Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 18:30
- Nahlásit

Asi umřu. Je tu jako v prádelně. Těch pár dní vedra mě totálně vysálo, takže dneska se motám jako opilá. Zítra mám zubaře, zvažuju, že se na ty dvě hodiny, co bych šla před ním do práce, omluvím, protože tohle fakt nejde.
A jdu upravovat životopis a začínám rozesílat. Děj se vůle boží.
Řekla bych, že náš pan jednatel neni úplně nadšenej, že odcházim, ale co už. Zkusim najít něco ještě lepšího

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 18:34
- Nahlásit

Maya
no tak to je samozrejme dost problem, kdyz nemas z ceho to zaplatit... znami zdedili byt a taky meli problem, ze museli sehnat bud hromadu penez na to, aby neprisli o peknej byt v centru za nekolik melounu jen proto, ze si bezne neschovavaj sto tacu na dedickou dan... je vetsinou asi nejlepsi jeste prepsat kdyz to jde, pak sou s tim akorat problemy....

tatinek by to taky nedal, kdyby na to mel byt sam...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 18:36
- Nahlásit

birma
tak drzim palce, at zas narazis na neco, co bude stat za to

ty vedra sou fakt sileny, ja zrusila komplet vsechny aktivity a jen lezim doma u PC v prijemnych 26stupnich... ale venku na slunku staci 3 minuty stat a clovek je uvarenej a totalne propocenej

birma
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 18:40
- Nahlásit

cernej caj
tady dneska neni ani tak hic, jako dusno. Přijdu si jako v zoo v pavilonu prales. Takovou vzdušnou vlhkost nedávám, mám pocit, že se udusim. Dokonce ani Adam venku nechtěl moc cvičit a to poslední dny se dožadoval práce i v tom vedru.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 18:47
- Nahlásit

tak ctu na fb ze skandinavci davaj na prochazku psum kolem krku bandaze pro sportovce s insect shield a nrmusej pak resit komary klistata ani jiny brebery

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 19:22
- Nahlásit

Maya
jakoze neco ala obojek proti hmyzu ale bandaz?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 20:04
- Nahlásit

cernej caj
jsou to asi bandaze mebp satly mebp co,co prodavaj ve sportu pro lidi a je to asi napuštěný tím insektid shield
Norka co sleduju to koupila pro lapinu a prej pak hodí foto jak je to na psovi
slyším o tom prvně, ale tak jestli to funguje tam na severu na komáry, tak to musí fungovat na všechno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 20:53
- Nahlásit

Maya
aha to vubec neznam teda... ale zajimavy.

je tam nechutnej hic venku, bleeee

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 21:28
- Nahlásit

tady odpoledne trošku sprchlo - a teď je už těsně pod dvacet stupňů. Takže to jde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 21:34
- Nahlásit

ja chci takyyy! tady ani kapka, dusno, vedro... jakoze asi jak vcera... ale divala sem se na radar, snad sla fronta ores celkou cast cr... jen u nas niv...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2017 21:49
- Nahlásit

a hele co jsem našla
https://mab.cz/index.php?id_product=503&controller =product

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 05:51
- Nahlásit

zajimavy, vyzkousis?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 06:18
- Nahlásit

větrám celý barák, dokud je pod dvacet... Dnes je pohřeb, jdu směr kuchyň, neb sice se sjede jen rodina, ale i tak to bude dost lidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 06:38
- Nahlásit

xerxova
preju dost sil vsechno zvladnout....

ja nechala na noc otevreny do dvora ale rozpalenej dvur je hroznej, z ulice z poli jde lepsi vzduch. presto pres noc klesla teplota o 0,3 stupne jen na 25,9...

birma
adamek je hustej, feri jen lezi, po 20.min venku ma dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 07:02
- Nahlásit

jak to vlastne na zviretniku funguje s clankama? jak se nedaj filtrovat, vidam 1x tydne tak abych zas neblokovala pravidelny psavxe

birma
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 08:15
- Nahlásit

Tak jsem si nakonec vzala dneska sickday. I zubaře jsem odvolala. Hlava se mi motá i když ležim, natož když se pokoušim o pohyb. Tohle počasí fakt nezvládám (A to je tu dneska výrazně líp než bylo včera)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 08:33
- Nahlásit

birma
to je rozumny, ja se mudim taky preobjednat...

v brne prsi a je ochlazeni azitra tez tak vemu na vylet feri. 26 versus 32 je dost rozdil...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 16:37
- Nahlásit

tady to jeste v poledne vypadalo nadejne byli 25 ale uz je zas vedro a dusno
vecer jsem taky otevrela okna a kocka mi donesla domu mys nastesti mrtvou ze nesmim bechavat otevreny dvere vim ale ze to dotahne i oknem me nenapadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 17:25
- Nahlásit

Maya
no i tady je vedro, i kdyz to ochlazenis destem dopo fakt pomohlo a neni tu 35 jak vcera...

knizky uz dorazily, diky moc!

to vis, otvor jako otvor

birma
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 19:08
- Nahlásit

Začínám mít pocit, že zaměstnavatelé za těch pár měsíců výrazně zlepšili podmínky. Holt nezaměstnanost ještě klesla... Včera jsem začala rozesílat životopisy. Poslala jsem jich zatím 21 a v pondělí navečer už mám první pohovor

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 19:16
- Nahlásit

birma
tyjo, ses drsna a navic teda je super, ze ti prijde, ze nabidka je ted jeste lepsi

birma
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 19:26
- Nahlásit

cernej caj
Drsná si nepřijdu, ono mi nic moc jinýho nezbejvá, když chci mít výběr a možnost si třeba i vybrat a odmítnout míň příhodnou nabídku. Je fakt, že můj životopis teď vypadá líp, než na jaře, tak by to mohlo jít snáz. Bála jsem se, že půjdu s platem dolů (a to bych kvůli bytu a smečce fakt nerada), ale co jsem zatím koukala na inzeráty, tak si možná i polepším. Dokonce i 5 týdnů dovolený už vypadá docela jako standart

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 19:33
- Nahlásit

birma
tak to drzim moc palce, aby klaplo neco paradniho, dobre placenyho, proste aby to bylo minimalne stejne dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 20:06
- Nahlásit

birma
tak držim palce ať vyjde neco skvelyho
taky bych si mela najit jinou praci, ale nevim teda jk to ti lidi delaj s pohovorama, takovou vstřicnost asi jeste zamestnavatele nemaj ze by je delali vecer
cernej caj
tak super, ze balik dorazil
co s tema zbylejma knizkama fakt nevim, nakonec je fakt snad nahazim do kontejneru
NG dám asi klukum do skoly do sberu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 20:08
- Nahlásit

Maya
no a co to nabidnout za vlastni odvoz jen vse dokupy? nejakej sverac by si je treba vzal, navic kachna ti nabizela, ze je odveze a da k nim do knihovny, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 21:15
- Nahlásit

cernej caj
kachna ti nabizela, ze je odveze a da k nim do knihovny, ne?
já jsem nabízela, že se zeptám, jestli to budou chtít

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 21:18
- Nahlásit

kachna_
to jsem nezaregistrovala, ale se obávám, že to je asi marný, všude píšou, že knihovny nechtěj, u nás určitě nechtěj, ani NG, prej to nikdo nečte, brali by jen mámy Javořickou a tu ta nedá

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 22:36
- Nahlásit

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/veda/2201197-husk yove-konci-cim-dal-casteji-v-utulcich-pricinou-je- obliba-serialu-hra-o-truny

koukám že máme doma ukázkovej případ ....

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 23:21
- Nahlásit

Fajka
jsem to nikdy neviděla, tam jsou huskyové? Ale ono na nějaký filmy doplatilo už víc plemen

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2017 23:22
- Nahlásit

Maya
jsem to nikdy neviděla, tam jsou huskyové
já taky ne, taky jsem vůbec netušila že něco takovýho je... tak asi jo...

Ale ono na nějaký filmy doplatilo už víc plemen
jj Hačiko je taky jasnej...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání