| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 06:30
- Nahlásit
Maya
Já to tedy nikdy neviděla, ale tipla bych, že tam jsou vlci a spousta lidí pak sáhne po podobnym psu. A se vší láskou k huskounům - buďme rádi že ne po čsv...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 06:34
- Nahlásit
Dneska jedem k Petrovým rodičům a zítra se budem vracet už s oběma psama, tak na nás myslete...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 14:41
- Nahlásit
kachna
ale nejak.podobne to bylo... v brne treba v knihovne na krizovatce chteli nejaky knihy co sem davala pryc... ale casaky vubec, no...
fajka
no klasika...
birma
tak drzim palce at hosanci OK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 14:42
- Nahlásit
tady prijemne sice teplo ale na horni hranici, v lese a ve stinu je fakt dobre a ferinka uz utlapala asi 16km na pohodu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 20:07
- Nahlásit
cernej caj
tady vedro ale alespon ne taový dusno jako včera
tolik km bych neušlapala já, tak jestli Loki teda nevm, ale asi jo, lítá klidně za míčem
birma
tak snad jakou dvoupsí budete v pohodě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 20:28
- Nahlásit
Maya
v brne je silene, uplna facka proti ceskotrebovsku ale v lesich bylo dobre a ferinka si vylet uzila, tak su rada, ze se vcera trochu ochladilo tak dneska mohla snama
tak loki je drak mladoch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 20:32
- Nahlásit
test novyho kompaktiku at netaham furt obludku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 20:34
- Nahlásit
test novyho kompaktiku
to je ale dooooost dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 20:46
- Nahlásit
cernej caj
krásný fotky, i ty ostatní na fb, co máš za kompakt?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 20:55
- Nahlásit
kachna_
dik
Maya
bazar, shanela sem ho asi mesic... olympus stylus 1
zjednodusene 10x zoom, paradni svetelnost, mirne vetsi cip nez beznej kompakt (no na velkej fotak to nema) a hlavne hromada rychle dostupnyho ovladani. Neni sice kapesni, ale vazi tretinu a kdyz sem ho dneska nosila pres rameno, ani sem nevedela, ze ho mam a taky nebudu furt ztracet krytky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 21:00
- Nahlásit
Mám radost převelikou. Sehnala jsem Lucince příměstský tábor s angličtinou, takže doufám, že trošku stáhne handicap, co má, protože ve Vysoké angličtinu neměli a v Liběchově je od první třídy (hodina týdně)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 21:22
- Nahlásit
kachna_
tak to je super, doufam, ze se ji bude libit a ze se podari ten naskok ostatnich snizit
znak silene zeny - kdyz je tak hotova, ze uz se chysta odpadnout spat, tak kyvne muzi na to, ze pro ni muze prijet, pak bude zena 3 hodiny nekde cucet a pak ji polomrtvou poveze zpet... boze ja chci spaaaaaat protoze dnesek je jedinej den z celyho tydne kdy muzu dohnat spankovej deficit... hm, tak za tyden dalsi pokus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 22:52
- Nahlásit
cernej caj
aha, no pravda olympus jsem mela kdysi a fotil dobře
kachna_
tak to určite dožene, deti se ucej rychle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 22:54
- Nahlásit
google překladac!!! proc mi ksakru překlada koira Ruffe coz je pes Ruffe jako ježdik obecny???? kdyz uz tak proc ne jen pes?
jako uz jsem slysela hlasky ze jak na jaře zapli tu umelou inteligenci bo co, tak sly ty překlady do haje a fakt asi jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2017 23:17
- Nahlásit
Maya
google překladac!
tímhle jsme se bavili u balatonu - překlad kalandparku v Zamárdi.
Každý, kdo v něm!
Zamárdi Adventure Park asi sto metrů od krásného skladu, se nachází třicet pět tisíc metrů čtverečních parku, a tam jsou nekonečné možnosti pro aktivní trávení volného času na dálnici a nádraží Horní Zamárdi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 00:15
- Nahlásit
kachna
umruuuu hlavne asi kdyz se samovolne vzbiddim v 5
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 10:11
- Nahlásit
poprchaaaa! coz je bozi, doma uz nam padla teplota pod 25stupnu, vetram cely dum, chrape to tu spokojene, to bude super prochazka pak po desti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 19:04
- Nahlásit
tady dneska teploměr nepřelezl dvacítku... Už všichni návštěvníci odjeli - zítra klušu do práce. A pro změnu nastupuju do středečního večera občasnou "hlídací" službu u našich - ségra je na dovče. Nějak jsou ty prázdniny neprázdninově nacpané.
Psisko ožilo - jednak je zima, jednak se jeho svět vrací pomalu do normálu. Dneska se tak rozjel při "šermovačce" Pepy s Trpajzlíky, že páník má krvavé šrámy na noze. Dítka nic... Klasika (naštěstí vždy pes blbne s námi)
Mám spánkový deficit - každý den jsem chodila pozdě spát a brzičko vstávala. A v kuchyni taky bylo co dělat a v tom vedru nicmoc
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 19:48
- Nahlásit
Xerxová
Nějak jsou ty prázdniny neprázdninově nacpané.
a budeš mít ještě nějakou dovolenou?
některý roky jsou náročný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 20:12
- Nahlásit
kachna ale tak mám ještě asi 4 týdny... Ale třeba teď bych ji potřebovala (připadám si fakt unavená) a nemůžu do středy určitě, pak se uvidí.
V půlce září pojedeme na pár dní i s babčou do Alp. Trpajzlíci (s rodiči) dorazí za námi na víkend (neb si trvají na povinné školní docházce bez omluvenek) - takže bude veselo. Doufám, že jsem se zase do ubytování trefila - v poslední době fakt nikdy nemá chybku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 20:16
- Nahlásit
Xerxová
tak snad si jeste trochu odpocines, az bude prilezitost.
ochlazeni vitaji asi uplne vsichni, snad krom lidi s ditkama u vody na dovolene
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 20:21
- Nahlásit
Xerxová
v poslední době fakt nikdy nemá chybku
my máme taky docela štěstí.
Asi naštvaná bych byla v tý Praze (někde na pětce ve statku), ale pobyt jsme koupili v nějaké slevě, tak to šlo.
(neb si trvají na povinné školní docházce bez omluvenek
děti nebo škola?
Ale třeba teď bych ji potřebovala
to chápu, snad bude aspoň příjemné počasí bez veder a slejváků
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 20:31
- Nahlásit
Xerxová
tak snad to v praci nebude uplne na palici a po ty strede by se neco podarilo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 20:43
- Nahlásit
Zasedly nám vlaštovičky u králíků (tam jsou vítány)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 20:51
- Nahlásit
kachna škola nee - tam by chybět Trpajzlík mohl (navíc je mocmoc šikovný, plynule čte, skvěle počítá, píše si deník...), ale rodiče jsou "školně důslední"... a my jim do toho nekecáme. Pojedeme na 4 noci od čtvrtka do pondělka - oni dorazí v pátek večer a v neděli pojedou zpátky. Inu trošku delší víkendový výletík... ale děláme to pro babču a oni to ví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2017 22:54
- Nahlásit
kachna_
no v Anglii je vzeti ditete ze skoly bez vazneho duvodu mastna pokuta, ted jsem slysela v tv, ze to zavadej i v Nemecku, myslim, ze tady to bude z narizeni EU casem taky
cernej caj
ted me zviklala brach, koukal na ty nabidky pc a prej ty amd neco procesory? meli v praci a prej se prehrivaj a v teple nevydrzej zapnuty dyl jak 2 hodiny a ze by to nechtel ani za ty prachy
tak nevim, protoze ty nejsou jen v ty nejdrazsi nabidce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2017 06:25
- Nahlásit
maya
muzu jeste nacist ale jako to maj ted? a jaky konkretne modely? a jaky chladice?
jestli tomu tvuj bracha tqk rozumi at ti za 7t neco postavi ne?. a budes to.mit vykonejsi za stwjnou cenu...
navic zaruka atd... a pokud se jim to lrehriva tak nemaj dobre vyreseny chlazeni - ja poslednich cca 10let mela intel jen v praci, jinak.jedu jen amd, znam.hromadu lidi co jedou jen amd, ale zkusim tefa projit rezence na ten konkretni procak, zda bys mela mit obavy. ale pokud se jim to prehriv, nemaj vhodnej chladic nebo maj v bedne vedro a neodvadej ho dal pryc, jako aj intel.se muze prehrivat... ono nekdy lepsi nez ty boxovqny chladice dobry si za 600 koupit zvlast, ale to bys pripadne videla... ja ti na to kouknu vyhkedove
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2017 06:26
- Nahlásit
jinak amd procesor je jen v prvji nwjlevnejsi nabidcem prostredni je intel a to bych za th prqchy zas nechyela ja, i3 je na urivni toho amd a davat za to 2x tolik bych fakt nedala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2017 06:47
- Nahlásit
co bych udelala bych se zwptala, zda amd nema problem s chalzenim s boxovanym chladicem a za jakej priplatek by ti tam dali vykonnejsi chladic. jako uprimne ta sestava prostredni je dost predrazena dle me jeste vyrazneji nez ta s amd
navic prehrat cpu s boxovanym chladicem bych se stejne bala jen v pripade, kdy valis takovou praci ze vytezujes dlouhodobe vsechny 4 jadra zaraz coz se ti podle me nemuze anj podarit tim ze budes na facebooku a delat neco ve wordu... a pak tam je system ochran.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2017 08:19
- Nahlásit
Zdravím! Už jsme 4. Padám na hubu, Petr asi taky, jen psi jsou čilí... Na Holštejně byli v pohodě, venku mohli být i navolno. Charles se tedy snaží Ádu obtěžovat, ale jde to ukočírovat. Přijeli jsme v noci a e stísněnym prostoru bytu už ty vztahy byly hodně napnutý, tak jsme je na noc oddělili a bylo. Petr je doma, tak ho za chvíli čeká další kolo seznamování Charlího s osazenstvem. Asi jsem ráda, že jsem v práci
A mě večer čeká první pohovor - bud ráa, když se doma stihnu převlíct. K tomu nemám nic načteno o firmě. Bude to veselé
|