Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:29
- Nahlásit

kachna
tak to by asi taky slo, zalezi asi jak to boli..

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:49
- Nahlásit

cernej caj
novou prqci hledas nebo to nechavas na konec roku krz ty podminky, co ti dali?
Začnu hledat na začátku srpna a doufám, že do půlky října najdu. Rozhodně to nechci nechat do konce roku.
Pořád mě to dost mrzí, protože mě to tu baví. Moc nechápu, že mě šéf pořád představuje i zahraničním kolegům jako koordinátora dlouhodobých projektů. A docela by mě zajímalo, komu to předá, protože tu práci bude muset rozdělit mezi plně vytížený lidi...

Maya
ty se maaaas to se jeste neco doucis videlas tu ucebnici gramatijyco jsem ti odkazovala nekde zpatky?
neviděla to jsem musela přehlídnout. Jak budu mít chíli, pohledám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:59
- Nahlásit

birma
yak zas pokud se s nima setkavas dava smysl te predstavit a ne ignorovat a ze nemas prodlouzwnou smlouvu s tim moc nenadela...

musim rict ze aro hrasek ve slanym nalevu je pekne hnusnej

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 12:01
- Nahlásit

cernej caj
pokud se s nima setkavas dava smysl te predstavit
no právě že ani moc nesetkávám, rozhodně to neni nutný ani nezbytný...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 12:21
- Nahlásit

birma já bych se šéfa na to zeptala. S úsměvem - proč tě představuje jako koordinátora dlouhodobých projektů... když s tebou nepočítá. Spíš ve smyslu ať to partnerům nekomplikuje... Líná huba...

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 12:49
- Nahlásit

Xerxová
mně se s nim do debat na tole téma nechce. Spíš si počkám, co řekne kolegyni, až se ho bude ptát, komu připadne to, co dělám teď já, protože ona má svýho dost a dost...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 14:38
- Nahlásit

birma
tak yo mas jeate chvili cas a pak drzim palce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 15:18
- Nahlásit

birma pokud se ti práce líbí, tak se překousni... Třeba šéfa donutíš o tobě začít znovu přemýšlet - možná mu některé souvislosti vůbec nedochází... Jen tak ho lehce pošťouchnout způsobem : "pane vedoucí, prosím, neříkejte partnerům že jsem pro dlouhodobou spolupráci... vždyť jsem ve výpovědi... a mohlo by to pro ně být zavádějící a nepřehledné... " Vždyť to tak cítíš - tak mu to řekni.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 16:23
- Nahlásit

Xerxová
"pane vedoucí, prosím, neříkejte partnerům že jsem pro dlouhodobou spolupráci... vždyť jsem ve výpovědi... a mohlo by to pro ně být zavádějící a nepřehledné... "
jenže to může znít i tak, že odejít chce (mně to tak zní)

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 17:39
- Nahlásit

Xerxová
"pane vedoucí, prosím, neříkejte partnerům že jsem pro dlouhodobou spolupráci... vždyť jsem ve výpovědi... a mohlo by to pro ně být zavádějící a nepřehledné... " Vždyť to tak cítíš - tak mu to řekni.
Když moje podání by vyznělo spíš nějak jako "Hele, Pepo, neni divný mě představovat Němcům jako koordinátora pro to a to, když jsi mi dal výpověď a za dva měsíce tu už nemusím být?"

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 17:42
- Nahlásit

Xerxová
Třeba šéfa donutíš o tobě začít znovu přemýšlet - možná mu některé souvislosti vůbec nedochází...
byla bych radši, kdyby to vzešlo odjinud. Třeba teď mě chválil šéfovi kolega (neví, že mám výpověď). Super by bylo, kdyby třeba něco řekl jednatel, jenže ten to nechá na něm, nebo se ozvala ta moje kolegyně/nadřízená aspoň s připomínkou, že ona to co dělám, až odejdu, dělat nechce a ani na to nemá čas...

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 18:02
- Nahlásit

birma
no hezký to od šéfa rozhodně není (takhle to celý postavit a udržovat tě v naději kterou může jednim slovem zrušit)

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 18:32
- Nahlásit

kachna_
(takhle to celý postavit a udržovat tě v naději kterou může jednim slovem zrušit
tak já si žádnou naději nepěstuju. Podle mě on nad tim vůbec nepřemejšlí, pro něj je to prostě jasná dojednaná věc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 18:42
- Nahlásit

si myslim ze vypoved a neprodlouzeni smlouvy je trochu rozdil, ale v principu si nejsu jista, zda proste by cokoli co birma rekne neco zmenilo, kdyz je sef rozhodnutej a aspon nebude vypadat jak fnukna, vzhledem k tomu, jak solidne se k ni zachoval vzhledem k tomu, ze vpodstate neprosla zkusebkou. Druha vec je, ze je celkem skoda, pokud na tu praci jiny lidi nemaj cas, ze se za ni treba nezkusi sefka nebo kolegove postavit, ze by ji potrebovali, pokud birme ta prace jde a bavi ji, tak neni vubec rozumny, ze vlastne jedinou defacto rozhodovaci pravomoc ma nekdo na zaklade toho jak se vyspi... jasne, ono to tak funguje dost vsude, ale kdyby ta sefka co na to nema cas treba vysvetlila sefovi, ze birmu fakt potrebuje, mohlo by to byt jinak... otazka je, zda to taky vsichni neberou proste jako fakt, protoze ho uz znaji...

birma
si taky myslim, ze to rika mozna proto, ze v tuto chvili to je fakt a tu praci delas, tak to proste zmini a hotovo...

z veselejsiho soudku, moje nectenejsi stranka o vylete uz ma 100 ctenaru!

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 18:58
- Nahlásit

cernej caj
si taky myslim, ze to rika mozna proto, ze v tuto chvili to je fakt a tu praci delas, tak to proste zmini a hotovo...
to jo, jenže pak jsem taky u jednání, abych byla v obraze. Jako mě to baví, pocvičim si jazyk a tak, ale zajímalo by mě, proč bych jako měla být v obraze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 19:00
- Nahlásit

birma
tak asi kdyz uz ti dava vyplatu ale jako jasne, v jistym ohledu to nedava smysl moc, hlavne pokud to "byt v obraze" nepotrebujes aktualne pro praci a pak az to aktualni bude uz to nebude kdo delat...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 19:14
- Nahlásit

cernej caj
gratuluju ke čtenářům
birma
hele u nás lidi ve výpovědi taky musej makat na plný koule až do posledního dne, pravda dávaj výpověď sami, ale ono ve výsledku je to tak nějak jedno, kdo to bude dělat po nich nikdo neřeší a až když ten člověk odejde, tak ti nahoře najednou zjistí, že něco dělal a že by asi bylo záhodno někoho na tu práci mít, to je holt ten moderní systém řízení firmy, protože co tak slyším, je to skoro všude

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 19:16
- Nahlásit

birma
hele třeba kolega, kterej za 2 měsíce odcháhí do důchodu, musel absolvovat dvoutejdenní školení, protože prostě teď je v práci a školení je v plánu a to že mu je k prdu je každýmu jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 19:52
- Nahlásit

Maya
treba aby nerekli ze ho diskriminujou

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 20:26
- Nahlásit

cernej caj
on tam nechtěl jít, bránil se zuby nehty, ale musel
ale na teambuilding na Sardinii jen pro zvané ho nepozvali a podle toho co jsme slyšeli byl i rád a my taky že nás nepozvali, jen šéfa

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2017 20:41
- Nahlásit

cha prej souhlas uživatelů
https://www.lupa.cz/aktuality/roboticke-vysavace-u mi-mapovat-byty-brzy-by-tato-data-mohla-byt-na-pro dej/
v Bn chtějí dělat smart parking, kdo nebude mít mobil s apkou a placením přes mobil, nezaparkuje, jakože mě celkově tohle dost s...e

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 06:19
- Nahlásit

maya
tak tibje hodne naprd, jako beru ze je to uzitecny a rychly ale uz vidim ty 60+ lidi ktery cato nemaj ani chytrej mobil a pokud jo tak telfonujou a fotej...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 08:00
- Nahlásit

Maya
u nás lidi ve výpovědi taky musej makat na plný koule až do posledního dne, pravda dávaj výpověď sami, ale ono ve výsledku je to tak nějak jedno, kdo to bude dělat po nich nikdo neřeší a až když ten člověk odejde, tak ti nahoře najednou zjistí, že něco dělal
No to se práě neděje. Většinu času nemám co, další práci už nedostávám. A že něco dělám ví, neb to jsou často věci, co dělám přímo pro něj.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 09:23
- Nahlásit

o vikendu ma byt hezky

dame si s ferinkou a vero zdrqvotni pidi vandr

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 09:46
- Nahlásit

čajda tak si to užijte - má být hezky. My v sobotu půjdeme do lesa na delší procházku - a v neděli slavíme Mrňavky páté narozky...
JInak v lese je hodně vody - po lijavcích posledních dnů tečou otoky naplno a voda stojí i v příkopech vedle cest. Najt nadšen - neb on je kachna brodivá...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 10:08
- Nahlásit

xerxova
tak to uz skoro neni ani mrnavka

tak super, ze nejen lesy ale i najtik je s pokojenej

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 10:10
- Nahlásit

cernej caj
dame si s ferinkou a vero zdrqvotni pidi vandr
moc si to užijte

Adámek bude prvně na hlídání mimo domov. Mám z toho obavy - ať už aby ho kamarád nepodcenil a nebyl průser, tak z toho, jak to Áda ponese. Jsem fakt hyperprotektivní. Ale rodiná oslava s asi 40 lidma a hromadou malejch dětí, kde majitel penzionu má ještě vlastní velký psy, neni úplně něco, kam bych ho chtěla brát. To mu bude u kamaráda a jeho fenečky líp.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 10:23
- Nahlásit

birma
to urcite zVladnou a vy si moooc uzijte oslavu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 12:15
- Nahlásit

čaj ona bude asi Mrňavka vždycky - však taky trikot do Sokola, co si ho přeje k narozeninám jsem velikostně koupila na čtyři roky... Prostě je maličká (ale šikovná a od malička narozená jako ředitelka...)

Birma nedivím se, že jsi nesvá - ale Adam to určitě zvládne a ty se nebudeš nervovat, jestli ho zvládneš nespustit z očí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2017 12:55
- Nahlásit

xerxova
tak to taky nemusi byt n skodu kdyz nebude mot metr 80

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání