Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 12:53
- Nahlásit

maya
tak pulka je hodne rozdil. a du hod asi ja mit zadnej stejne nebudu... takze tohle asi me trapit nemusi

navic to vnimam tak ze az dosplacim hypo tak me taky bude stacit min penez/duchod pac tam nebude tech 10 000 najmu

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 13:05
- Nahlásit

cernejcaj
a taky je dost podstatna vyse ty imaginarni pulky.
pokud nekdo spadne z padesati ba petadvacet tsk je furt vysmatej zato spadnout z patnacti na sedm je uz likvidacni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 13:28
- Nahlásit

maya
jasne, to urcite je taky rozdil. ono pro me taky nema smysl mit praci kdekoli jinde nez v brne...

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 16:56
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Kousek jsem si přečetla, ale jste děsný škrábalky a dočítat vás nestíhám
Hlásím, že stále ještě žiju, i když občas mám pocit, že jen na doraz... holt zdraví v kombinaci s prckem, střelenou Clo, Karamelkou a totálně bláznivou rodinou je na hraně..

Clouinka je úžasná, miláček veliký, ale praštěný. Chvílemi strašně svým chováním připomíná Brutíka, když byl malý a kdo si na něj pamatuje, tak ví, že to bylo občas na hraně nebo i za hranou ( hlavně, mé zlomené kosti by mohly vypovídat..). Clo je i skvělá skokanka, takže se v ní snoubí mnoho z Alušky. Navíc miluje míčky, frisbee atd. Prostě další ma- gooooor

Karamelka začala kulhat a vzhledem k tomu, že je mladý, tak doufám, že brzy zjistíme, co má s packou.. do toho se u ní začíná projevovat bazetí povaha a veliká lenost.
Určitě si dovedete představit, jak skvěle se venčí, když Clo mám buď 20m před sebou nebo táhne na vodítku a Karamelka se pro změnu táhne 10m za mnou popř.jí táhnu na vodítku...

Jinak si myslím, že jste se nikdo nedozvěděl, že včera odešel za duhový most skorovlk Lump od Wami ... bylo mu 12,5 a podle všeho to bylo celkem rychlé.

Tak, to je ode mě v prvním vstupu vše ... ale nebojte, zase se tu brzy objevím ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 17:52
- Nahlásit

brut
tak snad bude tlapka brzo OK, jinak teda venceni mas zrejme zajimavy

clo aspon zmakne hromadu veci, to je taky fajn zw ji mas jak vybehat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 19:18
- Nahlásit

brut držím palce, aby ti zdraví sloužilo co nejlíp, Clo byla aktivistka aktivní (ale tvému zdraví neškodná), aby Karamelu tlapátko neztrápilo, prcek vám všem samou radost dělal... prostě aby bylo fajn

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 19:20
- Nahlásit

brut
máš pěkně veselo, ale zas lepší než nuda
packa doufám nebude nic vážného, to máš baseta nebo co?

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 19:27
- Nahlásit

cernej caj
tak když vlezu do svýho účtu přes ten avg panel, tak mi to pod prodloužit licenci nabízí to IS i na dva roky za 2 290 nebo tak nějak, ale je tam napsáno, že je to jen na 2 pc
tu neomezenou verzi mi to nenabízí ta by se musela koupit nějak mimo a pak teda jak by se mi to dostalo do pc?
teď tam mám AVGAntiVirus

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 19:30
- Nahlásit

tak si říkám, že už je Night přeci jen už výrazně klidnější. Pak se podívám na fotky z procházek po návratu z dovolené (kdy by měl být mrtev) a kromě radiátorové kondice vypadá jako stále stejný pablb...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 19:38
- Nahlásit

Maya
to fakt netusim, tyhle licencni veci dou dost mimo me, ale podle me si to pak navazes pod ten avg ucet. ten zen (ultimate) to ma trochu jinak, nez klasickej AntiVIrus licence co mas ty. to je jeste starej licencni model, se Zenem nemam moc zkusenosti, ale predpokladam, ze to si vlozis v avg uctu pod ten svuj email a pak se v aplikaci zen prihlasis pod tim svym emailem a uz tam bude ta aktivni licence. Na ostatni PC pak muzes poslat pozvanku, jinak se pripojuji tim tvym emailem a heslem. Jde tam oddelit admin ucet (kdy muzou vsichni se zenem spravovat ty ostatni avgcka) nebo jen obyc ucet, kdy nemuzes ty ostatni spravovat.

Xerxová
naaaadherny fotky! a ty hriby sou teda uplne husty a neuveritelny

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 20:04
- Nahlásit

cernej caj
jo ty pozvánky to jsem četla to by nebyl problém
tak kdyžž kliknu zakoupit tak se tam objeví moje adresa a mail, takže to bere ten účet, nabízej to teď za 1200 Kč na rok
tak já to koupím a pak vymyslíme jak to dostat do těch pc
jako debilní systém, že to nenabízí rovnou v tom prodloužení všechno, aby si člověk mohl vybrat, ale ta předpokládám, že to že někdo zakoupí jinou verzi místo jen prodloužení licence je asi častý, takže to nějak jít musí

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 20:05
- Nahlásit

cernej caj
kažodpádně netusím co je zen nebo aplikace zen nebo co toto a doufám, ze minimálně mě se to tam nějak nátáhne samo

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 20:31
- Nahlásit

brut
chjooo, Lumpí fotky byly nezapomenutelné

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 20:33
- Nahlásit

Xerxová
Najt baskervilskýýýý

A strašně se mi líběj hříbky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 20:44
- Nahlásit

Maya
zen je aplikace, pres kterou ovladas ty dalsi zarizeni a pres kterou muzes pridavat dalsi zarizeni. Takze kdyz ty budes mit zen a tvoje mama taky, tak nemusis chodit k ni, abys zkontrolovala zda bezi antivir, ale na svym pc v tom zenu uvidis, ze jeji antivir bezi, kdy byl posledni test udelanej, muzes si vyvolat vysledky a zjistit, jaky tam mela problemy, muzes vzdalene nahodit treba vypnutou ochranu... muzes tak ovladat antivir na jinym pc/mobilu

tzn. budes mit samotnej program antiviru a k tomu malej programek zenu na to ovladani.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 20:46
- Nahlásit

cernej caj
teda venceni mas zrejme zajimavy
já ho nikdy neměla nudný a to ani když jsme měla Denynku nebo hlídala ségry Bastyho . Nějak ty psí magory přitahuju nebo co

clo aspon zmakne hromadu veci, to je taky fajn zw ji mas jak vybehat
Tak Clo zmákne kde co velmi rychle, ale s tím vyběháním to není tak slavné. Díky Karlosce se nikam moc nedostaneme...

Xerxová
držím palce, aby ti zdraví sloužilo co nejlíp, Clo byla aktivistka aktivní (ale tvému zdraví neškodná), aby Karamelu tlapátko neztrápilo, prcek vám všem samou radost dělal... prostě aby bylo fajn
děkuji za přání .. zdraví lepší nebude, ale s tím se počítá. Nicméně Clo se snad za takový tři roky uklidní a s Karamelkou bude muset dcéérenka holt dojít - myslím, že jde o stejný problém, co jím trpí baseti a to je vytočení tlapek ( předních) a tím potíže se "zápěstím" ... jsem zvědavá, co najdou, ale je divný, že holce vadí studená voda, pak kulhá výrazněji. Prcek je úžasný - jsou mu 3 a čtvrt a má elánu za pět, za celý den téměř nezavře papulu a ještě zvládá korigovat všechny okolo sebe včetně psů, kočky a nás

Maya
máš pěkně veselo, ale zas lepší než nuda
co je to nuda?

packa doufám nebude nic vážného, to máš baseta nebo co
Karamelka je voříšek - její matka je kříženec baseta s bíglem, otec štěňat byl neznámý. Nicméně každé štěndo bylo úplně jiné a Karamelka má výrazné rysy z jezevčíka. Jinak postavu a hlavně tlapy má vyloženě basetí. A ti trpí na onemocnění kloubů na předních tlapkách - díky své váze... Proto si myslím, že jde o něco zděděného neb první projevy byly právě ve studené vodě, když byla malá a stále přetrvávají ba se i horší. Jenže já jen hlídám a odmítám se starat ještě o zdravotní stránku Karlosky, když už se starám o vše ostatní...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 20:52
- Nahlásit

brut
myslela sem, ze by se vyradila aspon s talirem a tak?

tak kristyan ti musi delat furu radosti

tak par nedelnich fotek

ferinka spokojene chrape, dneska bylo venku krasne, prijemny teplo, zadny kombajny

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 21:04
- Nahlásit

kachna_
Lumpí fotky byly nezapomenutelné
nejen fotky.... on byl Lump vždycky Pan Pes a to se vším všudy..

Jen jsem si zrovna před pár dny - kdy by býval měl Brutík 12.narozeniny - říkala, že už není téměř nikdo z té staré cz- party. Gary od Mel odešel v červnu a zůstává už jen pár mladších...

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 21:16
- Nahlásit

cernej caj
myslela sem, ze by se vyradila aspon s talirem a tak?
to jooo, to řádí a dělá salta, jak kdyby na tom záviselo, kolikrát jí kdo co hodí

tak kristyan ti musi delat furu radosti
máš naprostou pravdu ... to je jediný rozumný a úžasný rodinný stvoření. Místo ab byl protiva, tak je miláček - vzteká se jiným, se mnou je zlatíčko , což ostatní dost štve

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 21:20
- Nahlásit

brut
tak to je skvely! to teda at mu to vydrzi a je s tebou porad pan uzasnak a uziva si s babickou a babicka s nim

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 22:06
- Nahlásit

brut
Nicméně Clo se snad za takový tři roky uklidní

už není téměř nikdo z té staré cz- party
není , Besinka už je taky babča a zrovna dneska jsem koukala na Májátko, jak zestárlo. Ona má teda před háráním a klofla jí vosa do voka, ale stejně to letí a ubývají strašně rychle

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 22:13
- Nahlásit

brut
Jinak si myslím, že jste se nikdo nedozvěděl, že včera odešel za duhový most skorovlk Lump od Wami ... bylo mu 12,5 a podle všeho to bylo celkem rychlé.

ach jo

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2017 22:45
- Nahlásit

cernej caj
kachna_
zaplaceno na rok 1199,20 Kč IS bez omezení, teď musím počkat až mi přijde mail, že mají platbu a pak se uvidí
jestli to budou vyhozený prachy, že to nerozchodím, tak mě klepne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2017 06:06
- Nahlásit

maya
mela bys to rozchodit nebo jim napises ze je chces vratit ze ti to nejede. pokud to je ale komoatibilni s xp tqk by nemel.byt prblem. blby je, ze to je avast uz a ne avg... jakoze je to hybrid, ne stary avg... takze s tim uz moc zkusenosti nemam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2017 06:18
- Nahlásit

prave sem videla dospelou selmii... a vypada jak prerostla civava... to je fakt desivy jak mrnavy psi potkvam z selmiiho rodu

jinak zajimava vec u feri - driv mela tendence nepustit pokud neco zrala (zuzlokost a tak) a co nemame timickq tk s tim nema.vubec potiz... tak me nenapadlo ze ta jeji zraci zavist muze byt i v tomyo ohledu posilena psem jinym

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2017 06:52
- Nahlásit

čaj asi se dost uklidnila, že má své jisté a moc dobře ví, že ty jí kost ožužlávat nebudeš...

jinak na psu vyšlo Najtí jadranské povídání a do galerie lika opět nacpalo mocmoc fotek. Hlavně psích...

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2017 06:58
- Nahlásit

cernej caj
to je fakt desivy jak mrnavy psi potkvam z selmiiho rodu
čoveče u nás jsou normálně velký. Ale četla jsem, že ta tendence je tím, že jsou hraniční u agility a normálně velká šoltyje má skákat Mka (snad,, natolik tomu nerozumím) s borderou, kde logicky nemá šanci.
Maya
zaplaceno na rok 1199,20 Kč IS bez omezení,
tak mi pak pošli platební údaje. ještě se dnes zeptám mamči a netoj, jestli taky nechce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2017 07:59
- Nahlásit

kachna
jojo, vim, no... taky nastesti porad vidam pekny, ale ta dnwesni byla hrozna...

maya
jj i me.posli do mailu pls

xerxova
supeeer, rada si poctu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2017 08:18
- Nahlásit

cernejcaj
kachna
poslu jestli sei to podari nrjak rozchoditdriv mi jen stacilo zadat novy licencni cislo ted to bude asi skozitejsi
na xp so3 by to melo fungovat tak v pc asi problem nebude spis mezi pc a klavesnici

kachna
nic mi neprislo ohledne ty prace kdyz taj na assil seznam

cernejcaj
jsem tuhle videla selmiji sice normalni velikosti ale tak chlupatou ze to byla koule bez nizicek jako desny ale mozny je ze to byl nejaky kastrat

HaZa
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2017 08:20
- Nahlásit

cernej caj prave sem videla dospelou selmii... a vypada jak prerostla civava..
kde? víš jméno? bohužel se uvolnil chov a tak se do chovu dostávají i ty 32-33 cm ... je to na úvaze majitele zda to bude "šířit" dál

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání