| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 14:15
- Nahlásit
jj taky chodim na 6:30 amamz pondeli nsdpracovano
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 16:14
- Nahlásit
pěknej víkend, tetky! (konečně pejskařský ohoz )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 16:43
- Nahlásit
Taky preju krasnej vikend.
Janiii
To je spokojeny stenatko... eee, miminko!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 17:26
- Nahlásit
Janiii vypadá na té fotce mnohem starší - prostě už pokročilý kynolog
Fifi houby mám stále - mražené zpracuji (a zamrazím ti nové), sušené zkusím v týdnu zabalit a poslat... příležitostně mi do emailu dej adresu... A stále platí, že až budeš plánovat cestu do Liberce... zazvoníš u branky a nějaké ty mražené se vždycky najdou, abys smaženicí mohla zpestřit svůj jídelníček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 17:28
- Nahlásit
Janiii
usmevavej fesaaaaak!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 17:31
- Nahlásit
jo a musela jsem si najít ponožky Přeci jen ráno 6 stupňů (v Jizerkách mrzlo) a teď 12... a tak nějak automaticky mám dveře do zahrady dokořán vždyť je léto
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Diky, ses zlata! Pisnu v emila. Edit - napsano.
Trosku se bojim optat, ale jak vasi dedouskove?
Přeci jen ráno 6 stupňů (v Jizerkách mrzlo) a teď 12...
Pekny ochlazeni, tu po ranu kolem 9 stupencu a ted asi 18, fouka a zacalo prset - vubec mi to nevadi. Sem rada i kvuli Troldovi, ockovat ho v tech parakach by nebylo asi to nej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:22
- Nahlásit
Fifi
ono to ochlazeni je super pro uplne vsechny, tak je dobre, ze tech par dni bude lip.
Xerxová
ja nosim ponozky furt, nemam rada bosou nohu v bote takze si kluci dneska stezovali ze jim je v praci ziminka na nohy, ja to ani nepostrehla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:28
- Nahlásit
Fifi táta se drží - někdy je lepší, jindy to není ideální - ale třeba včera jsme docela dlouho chodili venku. Zítra tam jedeme píct maso - už nechce nikam na návštěvu - tak naložíme maso doma a pečeme u ségry
Tchán je už v hospicu (zařídit vše potřebné zvládli mládežníci, když jsme byli s Trpajzlíky na dovče. Jsou skvělí) - doma už to nešlo. Chodíme tam na střídačku s babčou - návštěvy má alespoň dvě za den - ale stejně většinou moc nevnímá... To je jen otázka času
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:32
- Nahlásit
Xerxová
dobre, ze tatinek se drzi s tchanem je dobre, ze ma potrebnou peci a ze nebyl problem zaridit... ale taky uz ma pozehnany vek, pravnoucata zazil... to je dobre, kdyz ma clovek milujici rodinu kolem sebe
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:33
- Nahlásit
čekám švagrovku - měla by dorazit za chvilku. Tudíž máme zítra "volno" a tak razíme bez ohledu na počasí do Jizerek na pořádnej vejlet. Už se těším. Jen suchopýr nebude... protože už určitě vykvetl a ty lijavce posledních dní ho zničily... Takže pole s bavlnou letos nenafotíme... a my to moc rádi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:34
- Nahlásit
Xerxová
To je jen otázka času
Achjo. Musi to bejt moc tezky, hlavne pro babi...
tak naložíme maso doma a pečeme u ségry
Se aspon ohrejete u grilu.
cernej caj
ono to ochlazeni je super pro uplne vsechny
To urcite, jen sem si vcera v noci rikala, ze spat v ty kose ve stanu by nebylo uplne to nej. Snad nam klapne pocasi na dovolenou akoratni, ani tropy a pak sileny buriny, ani takovyhle hodne studenosti.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:51
- Nahlásit
Fifi
to je pravda, ze z tohohle ohledu to neni idealni, jedes uz ted? drzim palce, at pocasi klapne dobre. Kdyz bude chladneji,tak by ani buriny nemeli prijit...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 18:59
- Nahlásit
cernej caj
Nene, az za tejden. Uvidime, jak se nad nama rosnicky smilujou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 19:37
- Nahlásit
Fifi
drzim palce teda, pac oba ty vikendy su pryc, tak by se mi to rozumny pocasi hodilo tez
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 19:44
- Nahlásit
Janiii
tlapičkový bodyčko, to je super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 19:45
- Nahlásit
Fifi
tady je ideální léto, asi 20, trochu pod mrakem, mohlo by být takhle celý víkend
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 19:49
- Nahlásit
Xerxová
je to smutný, s tchánem to šlo teda rychle a ono je to asi lepší, kdy to člověk vidí, není o co stát
tak snad alespoň tatínek bude ještě dlouho v pohodě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 19:50
- Nahlásit
jinak musím říct, že ta dospělácká lapiní srst je boží, minulej tejden vylez Loki z křoví obalenej těma zelenejma kuličkama, už jsem se připravovala na to, jak ho budu doma obírat jako vždycky špice a ono prt, než jsme došli domů, tak z něj všecko spadalo, to jsem ještě nezažila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 19:55
- Nahlásit
takové to asi zítra nebude...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 19:57
- Nahlásit
Maya
tak to by me snad na lapinku zas nalakalo ta srst ale kdyz vidim jakej je to divoch, tak fakt nevim
Xerxová
to je ta bavlna? ja mam vyfoceny neco z ukrajiny co sem nestihla jeste zjistit, co to je..
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 20:08 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
suchopýr... je ho více druhů
dokud neodkvete a nezmokne, vypadá takhle...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 20:24
- Nahlásit
Janiii
to je panejo "velkej" kluk
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 20:26
- Nahlásit
Xerxová
dekorativní doga je boží.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 20:32
- Nahlásit
Fifi
Xerxová
jako kynolog jsem se projevila hlavně já v porodnici, kdy ze mě vylítlo- na otázku sestřičky, kdy jsem naposledy kojila: "žral naposledy v 9"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 20:33
- Nahlásit
Janiii
a nechteli ti ho radsi rovnou sebrat?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 20:35
- Nahlásit
Janiii ty seš povedená matka
kachna Betka stávala krásně vyprsená - ona měla profipostoj vždy a všude...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2017 22:40
- Nahlásit
Janiii
cernej caj
už je mnohem klidnější, za poslední mesíc udělal jen asi dvě díry a rozkousal jeden květináč, ale za to může máma neb loni mu je dávala na hraní, takže když nějakej najde někde ležet, tak si myslí, že je jeho, ale ty co jsou v nich kytky nechává na pokoji
doma si spořádaně dojde do svý hračkárny a hlodá jen svý plyšáky, ty teda ničí úplně stejně jako Kim, akorát na rozdíl od Kima si je dotáhne hlodat na gauč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2017 08:43
- Nahlásit
Maya
tak vi, kde je to pohodlnejsi
nasla sem ockovak, asi ho vyhodim... schovavat vsechno nema smysl a zrovna ockovak asi neni to pravy... a napada me, zda se musi nejak vyrazovat pes z evidence narodniho registru?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2017 09:04
- Nahlásit
cernejcaj
teda s tim registrem me to vubec nenaoadlo Kim je tam tajy registrovanej ale rekla bych ze je to jedno
Loki ovockovanej a ted spolu sedime na oarkovisti v aute a cekame nez mama nakoupi neb chcije a chcije
postroj super a spojka trixie do auta funguje takze sedi vzadu sam a cestou sem se nepoblil jen strasne slinta tak uvidime jak cestou dom
|