Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2017 21:55
- Nahlásit

cernej caj
tady uz leje asi od 8 a hřmí, ale žádný katastrofy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 06:17
- Nahlásit

u mas celkem bourilo a prselo celou noc, tak sem si proti planu vzala neprokokavy boty, ale nemam do nich nachystany ponozky tak su zvedava jeatli mw nwbudou tlacit.

kalhoty neuschly tak dosusuju na tele

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 06:24
- Nahlásit

tady žádné bouření nebylo. Večer nás všechno minulo, spadlo jen pár kapek, v noci trochu zapršelo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 06:35
- Nahlásit

Večer nás všechno minulo
nás neminulo nic, asi proto,že předěláváme střechu na pergole

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 07:13
- Nahlásit

kachna
sem zapomela.zkontrolovat zda mame ve varande sucho... tatinek mi pred tydnem.spravil diru na strese ale zapomela.sem.udelat kontrolu

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 08:53
- Nahlásit

Maya
prosimtě má Finština pády taky tak pro nás nelogický?
Doteď jsem to nějak pobírala, ale věta "Oni mají malou dceru." Mě dostala do kolen, protože dcera je v prvnim tvaru a "oni" ve druhym... Jak to zvládáš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 09:26
- Nahlásit

fifi
uzij si dovcu zda uz jedes a preju pekny pocasi!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 14:40
- Nahlásit

tak jsme víkend zahájili krátkou lesní procházkou - koupel v potoce, houby, vůbec nikde nikdo (to mě překvapilo) - prostě paráda. No a jdu uklízet... a zadělat na kynutej rybízák

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 16:30
- Nahlásit

Lucinka nastupovala 15. na tábor, jela pod podmínkou, že se za ní stavím. O tom, že a kdy přijedu jsem informovala při předání Lucky v první den tábora.
Když jsem přijela, bylo mi paní vedoucí vytčeno, že má dcera strašně málo oblečení a museli jí ho dokupovat a půjčovat od ostatních.
- Co byste dělali jako vedoucí vy? Mně by přišlo přirozené, napsat rodičům zprávu, ať pošlou dítěti více oblečení. Tábor pořádá rekreační středisko, takže zázemí mají.
Já si, trouba, myslela, že pokud vyberu tábor kousek od nás (je ve Mšeně), budu moct všechny problémy vyřešit během raz dva. Mj měla toho oblečení méně proto, že jsem myslela, že jí ho prostě dneska část vyměním, aby se jí tam neválelo špinavé. 7 triček s kr. rukávem na 14 dní považuju za dostatečné.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 18:50
- Nahlásit

Jo a já tady lituju špic, jak chudinka v těch vedrech trpí a ta kráva se prokopala ze zahrady ven!
Zničila při tom čtyři plaňky. A to je to celé zajištěné kari sítí

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 19:48
- Nahlásit

kachna_
pracovní špic
birma
no konkrétně finština nemá stejně jako ruština sloveso mít a řeší to stejně jako U menjá je co tudíž U nich je dcera což se potom to U nich vyjádří tím pádem a dcera je v základním tvaru
finsky Heillä on tyttär.
cernej caj
kachna_
mám to IS, asi vim jak poslat ty pozvánky OVŠEM!!!
ačkoliv to mám propojený, v účtu na webu platnost na rok, tak v Pc mi to píše platnost 5 dní, což je do konce toho původního předplatného a nevim co s tím nebo jestli to tam naběhne potom, ale normálně už to IS funguje, tak to se mi moc nezdá, pc se i restartoval a nic, tak asi myslím, že zatím nemá cenu vám to posílat a jakože nevím kde zjistit info protože podpora vede na nějaký anglický forum a v nápovědě jsem nic nenašla, tam je jen že se to má přihlásit k účtu a tím je hotovo

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 21:05
- Nahlásit

Maya
kočičí zeď už prakticky hotová (chybí jedna látková polštářová houpačka):

konkrétně finština nemá stejně jako ruština sloveso mít a řeší to stejně jako U menjá je co tudíž U nich je dcera což se potom to U nich vyjádří tím pádem a dcera je v základním tvaru
tak to bude asi podobný, sloveso mít jsem ještě v estonštině nepotkala
finsky Heillä on tyttär.
fakt si je to podobný estonsky "Nad on tüttar"

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 21:34 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

birma
ty jo, to je paráda, to se budou kočičáci mít
no finština a estonština je prej jak čeština a slovenština, si rozuměj, tak můžem jednou pokecat
bo jak praví ten slavný vtip, Estonci jsou Finové, co se báli jít přes moře, když se jim do vlasti v Rusku nastěhovali Slovani a jim se zdálo, že je tam už přelidněno, tak se stěhovali jinam

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 21:37
- Nahlásit

birma
tu šikmou poličku bych jim potáhla sisalem nebo něčím neklouzavým a pod tu nejnižší malou bych dala škrabací sloup, by tam nevadil
na tý tabuli máte sepsaný další práce?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 21:38
- Nahlásit

birma
teda jako sorry za nevyžádaný rady, jen mě to tak napadlo, i naše venkovní kočky používaj doma škrabací sloupek

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 21:46
- Nahlásit

Maya
tu šikmou poličku bych jim potáhla sisalem nebo něčím neklouzavým
nebo pod ní dát pytel a mohli by do toho chytat plašší "kusy"
to máme taky
finština a estonština je prej jak čeština a slovenština, si rozuměj, tak můžem jednou pokecat

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 21:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

birma
strom je krásnej , co jim tam dát ještě akvárko s rybkou, aby měli na co koukat?
(teď jak to čtu, zní to ironicky, ale ironie to být nemá)

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 22:01
- Nahlásit

kachna_
nevím jak jiný kočky, ale minimálně jeden náš kocour by to akvárko vylovil

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 22:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
nevím jak jiný kočky
já kočku nikdy neměla, ale i roborybu? Myslela jsem, že by je to bavilo pozorovat.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 22:12
- Nahlásit

Maya
bo jak praví ten slavný vtip
slavný vtip jsem neznala, díky za něj
tu šikmou poličku bych jim potáhla sisalem nebo něčím neklouzavým a pod tu nejnižší malou bych dala škrabací sloup, by tam nevadil
dám na to nějakej zbytek koberce, jen ho musím sehnat a škrabadlo bude, jen co ho dodělám, dneska došel chemopren, tak si chvilku počkaj
ta je dlouho neaktualizovaná, většina je hotova/koupena, pár věcí ještě zbývá

kachna_
co jim tam dát ještě akvárko s rybkou, aby měli na co koukat?
akvárko bude napřed malý s krevetkama v ložnici a časem chci aspoň 400 l do obýváku s jedním nebo dvěma hejny neonek, líbí se mi spíš krajinný akvárka s malýma rybkama, než velký ryby.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 22:14
- Nahlásit

Maya
minimálně jeden náš kocour by to akvárko vylovil
akvárko má kryt
asi 3x se povedlo jednomu mýmu kocourovi do něj žuchnout, když jsem ho čistila (normálně spával na krytu, protože ten hřeje a jaksi si nevšiml, že tam žádný kryt není byl v takovym šoku, že stihnul vyskočit dřív, než si srst uvědomila, že má být mokrá a na rybolov si přitom ani nevzpomněl

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 22:24
- Nahlásit

cernej caj
tak undeti neni v principu banqlitq nic, myslela sem to spis tak, ze to jsou nemoci kde clovek az tqk potize v principu neceka, protoze vetsinou deti si do dospelosti problemy neodnesou a plze to zdani klame
na jednu stranu máš pravdu ...na druhou to tak bohužel nefunguje..

Fajka
ale já nechcu dyž du do lesa nebo na trek tak chcu mít klid a né bejt furt v dosahu
tak to jsi nebyla dostupná nikdy .. a to občas ani doma

jj i jsem se dozvěděla, že zvládnuli v pohodě rovnováhu za světla tak se třeba setmí a sem zase na začátku a tělo se to musí všechno učit ...za mlhy za deště...
jo, přesně tak jsem to myslela...

tak to nesnášíme oba už dlouhý roky takže okno se zavírá okamžitě s rozjezdem..
to máte kliku .. oba.. u nás se buď větrá nebo jede klima.. což je pro mojí maličkost průser - obééé , blééé

přesně..prej to musím rozchodit a vochodit
pomalu a s klidem, jinak se to zhoupne k horšímu ...

no tady sežralo celý přední sedačka až na kovovou konstrukci a celej bok auta...až tak že se otevřeli dveře a došel si za paničkou do hospody...
No nazdar!! Já mám na Clo klec, protože vším jinak projde a začne se cpát ven

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2017 22:34
- Nahlásit

birma
no nevím jak dneska dělaj akvárka ale kdysi u našeho nebyl kryt přes celý, tudíž packou by lovit šlo
někdo mi říkal že pouští kočce s úspěchem akvárko na tabletu
chudák kocour, taková zrada
mě by se líbílo spíš terárko s gekončíky, ale už jsem nějak líná se o to starat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2017 13:14
- Nahlásit

birma hezký. Fakt hezký. Kočičáci to jistě ocení. Jen aby nahoru nechtěl i Adam

ufff - asi dvě hodiny jsem ničila tašku hub. Hotovo. Ale začíná to být dost červivé, asi tak čtvrtina skončila na kompostu. Psisko dneska chytlo několik tryskošílení (pochopitelně že nejvíc řádil v bažině, mech měl i mezi ušima), takže teď dělá mrtvého psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2017 16:06
- Nahlásit

birma
kocky boziiii

maya
hm jeatli to neni nejaky prodejnj cislo a na webu pod uctwm.nemas novy na ten rok?

kachma
husty, zavolala bych kdyz mas prijet at dodas vic vecj

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2017 19:40
- Nahlásit

dnešní houbaření... a praštěný mamut...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2017 22:20
- Nahlásit

Xerxová
ty jo to je hub, u nás ani prašivka
cernej caj
hm jeatli to neni nejaky prodejnj cislo a na webu pod uctwm.nemas novy na ten rok?
no právě mi to píše, že je to bez licenčního čísla a že k aktivaci to stačí přihlásit k tomu účtu
počkám až vyprší ty dny, ještě 4 a uvidím co to udělá, jestli se to fakt vypne, tak nevim co budu dělat, jsem koukala, že snad se nedá ani nikam zavolat

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2017 05:44
- Nahlásit

cernej caj
zavolala bych
dík, já už si občas přijdu jako naprostý blbeček.

Máme hotovou střechu na "pergole".

Xerxová
to je houbová úrodička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2017 11:11
- Nahlásit

kachna
paradaaa!

Xerxova
meuveritelng s twmq houbama!

maya
napsalas ten ucet co se prihlasujes na web do toho programu v pc? musis se tim uctem rihlasit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2017 18:43
- Nahlásit

fotky z vikendu

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání