| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:07
- Nahlásit
birma
tak mozna fakt prehrati jestli byl zvyklej venku tak to je uvnitr i jina cirkulace vzduchu a vubec
Dorin taky v baraky vzdycky vic funi nez venku ale zas neni to nejak extremni
a nebo udelat pokus s tim kurecim pripravit si zyrtec nebo neco podobneho a dat mu stehynko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:08
- Nahlásit
velkovyrobci se musej podporovat, to je fakt na bliti
https://www.vitalia.cz/clanky/zakazuje-eu-hranolky -pravda-o-akrylamidu/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:10 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Maya
mozna fakt prehrati jestli byl zvyklej venku
nemyslim si, teď byly 40 a my měli doma v noci tak 20, 25 max, Adam je na vedro citlivej a hubu ani jednou neotevřel, za to štěník vypadal, že se zalkne, jak funěl. Fakt jsem se o něj bála, že ho tam z toho trefí, že to ani to srdce nedá. Vypadal, jako kdyby bylo 50 ve stínu a on byl na slunku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:17
- Nahlásit
birma
tak pak dej vedet
u nas burina v noci, dneska asi nic...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:20
- Nahlásit
kde to žijem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:24
- Nahlásit
birma
kde to žijem?
strašný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:24
- Nahlásit
birma
tak to nevim jedine fakt kdyby si to nahodou zopaknul tak mu zkusit dat ten zyrtec pokud by to bylo od alerige tak by ho to preslo a kdyz ne tak ublizit mu to nemuze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:28
- Nahlásit
birma
jo zijeme tam kde ti stat znici firmu, urednici ti muzou vtrhnout do domu, policie ti lustruje byt dronama a jeste si nakonec nekoupis hranolky jinde nez u babise
a to je jen malej zlomek
i ti blbi komunisti si tohle nedovolili a buzerovali tak maximalne s obcankama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:29
- Nahlásit
birma
je odblešenej a odčervenej? Myslím pod vlivem toho odblešováku? Batynka občas funí taky a když dostane frontline, nastane výrazné zlepšení.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:31
- Nahlásit
Maya
i ti blbi komunisti si tohle nedovolili a buzerovali tak maximalne s obcankama
no vzhledem k tomu, že mi utýrali prastrýce v Jáchymově mám na tohle krapet jinej názor... zvlášť když ti na začátku zabavili všechno všem :/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:32
- Nahlásit
kachna_
je odblešenej a odčervenej? Myslím pod vlivem toho odblešováku?
Má Bravecto, dostal ho už před nějakou dobou, takže tím by to snad být nemělo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:42
- Nahlásit
birma
a co si myslis ze je tohle? taky zabavovani vseho vsem, akorat jinym procesem, ale vysledek bude vicemene stejnej
no a to druhy kdyz policie vyjde v podstate beztrestne z tohohle tak co myslis ze bude za par let?
https://www.novinky.cz/krimi/445372-policiste-donu tili-nevinneho-k-priznani-maji-podminku.html
zila jsem v obojich systemech a proste neoddiskutovatelny fakt je ze statni buzerace v beznym zivote je ted tisickrat horsi
komunisti buzerovali v jinejch vecech ale beznej zivot beznejch lidi nechavali bejt
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:42
- Nahlásit
Fajka
a tudle půlku má po mamince a nebo po tatínkoj?
...u nás platí přímá úměra čím delší výlet vychajda trek tím dřív se jde spát a tím dýl se spí
potvrzuji! - jen s tim rozdílem, že uběhaná jsem já a klidně bych dřív spát šla a spala do oběda vzhledem k faktu, že je ještě jakžtakž zticha v kočáru .... tak myslim, že než začne chodit, budu mít natrénováno taky na nějakej trek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:44
- Nahlásit
Maya
spaci pulka u nas prisla letos ve 13 letech
to asi Janii nechtěla číst
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:45
- Nahlásit
Maya
proste neoddiskutovatelny fakt je ze statni buzerace v beznym zivote je ted tisickrat horsi
nemyslim si. Ale radši bych to asi neprobírala, zbytečný řešit něco, na co má každej svůj v podstatě neměnnej názor.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
půlku má po mamince a nebo po tatínkoj?
no po obou samozřejmě
jen s tim rozdílem, že uběhaná jsem já
no tak větší kočár kam se vejdete voba a zapřáhni psiska....neeeee?
tak myslim, že než začne chodit, budu mít natrénováno taky na nějakej trek
skvělýýýýýý vemem tě na nějakej sebou ! a kdybs chtěla prskat že nééé že nemůžeš tak oni se dělaj k kočárkový trasy pro trekařky maminy s děckama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 09:52
- Nahlásit
fajka
jo hodne strasny...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:03
- Nahlásit
birma
jj
bourka asi prestava
Janiii
zaprahnout psi do kocarku a hure na trek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:08
- Nahlásit
akorat to chce spis zaprahnout dite, kdyz nespi a janiii by rada
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:23
- Nahlásit
cernej caj
akorat to chce spis zaprahnout dite, kdyz nespi a janiii by rada
taky tu máme ještě variantu zapřáhnout muže ...nemyslím do tahu ale aby pohlídal a Janii si mohla dát dvacet....(néé kilometrů!!)
tady je jak v říjnu, tma mlha prší...akurát teda není zima ale teplo....
i Ejmyšák se nakrknul že jí prší do kožíšku a sama se šla dobrovolně uložit do boudičky....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:24
- Nahlásit
Tak podle vete nejspíš alergie. Dostal pigáro B12 + antiystaminika. Fakt je, že by tomu mohlo odpovídat, že se mu to rozjelo na noc, páč povečeřel a možná měl prvně čistý kuře a ne kuřecohovězí směs). Tak holt zkusíme vysadit to kuře a uvidíme, jak o bude vypadat. Plus máme kontrolova, kolik pije. Což moc nevim, jak při sdílení misek budem dělat, ale nějak to snad zvládnem. V pondělí kontrola. Kdyby se to nelepšilo tak o víkendu krev.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:28
- Nahlásit
birma
Tak holt zkusíme vysadit to kuře a uvidíme, jak o bude vypadat
ale tak to zas je dobrá zpráva že to není nic horšího
pokud to bude jen vynechat kuřecí tak to je pohoda nic mu nebude tak to je v pohodě, halt si bude užívat jiný masičko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:40
- Nahlásit
birma
zaky bych to tipovala i to svedeni u alergie na kure bejva
tak to je jeste celjem dobra diagnoza
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:41
- Nahlásit
to jsem ani nevedela ze existuje
http://www.strejda-google.cz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:46
- Nahlásit
Fajka
tak to zas je dobrá zpráva že to není nic horšího
to rozhodně. Já jsem v tomhle hroznej stresař (jak jde o psy, u mě je mi to dost šumák), takže mě táhly hlavou věci jako srdce, perforace střev, rakovina...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:50
- Nahlásit
birma
takže mě táhly hlavou věci jako srdce, perforace střev, rakovina...
jj člověk nikdy neví a čím větší a starší pes tím černější myšlenky člověk má... mám to podobně
pak člověk tu alergii na věc kterou lehce pořeší bere jako výhru tak přeju aby to fakt bylo ono a psisko bylo brzičko v pohodě
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:51
- Nahlásit
birma alergie je pěkná mrcha - ale pokud by se to dalo vychytat jen odstraněním jednoho masa... Budu držet palce radši dál
My stihli ráno les - houby začaly zase růst hodně moc - přinesla jsem si tašku hřibů (a lišek a růžovek a kozáka). cestou zpátky - už jen čtvrthoďku k autu na nás nebe otočilo konev - než jsme dorazili k autu, nebylo na nás nic a na psovi chlup suchý... Pes teďchrápe nahlas (hezky si chlapec poblbnul a poběhal), Pepa odjel do práce... a mně se nechce jít čistit a krájet houby. Fifi - zdá se, že za rok pošlu další přebytky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:54
- Nahlásit
Fajka
člověk nikdy neví a čím větší a starší pes tím černější myšlenky člověk má...
Přesně. Navíc tedy od doby, co tak náhle odešel Ešus, už ten pes pro tyhle myšlenky nemusí bejt ani tak moc elkej, ani tak moc starej
Xerxová
Budu držet palce radši dál
Díky moc!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 10:56
- Nahlásit
birma
tak alergie kureci je furt asi vic v pohode nez treva epilepsie tak supr, ze to neni horsigo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2017 11:00
- Nahlásit
znám případ psa, který v "mladé" dospělosti začal být alergický na kuře i hovězí. Přešli na kachnu a králíka - po ani ne půl roce alergie i na tato masa. A tak dál - končili na klokanovi a pštrosovi - ani to neskončilo - a když jim na vegetariánské dietě neprospíval a hubnul, nechali ho utratit...
U mamuta si to nedovedu představit - při cenách nezvyklých mas by to bylo hodně finančně náročné.
|