| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 09:00
- Nahlásit
maya
taky bych byt nwchala kdyz mam.na 6 mesicu ptlracu jistou, stehovat se s kazdu zmenou je taky naprd ale chapu, ze se birme zas do toho uplne nechce...
s tim skladnikem.to chapu ale zas jako za 30hrubyho bych to mozna i zvazila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 09:03
- Nahlásit
Maya
az tak supr prace vsak skladnikum uz v amazonu a podobnych firmach nabizej nastupni plat pres 30 tisic
já teda myslím že sklad v amazonu a sklad v menší firmě o 30 lidech bude uplně jiná liga
taky jsem dělala ve firmě o cca 30 lidech a tam byli skladníci jako ve vatě a v pohodě, všici vysmátý jak lečo
takze Adus dalsi pes bude haskoun
tak to se uvidí jestli jí to bude furt držet až bude zletilá a dospěje, zatím má skvělou rodinou zrzavku a když si bude chtít zazávodit tak si může vybrat mezi ní (sice teda netahá) a profesorkou (tahá až moc )
má nad čím přemýšlet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 09:05
- Nahlásit
birma chápu, že se ti momentálně "zbořil" svět. A je jasné, že jsi toho plná. My bychom v takovém případě tím spíš do těch hor vyrazili. A měli dva a kus dne si vše spolu urovnat, prodiskutovat, vyčistit si hlavu... a to jde venku líp, než doma.
Ale to je hodně subjektivní...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 09:07
- Nahlásit
Fajka máte zalito ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 09:08
- Nahlásit
Xerxová
Fajka máte zalito ??
jo jo máme a to jako hodně
včera se tu prohnala třikrát buřina a třikrát slejvanec ale naštěstí vichr ani moc ne, takže škody žádný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 10:13
- Nahlásit
fajka
je fajn ze si kuze profeorku puj ovat a kdyz pohede treba na skolu do jinyho mesta tak zrzavka ji nezbori bydleni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 11:37
- Nahlásit
ááá
Přijde jelen na bungee jumping a povídá: "Prej se tady skáče na laně?"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 11:53
- Nahlásit
cernej caj
bytu ste se vzdavat asi nemuseli, ale chapu ze asi s nejistotou jak rychle pak sezwnws praci je to asi blby resit jeste ze neni na najem....
to je jedna věc, další je ta, že jsme hledali v relativně dražší části Prahy, abych to měla kousek do práce. Hledat novou práci začnu brzy (minule jsem hledala 3 měsíce) a zas pak by se mohlo stát, že budu dojíždět přes celou Prahu a k nasrání ještě někam, kde jsou byty levnější. Stěhovat se po půl roce by se nám taky nechtělo...
Fajka
aha já to jako teda blbě pochopila, sem myslela že si klasickej prodejce a tumu by nebylo na škodu kdyby si prošel i skladem a ošahal zboží a poznal zákazníky co berou a tak...
To právě ne. Jsem částečně asistentka obchodního ředitele a k tomu koordinátor obcodního a marketingovýho oddělení.
skladník v některých firmách není žádná podřadná práce, krom toho je tam většinou jasně daná pracovní doba od - do a odchod domů s čistou hlavou... vyšší post kolikrát znamená práce od nevidím do nevidím, nepravidelný odchody domu, větší stresy... atd...
No hlavně je u nás skladník práce pro chlapa...
vložili do tebe nějakej čas s finance na zaškolení a už si rozkoukaná mezi lidma a prostředím, máš teda lepší výchozí pozici než někdo uplně novej...
No zjevně ne. Hlavně proti "pocitu, že by to do budoucna nefungovalo" se strašně blbě argumentuje a něco dělá. Pro mě to byl šok a moje nadřízená v marketingu taky z toho nevypadá úplně nadšeně...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 12:17
- Nahlásit
birma
tak pokud je to drazsi cast prahy tak jasny, ja myslela ze to sou bezny najmy ted takze by si clovek moc nepomohl...
tak skoda pokid tvoje prima sefka je s twbou spokojena o to jw to horsi
na vikend valim se segrou na pidi vandricek, 30km natazenych na 2 dny a to dmwska budem stwhovat skrine a pc stul a postel a navic to desny vedro pro chrcivou feri... achjo, doma bez vokoun ji ale nechavat nechci az do nedele rano
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 12:38
- Nahlásit
birma a nemohla by se šéfem promluvit z toho marketingového oddělení, že ti přihodí nějakou práci navíc (a nebo tě nechat alespoň na 80%...) prostě zabojovat za tebe , že tě potřebuje??
Ono je divné, že ti smlouvu nadal, ale taky tě nevyhnal. Přijde mi, že se bojí, že stejně odejdeš (třeba na mateřskou)... A nebo mu "nesedneš" - a pak bude záležet na tom, jestli by nešlo z jednoho dvoumísta udělat dvě...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 12:46
- Nahlásit
cernej caj
ja myslela ze to sou bezny najmy ted takze by si clovek moc nepomohl...
bohužel ne.
Xerxová
nemohla by se šéfem promluvit z toho marketingového oddělení, že ti přihodí nějakou práci navíc (a nebo tě nechat alespoň na 80%...) prostě zabojovat za tebe , že tě potřebuje??
To bohužel neklapne
Teď jako samozřejmě je i ta možnost, že když bude všechno klapat do toho září, října tak si to třeba rozmyslí (taky se můžou ve velkym rozjet nějaký projekty, který pak nebude moc komu předat), ale spoléhat se na to nemůžu.
Ono je divné, že ti smlouvu nadal, ale taky tě nevyhnal.
Jj to bude mít něco společnýho s tim, že mi nedokázal říct konkrétní důvod. Tedy pokud za dost konkrétní nepovažuju to, že jsem občas zbrklá. Za ty 3 měsíce mi vrátil k předělání snad jen dvě věci. K mý smůle zrovna minulej týden, když neměl nejlepší náladu.
On mi k tomu i říkal, že toho možná bude litovat.
Prostě celý divný a o to víc mě to štve.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 12:58
- Nahlásit
birma
to je nekdy naprd byt odkazan na osobni preference a ne vykon prace... samo pokud je v tymu problemovej jedinec ale to neni tvuj pripad tak je to dost skoda no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 14:17
- Nahlásit
cernejcaj
a nebo byla birma jako asistentka moc malo pritulna
tipuju ze si na birmu nekdo stezoval a tak ji sef jako vyhodil i nevyhodil a treba taky doufa ze se to nejak urovna protoze rozhodne neni moc bezny takhle si tam nekoho nechat
tezko rict
birma
to mas smlouvu na dobu urcitou a budou ti ji prodluzovat nebo jak?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 14:30
- Nahlásit
https://asset-6.soupcdn.com/asset/13645/9231_6268_ 640.jpeg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 15:48
- Nahlásit
kras ej vikend
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 16:28
- Nahlásit
Maya
měla jsem smlouvu na dobu neurčitou se zkušebkou. Tu jsme ukončili ke konci zkušebky a podepsali novou na dobu určitou s koncem 31.10. s tim, že mi umožněj v září říjnu odejít i ze dne na den když budu chtít a když nenajdu práci do konce čříjna, tak mě tam nechaj do konce roku.
Na nějaký stěžování moc nevěřim, řekla bych, že tam mám dobrý vztahy. Jedinej konflikt jsem měla už před delší dobou a s tim člověkem bych řekla, že se nám vyčistili vztahy a vycházíme teď dobře...
Spíš si myslím, že má možná blbý svědomí, že si to představoval jinak, ale zároveň neudělal nic moc pro to, aby to bylo dle jeho představ a nelíbí se mu, že bych na to měla dojet já. Ale to je jen můj dohad.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 19:52
- Nahlásit
birma
No stěžovat si na tebe může člověk, s kteým žádný konflikty nemáš a do kterýho bys to vůbec neřekla. Takovejch po světě běhá. A nebo taky jen prostě šéfovi nesedneš. Každopádně myslím, že se stejně pravý důvod nedozvíš, takže asi nad tím nemá cenu moc přemejšlet, každopádně se zachovali nadstandardně s těma smlouvama na dobu určitou, klidně tě mohli vyhodit ze dne na den ve zkušebce a šmytec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 21:13
- Nahlásit
uaaaaa su mrkev a musim se jeste balit na vandr ale uz zbyva jen postel a pc po presunu taky protestoval... ale snad vse ok
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2017 21:52
- Nahlásit
Maya
každopádně se zachovali nadstandardně s těma smlouvama na dobu určitou, klidně tě mohli vyhodit ze dne na den ve zkušebce a šmytec
Toho jsem si naprosto vědomá a jsem mu za to fakt vděčná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2017 06:17
- Nahlásit
tak loznice cela prestehovana, internet vali, pc taky uz nestavkuje, akorat mi nehraje jeden reprak (moje byly zabarikadovany 5 let ve skrini), pouzivala sem muze a ten si je uz bere.
su totalne nevyspana, ale zabalena na vikend. bude hic... snad to feri da... nemame z tama moznost nikde odjet ale zas bude dost prostoru nekde odpocivat...
vsichni si uzijte vikend
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2017 14:30
- Nahlásit
cernej caj
Těšá´íme se na fotky, moc si to užij!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2017 15:29
- Nahlásit
my byli ráno v lese brzičko (chviličku po šesté) a zvládli jsme velký okruh (dvě a půl hodiny). Houby rostou. A doma jsem byli včas - abychom babče pomohli s dědou (ten dlouho spí a před desátou nevstává)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2017 20:04
- Nahlásit
dnešní procházení po ránu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2017 23:08
- Nahlásit
Tak my dneska ráno akorát návštěva zverimexu (Adámek si hrdě donesl domů hovězí ucho), pak pauza přes vedro a teď lovení kešek na Vyšehradě. Adam by si asi víc užil jinej typ procházky, alwe bylo příjemně, já tam nebyla už roky, Petr asi nikdy a i tam jsme asi 7 km nacourali a měl aspoň kulturní zážitek Další bude mít zítra, to se chystáme na komentovanou procházku po Kunraticích
Xerxová
nádherný fotky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 06:15
- Nahlásit
xerxova
krsny fotky!
birma
moc si to uzijte!
segra je skvela, dala 22km natezko a to fakt nikde nebyla 10 let a co ma deti tak moc ani ty jednodenni, dneska teda zbyva 10 k vlaku. je tu krasne a vedroooo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 10:20
- Nahlásit
čaj jsem zvědavá na fotky - taková "dámská jízda" musí být hezký výlet a stihnete si toho hodně říct (a Ferinka naštěkat)
My zvládli další procházku "za humna" - obešli jsme druhou část kopců, než včera. Jen tedy co jsme dorazili, sbírám z Nighta lezoucí klíšťata a kloše... přišli jsme všichni totálně zahmyzení (vím že klíště není hmyzák ) Včera nic, dneska šest klošů a dvanáct pidiklíšťátek nezakouslých...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 11:33
- Nahlásit
tak dnesek zrejme vyzicnwj ja mela prvni kliste dnes za poslwdnich 10 let pod ponozkou ale sla sem si namazat nohy takze odhaleno
fotek bude malo ale budou
jinak jak rikas, konecne sme si stihly vubec pokecat s tema.malejma princeznama totiz to nejde skoro vubec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 12:50
- Nahlásit
tak cca 32, segra je statecne zmakla a uz jedu z brna zq chvili a doma musim prehazovat veci ve skri ich. jak mame prestehovanou loznici tak k nektwrym vecem se vubec nedalo dostat protridit/vyhodit.
vlezla sem si do poslesniho vagonu a pani pruvodci mi prisla rict, ze v prvnim vagonu je klima, at si tam jdu s pejskem presednout jakoze fakt me to udelalo radost
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 15:25
- Nahlásit
jen blbec může v tomhle vedru zavářet jahodovou marmeládu a maso pro nás i pro psa na dovolenou... A to Najťase šidím - vezu mu jen něco přes půlkilíčka masa na den... (a granule a piškoty)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2017 16:25
- Nahlásit
Xerxová
kdy razite na dalsi dovcu? klasika v zari? nebo ted nekdy?
jinak teda jeste sem chtela pochvalit ufo fotku jak ste s najtikem v tom svetle, ale z pc to jde lip
birma
vzala sem si malej starej fotak ale nejak z nej vubec nelezlo nic hezkyho
|