| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 14:04
- Nahlásit
Miluju náš novej byt maximálně 20 minut od něj je rybník. Ten zas miluje Adam. Většina procházek probíhá tak, že dojdem k rybníku, já dřepim hodinu nas břehu a pak jdeme zase domů Dneska se díky blízkosti vody byl schopen ve vší slušnosti seznámit s obrovskym mladym modrym dogákem. To jsem nečekala, že tak krásně ustojí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 14:32
- Nahlásit
birma
sem.zrovna premyslela, ze se te musim.zeptat, jak se bydli. a ty lritom.si to tu iz chvalis aspon stran rybniku
adamek.je sikulka!
jak se bydli?
kachna
me se dnesk vysral red boty hilib a byl dost zivej. priletwl, sedl si prede me, vupustil sverac a odesel.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 18:32
- Nahlásit
tak "jen" 23,5 z puvodne naplanovanych 28 coz neni nakonec tolik zkraceno, aspon su o 2h doma driv a hura tvorit falesny chilli con carne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 18:59
- Nahlásit
já se dneska flákala - dožehlila jsem všechno, upekla kynutý koláč s rybízem, přečetla kus knížky... prostě báječná neděle. Psisko prospalo půl dne venku na pelechu na sluníčku - žádné vedro ani zima - prý ideální počasí na povalování.
V týdnu si chci vzít dva dny dovolené (musím to pomalu odčerpávat, mám jí nějak moc) - a vyrazíme ráno do lesa - to by tam nemusely být víkendové davy. Když rostou houby, je to občas v lese jak na Václaváku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 19:06
- Nahlásit
Xerxová
me to teda prijde vic pracovni nez flakaci dobre, ze psisko bylo s pocasim spokojeny
tak to je skvely s dovcou, to si uzijete pekne v tydnu snad malo lidu i kdyz pres prazdniny asi jich malo neni nikde, ale ve snesitelny forme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 19:19
- Nahlásit
mám ještě pět týdnů (možná o nějaký den víc) a tak musím začít prázdninovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 19:40
- Nahlásit
Xerxová
to je paradicka s tolika dovolenou se ti bude doufam prazdninovat vyborne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 22:00 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
dneska bylo krásně, ani zima ani teplo, škoda že se zase chystaj tropy
dnešní Lokinek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 22:05
- Nahlásit
cernej caj
i když už nejsi v tom avg, nevíš náhodou jak mám teď prodloužit licenci na víc pc najednou, když dřív jsem to prostě prodloužila v každým pc zvlášť a teď tam mají jen jeden dražší program s tím, že jde použít na víc pc? to si nechám vyhodit u sebe licenční klíč a ten pak můžu použít i na prodloužení na jinym pc?
nebo co ten zdarma co tam je teď? mám pocit že by možná i stačil
to se pak musí to placený odinstalovat a nainstalovat to zdarma?
za pár dní mi končí licence a teda jsem z toho kapku zmatená, mi v toma zse udělali bordel a tak to bylo dřív jednoducý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2017 22:58
- Nahlásit
zajímavá mapka, my a Číňani
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 06:13
- Nahlásit
maya
nejsu si jista, to tam mas ZEN? jestli jo, tak se na jednom pc prihlas mailem, kde mas ten klic (budes to asi mit nqvqzany k avg accountu, prioadne si to provaz) a na druhym pc se pak uz jen prohlasis s tim mailem taky. pokud je to gms licence tak muzes kolik pc chces)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 06:19
- Nahlásit
jinak tonplaceny az vyprsi tak se yo casem asi prehodi na yo zdarma samo pripadne kdyz das odinstalivqt, tak by to melo nabidnout i moznost zustat u avg free. pokud nenqbidne, tak cekej az se to samo prefuni na free. pokud mas.furt avg a ne uz avast. tam totalne netusim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 07:59
- Nahlásit
cernej caj
Bydlí se mi fakt dobře (a doufám, že Petr je na tom stejně). Zatím máme hotovou kuchyň a ložnici, v obýváku ještě chybí dost nábytku, ale nechci kupoat, co mám u Honzy a je to jen třeba nějak zorganizovat a převést. Dneska jede Petr pro prkýnka a začneme vyrábět prolejzačky pro kočky. něco v tomhle stylu, jan jednodušší a samo domo
hrozně rychle jsem si tam zvykla, miluju to, že to je zděnej dům a ne panel. Fakt z too má člověk úplně jinej pocit. Kousíček od nás e uytovna, trochu jsem se too bála, ale je to v pohodě, maximálně seděj na lavičkách a pouštěj celkem dobrou hudbu
A je tam krásnej klid, míň psů i cyklistů než u starýho bytu a přitom to máme asi 100 m na metro
Za mě to fakt asi nemohlo doadnout líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 08:13
- Nahlásit
birma
tak to je skvely! je dobre, ze ste ten byt nepustili kdyz vas stalo tolik energie ho najit, mas kyzenou odmenu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 08:40
- Nahlásit
birma
tak to mate super.
orolejzacky ukazes doufam potom
cernejcaj
dik mam nejakej avg ptotection nrbo tak nejak placenej pred dvema rokama
ucet avg myslim nemam ten nebyl driv pitreba ale tak to je to nejmensi
tak si asi musim promyslet jestli ten free a nebo zainvestovat je to cim dal drazsi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 08:47
- Nahlásit
Maya
prolejzačky určitě ukážu dávám na FB každej prd, natož takovej monstr projekt kdyžtak je pak hodím i sem. Ale asi dost potrvá, než to bude podle mých představ (pomalu se začínám bát, že se budem pryč stěhovat dřív, než dáme dohromady všechny vychytávky, který mám v hlavě )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 09:10
- Nahlásit
maya
tak ja bych ti pridala prachy a pridas si me do site, kdybys to kupovala? protection je gms licence se zenem, tudiz vse co mas v siti je na to tvy licno (sit neni omezena domaci siti)
jinak rozdil mezi free a av je online shoeld a aspam a mezi av a is je navic pro is firewall. podle me pokud chces fw (celkem fajn) tak koupit, pokud nechces fw tak neplatit a nechat free pac aspam (do postovniho klienta v pc) vetsina domacich uzivatelu nepouziva ale leze na mail pres web
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 09:35
- Nahlásit
Maya
cernej caj
tak ja bych ti pridala prachy a pridas si me do site,
taky se ráda přidám
cernej caj
hele, dokázala bys mi nějak uspokojivě vysvětlit, proč (jinak velmi schopnej a šikovnej antispam v mozille thunderbind) jednu adresu čas od času přestává označovat jako spam?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 09:53
- Nahlásit
cernejcaj
firewall tusim nemam ani ted toz mozna by mi stacil ten free
zase kdyby nas bylo vic a bylo to za babku tak proc to nekoupit ale pak vyvstavaj zasadni otazky jako msm ja doma vubec nejakou sit? jsou dva pc pripojeny k jednonu modemu sit? a jestli jo jak tam pripojim pc odjinud? no a tak dalsi lama dotazy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 10:10
- Nahlásit
Došli jsme, přežili jsme.... ale ale ale...
Bylo to neuvěřitelně těžký...pro mě osobně....
http://fajka.rajce.idnes.cz/LONG_Stopou_strejdy_Se raka_2017/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 10:33
- Nahlásit
Fajka
obří gratulace! Moc jsme na vás všechny s Petrem mysleli!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 11:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Jako mě z tý Ejminy asi klepne....místo haskouna běhá po zahradě boxer či buldok...jak furt loví hmyz tak jí do čumáku štípla včela... vypadá naprosto příšerně...
jako není den aby to psisko něco nevyvedlo
birma
obří gratulace!
díky...my zas mysleli na Gejzu, jak ho zabijem, utlučem, tisíckrát jsme ho prokleli, já spáchala sebevraždu v každým kopci...cestou po těch šutrech sem měla chuť někoho ukamenovat... a mám slušnej seznam míst a hlavně kopců, kam už snad v životě NEPUDU!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 11:37
- Nahlásit
fajka jsi dobrá. A Jelitko taky. Co jeho tlapátka ?? My v sobotu prošli hodně hatí a klouzaly všechny - Vánoční loučky, dolů z Černé hory na Sedlo Holubníku už taky občas prkno chybí, mezi Holubníkem a Ptačíma Kupama jsou hatě nové (a rosnatky kvetou jako pod starýma). Nejblbší jsou ty nové kolem Černé Nisy - asi jim došel rozpočet a udělali velké mezery mezi prknama. Nám to nevadí - ale pro Nighta je to blbý, zapadaj mu tam "půltlapky".
birma tak co ty Jizerky ?? Vypadly z plánu prázdnin??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 11:56
- Nahlásit
maya
gms licence znamena, ze pc co je na netu KDEKOLIV muze patrit do tve avg site. avg sit muzu byt ja, ty, mama a kachnna. nemusi to byt tva sit doma. proste koho prpojis tvyma udajema je v tvy siti. tzn. je to virtualni sit nezqvisla na tve hardwarove domaci zakladne.
kachna
ty antispamy pouzivaji nejakou databazi vetsinou a ta databaze se muze bud menit, anebo se meni kod na tom webu a trva, nez zareaguji zmenou v databazi, aby se to znov ozbqcovalo, anebo v tu chvili problemovej kod nebezi na tom webu.
fajka
hustaaaa!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 11:58
- Nahlásit
maya
pak muzes ty dalsi pc ovladat (zapinat zastveny veci, poustet scan, lecit na dalku), takze to je takova konkurencni zajimavost prave
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 11:59
- Nahlásit
Xerxová
A Jelitko taky. Co jeho tlapátka
došel dobře, nepajdá ale polštářky opět jak ojeté pneumatiky...byla klika že byla zima mokro a místama kaluže s bahnem. Kdyby to nebylo a bylo třicet stupňů tak by to po tolika kamení bohužel asi neměl šanci dojít... ted bude mít nadlouho zase utrum anebo jen po měkkém aby se to spravilo...
My v sobotu prošli hodně hatí a klouzaly všechny
no hlavně já myslela že mě šlehne, díry prohnilé, klouzavé, proti nám procesí lidí a uhnout nešlo bo napravo hluboký močál nalevo bažina, já hlavu jak po 10 pivech...no řikám, vlastně zázrak že jsme to dali...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 12:04
- Nahlásit
fajka
a.s botickama nechodi? ale ste fakt skveli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 12:07
- Nahlásit
cernej caj
a.s botickama nechodi? ale ste fakt skveli
jo ale hrozně nerad, občas střídám levou pravou ale mám pocit že když si tlapy obalí v bahně, tak mu to dělá líp než v botě....on si polštářky ošlape i v těch botičkách když je toho kamení moc...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 12:14
- Nahlásit
fajka
tak to ma fakt hodne nachylny tlapatka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2017 13:01
- Nahlásit
Xerxová
Vypadly z plánu prázdnin??
z prázdnin asi jo, ale nejpozdějc v září prostě budou
Máme na konec září naplánovaných 10 dní v Polsku (převážně Poloniny), tak v Jizerkách budem trénovat
|