Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:22
- Nahlásit

Fajka
dá se ohlodat i stěna na který nic není..vytrahat plasty rozkousat kabely a tak... kdybych neviděla na vlastní voko tak neuvěřim..
No po zkušenosti ze Zimního snu my už Darebu nikam brát nebudem Petr se k němu nechce znát
Já ho nedávno potkala s paničkou na DD zkouškách a vypadala jsem pak jako týraná žena, protože mi láskou nadělal asi 20 velkejch modřin...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:27
- Nahlásit

birma
a přitom Kohoutovic furt tvrdí jaká jsou to roztomilá zvířátka

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:32
- Nahlásit

Fajka
přitom Kohoutovic furt tvrdí jaká jsou to roztomilá zvířátka
mně se moc líběj - z dostatečný vzdálenosti
a Kohoutovic se nedivim, když to nebudou tvrdit, zvostane jm na krku celej vrh

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:37
- Nahlásit

birma

mně se moc líběj - z dostatečný vzdálenosti
mě už asi jen na vobrázku

nedivim, když to nebudou tvrdit, zvostane jm na krku celej vrh
zas by ale měli první čévéčkový spřežení a to by pak teprve vymejšleli akce

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:40
- Nahlásit

Fajka
zas by ale měli první čévéčkový spřežení a to by pak teprve vymejšleli akce
ideálně takový, kde by někomu mohli vnutit půlku psůch
mně osobně přijde "akce Šumava" a přejezd Krkonoš na kolobkách dostatečně šílený. Pak už je snad jen Šediváčkův long a objetí Eurasie

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:44
- Nahlásit

birma
kde by někomu mohli vnutit půlku psůch
ještě že mám dost vlastních průserářů ....

osobně přijde "akce Šumava" a přejezd Krkonoš na kolobkách dostatečně šílený. Pak už je snad jen Šediváčkův long a objetí Eurasie
jako u nich nikdy není tak blbě aby nemohlo bejt ještě hůř....takže věřím že není všem šílenostem konec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:45
- Nahlásit

znova musím napsat - zlatá všechna moje dogátka Když si vzpomenu, kolikrát byla odložená v autě, v cizím prostředí (hotely, apartmány)... doma mají k dispozici úplně všechno. Jen u maličkých štěníků vsadíme na chvíli dveře do obýváku, aby se nevenčili na koberec, jakmile pochopí povel "čurej na travičku", dveře jdou zase do sklepa. A všechna dogátka byla čistotná velmi brzy.
Jen Nighta odkládáme výjimečně - ne že by něco provedl,to se nebojím... ale on je závislák veliký a slaboch děsný - je nešťastný v cizím prostředí sám. Takže pokud to není opravdu nutné, tak odkládán není

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:47
- Nahlásit

birma
neni, protoze problem byl uz v dubnu, navic pes co bez potizi slapal 30km apak zacal zpomalovat a motat se pod nohama se ted mota po 10 a po 15 si leha a je fakt odvarenej... a nejsou vetsi vedra, vody ma dost... letos proste vidim velkej zlom... takze na vandry ju brat taky nebudu krom nejakych predem danych akcich...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:49
- Nahlásit

cernej caj
pes co bez potizi slapal 30km apak zacal zpomalovat a motat se pod nohama se ted mota po 10 a po 15 si leha a je fakt odvarenej...
to je škoda Určitě vymyslíte i tak dost společnejch aktivit, co vás budou obě bavit a zvládne je

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:53
- Nahlásit

birma
lapinu netreba obirat krome ocasu azadku je v lete jratkosrsty a obirat ho netreba jsk jsem tu nedavno psala opadaly z nej i ty pricucavy zeleny kulicky ktery jsem dolovala i ze spicu nebo bordery
jak se ucis vyslovnost? teda jako ze samouk nema kontrolu jestli to rika spravne
ja mam urcite problem s y, ö a ä hlavne slova kde jsou tyhle pismena za sebou nejhirsi je ze vubec neslysim rozdil mezi a a ä coz je dost blby.
cernejcaj
nejakou lapinu by urcite nebyl problem obhlidnout nekde na Morave kdyz se pozeptas ve dkupine tusim kuron je nekde od Trebice treba je nekdo i od brna
Ferinka uz ma holt vek Dorina uz taky neberu na dkouhy orochazky navic s Lokinem jsem si odvykla na to spici funeni a pak mam u Dorina vzdycky pocit ze je v poskednim tazeni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:57
- Nahlásit

čaj a kontroloval vet srdce ?? Vždyť na špicku není moc stará. Prostě deset kiláků mi přijde opravdu málo - u fenky, která byla zvyklá chodit.
Trochu jsem se bála, jak Night "přežije" ty sobotní Jizerky - celou dobu šel mokrý, tlapátka rozmáchaná a pak hodně skal i dost asfaltu. Některé úseky jsou skoro neschůdné (pro lidi schody a řetězy), musel pak složitě zdolávat skalní spáry a nebo se "propadat" mezi balvany ukrytými v borůvčí... No a taky mu chlapcovi narůstá věk. Já vím, že je to podivné u tříapůlletého psa - ale fakt v pěti už stárnou a v osmi jsou stařečci (pokud osm dožijí - a to jen malé procento). No a dal to úplně v pohodě - kromě pár šrámů na nohách nic... a ani se nezdál zvadlejší. Ufff. Přitom je od malička hrbatý a šišatě chodící... Pořád si říkám, že to pajdání musí přijít... zatím klepklepklep... To mi dva pajdali celou neděli - fakt ty rozmáchané studené nohy v blbém terénu skoro osm hodin nicmoc.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 09:58
- Nahlásit

Maya
lapinu netreba obirat krome ocasu azadku je v lete jratkosrsty a obirat ho netreba
Doře, pak nastupuje další argument - je to pomalý na agi
jak se ucis vyslovnost?
blbě. Mám tu estonštinu online a estonštinu v mobilu a snažim se to po nich opakovat...
nejhirsi je ze vubec neslysim rozdil mezi a a ä coz je dost blby
s tim mám taky problém a pak s õ, protože to mi většinou ve slově zní jako ö...
Ferinka uz ma holt vek
vždyť je podobně stará jako Áda, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:09
- Nahlásit

Fajka
můžu ti půjčit toto na zkoušku https://www.eva.cz/zbozi/MOB02443/bluetooth-handsf ree-jabra-drive-black/

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:13
- Nahlásit

Xerxova
Najtik musi mit takovy svaly ze kulhani kvuli sisatosti u nej snad ani nepripada v uvahu
birma
ano ano agi uznavam pravda je ze co tak sleduju tak agi fakt moc nebehaj v USA s nima dost delaj obedience a to s ti velkym micem pritom Lokinek je rychlejsi a mrstenjsi nez brachova bordera
jo taky mam nejaky namluveny apky a opakuju ale clovek nema kontrolu
teda jeste ze finstina nema to druhy o to uz by me kleplo
uz jsem se divala ze skype lekce s lektorem tady v cechach nejsou tak drahy s rodilym mluvcim jsou to strasny palky v eurech ale nejak se nemuzu rozhoupat
ale asi by to pomohlo hodne ja mam problem s prekladama do, jako spravne sestavit ty vety se spravnejma padama a tak coz by nejakej kurz cloveka naucil samodomo se to uci blbe
no Ferine pokud vim tahne na 8 a je to taky o tom ze spic primarne diky uhleni zadnich nohou neni urcenej na pochodaky tudiz to opotrebeni prijde driv

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:26
- Nahlásit

Maya jenže deset či patnáct kiláků nepovažuju za pochoďák - ale za normální delší procházku, kterou zdravý pes v aktivním věku bez ohledu na plemeno musí několikrát za týden zvládnout.
Vůbec mi nepřijde divné, když psovi vadí třicet kiláků... ale deset ?? Tam bych hledala zdravotní chybku

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:29
- Nahlásit

Maya
ja mam problem s prekladama do, jako spravne sestavit ty vety se spravnejma padama a tak
To já taky, a vypadávaj mi slovíčka. Ty appky nedávaj clý překlady, ale "vyberte správnou variantu", "doplňte správný tvar slova" a tak, takže vytvořit celou větu je pro mě porod
pritom Lokinek je rychlejsi a mrstenjsi nez brachova bordera
fakt? mně i na videích lapinporokoir z agi přijdou děsivě těžkopádný a pomalý (ale to může bejt i způsobem tréninku, do toho nevidim). Řekla bych, že to i Adam je rychlejší a to už je fakt co říct
spic primarne diky uhleni zadnich nohou neni urcenej na pochodaky tudiz to opotrebeni prijde driv
To bych čekala spíš projev jako pajdání, těžký vstávání a tak, ne že je "odvařená"

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:34
- Nahlásit

Maya
+ mám problém se základním tvarem podstatných jmen, protože překladač strejdy gůgla nabízí spoustu tvarů jako ten základní a já se pak neumím moc dopátrat toho pravého, když na to narazím někde v textu s koncovkou, kterou třeba neznám a ještě když se tvar slova před koncovkou mění. To hodně bolí...
Už se těším, až budu mít od Petra ten program na slovíčka

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:41
- Nahlásit

Xerxova
tak urcite by se nic nezkazilo vysetrenim srdce a pripadne stitnice jsko vim o spicech co to zabalili v nlaxem veku na srdce
kazdipadne treba Dorina bych na deset kilaku v lete uz nevzala jako je starsi nez Ferina ale zase mensi a mrstnejsi ale zacne spicovite funet a je na nem videt ze by radsi sebou placnul do stinu
zas nezapominej ze u tehle chlupacu se prochszky v horku pres den nediporucujou ani u mladochu ja s Kimem taky chodila jen vecer pres den by mi lehnul po kilometru
Loki to vedro fakt snasi mnohem lip

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:49
- Nahlásit

xerxova
tak to je dobre, ze s tim najtik potize nema zatim jeste

srdicko si poslech srdcar loni krz to jeji funeni a jiny vyseyreni nedelal a prislo mu ok. vim, ze se to muze menit, ale u timicka mi taky prisel skok z vandru najednou na 20km den jakoze viditelnej ale tech 20 chodil az do konce bez potizi... a feri tech 25 da,ale za celej den, ne za 5h...

na stitny zlaze taky byla loni a ok

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:52
- Nahlásit

birma
jakej program na slovicka? chci takyy
na slovicka je super tinycards v pc ne v mobilu pokud mas stesti a nekdo tam neco dal ja tam nasla finku co tam dava fakt pekny tematicky okruhy orovozuje to duolingo tskze je to fskt moc pekne udelany a da se tam orihlasit i na duolingo ucet
s tim jak pises mam problem taky ale nasla jsem slovnik kterej vyhazuje ty zakladni tvary tak alespon neco tam je a jinak davam ty slova primo do googlu ne prekladace a casto to vyhodi prislusnou gramatiku na wiki je to lepsi nez translator
jak lapiny s agi fakt nevim podle zahrsnicnich skupin si je vetsina lidi porizuje krome rodiny prave na dlouhy vylety a treky

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:56
- Nahlásit

Maya
Batynka je na tom nemlich stejně jako Feri. Navíc ta čůza pitomá špatně přelínává, takže má ještě kus podsady

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 10:57
- Nahlásit

čůza pitomá
čůza pitomá, protože mě tím štve a mám o ní strach, v těhle vedrech

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 11:00
- Nahlásit

Maya
jakej program na slovicka? chci takyy
program do kompu - zadáš si slovíča, vazby, popisy, obrázky, zařadíš si je do lekcí... a bde tě to zkoušet jakym způsobem budeš chtít
ale měl být v březnu a ještě není a ty slovíčka si tam bude muset nastrkat uživatel...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 11:11
- Nahlásit

birma
koupim koupim
ja pozivala byki je to v pc i apka a jde tam delat to samy ale pak to zaclo nejak blbnout a padat tudiz nepouzitelny a moje prace s vkladanim v cudu
kachna
jo spic v lete je holt funici lemra
cernejcaj
jeste me napada phpt ktery se ma orojevovat prvne unavou kokem 7.roku ale co vim vsichni testovani u nas byli negativni toz to by byl spis pech

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 11:12
- Nahlásit

Maya
Počítám s tebou jako s testerem
časem y to mělo fungovat tak, že si člověk bude moct stáhnout slovíčka ostatních uživatelů, když bude chtít, ale to je hudba budoucnosti, protože zatím žádní uživatelé nejsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 11:50
- Nahlásit

maya
o phpt sem nikdy neslysela ani nevimco to je...

kachna
no to chapu jestli ma furt podsadu...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 11:55
- Nahlásit

birma
joo bude tester
to stahovani od ostatnich umelo byki taky ale me to nejak nelakalo ja radsi vlastni
cernej caj
http://assil.sweb.cz/vlcispic-phpt.html

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 11:56
- Nahlásit

birma
a to dela petr ten program? jako pravda ze v cestine snad nic neni to je dira na trhu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 12:03
- Nahlásit

aha tak sem si u tebe precetla clanek a teda krom snizene vykonnosti na vyletech neresim.

xerxova
tak pro me je 15 km vylet hlavne z duvodu, ze kvuli 15.km jedu dve hodiny busem/vlakem, dam 15km a pak 2 -3 hodiny jedu dom. takze pokud to nekdo ma.jako beznou prochazku, tak je to sice super ale ja nemam.kazdej den cas stravit 5hodin cestou kvuli "beznymu" venceni, takze u nas je bezny venceni 3-6 km pac to dam za barakem

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 12:06
- Nahlásit

birma
to ty?
https://pbs.twimg.com/media/DFK40GvWAAEJ_CU.jpg

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání