Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 10:31
- Nahlásit

birma
ja vim ale prijde mi, ze mi je fakt echt rarita... sis me dost stve ze ty4 tydny sou porad bezny...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 10:33
- Nahlásit

cernej caj
ze mi je fakt echt rarita...
to rozhodně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 12:38
- Nahlásit

Fifi odešel ti dnes houbobalík na domluvenou adresu

birma
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 18:41
- Nahlásit

naše dnešní fotky (nějak na nás zapomněla agi trenérka, tak jsme se aspoň cvakli )

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:16
- Nahlásit

Xerxová
Tys uzasna, dekuju moc!
birma
To je peknej pef, vypada sympaticky. .)

Jsem zpatky a chci zpatky, tropy se tam daly docela prezit. Pocasi nam klaplo bezvadne, bourka letos bohuzel zadna. Psiska si to dukladne uzili, jen Kremylek tam strasne moc chybel...

Z Troldy je veleplavec, sam si lez do reky a posiloval nozicky proti proudu.

Kochal se hrackama a delal neboheho uvazaneho vorecha...

A Bajitko bylo stale ve strehu, hlasila kazdeho bubaka. Po dlouhych vychazkach toho ale mela dost, prece jen ji za chvili bude uz deset, toto leti...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:16
- Nahlásit

birma
hezký

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:18
- Nahlásit

ve Finsku se s lapinama sportuje dost

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Jo a Troldas je fakt trouba, posledni den se vydesil velky zeleny housenky nejakyho lisaje.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:20
- Nahlásit

Fifi
Trolda vypadá v tý vodě jak vydra
a teda to foto s míčkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:20
- Nahlásit

birma
stenik vubec nevypada s adamkem tak velkej, jak si ho vybavuju... pekne vam to spolu slusi

Fifi
ahoooj, uz sem na tebe myslela, jak sis to asi uzila a ze pocasko celkem klaplo. Tak dobre, ze tabor stal jako vzdy za to

a bohuzel no, kremylek bude chybet nejen na tabore

bajitko je fesanda upravena, moc jim to obema slusi a nejvic me rozesmalo jak odpocivaj ve stinu stromu

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:26
- Nahlásit

Maya
teda to foto s míčkem
On je hroznej jantar.

cernej caj
bajitko je fesanda upravena
Vzdycky nasbirala na vychazkach plno kudlibabek a bodlaku, bylo nutno vycesavat. Prekvapilo me, ze oba meli jen jedno kliste, cekala jsem to mnohem horsi. Zrejme Arpalit porad funga, i pres casty cachtaní.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:29
- Nahlásit

Fifi
Ahoj teta! Myslela jsem na tebe!
vypada sympaticky
bodejť by se ti nelíbil, podle mě tam podle očí a uší bude někde v minulosti rotvíček...

cernej caj
nevypada s adamkem tak velkej, jak si ho vybavuju...
Oni jsou s Adamem podobně velcí, akorát štěník je dvakrát tak širokej (a to je hubenější)

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:42
- Nahlásit

kde je na zvířetníku ta registrace na fiktivní jméno? jsem to nenašla jen normální registraci na lidovkách přes dopis nebo sms

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 19:57
- Nahlásit

Fifi
teda ten to muze nosit rovnou do sberu

to je dobre, ze fungoval i pres koupani, aspon si nemusela klistata moc resit.

birma
jojo, myslela sem mohutnosti, prave si vybavuju stenika jako mohutnyho psa a na tech fotkach bych rekla, ze mezi nima neni moc rozdil...

Maya
to je podle me asi to samy, akorat do jmena das to zviretnik a do prijmeni nick...ja se registrovala driv, nez to xerxova napsala a ted znova o vikendu mi to nechtelo posilat sms..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:00
- Nahlásit

Maya registruj se přes smsku - jen do jména dej Zvířetník a do přijmení Maya. Myslím, že vyleze Z.Maya. Můžeš si hrát a být Z. Mayová...
Byla to registrace se zavřenýma očima lidovek... s podmínkou, že neopustíme svými příspěvky zvířetník. Jakmile vylezeme diskutovat do politiky i jinam... odpojí nás a budeme mít po srandě...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:02
- Nahlásit

Fifi Bajítku to opravdu moc sluší - prostě upravený pes je upravený pes. A kupodivu v nešťastném uvázaném Prouhatci spíš vidím naštvaného Prouhatce.
Hezké fotky - moc se mi líbí ten trysk loukou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:05
- Nahlásit

ještě ke klíšťatům - mám pocit, že je nyní trochu pauza. Přestože v červnu po Nightovi i přes chemickou ochranu často nějaké lezlo a výjimečně se i kouslo (a chcíplo), tak co jsme se vrátili od moře, tak nic...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:06
- Nahlásit

Xerxová
no skoda, zes to prave nenapsala driv, pac ja o ty registraci nevedela a napsala sem tam jen mawenzi a ono to udelalo M. a trojcisli z mobilu a ted ty sms nefungujou a nejde se preregistrovat vubec...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:11
- Nahlásit

čaj ze stejného mobilu se nepřeregistruješ... Ona ta mrcha systém má pamatováka - kdyby tě jednou vyhnali... tak se znavu nenahlásíš. To nevadí... Však mi si zvykneme i na M

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:13
- Nahlásit

Xerxová
tak to ja vim, ale z dalsich dvou cisel mi to haze chybu uz od vikendu, ted znova... nevim, zda nemaji dole tu sluzbu, premyslim, zda je nejlepsi napsat email na redakci nebo kam...

no me to nevadi, ale nechcu aby ste meli kvuli me potize, ze nejsu Z. Maw ale M.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:22
- Nahlásit

čaj neblbni - vždyť spousta lidí má jiný systém (myslím, že i Ešuska) Někteří omylem - zana se uklepla o klapku vedle a je T. Zana místo Z. Zana , jiní si pohrály - a místo původní Abyt a A. Bytová... a tak. Prostě na Zvířetníku je jim to jedno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:25
- Nahlásit

Xerxová
Jsem to tu prolitnula zpetne. Uprimnou soustrast.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:29
- Nahlásit

Jo a Troldas mel coby privitani domu vecir prvniho letosniho horkovzdusnyho balona - oo ta hruza hruz, modra, velka nestvura na nebi... Ne, opravdu to letos nebude s nim lepsi, prilitnul do baraku zalovat, panika prevelika a stres.
Bajitko zaclo dneska harat, sikovne si to vybrala. Pruhy si zatim zvlada v pohode, vrkne, kdyz ji moc cmucha.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 20:35
- Nahlásit

Xerxová
ok, tak pokud je to takhle a staci nechodit jinam, tak to tak necham...

Fifi
tak dobry, ze si to nevybrala na tabore a pruhatec teda lity lity, to zas budes mit chvili veselo nez balonova sezona skonci...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 22:28
- Nahlásit

Fifi
chudák Troldík, u nás letos snad prvně po letech po balonech ani stopa, asi už lítaj jinou trasu

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2017 22:55
- Nahlásit

cernej caj
no poslala jsem teď tu smsku a zpráva s heslem nikde, tak já se nejspíš nezaregistruju vůbec

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 00:44
- Nahlásit

cernejcaj
oeknej clanek a pak prej ze to neumis

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 06:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

maya
to uz vysel, jo... no ale timhle.stylem popises jeden vylwt a popsalas v podstate vsechny, nejde to bohuzel pouzit na dlouhodobou spoluprqci

napsala sem maila tak su zvedqva zda nekdo odpovi pac nevim kterou z tech adres pouzit...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 06:59
- Nahlásit

čaj a tobě teď nejde se přihlásit ?? Někdy blbne formát telefoního čísla - já v něm nesmím udělat žádnou mezeru - začnu plusem, pak mezinárodní volačka a číslo - vše bez mezer.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 07:00
- Nahlásit

jinak s Lidovkama komunikovat o nedostatcích v přihlášení nedoporučuji, pokud nejsme "řádně" - tj. pod jménem a přijmením vedeni.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání