| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 13:19
- Nahlásit
maya
proto to uvadim na pravou miry radsi
jak sedi dorinovi postroj?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 13:59
- Nahlásit
Tak nám tu smlouvu upravili. Takže teď budem potřebovat 80 tisíc, abychom se mohli nastěhovat a bude to fajn...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 16:22
- Nahlásit
birma
tak to je super, ze vam vysli vstric
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 16:39
- Nahlásit
zakoupila jsem zahradní sprchu, doufám, že nebude o víkendu tedy pršet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 18:15
- Nahlásit
zanda
tak snad si ji poradne uzijes o vikendu by melo byt pekne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 19:47
- Nahlásit
Rrumstajn,
ble, to je sucho a hic, uz mi to leze na mozek. Ani Kremylovi tento zpusob jara/leta moc nesvedci. Vlastne uz leta, zejo, dneska.
žanda
doufám, že nebude o víkendu tedy pršet
To ja doufam, ze by mohlo, pardon. Jak tropy zvlada psi dedula?
birma
Tak nám tu smlouvu upravili. Takže teď budem potřebovat 80 tisíc, abychom se mohli nastěhovat a bude to fajn...
No aspon, ze upravili. Osmdesat kvuli kauci? To je palka...
cernej caj
Mas doma mysky i v lete? Jejda, to neni dobry. Bud tam mas mlady, neboli hnizdo anebo to jsou rejskove? Na mysi lehky pidizviky klasicky pasticky nezaberou, to jedine sehnat nejaky ty vlezovy, vygugli pasticky na zivy mysi (dratenej domecek ci dalsi) nebo si vyrobit vlastni treba z pet lahve (na netu fura navodu). Hlavne, at se mysich kozisku zbavis!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 19:59
- Nahlásit
Adam dneska dost překvapil - měli jsme poslední agi trénink před létem a on makal jak ďas, přitom normálně bývá kvůli vedru jako šneček...
Fifi
Osmdesat kvuli kauci? To je palka...
něco přes 45 kauce, 16 provize realitce (aspoň že tu smlouvu předělali) a 16 je nájem na první měsíc. Děs a hrůza. No ale budu to mít kousek do práce, blízko do centra a skvělý venčící plochy včetně dostatku vody poblíž.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 20:02
- Nahlásit
cernej caj
Dorinovi taky sedí až na to že stejně blbě nandanej jak jste psaly s brimou na fb
jsem jim to holt utáhla kolem krku jako obojek
ale jsem s nima spokojená ,vypadaj bytelně i to oko na karabinu a když to nebude úplně přesně sedět tak nevadí, však to budou mít jen na chvíli do auta, hlavně že to není nějaký forový aby to při nárazu hned někde ruplo
birma
tak to je super že vám to upravili to bych v dnešní době převažující poptávky ani nečekala, asi vás chtěj
žanda
maj bejt tropy, tak to si sprchu užiješ, já se můžu tak akorát polejvat konví
dneska jsem vzala Lokina do potoka kam jsem vždycky chodila s Kimem a asi díky těm bobrům jak ten potok víc stojí, tak jsem tam zuhučela po kolena do bahna, jak jsem se dostávala ven, ohodila jsem se bahnem až na záda, se divim, že tam nezůstaly pantofle chudák Lokinek tam nechtěl moc jít, tak teď už vím proč jsem se musela pak opláchnout hadicí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 21:23
- Nahlásit
První fotka od Jíry
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 21:42
- Nahlásit
birma
Adamek ma solidni zakladnu, ee, teda posez. Krasa.
Děs a hrůza. No ale budu to mít kousek do práce, blízko do centra a skvělý venčící plochy včetně dostatku vody poblíž.
To jo, ale snad teda klady vyvazi ty hruzy postupne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 21:48
- Nahlásit
Fifi
to verim, ze tobe by se dest libil asi kdykoli, co
dik za prani, doufam, ze tu je jen nejaka asi jedna, co se tu objevuje ted posledni dobou, urcite to neni tak ze tu jsou mysi nalety ale sem tam slysim sramotit. Rejsek by to byt taky mohl, tu co sem zahlidla vcera byla fakt malicka takova... diky za tip na petkovy pasticky, podivam se
Maya
su zvykla ze se rika, ze "to je forovy" jakoze pevny tak me trochu zmatlo ze si psala, ze doufas ze neni ale zbytek vety jaksi neodpovida mymu slovu
tak super, ze to sedi
ono s tema smlouvama to je spis tak, ze to dela nekdo, kdo tomu nerozumi nebo za hodne levno a dost lidi to moc ani neresi, takze spis jde o to, ze ty lidi v tom neumi chodit nez ze by ty smlouvy meli prasacky cilene
birma
kraaaasnej adamek
a jinak s bydlenim to zni paradne, tak at se vam tam bydli krasne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:22
- Nahlásit
Tak jsem mým milým dětem oznámila, že si zahrají na popelky a roztřídí bordel, z velké části jejich.
Martínek zná tu pohádku taky, zjevně lépe, nežli matka. Smíchal mi, prevít jeden, kuskus a 5 kg bramborovýho těsta.
Udělala jsem to, co měla udělat každá normální Popelka a chrstla to na kompost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:27
- Nahlásit
kachna_
Je to rebel!
Jen dumam, jak prebiral kuskus a br testo - se dostal ke zdrojum? 5 kg br testa, jestli si mela zalozeno na bramboraky cerstvy, tak potes, ale i tak to mohly bejt dobry placky? Jestli suchy, napada me, proc takovy mnozstvi vubec mas doma? Same otazky, same otazky...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:28
- Nahlásit
cernej caj
su zvykla ze se rika, ze "to je forovy" jakoze pevny tak me trochu zmatlo
vy Moraváci forový je odjakživa na rozpadnutí
birma
krásná fotka, tohle se snažím naučit Lokina a on furt padá, umí to jenom v rohu
kachna_
asi ti z něj roste kuchař no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:31
- Nahlásit
teda ty fb sledovací algoritmy mě někdy fakt děsej, jedinej kontakt na netu s kolegyní, že jsem jí před dvěma dny poslala mail z mýho soukromýho kterej je jinej než na kterej mám fb na její pracovní a dneska mi jí fb nabízí do přátel
fakt nechápu jak to dělaj protože i kdyby sledovali můj mail tak ona určitě nemá fb na pracovní mail a má tam jiný křestní jméno takže ani z jména to odpovidit nejde a ona moje jméno na fb nezná, že by si mě tam jako našla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:32
- Nahlásit
Fifi
Suchý. Michal pracuje v rozvozech potravin a když se jim něco protrhne (projde...), tak to přiveze.
se dostal ke zdrojum?
nj, kuchyň je prozatimní, zámečky nezvládám já a běžný dětskozábrany už dávno překonal.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:35
- Nahlásit
Maya
forový je odjakživa na rozpadnutí
U nas taky, naopak fortelny je bytelny.
fakt nechápu jak to dělaj protože i kdyby sledovali můj mail tak ona určitě nemá fb na pracovní mail a má tam jiný křestní jméno takže ani z jména to odpovidit nejde a ona moje jméno na fb nezná, že by si mě tam jako našla
Velky bratr vas vidi!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:36
- Nahlásit
kachna_
Suchý.
Me tam zmatlo to "chrstla na kompost", bych cekala vysypala teda v tom pripadku, Kazdopadne je to kluk sikovna.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:41
- Nahlásit
Fifi
Velky bratr vas vidi!
no ale mě by vážně zajímalo jak v tom případě jak
to že mi to nabízí přátele přátel nebo lidi se stejnými zájmy nebo lidi který sis tam prohlížela nebo někdo z přátel, tak to dokázu pochopit, ale tohle??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 22:42
- Nahlásit
Fifi
kluk šikovná vymyslel nový recept a maminka mu to zkazila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 23:03
- Nahlásit
Maya
kluk šikovná vymyslel nový recept a maminka mu to zkazila
to tatínek, já navrhovala to promíchat a uvařit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2017 23:05
- Nahlásit
kachna_
to tatínek, já navrhovala to promíchat a uvařit
To mohly bejt nahodou dobre zajimavy bramborovy placky jen nasucho osmahnuty!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 00:23
- Nahlásit
cernej caj
to verim, ze tobe by se dest libil asi kdykoli, co
Ano, a nejen me. Byla jsem svedkem, tady zemedelci zaseli do radku mrkev. Pak prisly ty bourky sileny cca 2-3 tydny zpet, ktery vzaly z ty prasny pudy komplet vse, vyplavilo to proste pole zasety ze seminek. Takze najela technika za nejakou dobu, vse povlacela a selo a radkovalo se znovu. Ted pravidelne zavlazuji, zatim maji z ceho... No nic, preju dobrou noc, jsem akorat byla zachranovat dalsiho jezka, nastesti Kremyl nemel cas ho zdevastovat. Proc sem ty paka pichlavy furt lezou, to i kocky se naucily se zdejsi zahrade vyhejbat.
Maya
to že mi to nabízí přátele přátel nebo lidi se stejnými zájmy nebo lidi který sis tam prohlížela nebo někdo z přátel, tak to dokázu pochopit, ale tohle??
Proste te vidi. Vas vidi, je to sikovny.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 05:46
- Nahlásit
Maya
tohle se snažím naučit Lokina a on furt padá, umí to jenom v rohu
Je na to moc mladej, na zajocha musí mít dobře naposilovaný záda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 06:46
- Nahlásit
maya
ferinka to umi od mala mybtomu rikame na klokana ale ucit to na trik me teda nenapadlo
tak je mozny, ze to je nejakej zbytek i krajovej, pac google rika jen sunt...
fifi
jj to chapu ze dest by se hodil vsude ale u vas tuplem...
kachna
martinek je teda sijovnej
zacina akce stehovani loznice, takze prestehovat trochu nabytku sme vcera stihli, odmontovat dvere a uklidit pc stul. dneska asi uklodit a scjovat klec (klec ma.vadu ze ma rovnou strechu pac na ni je uplne vsechno odlozeny) posunout univerzal misto klece presunout pc stul a pak bude nutny asi 20 let cekat nez si muz vyklidi bordel a skladiste v obyvaku aby si misto knihovny vzal univerzal kterej sem.chtela dat za odvoz/vyhodit a pristi tyden by mohla byt dodelana nase nova skrin... mesic ho uhnim ze je nutny na to litnout a on si vzpomene vcera v 9h vecer ze jako mame skluz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 06:58
- Nahlásit
maya
asi podle ip adresy to poznaj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 07:32
- Nahlásit
i tady je teplo... A přestože máme na zahradě dvě misky s vodou pro ptáky a dva rybníčky s vegetací jako koupaliště pro ptáky bezpečné... tak se nám utopila ve vaně na dešťovku mladá straka. Blbka. Sice tam je vsunutá větev, ale asi promočené velké ptáče nemá šanci.
Přestože máme stráčat hodně a děsně řvou každé ráno od půl páté... tak je mi to líto
birma tak co, zkoukli jtse cestovní plán ?? A viděli převýšení ??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 07:33
- Nahlásit
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/google-zachyc uje-promenu-prahy-v-centru-potkate-muze-se-zelenou -kouli-nad-hlavou_1706220700_ph
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 08:25
- Nahlásit
Xerxová
zatím jsem jen viděla, žes nám to krásně popsala. Dneska podepíšu smlouvu na byt, pak zaplatim zálohu na postel, nakoupíme zásoby na cestu a kam jsi nás to poslala oceníme asi ztra na večer, až se budem někam sápat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2017 09:16
- Nahlásit
birma Mapy v mobilu fungují (a teď už snad nevadí, že jste skoro celou dobu v "cizině" - neb Jizerky mají často silnější pokrytí polským signálem... - jinak to u datových položek za mapy mohlo být znát), cest je hodně, většinou (a já Vás velkou divočinou nehoním) odpovídají mapě, není nutné chodit jen po značkách (třeba ten Zelený kámen a Quarré stojí za vidění), pokrátit lze trasa na řadě míst.
JIzerka i Smědava mají samoobslužné "velkokapacitní" jídelny, na davy jsou zařízené. Jakmile se vzdálíte jen kousek od civilizace (právě Jizerka a Smědava), býváte na cestách skoro sami. Cykloúseky a asfalt jsem Vám popsala a snažila jsem se minimalizovat... snad by to mohlo klapnout.
|