| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 08:52
- Nahlásit
Maya
poslala jsem ti na fb ten příspěvek, na základě kterého jsem reagovala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 08:58
- Nahlásit
haza
videla sem ji v turanech na ivanovickym namesti, chlap vencil coz ti nijak zrejme nepomuze
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 09:18
- Nahlásit
cernej caj v turanech
merlatá? teď si nevzpomenu na jméno, cca roční možná už rok a půl fenka ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 09:37
- Nahlásit
haza
ee, cerna byla, trikolorka ..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 09:47
- Nahlásit
xerxova
pekny, fotky pak zas z pc. jeste musim zmaknoyt od fajky z ttreku ve fronte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 09:52
- Nahlásit
kachna
dik mam to tam pracuje bratranek jako msnazer toz zjistim si podrobnosti ale jeste ored mesicrm mi rikal ze do kanclu neberou tsk asi nrjaka novinka
Xerxova
moc hezky povidani jako vzdycky
ze ja taky nemam takovy basnicky strevo aby h se mohla nekde zviditelnovat nepisu nic ani na fb a to je co rict
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 10:07
- Nahlásit
maya
no skoda ze nedavas novy veci na web, ja cetla clanky o psech aj recenze na knizky a clanky si mela super
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 10:16
- Nahlásit
Maya
do kanclu
já nevím, jestli je to do kanclu. Kvůlivá nutnosti zajištění dětí mám ty požadavky trochu specifický.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 10:18
- Nahlásit
Maya však psát umíš. A třeba o lapinách toho víš ažaž. Kdybys na Zvířetník napsala povídání o "neznámém Seveřanovi" - aneb lapina ... určitě by to bylo fajn. Koneckonců Fajka mi taky kdysi slibovala, že něco trekoidního napíše... Na Zvířetníku je míň a míň zvířecího povídání - a je to škoda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 11:10
- Nahlásit
cernejcaj
no to byly faktografickc clanky ne zadny povidani
recenze na knizky a clanky si teda nevybavuju krome tech par vet co mam na webu u psich knizek
Xerxova
ja umim psat fakta ne beletrii treba takovej nazev by me nikdy nenapadnul a je moc peknej
ty i caj umite psat beletrii proste zajimavy vypraveni ktery se hezky cte to ja neumim kdyz si predstavim co napsat o lapinach tak me nic nenapada krome popisu plemene a faktografickych udaju to je pak nudny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 11:20
- Nahlásit
Xerxová
... určitě by to bylo fajn. Koneckonců Fajka mi taky kdysi slibovala, že něco trekoidního napíše...
Fajka se omlouvá Fajka je neustále v řiti s časem....
ale dávám si svazáckej úkol že napíšu, páč s profesorkou to je za ty dva měsíce na román
a zvířetník by o zvířatech bejt měl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 11:23
- Nahlásit
maya
myslim psi veci asi vetsinou ale fakt zajimavy, spojeny do ycelenejch celku, to ti jde a spici clanky sou super.
knizky myslim ty kratky recenze. bys to mohlapsat na vsechno co ctes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 12:15
- Nahlásit
cernejcaj
no ty spici clanky jsou prave faktograficky neni to vypraveni a myslim ze takovy suchy fakta treba na ten zviretnik nejsou tam jsou vypraveci clanky
recenzovat knihy to teda bych casto nevedela ci napsat
twd jsem nedavno docetla Britske imoerium id Fergussona a co jako o tom napsat? ze je to kniha o britskem imperiu?
i kdyz pravda nejaky kratky zajimavosti by sly ale tam vyvstava zas otazka kam to psat to na blog neni to je spis pro psavce jako ty a esuska a na fb ni to oripada divny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 12:45
- Nahlásit
cernej caj
to teda at mu to vydrzi a je s tebou porad pan uzasnak a uziva si s babickou a babicka s nim
díky... je to moje sluníčko. Člověk se na něj ani nemůže zlobit.. Něco provede, pak se začnu mračit a už se běží omlouvat a honem si vše "žehlit" .. a spolu s Clo to je fakt partička k nezaplacení
kachna_
se nesměj ... doufám, že se časem uklidní a tu asistenční zkoušku složí .. teď by tam tak akorát složila pomocníky, jak s ní neustále šijou čerti
Besinka už je taky babča a zrovna dneska jsem koukala na Májátko, jak zestárlo. Ona má teda před háráním a klofla jí vosa do voka, ale stejně to letí a ubývají strašně rychle
taky mi přijde, že ten jejich vyměřený čas ubíhá ještě rychleji než ten náš...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 12:48
- Nahlásit
Fajka
Fajka se omlouvá Fajka je neustále v řiti s časem....
ale dávám si svazáckej úkol že napíšu, páč s profesorkou to je za ty dva měsíce na román
Jestli to bude jako s voláním a hlášením se, tak to se článku opravdu dočkají tak těsně po nástupu do důchodu - tvého a to ještě možná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 12:55
- Nahlásit
brut
Jestli to bude jako s voláním a hlášením se, tak to se článku opravdu dočkají tak těsně po nástupu do důchodu - tvého a to ještě možná
tak asi ne no to máš pravdu..bo toho důchodu já se nedožiju...
Ale sem na tom podobně jak ty..rozhodně se nenudim..akurát se ted ještě můžu vymlouvat že nemůžu volat bo neslyšíííím
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:12
- Nahlásit
Night nafasoval tříletou vzteklinu do kožuchu. Byl klasicky vzorný - vrtichvosťák přítulný. Poslechnut, prohmatán, oočkován... Jen v čekárně ho chtěl sežrat trpajzličí stříbrný pudlík - tedy ten nás hnal, to byl ječááááák. Raději jsme počkali v předsíňce. Naštěstí on jen čekal s páníkem, až panička zaplatí - takže jsme se vlastně míjeli.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:12
- Nahlásit
fajka kdy jdeš na kontrolu ?? Myslíš, že se to nelepší ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:17
- Nahlásit
maya
tak nemyslim na zviretnik primarne, ale celkove. kdyby po me nekdo xhtelclamwk na zviretnik tak ho taky nenapisu a nevymyslim asi, ja popisuju fakta stroze
fajka
ale aspon na svuj web bys mohla psavat, dlouho sem nekoukala ale mad to vzdy super
xerxova
a nemuze fajka na zviretnik dat i neco starsiho co ma jen u sebe?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
kdy jdeš na kontrolu ?? Myslíš, že se to nelepší
měla jsem jít minulej týden což sem ale krz tu Vídeň a práci nestihla tak jsem byla dneska....
no jako v některejch směrech jo lepší a v některejch ne..stejný...... telefonování je mě furt nepříjemný a zkracuju na minimum co jde... to jak slyším mě už upá stačí, i když je to míň než bylo....
ale to motání hlavy to je prostě hrozný....
jako těžko dochtorce vysvětlovat že po longu sem byla s nervama naprosto v řiti bo mozek nedělal nic jinýho než vyrovnával vyrovnával.... a ten strach že zhučím ze stezky pro kamzíky dolů do údolí to asi moc popisovat rači nebudu...
Mám jít ještě na audio za 3 tejdny a když motolice nebude lepší tam mě pošle na magnetickou ..prej...uvidíme
Neříkám že se s tím nedá žít, nedá se na to zvyknout asi jo..ale je to hrozně nepříjemný a vzhledem k tomu co dělám tak možná pro mě i nebezpečný. těžko říct jak to pořešit.
KOnzultovala jsem to i s jednou třekařkou co je mudr na ušní nosní krční....jako byla skvělá věnovala se mě ve svým volnu na treku dlouho a rozebíraly jsme to...tak uvidíme no..
cernej caj
ale aspon na svuj web bys mohla psavat, dlouho sem nekoukala ale mad to vzdy super
jeh, dík
však jo já tam občas něco přihodím a už zas něco nosim v hlavě takže bude bude... profesorka je velká inšpirace
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:29
- Nahlásit
cernej caj
Xerxová
xerxova
a nemuze fajka na zviretnik dat i neco starsiho co ma jen u sebe?
jo tak to kdyby někdo chtěl tak není problém hned
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:36
- Nahlásit
fajka
akorat ten cas to napsat, co
tak asoon ze v ecem lepsi a su zvedava, jak se budes zlepsovat dal ale pro teve jako aktivniho ccloveka motani naprd
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:37
- Nahlásit
může být i starý textík... klidně s úvodním odstavečkem navozujícím vzpomínku. Koneckonců Ešuska pravidelně v létě popisovala Vánoce a v mrazech ukrutných teprve dovolenou letní... Až v poslední době se časově aktuální
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:38
- Nahlásit
fajka ale takové popisování příhod hezkého modrookého u silnice koupeného štěnítka... to by bylo i poučné
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:43
- Nahlásit
Xerxová
fajka ale takové popisování příhod hezkého modrookého u silnice koupeného štěnítka... to by bylo i poučné
jo to určitě bo neznalec kterej si něco podobného pořídí pro krásnej kožich a modrý voči...by si měl rovnou rezervovat postel "mezi ploty"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:44
- Nahlásit
cernej caj
akorat ten cas to napsat, co
jj
teve jako aktivniho ccloveka motani naprd
spíš jde o to že to může být mě i okolí drobátko nebezpečný no
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:45
- Nahlásit
xerxova
ahlavne dost k chcechtani
a lidi na zviretniku "volaj" po vic cteni nebo tam spis min a min lidi prispivaj?
ja tam chodim hodne malo, obcas ctu, ale spis jenna vase echo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 13:51
- Nahlásit
fajka
tak mas hodne konzultantu tak se to uurco zlepsi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 14:06
- Nahlásit
tak on článek tam vychází až na výjimky (třeba nějaká pozvánka na akci) jeden. Tedy 6 do týdne - víkendový tam zůstane dva dny.
Ale často Lika volá, že se jí zásoba tenčí... prostě autoři ubývají a taky méně píšou. Já taky už rozhodně nenapíšu článek každý měsíc, jak jsem řadu let dodávala...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2017 14:08
- Nahlásit
Fajka
tsk drzim palce at se to zlepsi nejaky motani by bylo blby pro kazdyho nejen aktivku
cernejcaj
tak ja zviretnik ctu uz leta a myslim ze tsm lidi min pisou i min o zviratech o tech tsm byla driv vetsina dneyka jw tam jidlo a jiny veci spoustu v toho uz abi nectu
|