Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 07:16
- Nahlásit

ne, nefunguje ta registracni sms, co posilas z mobilu a ma ti prijit heslo. coz nebude fungovat nikomu a je jedno pod cim se chce prece zaregistrovat. nemuze se smskou ted zaregistrovat proste nikdo, jen dopisem a pochybuju ze ta sms brana pozna, ze tohle cislo chce pouzit zviretnikovy ucet...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 10:36
- Nahlásit

Xerxova
jj zadnej kod mi doted neprisel tudiz ty registrace na lidovkach pres sms vubec nefungujou takze treba kdyz je caj upozorni tak s tim neco udelaj zviretnik tam vubec nemusi zminovat staci rict jen ze nechodi ten kod

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 10:42 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

msm novou obcanku bohuzel hsem zapomnela rict ze nechci tu s cipem toz mam i pin
nastesti uz byla teda protoze na poste mi opet k overeni podpisu nechteli vzit riudicak jsou prisnejsi nez policajti fakt protoze co jsem vcera cetla tak podle policie je ridicak doklad totoznosi ale posta strikne jen obcanku a nebo pas
a vypada to ze se mozna vyresej ta orachy tak mozna si i budu moct koupit nejakej lepsi pc
nebejt toho ze je dneska posledni den dovoleny musela jsem brzo vstavat a leje tak by to byl dobrej den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 10:52
- Nahlásit

maya
tak super, ze mas OP. ten pin slouzi k cemu?

u nas ma byt 30dneska a je pod mrakem

doufam, ze sis dovcu aspin trochu uzila a odpocala

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 14:26
- Nahlásit

Tak mám po dalším pohovoru. Bylo to dlouhé a náročné. Jdu radši spát
A máme úúúúžasný psy <3

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 16:01
- Nahlásit

birma
pohovory musi dat pekne zabrat. a adamek je se stenikem skvelwj ze se doma zvladaj

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 20:51
- Nahlásit

birma
ty dnešní celodenní pohovory bych snad ani nechtěla zažít
cernej caj
tak jak jsem dohledala, OP zadara je bez čipu, ale pin mají všechny, tak snad mám bez čipu když po mě žádný prachy nechtěli, ani za propadlou občanku
pin je teoreticky pro zjednodušení úřadování, prakticky to nikde nefunguje, ale když ho zapomeneš, tak pokutička

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2017 21:57
- Nahlásit

úkol splněn, článek odeslán, tak snad bude přijat, fotky jen Lokina a jeho strejdy Torpa, takže bohužel žádná jinak barevná lapina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 06:09
- Nahlásit

maya
aha takze jw past na obcany financni... to se hodi davat 1234...
nesehnalas zadny fotky jinych lapinek?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 06:57
- Nahlásit

Maya Dík - jsi skvělá.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 08:08
- Nahlásit

Maya pokud je někde na webu "album" různě barevných lapin, tak se dá Lice poslat odkaz a ona ten odkaz ke článku doplní. Klidně i víc odkazů...

Jo a i pro čajdu a další - Lika má ráda bohatou fotodokumentaci. I když do článku dá třeba jen 5 fotek - album u článku jich má klidně třicet...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 08:19
- Nahlásit

Zdravím!
Kluci už byli včera celý den spolu. I žvýkací dorotu mohli dostat. Mám z nich fakt radost
Jinak jak nemáme zaběhlej režim a do toho je vedro, tak akorát padám na hubu, nestíhám vařit ani uklízet, modlím se, aby se všechno brz usadilo...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 08:48
- Nahlásit

birma držím palce, ať se vše uklidní - a stane se z Vás stabilní vyladěná pohodová smečka.
Úklid je momentálně méně důležitý, než nastolení domácích pravidel soužití psů a koček. Chápu, že ti to vadí - ale však si ještě zauklízíš

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 08:58
- Nahlásit

nudaaa nudaaa v praci
nic nefunguje takze nic nedelame a do zejtrka mam udelat jen par tabulek coz je prace na chvili
toz jen net

birma
to se usadi uklid ti neutece ale psi by mohli tak jsou dulezitejsi

Xerxova
no jsou samozrejme clanky o barvach, primo jen fotoalbum asi ne, ale samo jen v anglictine nebo finstine, tak nevim jestli je to vhodny k ceskymu clanku
bohata fotodokumentace u clanku fakt neni, par fotek a to jsem jeste vybrala nejaky steneci a taky nevim, jestli vezme fotky z mobilu i kdyz rozliseni maji dobry tak jako z fotaku to neni

cernejcaj
no udajne to pin ma fungovat k overeni ze jako si ty uredni veci budes moc vyridit s nejakou masinou po zadani pin misto s clovekem akorat jaksi ty masiny jeste neexistujou
proste normalni bezny statni kocourkov, asi jako kdyby existovali platebni karty a nebyly strojecky na ne

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:00
- Nahlásit

dobrý den, jdu se pochlubit prvním společným fotem a zas nashledanou... apropó, kdo vymyslel název mateřská "dovolená??"

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:11
- Nahlásit

Janiii
to je krásná fotka
dovolená bude až to vykopneš z baráku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:25
- Nahlásit

Janii holky hledí vysloveně pyšně. Krásná fotka. Přeji spokojené miminko - které dobře jí a spí. Pak i maminy tu hrůzu - zvanou dovolená přežijou ve zdraví

Maya vykopeš je jen na chvilku - oni se vrátí a to v počtu větším než malém... a jsi zase v jednom kole. Ale je fakt, že fňoučata jdou vrátit

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:45
- Nahlásit

Xerxova
tak jsem se s likou domluvila na tech odkazech takze dik za upozornení bude to asi lepsi kdyz tam neco bude
nabizela mi tlumoceni reakci do diskuze tak kdyz tak zneuziju ji nebo tebe psala jsem ji ze ty registrace nefungujou takze i kdyz bych se registrovala rada tak smoilik
prej se tesi na dalsi clanky no jsem ji psala ze to se asi naceka jako vim ze nekdo dokaze psat i o nejaky relativni blbosti ale ja teda ne

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:47
- Nahlásit

Janiii
to je parádní fotka!

Xerxová, Maya
kdybyste viděly, jak Štěník líná... Kdybychom nezametali 2-3x denně, tak máme chlupy všude po kolena. Děs.
Do toho se pořád drbe. Stačí ho pohladit a on už jede. Úplně se mi nechce brát ho znovu k vetovi, jenže vymačkávat análky sama se mi taky nechce (Adamovi to dělám, ale to je trochu rozdíl, než se psem, co mě zná týden a já si s ním chci vybudovat vztah) a představa, že ho koupeme v našem pidi sprcháči, kde se skoro neotočím, natož abych tam narvala toho psího obra... A zas vzít ho do velkýho sprcháče k mamce - ta by z toho chuěra taky nebyla nadšená a tak nějak nevím, jak mu pomoct a řešení odkládám.
Za to jsem objednala na spokojenympsu kartáčky a pastu a dneska započneme trénink čištění zubů. Adamovi se až teď místy začal tvořit kámen, Štěník je má nahnědlý a olámaný, tak je na čase. Jsem na ty naše hrdiny zvědavá, ale párky máme, průmyslový pamlsky taky a piškotů hromadu

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:55
- Nahlásit

Janiii
kdo vymyslel název mateřská "dovolená??"
ten, kdo k tomu neměl psy
co baráček, už máte vichřici za sebou?
birma
já si s ním chci vybudovat vztah
mačkat žlázky anální,
nechce vztahy banální
Xerxová
já už taky jen hledám korektora a domýšlím závěr prvního článku. Normálně používám mamču, ale tak přísného korektora zatím nechci.
Je to o našich psech a dětech. Takže bych asi nějakého psa s tím dítětem měla konečně vyfotit

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:57
- Nahlásit

birma
to jsou ti krátkosrsti psi
to vykoupani bych fakt zvazila po tom vyhodi vsechny uvolneni chlupy a kdyz ho dost vyceses mel by mit vsechno venku
nema lupy ze se drbe? nebo je to fakt jen tema analkama?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 09:58
- Nahlásit

kachna
ja zadneho korektora nemela to bude asi vostuda teda

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:06
- Nahlásit

cernejcaj
a ty uz si registrovana v diskuzi na zviretniku
jak???
a koukam ne pod prezdivkou ale nejakym cislem
me tam sms s kodem vůbec neprisla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:09
- Nahlásit

kachna, Maya neblbněte s korekturou. Hrubky vychytá Lika (a vy je tam nemáte), a když něco uteče... tak se nic neděje. To není recenzovaný vědecký časopis, to je drbárna

Jinak psala Lika na Psa, že minimálně dneska nepůjde ještě registrace přes smsky, že je tam technická chyba, na které Lidovky pracují... Takže snad o víkendu to už půjde.
Ještě jednou: ze jména (které se vyplní k registraci) to udělá písmenko před tečku a "přijmení" to použije celé.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:12
- Nahlásit

Maya až půjde registrace, tak do jména je nejlépe napsat Zvířetník a do přijmení Maya. Pak budeš Z.Maya. Ale není to nutné - jen tak byla kdysi nepsaná dohoda, že nás nechají bez povinosti diskutovat pod oficiálním jménem a přijmením...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:18
- Nahlásit

Maya
to vykoupani bych fakt zvazila po tom vyhodi vsechny uvolneni chlupy a kdyz ho dost vyceses mel by mit vsechno venku
Celej víkend plaval, nemyslím, že by šampon měl pomoct nějak víc než rybník.
Divný je, že jsem ho předevčírem vyčesávala fakt pečlivě (jeho hřeben, pak furmík a naonec trimovací hřeben) a už jsem z něj nemohla dostat ani chlup, ale chuchvalce furt (pravda asi polovina než dřív, ale pořád tak trojnásobek než co bych považovala za normální)
nema lupy ze se drbe?
nemá, kůže má krásně čistou, světlou, ez zarudnutí, lupů a otspotů. Tak asi zkusím ty análky a kdyby nic, budu zvažovat, jesli to není nějaká eakce na stres. Přeci jen je toho na chudáka hodně - ze spaní na dvorku, kdy se mu teď půl roku nikdo moc nevěnoval do bytu s dalšim pem, kočkama, město, jiný pachy, cvičení...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:19
- Nahlásit

janiii
kraaaasa

maya
tak aspon po dovce pomalej nabeh... tesim se na lapini clanek sem zapomela zjontrolovat pocasi a zrusit tycku takze 35,5 odpo a ja budu lezet jsk borvan na zemi

birma
snad si to brzo sedne, s klukama to he super

ja nestiham varit hlavne kazdej den na obedy

kachna
ja ti to zkontroluju pokud ti jde o nejvic viditelny, ale cestinanazi.. ale az vecer budu doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:23
- Nahlásit

maya
ja to tam mam uz pres mesic a napsala jsem jmeno : mawenzi a prijmeni nic a telefonni cislo xxxx xxx 056 tak to udelalo m. 056

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:41
- Nahlásit

cernejcaj
aha dalo ti to misto prijmeni cislo
Xerxova
tak ja zkusim pockat jeste par dni
birma
no teda u spicu chces-li aby vyhodil chlupy nestaci namocit v rybnice, ale nutno prodrbat rukama psa rukama samponem a pak vyfenovat (nekde v ustrani chlupy litaj ze psa vsema smery¨) tak nejak tipuju ze na labradora to bude stejny

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2017 10:51
- Nahlásit

Maya
fén nemáme vydrbat ručníkem by nestačilo? šampon teda taky nemáme nemáme nic...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání