže dobrý. Kdybych nic nenašla, tak bych prý mohla zůstat do konce roku... Budu mít všechno volno na pohovory, co budu chtít. V tomhle fakt super jednání, to bych nečekala. Jen to byla dost rána z čistého nebe, protože já jsem tam naprosto spokojená, jede mi x projektů a tak, nenapadlo mě vůbec, že to hrozí...
cernej caj
treba se to behem te doby zlepsi a nakonec si te tam jeste budou chtit nechat..
V to tak napůl doufám, ale nemyslím si, že by byl ředitel zrovna ten typ člověka, co by v tomhle změnil názor. Navíc prý nemá nějaký konkrétní důvod, jen pocit, že by to do budoucna nefungovalo. proti tomu se dost blbě bojuje...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 18:29
- Nahlásit
birma
Achjo, to me mrzi. Drzim palce, at najdes neco stejne fajnyho - ale teda smekam, bezvadny jednani z jejich strany, to se moc nevidi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 18:30
- Nahlásit
Pekne se zacina v dali mracit, snad to xerxovic a fajkovic nesplachne echt a kroupy se vyhnou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 18:35
- Nahlásit
birma
na druhou stranu v podstate misto jeste 6 mesicu s tema hodinama a platem, to neni k zahozeni a nemusis na novou prqci spechat a najit si neco taky paradniho coz kdyz uz to musi byt, tak to je takhle hodne luxusni, navic ve zkusebce by ses klidne mohl za tyden sblit a odejit a nemit nic... dost netradicni jednani ale cloveka to pak bude mit tendence vsude chvalit. ne jak u nas... coz nakonec tamy znaci dobry jmeno firmy i kdyz pro tebe chapu nic moc konec... ja mam smlouvu na 6 mesicu tak ses na tom defacyo vyborne ale asi to hodne mrzi krz tu paradni praci, to znam...
uz at se ochladi, je mi zle z vedra sla sem.cvicit pac muz so dom dotah necekane navstevu a tak domov neni zrovna to klidny uticiste kdyz je cloveku spatne se vsim tim revem a nemoznosti jit z postele v pradle na zachod a teda uf prezila sem...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 19:51
- Nahlásit
Fifi tady víc bouřilo než pršelo... zatím z obří půlstřechy ani vana vodynenapršela... Ale zvukové efekty byly skvělé... A je tma jak v ranci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 19:59
- Nahlásit
Fifi
taky doufam, ze to nikoho nesplachne. co trolitko na bourky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 20:06
- Nahlásit
Xerxová
tady víc bouřilo než pršelo...
To je jak tady, kolem asi srumec, tady prozatim zlehka zalita vyprahla puda a jinak prd.
cernej caj
co trolitko na bourky?
Nic, jemu to je sumak, stejne jako Skritkovi. Jedine Kremyl rve na hromy blesky, ma to coby sport.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 20:11
- Nahlásit
Fifi
tak to je super, sem si ted nebyla jista, zda k uplnku nema treba jeste blesky
nam krasne uklizenej PC stul... vse je nahrnuty v krabici... ja tak touzim po tom tu krabici vyhodit a mit tu takhle krasne uklizeno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 20:25
- Nahlásit
pršííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 20:52
- Nahlásit
cernej caj
zda k uplnku nema treba jeste blesky
Uplnek je mu taky fuck, jen se nesmi mesic zjevovat za denniho svetla coby horkovzduch balon.
ja tak touzim po tom tu krabici vyhodit a mit tu takhle krasne uklizeno
Ted sem docitala, ze velka akce Z u vas v loznici, to jsem zvedava, kdy skonci. Vzhledem k tomu elementu "M", co si ma neco vyklizet...
Fajka
Profesorka miloučká hodňoučká, zase sem se dověděla nějaký střípky z jejího života, páč ona je neuvěřitelná....spousta lidí si jí pamatuje..
By me stripky zajimaly.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 21:01
- Nahlásit
Fifi
ahaa on to ma jen jako takhle
nojo, ty elementy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 21:10
- Nahlásit
tady právě přišlo druhé kole bouřek a krásně prší. Klidně by to mohlo vydržet do rána - alespoň by Birma měla správně čvachtavé Jizerky neb polovysušená rašeliniště nejsou až tak oku lahodící...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 21:35
- Nahlásit
Xerxová
birma to asi odloží o 14 dní. Je teď v takovym rozpoložení, že by si to tam asi vůbec neužila
|