Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 11:07
- Nahlásit

cernej caj
ja ti to zkontroluju pokud ti jde o nejvic viditelny
ne, jde mi o to, jak to působí.
Jsem v tom děsná, nedokážu poslat bez kontroly skoro nic (může za to časopis a mamča ).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 11:12
- Nahlásit

kachna
i tak to klidne zkouknu, jestli chces, doma bufu po 18h.

maya
jj prave ale taky naprd.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 11:15
- Nahlásit

birma
tak v nouzi muzes pouzit svuj sampona ale kdyz uz lepsi by byl destsky ale zase kdyz ho pujdes koupit tak uz muzes koupit rovnou psi
tak mozna ty kratky chlupy pudou vydrbat rucnikem a fenu neterba to nevim na spice je nutnej fen
proste bejt tebou tak to zkusim zkazit nic nemuzes ale proste takhle bezne se zbavujou spicove podsady kdyz si nekdo potrebuje ulehcit praci s vycesavanim

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 11:16
- Nahlásit

cernejcaj
tak treba az to pujde se tam muzes zaregistrovat znova s prezdivkou pres muzuv mobil?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 11:23
- Nahlásit

jj ja pouziju svuj - psala sem prave maila jak psala lika

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 11:30
- Nahlásit

kachna jestli chceš - pošli mi textík. Já ti ho okouknu - ale nebojím se, že by nebyl čtivý. Dneska se fláááákááám (mám dovolenou i zítra)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 11:46
- Nahlásit

xerxova
supr ze ti vysla dovca. ja mam pristi patek - na svatbu... takze plytvani toho mala co mam

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:01
- Nahlásit

Xerxová
Přeji spokojené miminko - které dobře jí a spí - polovinu bysme měli - tu s tim jídlem

kachna_
ten, kdo k tomu neměl psy
a to má teď mamča ještě dovču, takže psiska jsou zabavený

co baráček, už máte vichřici za sebou?
byl tu likvidátor a od té doby ticho po pěšině ... materiál na střechu přišel, příští víkend to vypukne. ostatní škody tak nějak opraveny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:10
- Nahlásit

janiii
to se urcite izve, jen si asi davaj nacas... tak hlavne, ze aspon basti a spani holt az v tech 18

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:23
- Nahlásit

Janiii
které dobře jí a spí - polovinu bysme měli - tu s tim jídlem
a tudle půlku má po mamince a nebo po tatínkoj?

druhá půlka taky příjde jednou určitě
třeba dřív než v osumnácti ...u nás platí přímá úměra čím delší výlet vychajda trek tím dřív se jde spát a tím dýl se spí
ale to radím jen z pozice tetkovské..rodiče to maj asik trochu jináč

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:25
- Nahlásit

Jináč nestíhááááám,
ale po včerejším audiu a kontrole hlásím že hluch je zpět na 99,9 % pan dochtor pravil zázrak
tak snad prej se to podaří i s tou rovnováhou...prej sem na dobrý cestě...

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:41
- Nahlásit

Fajka
hluch je zpět na 99,9 %
a můžeš ještě chvilku simulovat, že vůůůůůbec nic neslyšíš a tím pádem nemusíš???
Supr zpráva
prej sem na dobrý cestě...
ještě lepší

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:43
- Nahlásit

Fajka
gratulujem k výsledkům kontroly!

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:44
- Nahlásit

kachna_
a můžeš ještě chvilku simulovat, že vůůůůůbec nic neslyšíš a tím pádem nemusíš???
jj to praktikuju docela dobře ještě furt akurát hrozí že šéf (číf) tím pádem přijde vo hlas

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:46
- Nahlásit

birma
gratulujem k výsledkům kontroly
dík...jako ještě nikdy jsem tak strašně ráda neplnila příkaz lékařů...ten zněl..chodit chodit chodit chodit a nejlíp v terénu , nestydět se tak sem mu snad vlepila pusu na čelo

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:49
- Nahlásit

Fajka
nestydět se tak sem mu snad vlepila pusu na čelo
a tos ale měla, pándochtora by to určitě potěšilo
a už jsi řekla čífoj, že tě odteď do plného uzdravení vůbec neuvidí, páč budeš v rámci léčby neustále někde trajdat s psiskama?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:53
- Nahlásit

birma
a tos ale měla, pándochtora by to určitě potěšilo
to asi jooo ale jestli vona totiž plachej

a už jsi řekla čífoj, že tě odteď do plného uzdravení vůbec neuvidí, páč budeš v rámci léčby neustále někde trajdat s psiskama

je to chytrý muž pochopil sám ...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 12:59
- Nahlásit

petr za chvíli vyráží pro dvě terária, co máme zamluvený za hroznový víno. Už máme i vybraný živočichy do nich, teď jenom nakoupit romadu vybavení a hurá do toho Už se nemůžu dočkat

To kdybyste si jako myslely, že máme málo zvířat, tak máme, ale brzy jich budeme mít násobně víc

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:00
- Nahlásit

Fajka
spaci pulka u nas prisla letos ve 13 letech vloni se mi jeste smal ze jako furt dopolko chrapu letos u nas nevstaval snad nikdy driv jak poledne, spis tak v 1 a do 2 v noci cucel na tv a jelikoz uz si cuci sam a ulozi se sam tak jako dost pohoda
a gratuluju ke sluchu, tak to uz snad rovnovaha da taky

cernejcaj
jj, taky uz jsem poslala mail panovi tak snad to pak pujde
clanek by mel bejt 21/8 asi teda jestli se zmatorim a doplnit ty odkazy rychle

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:09
- Nahlásit

birma
To kdybyste si jako myslely, že máme málo zvířat, tak máme, ale brzy jich budeme mít násobně víc
marjá pano, jestli hady mě klepne bejt sousedka

Maya
spaci pulka u nas prisla letos ve 13 letech
to asi Janii nechtěla číst

spis tak v 1 a do 2 v noci cucel na tv a jelikoz uz si cuci sam a ulozi se sam tak jako dost pohoda
jj to znááááám u nás podobnéééé

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:30
- Nahlásit

birma
tak rybicky nabobtnaj pocet ale o terarkach rec nebyla co v nich budete mit?
taky bych brala terarko ale pak jeste nejakyho votroka k nima

Fajka
sem to nedavno cetla ze to je nejakejma hormonama v puberte co te nutej chodit pozde spat a dlouho vstavat, asi mam furt pubertu teda

nahore vpravo pruhovana lapinka
http://lapinkoira.weebly.com/gallery.html

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:32 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fajka
nene, chceme gekončíky noční

a phelsumy klemmeri

gekončíci maj max 25 cm a klemmerky asi 12, takže takový malý hezky zbarvený ještěrky
hada ani velkýho ještěra nechci, protože mi hrozně vadí krmit myšima a potkanama, dřív jsem je mívala jako mazlíčky. Petr si na terra burze vynutil apoň slib, že když teď nepořídíme ani hroznýše, ani agamu vousatou, tak až budem mít domek, koupíme leguána zelenýho, protože to je prostě drak opravdovej

akorát tedy mám pocit, že nákup vybavení dvou tetárií dost oddálí nákup pulťáku na psí maso i roboluxu, kterej mám slíbenej (a kterej se s příchodem Štěníka projevil vážně jako nutnost )

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:35
- Nahlásit

Maya
tak rybicky nabobtnaj pocet ale o terarkach rec nebyla
nj, když moje akvárko je stále u ex a od něj jsme měli mít i to velký. Vzhledem k tomu, že se mi vůbec nedaří se s nim domluvit na odvozu věcí, tak zvažuju, že prostě ten nábytek, co u něj mám koupíme znovu. Stejně to byl bazarovej a cesta tam+zpátky je přes 200 km. Takže se to možná i vyplatí pořídit znovu.
No a dneska ráno se naskytla možnost dvou terárek za odnos a hroznový víno, to je dost neberto šance a vzhledem k tomu, že i rozměrově dost odpovídaj tomu, co chceme chovat...

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:42
- Nahlásit

Maya

no ta se zatím naštěstí asi Aduš vyhla..a nebo teda teprve příjde

nahore vpravo pruhovana lapinka
jee ta je roztomilá

birma
no ale barevný ještěrky jsou krásný tak to jooo,
hady neee fujky fujky

Stejně to byl bazarovej a cesta tam+zpátky je přes 200 km. Takže se to možná i vyplatí pořídit znovu.
no to ..asi ..jo..
a nechcete akvárko.??? s deklem na zářivku asi by šlo použít i jako terárko... já už ho asi nevyužiju

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:46
- Nahlásit

Fajka
nechcete akvárko.??? s deklem na zářivku asi by šlo použít i jako terárko...
nešlo, ale akvárko chceme pojedem nejspíš až na tlapku, kdybys nám ho vzala, budeme rádi a vděční (i když nevim, kam ho ještě v našem 2+1 vmáčknem )
jak je tak velký?
já už ho asi nevyužiju
proč? přestaly tě rybičky bavit?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
nešlo
aha to víš já se v tom nevyznám

ale akvárko chceme pojedem nejspíš až na tlapku, kdybys nám ho vzala, budeme rádi a vděční
no tak když si to nerozmyslíš tak ho na tlapku vemu, pokud se neuvidíme někde dřív...

jak je tak velký?
du to změřit

proč? přestaly tě rybičky bavit?
no jo no ..jak to nemá chlupy a neštěká to tak to není vono

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 13:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
76x32x50 cm dxšxv jestli dobře počítám tak cca 120 litrů...
trošku zaprášený ale jinak mu nic není a i ta zářivka tam je..možná i svítí
Dekl je černej.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 14:01
- Nahlásit

birma
když teď nepořídíme ani hroznýše, ani agamu vousatou
dcera by jí taky moc chtěla (agamu), ale velikost baráku to jaksi neumožňuje, leda bysme vystěhovali nějaké dítě nebo sebe
klemmerky
to ani neznám, ale vypadá to moc pěkně. Myslím, že by vzbudilo mnohem větší úspěch než strašilky, co dostanou.
Jenže to stejně bude rychlý jak průjem, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 14:05
- Nahlásit

fajka
gratulaceeeee

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 14:07
- Nahlásit

Fajka
76x32x50 cm dxšxv jestli dobře počítám tak cca 120 litrů...
jůůůů ty jsi úúúžasná
no jo no ..jak to nemá chlupy a neštěká to tak to není vono
mě to baví zařizovat jako malej ekosystém - nic holýho s extra viditelnejma zvířátkama, ale malej kousek přírody, kdy při troše snahy můžeš objevit živočicha. I do akvárka chci spíš jenom krevetky jsem hrozná

kachna_
Jenže to stejně bude rychlý jak průjem, co?
to asi jo. Ale tak zkuste se někdy zajet podívat na burzu, onii by ti chovatelé poradili, co všechno se dá brát do ruky třeba u těch gekončíků to obyčejně jde minule tam taky ukazovali jedný slečně pagekona a dávali jí ho pochovat a ten byl super
takhle nějak vypadal

tam teda hodně skákal, ale v domácim známym prostředí a dospělec je prej klidnější

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání