Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 10:13
- Nahlásit

Maya
tak super, ze mate zmaknuto. ja presunula vylet na zitra, ze ma dneska chcat ale zatim je u nas hezky.

tak supeeeer ze ani nezvracel a ze s postrojem a spojkou spokojena

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 11:08
- Nahlásit

Maya
konecne sem prosla tu krabici... tak mam dilema, zda hledat walkmana, kterej je nekde asi u tchanu (na propojeni s pc) nebo nutne potrebuju presunout vez z kuchyne do loznice sama dobra muzika v krabici

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 16:31
- Nahlásit

tak mi dali podstatně delší výlet (parkoviště na Nové louce bylo plné, v Bedřichově nefungovala automatická závora a nikde nikdo... tak jsme nakonec skončili na parkovišti na Maliníku) Sice jsme ušetřili oproti Nové louce stovku na parkovném, ale těch deset kiláčků navíc...
Chytli nás dvě bouřky (naštěstí jen okrajem), asi čtyři deště... skoro osm hodin v mokrých botkách - nohy mám úplně rozmáčené. Ale krásné nacucané Jizerky (Kristiánov, Holubník, Ptačí Kupy, Černá Nisa) téměř bez lidí si dokážeme užívat vždycky. Najt zvládnul i velmi těžká (řetězová místa obcházel) místa, tlapátka má občas odřená (teď jsem koukala) - ale ani chvilku se netvářil znaveně. Prostě paráda.
Jdu přebrat houby - chudinky mokré v ruksaku se trošku "sdružily"... Skoro samí praváci...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 16:50
- Nahlásit

tak to bylo 27 kiláčků... a to jsem chtěla pod dvacet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 17:30
- Nahlásit

Xerxová
tak to tak mas rada, ne? voda zezhora i zespoda ja nohy mazu necim mastnym do deste, trochu to pomaha na tu kuzi, ze se tak nerozmaci...
krasne ste si to zrejme uzili a meli ste i uspesny lov, tomu se rika asi krasne stravena sobota, co

moje zvire dela mrtvolu, bourka pred chvili odesla, ja mam zmaknuto hromadu pracovnich veci, co sem tu 14dni zanedbavala a castecne rpestehovany obleceni do skrini tak, abychom to meli oba dobre dostupny, jo, je fajn jednou za par mesicu ztravit den doma

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 19:16
- Nahlásit

cernej caj
tak skvělý, že se ti alespoň něco líbí, lepší když to ještě chvíli poslouží než to vyhodit do popelnice
ono taky ale takhle starý kazety už nemusej hrát, že se jako pak netočej, tak snad alespoň něco bude ok
tady taky byla bouřka, dosekala jsem asi 5 minut předtím, takže taky splněno, úklid doma teda ne, ale taky bych potřebovala
Xerxová
vy jste teda nadšenci, procházet se v dešti by mě teda nikdo nedonutil

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 19:18
- Nahlásit

jinak Lokinek se nepoblil ani cestou domů, tak buď ho to přešlo a nebo to bylo tím, že jak byl vzadu sám, čuměl furt dopředu mezi sedačkama, kdyby se poblil, bylo by to asi na ruční brzdě
když s ním jezdil někdo vzadu, tak většinou seděl bokem, takže čuměl z bočního okýnka

nefunguje mi u auta zadní stěrač, to se jako zapíná někde zvlášť? jsem myslela že to jako normálka se stěračema, ale možná to bude rozbitý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 19:20
- Nahlásit

Maya
nojo, uz sem smazila v kuchyni grosaky nebo tak nejak, to sem ani neznala no ale nez to vsechno ozkousim, to taky bude trvat, pac v kuchyni moc neposloucham, ale vyber jako paradni, fakt tak jeste jednou diky moc

mame za sebou uz taky hodinku venku, bahnopes fakt vlezl do kazdy louze a ted chrape na vysavacu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 19:22
- Nahlásit

Maya
tak to je dobre, ze nezvracel. Vetsina aut ma zadni sterac zvlast, ale vic ti neporadim. Ja treba jeste nezvladam zadni zrcatko, tudiz zadni sterac neresim

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 19:23
- Nahlásit

cernej caj
no tak já občas koukám, jestli za mnou někdo jede nebo tak, ale dneska v tom dešti to fakt nešlo, já snad budu muset někde najít návod na to auto nebo co

zajímavý článek
https://magazin.aktualne.cz/foto/fotozapisnik-toma se-vocelky-proc-jsou-ty-120-let-stare-fotky/r~716b 453668a611e7bc2d0025900fea04/?utm_source=www.sezna m.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&redirected=15001 39190

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 19:38
- Nahlásit

Maya
tak to mě stačí ve zpětnejch, tam to vidím taky. Na internetu urcite neco najdes, co mas?

clanek proctu, vypada zajimave... no a odpoved na prvni vec v nem, no proto ze predtim nebyly siroky ohniska a museli byt kilometry daleko a proto to nepadalo. Navic umeni je neco co v podstate nema pravidla... jakoze v matematice je 3+3=6 ale v umeni proste tohle neexistuje a mrkla sem na fotky puly (taky sem tam jako dite byla a bylo to pro me nadherny) a nejaky nepadavy sem taky nasla, takze trochu tendencni uz ta prvni veta, ze...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 19:43
- Nahlásit

Xerxová
To jste si radne vyslapli, Najtoslav musi este ted cukat nozickama, ne?
Skoro samí praváci...
aaaaaaaaaaaaaaaa
Maya
Ja mam zadni sterac jak automatickej (zapnu predni, a kdyz pak couvam, sam se spusti) nebo pres packu. To urcite nekde na netu najdes nebo se optej brachy.
Jo co ockovani, zvladnul Lokis se cti?

Ja sem se smrdolila na zahrade, krom jinyho sem davala na plot prisavnik petiprsty. Nekdy vloni? sem si dala par odnozi zakorenit, zapomnela na ne a ted uz pres ne nebyla videt studna. Strasliva adela, tadleta kytka. Ale ideal anticumici plotova liana, na podzim prekrasna barva a v zime si ptackove nacpavaj zobaky bobulema...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:04
- Nahlásit

Fifi
přísavník měl brácha na pergole a když to pak potřeboval sundat myslel, že to rozkope i z pergolou, to je jak přibetonovaný
už jsem našla nějakej návod, že snad ta páčka na stěrače by měla jít směrem od volantu na zadní stěrač, tak to příště zkusím, taky musím objevit ostřikovače
cernej caj
já si myslím, že taky to bylo v tom, že prostě si s tím ti lidi dali víc práci, protože nemohli nacvakat sto fotek a vybrat z nich jednu
ale třeba ten druhej příklad s tím ostrovem, to už je o kompozici
ale zase myslím, že ty starý fotky dělali profíci kdežto ty z fotobanky dělaj většinou amatéři

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
že to rozkope i z pergolou, to je jak přibetonovaný
Verim. Ale na plot z kari siti je to idealni, stiha se to dobre krotit, tu smik, tam smik. A od jara do pozdniho podzima nemusis na nikoho koukat... Este mi zbylo par adel (edit - pro predstavu, moje "sazenice" mely treba 6m na dylku, to bylo, nez sem to rozmotala), kdyby si nekdo chtel zaneradit zahradu, ozvete se, postu to urcite prezije.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:14
- Nahlásit

jo a Lokin očkování dobrý, žádná siréna jako loni, ani nekníknul, jen si to pak chtěl drbat, ale to už měl zase navlečený kšíry

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:19 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi Night je jediný, kdo se tváří zcela v pohodě... My dva dvounožci chodíme dost ztěžka Ale to se srovná. Snažíme se plánovat výlety do 20 km - pak je to pohoda zcela a nejvýš do 25 km - to taky zvládneme... No a dneska to nevyšlo a těch pár kiláčků navíc (navíc celou dobu zcela v mokru) nějak cítíme Ale byla to parááááda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
tak to je paradni adela, to se vyplati na ni zapomenout obcas, akorat teda tam, kde ma adelovat

Maya
no ten druhej priklad, Možná je to jen chyba fotografa
co kdyz se mu to tak proste libilo vic? proste fotis to dokumentacne - musis presne vystihnout neco konkretniho - nebo si to delas tak, jak se to libi tobe? a v okamziku kdy libi tobe je to silne individualni...

navic v podsatte porovnava praci profesionala, kterej se o tom mohl i nekolik let nekde ucit pravdepodobne s fotkou nekoho, kdo se tim ani nezivi, v tom miste byl na dovolene a fotky umistil na net... navic sem si nasla fotky z druhe strany fotka a rikam si, jestli tam ty sutry davno nejsou a bylo to rozsireny na plaz nebo se vlivem pusobeni more trochu zmenilo a uz to tam proste neni stejny, tak proste stylem vyfotim jablon v lete z v zime a budu soudit, ze v zime nema jabka na strome tak neumi fotit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:24
- Nahlásit

Fifi
6 m bych se bala, ze me to uskrti

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:33
- Nahlásit

cernej caj
6 m bych se bala, ze me to uskrti
Netreba se bat. Sem to smikla napul, aby se mi to lip na plot namotavalo. Proti brectanu je to fakt odolna rostlina, i v tech nasich silenych suchach nevadne, nechcipe a co sem ted presadila, pristi rok udela na plote tak minimalne pet metru do dylky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:36
- Nahlásit

přísavník se mi líbí - ale na barák si nic pustit nechci a jinak to nemám kam dát. Kdybych to dala na plot, chybělo by světlo azalkám a další zeleni... Škoda, je to hezká popínavka

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:40 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Urcite by se mistecko nenaslo? Vis co, ja ti kus adely v tydnu poslu, treba neco vymyslis anebo ji nekomu darujes, ja bych to jinak vyhodila. Na barak bych to taky nedala, ale treba nejakej starej, uz mrtvej strom ci parez tim porostlej vypada moc pekne.
Edit - jo a velkej plus, ani ochcavani od Troldy tomu nevadi, nic narozdil od tuji nerezne. Mam v planu jeste jednu adelu namotat kolem spalku, coby curaci Troldi mistecko a kolem pisek. Dekorativni a elegantni reseni, kterak ho odlakat od keru.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:45
- Nahlásit

A chudak Fajfkovic Adus, ta musi pri tom svym vyslapu ted asi fest skytat. Pardon.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 20:54
- Nahlásit

fifi
tak to je super ze to nerezne, nam chlapecci znicili nejednu tuji...

adus slape tento tyden?

ja mam zitra odpocinkovej vylet bez feri, ta si to doufam uzila dneska paradne kolem naseho, a zitra bude spokojene chrapat snad s muzem

HaZa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 21:06
- Nahlásit

Maya už jsem našla nějakej návod, že snad ta páčka na stěrače by měla jít směrem od volantu na zadní stěrač, tak to příště zkusím, taky musím objevit ostřikovače
jj zadnís těrač je páčka dozadu, ostřikovače ta samá k sobě .... zatím jsem nenarazila na auto které by to mělo jinak (vč.služebních)

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2017 22:23
- Nahlásit

HaZa
dík, vyzkouším to, snad to bude fungovat
cernej caj
jj, ty kameny tam bejt nemusej a pláž se slunečníkama v popředí by vypadala blbě
taky je možný že se holt celkově změnil vkus co se fotek týká tím jak je to dneska snadný, dřív to byla dokumentace daný věci, tak se snažili to nafotit co nejvěrohodněji, dneska s tím množstvím fotek je to víc o daným okamžiku
Fifi
zrovna nedávno jsem koukala na sousedův břečťan zasadil ho před lety k betonovýmu elektrickýmu sloupu co má před barákem, břečťan už je až nahoře a začíná se plazit po drátech tož čekám až vyhodí proud v celý vesnici a jsem zvědavá jak to pak budou sundavat

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2017 08:25
- Nahlásit

cernej caj
Maya
dneska s tím množstvím fotek je to víc o daným okamžiku
nebo o touhu vyfotit to jinak?
HaZa
týjo HaZa, to seš dobrá, já tyhle věci z hlavy nedám. KIA je má otáčecí na volantu a ještě dopředu dozadu. Pokaždý, když mi to synátor rozšteluje, na to musím sama přijít znovu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2017 09:16
- Nahlásit

včerejší mokré Jizerky:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2017 12:22
- Nahlásit

kachna
jj jak sem psala dneska je to i o vkusu a individualnim pohledu... prece kdo urcuje co je hezcu? vlstne jen my sami a pak sou nejaky obecny preference ale i tak nepasujou na vsechno a pr vsechny...

xerxova
ta poslednj je nadherna!

ja su macka a poslednich 8km se svezu busem. ale nejak sem nedomyslela, ze nwchcu byt doma v 7 vecer a taky sem se vytresyala tim, ze sem.si nevzala hole, takze dneksa ani ne 20 zato sem sla s Imickem... jak vlastne nikdy nechodim sama, vzdy mam aspon jednoho psa tak dneska sem mela imaginarniho timicka.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2017 13:35
- Nahlásit

cernej caj
imaginarniho timicka.
Kačenka má duchovního ptáka
Je to pěknej hajzl. Tuhle se za jízdy vydělal Michalovi na hlavu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2017 13:49
- Nahlásit

kachna a co je to za ptáka ?? Myslím vysněný druh ??

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání