Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 10:03
- Nahlásit

Tadyk jedna zajímavost pro všecky "šlapky"...

http://g.cz/canon-muzou-vam-zakazat-prespat-pod-si rakem/
http://g.cz/kde-si-venku-smite-rozdelat-ohen/

birma
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 10:17
- Nahlásit

Fajka
Tadyk jedna zajímavost pro všecky "šlapky"...
ten první článek znám. Druhý ne, ale oheň stejně neděláme. Maximum je vařič a to ještě na delších trecích...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 10:33
- Nahlásit

xerxova
bud vaznejsi tema
http://mawenzi.cz/operace-pretrzenych-vazu-u-feri- metodou-tta/

nebo spic na DT aktualizovany o zkusenost s dojitym longem
http://mawenzi.cz/vlci-spic-a-dogtrek/

jinak fotovylet jakoze psi vylet moc neumim, umim jen klasickej vylet, ale napadlo me zkusit napsat z pohledu psa ten vylet, to bych se na to mohl behem tydne podivat.

fajka
dik.proctu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 11:34
- Nahlásit

holky - klidně pošlete všechno - však Lika to rozhodí do delšího úseku - dohodne se s vámi na podrobnostech. Dík...

Já mám do pátku dovolenou - aby tu babča nebyla na všehcny přípravy sama - ale teď jsem pro změnu dopoledne trávila u našich - děda kupodivu snáší líp vedro než fakt, že nesmí ven (jeho paní doktorka mu vzkázala, že jestli vystrčí nos z chladného baráku, tak doporučí mojí ségře přivázat ho řetězem k radiátoru )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 12:09
- Nahlásit

tak ono asi to vedo.i ze neco nemuzed je horsi...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 12:21
- Nahlásit

Najt nadšen - obědval půlku grilovaného kuřátka Neb včera volali z transfuzky, že nemají Pepovu skupinu a tak šel ráno páník darovat půllitřík... A protože grilované kuře nerad (v pravěku prázdniny co prázdniny prodával na LVT grilovaná kuřata po metrácích), tak se psík velmi rád obětoval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 12:29
- Nahlásit

tk kdyz chudal vcera osteouhal tak dneska mel nahradu

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 13:50
- Nahlásit

nemůžu se nesmát. Michal dostal nové kolo, kupovalo se velmi proto, že staré, co měl za láhev balantinky při brždění strašně vrzalo.
KOlo je krásné, nové, stříbrné, úžasné, ale - při brždění vrže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 14:15
- Nahlásit

to se ojezdi

muz taky ctel fenu ze nezveda nohu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 15:22
- Nahlásit

kachna polej kolo kýblem vody - mokré vrzat nebude

Lice jsem teď slíbila, že nějaké články dostane. Tak prosím, snažte se ať je Zvířetník zase o trošku víc Zvířetníkem.
Stálo by i za zvážení představení plemen od majitelů - tak si myslím, že bychom akitu, australáka, dogu, erdela, lapinu, ovčáka, rotvíka, špice (z několika pohledů a velikostí) ... mohly postupně zvládnout. A třeba by se přidaly i jiné... třeba šelmie či "lišky" (nikdy nevím, jak se píšou), samojed... však to tady čtou

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 15:49
- Nahlásit

Xerxová
Stálo by i za zvážení představení plemen od majitelů - tak si myslím, že bychom akitu, australáka

takto by bylo v našem případě velice rychlé a nezáživné...
akita, australan, husky
Pako číslo 1, pako číslo 2, pako číslo 3......

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 17:09
- Nahlásit

Fajka no však si taky nevybíráš zrovna snadná plemena. Zlatá německá doga Až na tu velikost (a s tím související problémy s výživou, růstem a krátkověkostí) jsou to broučci...

A chválím Čajdu už mi Lika hlásila, že se ozvala. Dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 17:22
- Nahlásit

xerxova
jojo a dokonce sem uz udelala psi clanek k fotkam.z posledniho feri vandru...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 19:42
- Nahlásit

kujam Xerxova nas zaukovala a caj je nejrychlejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 20:12
- Nahlásit

lapinka letní verze, jen na krku si nechal trochu podsadu, asi ochrana proti medvědům a vlkům

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 22:32
- Nahlásit

lapinkq krasna.

caj namlatil desnou kravovinu ale caj to psi proste neumi, caj umi je holej popis a to jako fakt na psi povidani neni...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2017 22:51
- Nahlásit

cernej caj
mě nejak nejde ani souvislej holej popis, asi tím vedrem
já nevim, klidně bych mohla poskytnout ty články ze spicove.cz ale ty jsou asi pro širokou veřejnost nezajímavý a navíc k tomu nemám fotky, když to nejsou moje fotky a bylo dovolení uveřejnit je tam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 06:39
- Nahlásit

maya
no s fotkama to je taky potiz, no... ja vcera do noci delala ten psi des, dneska poslu ty dva hotovy clanky. jako popsat vylet je fakt neco iinyo nez popsat prochazku se psem proste des na hrad co je hezkej je jinej druh infa nez se pes cuchal u cesty...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 06:55
- Nahlásit

fajka
tak s tim ohmem yo je dobre napsany ale kdo to tak nwma by v lesw ani nemel co delat...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 12:33
- Nahlásit

cernejcaj
jo jak pes cucha u cesty se musi napsat vtipne jak to umi esusova treba ja to teda neumim vubec
ja vcera sesmolila neco o lapinach ale zda se mi to nezazivny pro nekoho koho tohle psi nezsjimaj
balik odeslan
nastvali me na poste ze mi nedali prachy ze sporitelny na ridicak a obcanku budu mit az buhvi kdy a potrebuju prachy

v plotu maji do dneska 50% slevu na pachovy prace nosework a nejaky dve knihy o hrach se psem uz je mam objednany

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 12:47
- Nahlásit

Maya
pachovy prace nosework
bacha, to je knížka prej spíš o hrácha pro nosework může být matouccí (nečetla jsem, jen info od trenérů NW)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 14:18
- Nahlásit

maya
to je dobry mit doma nejakou rezervu.

pristri stredu vyjde ferinkovandr

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 14:30
- Nahlásit

birma
tak me je to jedno ja se nechystam na zadny zkousky chci jen zabavit psa
cernejcaj
ja mam doma rezervu ale bohuzel tech vydaju je tef tolik ze to ani zdaleka nestaci a se obavam ze bude i po vetsine uspor
kdo by to cekal ze jedno umrti cloveka ozebraci

leje a fici a je furt vedro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 14:59
- Nahlásit

maya
no je to dost... my treba nemeli ani hrob takze 100 padlo jen na to, nastesti vsichni neco dali...

je fakt ze takhle je to blby kor kdyz ti bez OP nevydaj penize

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 15:06
- Nahlásit

Maya
me je to jedno ja se nechystam na zadny zkousky chci jen zabavit psa
aby tě to nemrzelo, kdybys třeba za pár let změnila názor

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 15:33
- Nahlásit

birma
to ja urcite nazor nezmenim se znam
cernejcaj
no my hrob mame ale museli jsme ho nechat trochu upravit cena 40 tisic + pohreb a ani nechci videt kolik budem platit notari vcera tu byl odhadce na barak a pozemky a ty ceny co hazel masakr
a jsme na to jen 3
a jeste musime koupit uhli nechci v zime mrznout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 16:42
- Nahlásit

tak uz je u nas cernocerna obloha na casti obzoru a dusno teda furt hrozny...

Maya
tak pohreb taky nebyl malo, ale blby ze bez hrobu sme nemohli pohrbit do zeme, takze chca nechca jen v kostele, pak hostina a rakev si odvezli rovnou do spalovny...

jinak mam pocit, ze notar si veme nejaky procento, ale nakonec to nejak zavratne moc nebylo... ale tak samozrejme to neni uplne jednoduchy a krom tech starosti, co clovek ma je blby, ze musi resit jeste navrch finance, na coz ma naladu ze vseho nejmin....

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 17:01
- Nahlásit

cernej caj
notar si veme nejaky procento
mně to teda za těch pár minut práce přišlo docela nemravný .
Vzpomínám si, že jsem platila 16 tis něco a náhrady hotových nákladů, nebo jak to bylo činily necelé 300 Kč (byly jsme s tchyní dohodnuté, měli jsme všechny podklady...) a dvě cca půlhodinové schůzky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 17:22
- Nahlásit

kachna_
tak ja myslim, ze u nas to tolik nebylo... ale presne nevim, no... ale zas vim, ze notar mel vse zjisteny, zbytek hypoteky, majetky, vsechno, jen stacilo odsouhlasit z nasi stany ze to sedi a pak s nim sepsat co kdo dostane a podskrabnout to...

ono to myslim i nejak bylo tak, ze to co se dedilo odpovidalo vysi dluhu na hypoteku, co se prevzal, takze vlastne realna hodnota dedictvi byla defacto minimalni nebo skoro nulova...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 17:44
- Nahlásit

cernejcaj
no mi u notare budem platit nejmin 20 tisic podklady jsme si museli dodat sami takze par stovek zs vypis z katastru taky bylo a tak
podle toho odhadce barak nepujde pod 2 miliony i kdyz je to zaplavovy pasmo a starej barak s uhlim kolik zapocita za pozemky netusim
kazdopadne nevim jak to lidi delaj kdyz na to nemaj se asi zadluzej? protoze jediny prachy ktery msma dostane mimo dedictvi jsou z tatova penzijka a bsnka je vyplati az za 3 mesice, na prispevek na osetrovani se ze socialky jeste neozvali a to bylo zadano uz nrkdy v ddubnu a jediny co uz ma navic je vdovsjy duchod ktery cini neco pres 2 tisice z toho by to fakt nezaplatila

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání